valla canım hem de gelen misafirlerim zor insanlar, baya bir özen göstermem lazım :)
içime doğmuştur inşallah hayatım, öyle geldi içimden hakikaten! Ben zaten hep şükrediyorum ve özellikle size dualarımda yer veriyorum hamilelerin duası kabul olurmuş diye:)) inşallah kabul olur hepimizin duaları :) takma canım benim, bu ay rahat bırak kendini bakalım neler olucak :))
sağoll canımmm benimm yaa daha güzellerini sen yaparsın inşallahhhh
Canım ben bugün hayıt suyu aldırdım.. Internetten resmini bulim de onu da koyayım..
Bak buldumm bunu aynısııı
Eki Görüntüle 472758
suyu olduğu için tereddütlerim var ama fayda eder değil miii
eder ınsallah canımm ben hapını alıcam suyu cok acıymıs ıcemem zaten ben daha once hayıtın
tohumunu kullandım acı bırazBen cıkıyım dus
alıcam canım hazırlanıyım aksama gene mısafırlıkteyımNe guzel ya valla
ramazanda hep gıdıyorum mısafırlıge sonra ben alıcam ozaman
yandım ama olsun cumartesıde gene gezmedeyım
selam kızlar..
herkeslere iyi akşamlar diliyorum..
busmai gelmemiş.. inşallah kuzusunu kucağına almıştır..
benim bir ricam olacak..
soğan kürü uygulamış birileri bana bu konuda detaylı kullanım bilgilerini verebilir mi? her yerde başka bişey yazıyor.. bu konuda ciddi desteğe ihtiyacım var.. akşam sabah gelecek kırmızılarım ve bu ay soğan yapmak istiyorum..
inşallah canım benimm bakcam artık bu akşam başları mdiye düşünüyorum inşallah şifa olurr sana, bana herkese.. :44::44:
gez canımmm gez valla biz de bugün oğlumun dişi şerefinee dışardayızzz
ama sen gerçekten yandın söylimm benn o kadar kişiyi nasıl alcaksınnnn
akşamm görüşürüz canımmmm
Yani çalışıyorsan pazar günü anca ev işi yemek derken gün bitiyor zaten sağlık olsun gönüller bir olsun canımsagol canım allah sende de razı olsun güzel olur valla ama :)) ama ben istdakı kızlarla bile buluşamıyorum kızz bir pazarım var oda iş güç geçiyorr iştee :))
İyiyim canım sen nasılsınkızlar nasılsınızz geçmişi pek okuyamadımm da neler var neler yokk..
Yani ona bakılırsa bizde sık sık gidip alttan muayene olacağız ona nedemeli ya adetli felan birde üstelikEVET CANIM AKTARDA SATILIYOR OGUTULMUS ALICAM DERSEN VERIR
YOK CANIM YARAMIYOR PROLAKTINI YUKSELTIYOR HEHEHE EVET YAA KOMEDI FILM VALLA ESIM DEDI BENI NE HALLERE SOKTUN DEMISTI NAPALIM SAGLIK ICIN
CANIM YA KIYAMAM :2: UZULME ELBET RABBIM NASIP EDICEK BIR DAHA HAMILELIGI SANADUN ANNENE FALAN GTSEYDIN CNM KESKE EVDE TEK KALMASAYDIN YOK CANIM NIE SIKASIN CANIMI OLURMU OYLE SEYY BEKLE YARIN SABAH YAP CANIM ..BEN IYIYIM ISTE CANIM VALLA BUAY COREKOTU BAL TARCIN YAPTIM COK KASIK AGRIM OLDU AKINTIYIDA GORDUM AMA ADETIME VAR 13 GUN BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH CANIM VERIRRIZ HEHEHE HADI BAKALIM CANIM YA NE GUZEL OLURRR TOTEMIN TUTAR BELKIM HIIMMM
CANIM BEN BU AY YAPTIM VE COK DUZENLI ADETIN 2 GUNU BASLADIM 14 GUN YaptımM SABAH AKSAM 1 KASIK YENIYOR BEN TARIFINI COK ARASTIRDIM BEN INCIRI YEMEDIM 1 GUN YEDIM YUMURTLAMA GUNUNDE BEKLIYORUM BAKALIM CANIM SEN YAPTINMI BU KURU DAHA ONCE ? SONUC ALMISMIYDIN KI?
HOŞGELDIN CANIM IYIYIZ SEN NASILSIN
sağoll canımmm benimm yaa daha güzellerini sen yaparsın inşallahhhh
canım ben bugün hayıt suyu aldırdım.. internetten resmini bulim de onu da koyayım..
bak buldumm bunu aynısııı
Eki Görüntüle 472758
suyu olduğu için tereddütlerim var ama fayda eder değil miii
canım ben burda yeniyim de sende pkolumuydun daha sonra hamile mi oldunn soruyorum ama özel olmazsaa :26::26:
gosterırsın canım ya yaparsın bırseyler 1 gun onceden başla en ıyısı bende oyle yapıcam ve ben 1 gunde 20 kısı agırlıcam toptan cıksın hem daha zevklı oluyor bız 4 kardeşiz ..ınsallah canım dogmustur ıcıne evet hamıslerın duası kabul olurmus ya
saol dua ettıgın ıcın canım yaBuarada nıe takvım yapmıyorsun yapsana kuzum ya
Saldım bu ay gıttı bakalım sonuc ne olucak
ozellıkle hava sıcak zaten o işi yapmak zor oluyor
glukofeni bnde çok içmiştim bir faydasını göremedim. ilk defa bana bir hap iyi geldi matofin. özellikle polikistikoverlilerde çok işe yarıyo tedavisiz bile hamile kalabilirsin demişti drum öyle de oldu ama işte... görünürde bende aşırı kilolu değilim. ama bu hastalığın temel prensibi kilo vermekmiş.hiç inanmazdım gerçekten ama doğruymus.ilk olarak işe şekerli çayı bırakarak başladım artık çaylarımı şekersiz içiyorum ve baya fark etti gercekten önerririm. bir de ben bi seans terapi de gördüm yumurta olgunlaştırma eftsi diyorlar. kasıklarını işte okşayarak diyeyim "benim akıllı organım sen çok akıllı bir organsın beni üzmezsin yumurtlarsın vs" öyle konsyosun yumurtalıklarla yani doktorumun tavsiyesi idi çünkü onların da aklı var demişti öyle de yaptım gercekten işe yaradı tavsiye ederim. 3 yıldır o kadar çok çektim ki ben de dahil hamile kalmak isteyip de kalmayan kalmasın istiyorum Allah bizleri kurtarsın bu dertten
amin canım amin bu matofin dediğin metformin mi glukofen glucophage gibi bir ilaçmı doktorun terpisi güzelmiş kızz denemek lazım valla dur bende bu ay deniyeyim bari :)) evet kılo çok önemli bend eçok duydum zayıflayınca hamıle kalan bende 5-6 aya yakındır çayı şekersiz içiyorum ama hala 59 kaldı kıraamdım gittim düzenli spor yapmak laızm onuda pek yapamıyorum neyse allah yardımcımız olsun
sorma canım ya evet ıgrenc bızımkı daha beter onlar en azından 1 sefer olucak bız her zamanYani ona bakılırsa bizde sık sık gidip alttan muayene olacağız ona nedemeli ya adetli felan birde üstelikAllah çok uğraştırmadan versinde bebeklerimizi bayram edelim
canım valla bızım zaten aıle kalabalık coluk cocuk falan 20 kısı oluyoruzaynen canım ben de öyle yapmayı planlıyorum, 1 gün önceden meze türü şeyleri yapıp ana yemeği cumaartesi sabahtan yapayım diyorum bakalım. Seninki daha zormuş canım ya bana topu topu 4 kişi gelicek :) Allahım ne güzel yaa bayılırım ben kalabalık ailelere! biz 2 kardeşiz ama annemler 5 kardeşler ve bayramlarda filan ya da yıllık izinlerde yengeler enişteler dayılar teyzeler çoluk çocuk öyle bir toplanıyoruz ki, hayatımın en keyifli anlarıdır onlar! bayramı iple çekiyorum o nedenle, herkesle toplaşalım diye :))
Sal canım sal boşver, ben gerçekten dualarımda geçiriyorum sizleri, kabul eder Allahım inşallah hayırlı zamanda güzel haberlerinizi alırız. Valla ayrıca da haklısın sıcaklarda o iş çok zor oluyo,ben ki eşime sarılmadan hayatta uyku uyuyamam, mutlaka bir şekilde ya kolumu ya bacağımı atıcam üstüne ama bu ara sadece yatarken elini tutabiliyorum, o kadar sıcak ki
kızlarrr geçmişi okumadan hemen yazayım dedim dün doktora gittim cinsiyeti için oğlum olcakmış benim :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin şimdi geçmişi okuycam inşallah güzel haberler vardır
Merhaba Arkadaşlar sormak istediğim bişey umarım yardımcı olursunuz.
2 yıl önce pko tanısı konuldu.
ilk doktorum yazz isimli ilacı verdi fakat düzenli kullanmadım.
1 yıl sonra şehir değiştirdiğim için başka bir doktora gittim yasmin verdi. bu arada 6 kilo verdim.
Ağustos 2011 -mayıs 2012 arası Yasmin kullandım ve mayıs ayında ilacı bıraktım.
Haziran ve temmuz döneminde ilaçsız düzenli olarak regl olabildim.
dün doktor kontrolüm vardı ultrasyonda kist çıkmadı.hormonlarımda normal çıkmış.
doktor artık ilaç kullanma yeniden adet düzenin bozulursa kullanırsın dedi.
şimdi ben iyileştim mi :/ tedavisi yok demişti önce şimdi de ilacı bırak dedi bırakırsam tekrar oluşur mu kist :/
Selam kızlar,
Benim kasık ağrım devam ediyor 1 aydan fazla oldukimseyi de bulamadım böyle, sizden de gelen cevap olmadı..
sabah artık test yaptım (idrar) negatif.
Progesteron başlıcam söksün diye sıkıldım çünkü...
Yazılanları okuyamadım. Hepinize sevgiler.
cANIM PKO KALICI AMA ILACLARLA DESTEKLEYEREK adet duzene gırer bende kullandım yasmını 1 sene kadar adetlerım duzeldı sonra bırakınca gene duzensız oldu sınırlendım
ılacıda ıcmıycem dedım evlendım sonra gene 6 ay kullandım korunmak ıcın suan adetlerım duzenlı ama az olurum yanı 2 gun surer ama duzeldı adetlerım 28gunde yada 30 gunde bır adet olurum kist bılemeyız olustururmu olusturmazmı olusturursada adetle atarsın korkmabenım 3cm kist vardı adetle atmısım sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?