Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

gosterırsın canım ya yaparsın bırseyler 1 gun onceden başla en ıyısı bende oyle yapıcam ve ben 1 gunde 20 kısı agırlıcam toptan cıksın hem daha zevklı oluyor bız 4 kardeşiz ..ınsallah canım dogmustur ıcıne evet hamıslerın duası kabul olurmus ya
saol dua ettıgın ıcın canım ya Buarada nıe takvım yapmıyorsun yapsana kuzum ya
Saldım bu ay gıttı bakalım sonuc ne olucak
ozellıkle hava sıcak zaten o işi yapmak zor oluyor

CANIM AMA BUNLAR SÜPERRRRRR

sağoll canımmm benimm yaa daha güzellerini sen yaparsın inşallahhhh
canım ben bugün hayıt suyu aldırdım.. internetten resmini bulim de onu da koyayım..
bak buldumm bunu aynısııı

suyu olduğu için tereddütlerim var ama fayda eder değil miii

eder ınsallah canımm ben hapını alıcam suyu cok acıymıs ıcemem zaten ben daha once hayıtın
tohumunu kullandım acı bıraz Ben cıkıyım dus
alıcam canım hazırlanıyım aksama gene mısafırlıkteyım Ne guzel ya valla
ramazanda hep gıdıyorum mısafırlıge sonra ben alıcam ozaman
yandım ama olsun cumartesıde gene gezmedeyım

inşallah canım benimm bakcam artık bu akşam başları mdiye düşünüyorum inşallah şifa olurr sana, bana herkese.. :44::44:
gez canımmm gez valla biz de bugün oğlumun dişi şerefinee dışardayızzz
ama sen gerçekten yandın söylimm benn o kadar kişiyi nasıl alcaksınnnn
akşamm görüşürüz canımmmm

Busmai canım şükürler olsun rahat olmuş bebeğin dünyaya gelmiş... sezeryan olmasında vardır bir hayır canım doktorlar diğer türlü olması için ellerinden geleni yapmışlar anladığım kadarıyla riske atmamışlar sezeryana dönülmüş bence için rahat olsun canım...

SOĞAN SUYU MUCİZESİ | Simli Ayna
burada detaylı yazıyor canım adete 15 gün kala yapacaksın yani 15. gününde başlayabilirsin... ibrahim saraçoğlu tarifi bu....

nasılsın? özlettin kendini....

ben iyiyim her şey yolunda:) öpüyorum sizleri
yazdıklarınızı takip ediyorum....kendimle ilgili değişiklik olmadığından paylaşmıyorum ama iyi haberler olursa yazacağım :))

Son düzenleme:

HAYIRLI OLSUN CANIM BAŞLA BAKALIM
VALLA BEN YANDIM HERALDE NAPIYIM CANIM 4 KARDEŞİZ HERKEZ BIR ALIYOR DAHA EGLENCELI OLUYOR CUNKU BENDE O SEKILDE ALICAM MECBUR
20 KISI 2 MASA KURCAM YANDIMKI NE YANDIM HATTA ONUMUZDEKI CARSAMBA DUSUNUYORUM BAKALIM
YENGEM ANNEMLE AYNI BINADA OLDUGUM ICIN SAOLSUN YARDIM EDIYORLAR
BUARADA O RESIMDEKI DİŞ BUGDAYI ICIN YAPILANLAR SENIN DEGIL DIMI SEN O SEKILDE YAPTIRICAN HERALDE OPTUM CNM GORUSRZ GECE

sagol canım allah sende de razı olsun güzel olur valla ama :)) ama ben istdakı kızlarla bile buluşamıyorum kızz bir pazarım var oda iş güç geçiyorr iştee :))
Yani çalışıyorsan pazar günü anca ev işi yemek derken gün bitiyor zaten sağlık olsun gönüller bir olsun canım
kızlar nasılsınızz geçmişi pek okuyamadımm da neler var neler yokk..
İyiyim canım sen nasılsın
Yani ona bakılırsa bizde sık sık gidip alttan muayene olacağız ona nedemeli ya adetli felan birde üstelikAllah çok uğraştırmadan versinde bebeklerimizi bayram edelim

Bende bunu almıştım 2yıl önce felan ama kullanmadım kenarda durdu durdu sonra attım tarihi geçmiştir diye .İlk önceleri biraz kullandım tadı çok keskin sulandırıcaksın dikkat et Allah şifa versin inşallah

canım ben burda yeniyim de sende pkolumuydun daha sonra hamile mi oldunn soruyorum ama özel olmazsaa :26::26:

Canım selam, ben de kendimi bildim bileli pko'luyum. hele ergenliğimin ilk yılları yılda 1-2 kez ancak olurdum. uzun süre diane35 ve cyclo-progynova kullandım ama son 5 yıldır hiçbişiy kullanmıyodum ama ona rağmen başlarda yılda 1-2 olan regl aralığım 40-45 günde bire inmişti. 2 yıllık evliyim ve 30 yaşıma girdim o nedenle bebek yapmaya karar verir vermez durumu da bildiğim için hemen doktora gittim ve hiç beklemeden serophene'e başladım. Serophene'in 2. ayında yani bu ay hamile kaldım. 6. haftamdayım, daha kalp atışını duymadık inşallah 5 ağustos'ta duymak için doktora gidicez, inşallah herşey yolunda gider de duyarız. Kesemiz gayet iyi dedi doktor inşallah böyle gider... Peki ya sen? sanırım senin bir bebeğin var di mi? sen de mi pko'lusun?

aynen canım ben de öyle yapmayı planlıyorum, 1 gün önceden meze türü şeyleri yapıp ana yemeği cumaartesi sabahtan yapayım diyorum bakalım. Seninki daha zormuş canım ya bana topu topu 4 kişi gelicek :) Allahım ne güzel yaa bayılırım ben kalabalık ailelere! biz 2 kardeşiz ama annemler 5 kardeşler ve bayramlarda filan ya da yıllık izinlerde yengeler enişteler dayılar teyzeler çoluk çocuk öyle bir toplanıyoruz ki, hayatımın en keyifli anlarıdır onlar! bayramı iple çekiyorum o nedenle, herkesle toplaşalım diye :))

Sal canım sal boşver, ben gerçekten dualarımda geçiriyorum sizleri, kabul eder Allahım inşallah hayırlı zamanda güzel haberlerinizi alırız. Valla ayrıca da haklısın sıcaklarda o iş çok zor oluyo, ben ki eşime sarılmadan hayatta uyku uyuyamam, mutlaka bir şekilde ya kolumu ya bacağımı atıcam üstüne ama bu ara sadece yatarken elini tutabiliyorum, o kadar sıcak ki

yok matofin direk adı bu bu da bir tür şeker ilacı ama son zamanlarda pko uzerinde çok etkisi görülmüş

bu matofin direk adı bu bir çeşit şeker ilaacu bu da ama son zamanlarda pko üzerinde çok etkisi görülmüş

Yani ona bakılırsa bizde sık sık gidip alttan muayene olacağız ona nedemeli ya adetli felan birde üstelikAllah çok uğraştırmadan versinde bebeklerimizi bayram edelim
sorma canım ya evet ıgrenc bızımkı daha beter onlar en azından 1 sefer olucak bız her zaman amin ıns verır canım sabırrrrr lazım işte
canım valla bızım zaten aıle kalabalık coluk cocuk falan 20 kısı oluyoruz bende oyle dusunuyrm 1 gun oncesınden mezelerı yaparım anayemekle corba pılavıda o gune yapıcam tatlıyı babam yapıcAk valla benım 2 ablam 1 abım var bırde teyzem genc oldugu ıcın onuda ayıramıyoruz ayrı aldıgım zaman kızıyor annem babamda var baya kalabalık olucaz bende severım kalabalık aileyi canım hatta ben hep derdım 3 4 cocuk yaparım dıye nerdeeeeeeeeee sımdı 1 tane olsa dıye ugrasıyorum nasip valla canım bende carsamba alıcam haftaıcı daha ıyı haftasonu hep dolu oluyoruz genelde
ayy canımmm benımmmmm cokkk saol dualarında yer verdıgın ıcın hahaha onceden bende oyleydım ılla ya o bana ya ben ona sarılmadan yatmazdık sımdı oyle degıl valla sıcaklardan dokunmasını bıle ıstemıyorum kı bzım karsımızda boş arsa var onumuz acık oldugu ıcın esıyor ama genede bazen sıcak oluyor

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Benim kasık ağrım devam ediyor 1 aydan fazla oldu kimseyi de bulamadım böyle, sizden de gelen cevap olmadı..
sabah artık test yaptım (idrar) negatif.
Progesteron başlıcam söksün diye sıkıldım çünkü...

Yazılanları okuyamadım. Hepinize sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar sormak istediğim bişey umarım yardımcı olursunuz.

2 yıl önce pko tanısı konuldu.
ilk doktorum yazz isimli ilacı verdi fakat düzenli kullanmadım.
1 yıl sonra şehir değiştirdiğim için başka bir doktora gittim yasmin verdi. bu arada 6 kilo verdim.
Ağustos 2011 -mayıs 2012 arası Yasmin kullandım ve mayıs ayında ilacı bıraktım.
Haziran ve temmuz döneminde ilaçsız düzenli olarak regl olabildim.

dün doktor kontrolüm vardı ultrasyonda kist çıkmadı.hormonlarımda normal çıkmış.
doktor artık ilaç kullanma yeniden adet düzenin bozulursa kullanırsın dedi.

şimdi ben iyileştim mi :/ tedavisi yok demişti önce şimdi de ilacı bırak dedi bırakırsam tekrar oluşur mu kist :/

kızlarrr geçmişi okumadan hemen yazayım dedim dün doktora gittim cinsiyeti için oğlum olcakmış benim :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin şimdi geçmişi okuycam inşallah güzel haberler vardır

kızlarrr geçmişi okumadan hemen yazayım dedim dün doktora gittim cinsiyeti için oğlum olcakmış benim :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin şimdi geçmişi okuycam inşallah güzel haberler vardır

ayy canımmm ya nerdesn merak ettım senı dıyorum mısafırlerle bogusuyor heralde kac sefer sordum yazdım buraya
çokkk ama çokkk sevındımmmmmm canımmm babasının oglu bak babası ıstedı oglan oldu
kuzum ya saglıklı olsunda bosverrrrrrr oglan olsun dımı ama
süper yaaaaaaaa

cANIM PKO KALICI AMA ILACLARLA DESTEKLEYEREK adet duzene gırer bende kullandım yasmını 1 sene kadar adetlerım duzeldı sonra bırakınca gene duzensız oldu sınırlendım
ılacıda ıcmıycem dedım evlendım sonra gene 6 ay kullandım korunmak ıcın suan adetlerım duzenlı ama az olurum yanı 2 gun surer ama duzeldı adetlerım 28gunde yada 30 gunde bır adet olurum kist bılemeyız olustururmu olusturmazmı olusturursada adetle atarsın korkma benım 3cm kist vardı adetle atmısım sukur

canım sen bır adam akıllı doktora gıtsene nıe bukadar uzun surdu kasık agrın benımde vardı ama yumurtlama gunlerınde cok agrıdı suan ıyı tabı arada batmalar oluyor
ılıskı esnasında cok agrım oluyor eger gebelık yoksa basla canım adetın gelsın bare çok optum gel arada ozletme

canım benim çok teşekkür ederim cevap verdiğin için , ozaman şimdilik bende bırakıyorum düzensizlik olursa tekrar gidip başlarım doktora...
şimdide zaten gögsümde bir kist gibi bişey oluşmuş 1 cm kadar 3 ayda bir onun için gideceğim ne olduğu ile ilgili bişey demedi sadece kontrol altında tutacagız 3 ayda bir gel dedi.
Altta ki kist üste kaçtı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…