hadı canım hayrılısı olsun yaaa senın bu ay kendılıgınden büyümüştü dimi yumoşş 16 mm
ooo ağır misafirlerim var desene.Aman canm daha ne yapacan dediğin gibi tatlıyıda biri düşünsün getirsin artk.sirkeli patlıcan ne canm ben onu bilmiyorum değişik bişey olunca dikkatimi çekti değişik yemek arıyomya.patlıcanlı bi yemeğin var şakşukaya gerek yok hem iftarda kızartma ağır gelir boşver sen.ayyy bu akşam size gelesim geldi kız.kaynanan övüncek senle ne becerikli gelinm var diye :)donatacaksın sofrayı bak.sana kolay gelsin canm..
Busmai canım şükürler olsun rahat olmuş bebeğin dünyaya gelmiş... sezeryan olmasında vardır bir hayır canım doktorlar diğer türlü olması için ellerinden geleni yapmışlar anladığım kadarıyla riske atmamışlar sezeryana dönülmüş bence için rahat olsun canım...
SOĞAN SUYU MUCİZESİ | Simli Ayna
burada detaylı yazıyor canım adete 15 gün kala yapacaksın yani 15. gününde başlayabilirsin... ibrahim saraçoğlu tarifi bu....
nasılsın? özlettin kendini....
ben iyiyim her şey yolunda:) öpüyorum sizleri
yazdıklarınızı takip ediyorum....kendimle ilgili değişiklik olmadığından paylaşmıyorum ama iyi haberler olursa yazacağım :))
canım benim çok teşekkür ederim cevap verdiğin için , ozaman şimdilik bende bırakıyorum düzensizlik olursa tekrar gidip başlarım doktora...
şimdide zaten gögsümde bir kist gibi bişey oluşmuş 1 cm kadar 3 ayda bir onun için gideceğim ne olduğu ile ilgili bişey demedi sadece kontrol altında tutacagız 3 ayda bir gel dedi.
Altta ki kist üste kaçtı heralde
mülteci yazdığını okuyunca yazmadan çıkamadım bende de aynı durum söz konusu yani pco yannda gögsümdede kist varcanım benim çok teşekkür ederim cevap verdiğin için , ozaman şimdilik bende bırakıyorum düzensizlik olursa tekrar gidip başlarım doktora...
şimdide zaten gögsümde bir kist gibi bişey oluşmuş 1 cm kadar 3 ayda bir onun için gideceğim ne olduğu ile ilgili bişey demedi sadece kontrol altında tutacagız 3 ayda bir gel dedi.
Altta ki kist üste kaçtı heralde
ayy bu gece kımsecıkler yokk gecekuşu huhu nerdesın şekerim
ne demek canım rıca ederım
canım ama herkezın hormonları bır degılkı sen doktorunu dınle derım ben sana en dogrusunu doktorun bılır
ben cok sıkılmıstım ıc ıc nereye kadar onsuz adet olamıyordum
yeter dedım bıraktım sonra evlendım duzene gırdı
inş senınde gırer canımm
benımde gogsumde vardı ama cerrah onemsız dedı korkulcak bırsey degıl mercımek tanesı kadar dedı
emzırınce gecıcegını soyledı
bende agrı falan yoktu sadece süt geldı korkudan gıttım doktora
megersem prolaktın hormonum yukselmıs o yuzden gelıyormus
film cektırmek ıstedım ızın vermedı cerrah hem yaşın uygun degıl hemde bekle 30 yasına kadar dedi
rabbım kımseye kotu hastalık vermesinn :2:
mülteci yazdığını okuyunca yazmadan çıkamadım bende de aynı durum söz konusu yani pco yannda gögsümdede kist var
hoşgeldın cnm
bana da cerrah baktı işte çok çok önemli degil ama kontrol altında tutmak lazım dedi
başka yere gidersin alalım ameliyat edelim derler filan sakın aldırma dedi.
hepimizee geçmişler olsun.
canımm diç buğdayını sormuşssunn.. onlar benim bir arkaşımın oğlununduu aynısını yapmayı düşünüyorum çok hoşuma gitmiştiii
Bende bunu almıştım 2yıl önce felan ama kullanmadım kenarda durdu durdu sonra attım tarihi geçmiştir diye .İlk önceleri biraz kullandım tadı çok keskin sulandırıcaksın dikkat et Allah şifa versin inşallah
Canım selam, ben de kendimi bildim bileli pko'luyum. hele ergenliğimin ilk yılları yılda 1-2 kez ancak olurdum. uzun süre diane35 ve cyclo-progynova kullandım ama son 5 yıldır hiçbişiy kullanmıyodum ama ona rağmen başlarda yılda 1-2 olan regl aralığım 40-45 günde bire inmişti. 2 yıllık evliyim ve 30 yaşıma girdim o nedenle bebek yapmaya karar verir vermez durumu da bildiğim için hemen doktora gittim ve hiç beklemeden serophene'e başladım. Serophene'in 2. ayında yani bu ay hamile kaldım. 6. haftamdayım, daha kalp atışını duymadık inşallah 5 ağustos'ta duymak için doktora gidicez, inşallah herşey yolunda gider de duyarız. Kesemiz gayet iyi dedi doktor inşallah böyle gider... Peki ya sen? sanırım senin bir bebeğin var di mi? sen de mi pko'lusun?
evet canım kendiliğinden olmuştu :) hayırlısı olur inşallah..
canım valla geldi geçti misafirler.. harala gürele anlamadım bile.. keşke gelsen buralara oo ben ne yemekler yaparım size :)))
sirkeli patlıcan çok basit bi yemek.. patlıcanları iri iri parmak şeklinde kesiyor sonra az kızartıyorum, tencereye dizip üzerine booolca domates doğruyorum halka halka.. ayrı bir yerde 2 yemek kaşığı sirke, 2 tatlı kaşığı şeker, 5-6diş sarımsak ince ince kıyılmış, ve aldığı kadar tuzu karışıtıp malzemelerin üzerine döküyorum.. sonra 1 bardak filan bi su koyup, harlı ateşte tencerenin ağzını tam kapatmadan pişiriyorum.. suyunu sürekli kontrol etmek lazım birden dibi tutabiliyor.. az az su eklenebilir eğer suyu çok azalırsa.. ki pişme işlemi bittiğinde böyle ağdalı gibi oluyor suyu.. soğuyunca dolaba.. ohh dolaptan çıkar çıkar ye.. sıcak günlerde buz gibi çok iyi gidiyor..
kaynanam ölü bitiyo zaten benim için ya.. bi güzel söz bile işitmedim koca gece.. amca ve amcanın eşi ballandıra ballandıra bi hal oldular.. o ise sus pus oturdu.. aman lazım da değil zaten
canım beniiimmm.. özledim arkadaşııımmm..
teşekkür ederim yardımın için.. iyi olmana sevindim.. inşallah güzel haberler getirirsin..
öpüyorum
hım evet cnımm cok guzeller hadı bakalımm yap sende resımlerını cekersın cok guzellerdi maşallah kutladınızmı oglusunla
evet canım benımde babamın arkadasydı cerrah cok kormustum kıst dedıgı zaman sonra arastrdım bıraz korkulcak bırsey degıl ve
bebegın olunca emzırınce gecıcek dedı film cektırcektım ıstemedı yaşım 26 30 oldugun zaman dedi
ama cok sık kontrol edıyorum kendım ogrendım kendı kendıne kontrol etmelıymıs zaten her 3 kadının 1 de mutlaka var dedı
sadece onlar farkında degıller dedi korkma dedi ama hep ıcımden ya fılm yada ultrasyona gırmek var
ızın vermıo hem aılem hem cerrahbenımde 2 3 tane mercımek kadarmıs
afiyet olsun sekerımevett canımmmevet canım yemeğe gittik yakın arkadaşlarımız da vardı hala inanmıyorum çok garip geliyor bana daha dün yeni kucağıma almıştımm ayy canım şimdi burda ayıp olmasın söylemesi de bu sıcakta da hiçbir şeyy yapılmıyor valla kavga etcem eşimle şey yüzündennn
anladım canım benim 24 yaşındayım ultrasyon gibi bişeyle baktılar ve 3 ayda bir gidince çekeceklermiş.
afiyet olsun sekerımallah saglık versın kuzum bebısıne hahahaha evet yapılmıo kuzum yaa ama oda bır mecburıyet haftada 3 yapanlar var ben haftada 1 anca
sağol canııımm inşallah
ayy şimdi böyle konuşunca biraz utanıyorum ama sıcak sıcak yapış yapış olmuyo zaten tere alerjim var benim batma hissediyorum vücudum da değişikk birşey yani bir de o öyle diyor bende çok sıcak olmaz diyorum sonra alınıyor ne yapıyımm amabende öyle canım haftada 1 ancadır yani ama adam durmuyor kii Allah Allahh
benımkının küsme huyu yoktur rahatım klıma yada vantılatör yokmu
gercı sızın oralar esıyordur sımdı canım acın camı bız napalımzaten bızım normal yumurtlama gunlerınde gun asırı oldugu ıcın fenalık gelıyor bazen
yavas yavas sahur hazırlıyalım bugun hıc yıyesım yok aksam cokmu yedım ne
buara tartıldım bugun kılo aldım sandım ama 59.500eşimde 50 kılo ol dıo ölüyüm sonra dedım ayy pardon 55 ol dıo aslında cok ıstıyorum 55 olmayı
ama olamıyorum tatlıya dayanamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?