sağol canım Allah razı olsun.bu moral bozukluğula gelmemesi çok normal zaten meleğimin.sorun bitane değilki.eşimin ailesi kendi ailem....eşimin kardeşlerinde yana sorunlarımız annesi babası bi kardeşi evli ara oyum yok buyum yok getir diğeri işsiz aylardır para isterde durur.alışamıyorum ailemden uzağım kimseyi bilmem etmem.kendi ailemde sorunlu babamla annem anlaşmazlıktalar annem hasta off saymakla bitiremedimne bilim ya hayırlısı
canım benim çok üzüldüm senin adınainanki bu yaşadıkların belki çogu insanda var başkaları yüzünden stres yapıyoruz adet gecikmesi vs derken hastalık sahibi oluyoruz.takmamaya çalış biliyorum takmamak çok zor ama kendi huzurun saglıgın için mecburen stres yapmıcaksın.sendende Allah razı olsun canım.benimde ailem uzakta küçükken babam vefat etti.eşimin annesinden çekiyoum bende üstelik annesi kayınbabamı ve kaynımıda doldurup kendine çekiyor.onlarda onla bir oluyor.kısacası ben napsam yaranamadım okadına laf sokmasından vs bıktım eşimde huzursuz oluyodu ve artık takmamaya çalışıyorum.2 haftadır onlarla görüşmüyoruz zaten.yani bu bizdeki hastalık strestende ilerliyor canım oyüzden bende senin çektiklerini anlıyorum bi nebzede olsa.oyüzden saglıgın için bebek istiyorsan onları düşünmemeye çalış eşinle iyi geçinmerye bak oda zamanla onların neoldugunu görür.kendi ailen içinde inşllh düzelirler sorunlarınız biter canım
merhaba arkadaşalr bende pko luyum 23 yaşında 1 yıllık evliyim ve eşim şuan asker dönüşte bebek tedavisine başlamak istiyoruz ne yapmam gerek benide aranıza alırmısınız
canlarım size müjdeli bi haber vermek istiyorum..ilk önce size veriyorum bu haberi..çünkü umut olmak istiyorum hepinize..ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm..bu klomen kullandığım 2. ayım..adetime 5 gün kala kanda betahcg m 25 çıktı 2 gün önce..dr lar 2 gün sonra gel eğer 2 kat artmışsa normal hamileliktir dediler..bugün kan verdim..şimdi internetten öğrendim sonucumu..değerim 70 çıkmış..2 kattan da fazla artmış..2 yumurtam olmuştu bu ay belki de ikiside döllendi bilemiyorum.
size hep bahsediyorum ama umut olsun diye tekrarlıcam kendi durumumu..bekarlığımdan beri 3 ayda 1 adet oluyorum..hatta bazen adet olmak için iğne kullandım ilaçla bile olmadı..15 senedir hormon sorunum var..ileri derece de pko hastasıyım..ileri safhada..prolaktin sorunum var..prolaktinim 60 larda..biliyosunuz vücuttaki bu hormonları üreten yer hipofiz bezi ve benim hipofiz bezimde tümör var..5 mm..o tümör sayesinde gün içinde bile üreme hormonları dengem bozuluyo..insülin direncim var.rahim ağzı yaram vardı geçmiş bu ay vb..bunları şu yüzden anlatıyorum..ben hamile kaldıysam sizler de kalabilirsiniz..sorunlarınızı benimkilerle karşılaştırın..sizlerinki daha hafiftir bi çoğunuzunki yani eminim buna..
size sadece şunu söyliyim moral moral moral..herşey psikolojik..ben psikolojimin iyi olduğu ilk ay hamile kaldım yani bu ay..dahası normalde yumurta 18 mm olması gerekirken benim 24 ve 26 mm olmuştu..çoğu kişide o yumurtalar kist olarak kalırken ben o yumurtalarla hamile kalmışım çok şükür..bunun nedeni moral..buna emin olun..bakın bu topikte sayfa 357 yi açın benim yazımı görün..ne demek istediğimi anlıcaksınız..ve sakın vazgeçmeyin..1 yumurta ve 1 spermle bile hamile kalınıyor..sizin 1 yumurtanız eşinizin sağlam spermleri varsa (değeri az bile olsa) hamile kalmamak için neden yok demektir..sadece rahat olun ve dua edin..ben bu ay eşimle her birliktelik öncesi yada sonrası abdest alıp Yasin okudum..ve öyle içten dua ettim ki Allah duamı habul etti..içinizi ferah tutun ve bol bol dua edin..sakın ümitsizliğe kapılmayın..
bide hamile kalmamla ilgili detayları söylemek istiyorum size ışık olur belki..bu ay çatlatma iğnesinden 2 gün önce ilişki yaşadık eşimle..sonra çatlatma iğnesi vurulduğum andan itibaren 4 gün ilişki yaşadık..4 gün boyunca hergün yani..geçen ay tutmamıştı bu ay denk gelmiş saati demek..buna dikkat edin..mümkünse çatlatma iğnesi vurulduğunuz günden itibaren 24 saate denk gelecek şekilde ilişki yaşayın..ben bu ay özellikle 24 saati denedim hep hesapladım..
sormak istediğiniz bişey olursa tedaviyle ilgili ilaçlarla ilgili vb herzaman yardımcı olurum sorabilirsiniz..ben hamile olsam da sizleri asla yanlız bırakmam..hergün burdayım gene..hepinize dua edicem..hepiniz sırasıyla hamile haberi vericeksiniz buna inanın..sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarımsınız benim..çok öpüyorum görüşürüz..
canım benim sağolasın bunların bir imtahan olduğunu düşündükçe rahatlıyorum gerçekten sorunsuz insan yok zaten evlilikteki kerameti düşününce insan kafayı yiyor 20 yada 25 sene sonra hiç bilmediğin bi yere geliyosun orası senin herşeyin oluyor bambaşka bi kültür yaşayış tarzı ama eşine çabuk alışıyorsun haliyle bağlayıcı sebepler yaratmış Mevla.ama ailesiyle kaynaşmak o kadar kolay olmuyor bi kere ailesi şunu kabullenememişse çok zorlanıyor gelinler.biz eşlerimizin hayatlarına ortak olmaya gittik onların hayatlarına değil!tabiki saygımız hürmetimiz ve hizmetimiz olacak oda EŞŞ hatrıı için yoksa islam olarakta kültür olarakta kesinlikle bi zorumluluğumuz yok hizmet için.ama bi çoğu hee bu artık geldi gelin her hizmeti yapmalı biz ne dersek kabullenmeli öle bişey yok ben eşimin yarısıyım onların değil.ne kadar büyük ince bi ayrıntı hocalarımız derki hepkayınpeder yada kayınvalide hastalansa yataklara düşse onu bakma zoorumluluğun asla yok o senin insiyatifine kalmış.yani bunun altında çokşey yatıyor sadece hizmet açısından değil.bir evlenindiği zaman her iki ailede ki kız aileleri aman kızım mutlu olsun yerinde die sesleri çıkmaz çogunun her iki tarafta ellerini çocuklarının üzerlerinden usulda çekecekler sen artık er oldun ev sahibi oldun(kızda erkekde)benim elimin altında değilsin ama ben senin arkandayım her acil durumda bunu yapmaları lazım die düşünüyorumm ahhhhh rabbim bana diyorum erkek evlat versinn ahdım oldu gelin sahibi olmak:))))çok uzun yasdım ama
yazdıklarına katılıyorum bende evleneli 3 ay oldu eşimin babası vefat etmıs genc yasta kaynanam yalnıs kalıyor ama 2 gün gitmesem bugun bana gel diyor psikolojimi etkiliyor esime dıyorkı benıhergun arıcan v.s ben evlenmeden once derdım yanı kaynana melekte olsa nasıl etkiler diye şimdi cok iyi anlıyorum ayrı evım var ama onun vijdani baskısı yetiyor yok gelmıyorsunuz gitmiyorsunuz diye. mesela oturmamız oluyor ben evime gitmek ıstıyorum bıze gel aksam oglumda gelsın bızde yeyin diyor bende eve gıdıyım deyınce napcaksan evde dıyor bende hep temizlik yapcam bahanesi uyduruyorum ama tavrımı sımdıden koydum benden umut beklemesın diye sizce nasıl davranmalıyım?? eşimde aşırı bağlı değil annesine Allahtan özellikle nişanlıyken annesini terslerdı bazen fazla ılgılenmezdı ana kuzusu degıldı evlendık annesıne sarılmalar v.s özlemeler sasırıyorum bana kabulendırmeye calısıyor annesini ama ben şimdiden uzak durmaya calısıyorum
ahhh ahhh canım işte bu kabullenemediklerinde kaynaklanıyor hep.bende altlı üstlü oturuyorum hep bi beklenti vardı ama ben işi çözdüm 3aydır.bide bizim babanemizde var hep gel git ister.bende kendimce bişeyler yapıyorum gö,üya kitap okumam lazım dergiye üye oldum bitane o geliyor bunları okumam lazım temizlik yapmam lazım. biraz kilo fazlam var evde kalmayayım die yürüyüşe çıkıyorum gidip hava alıp geliyorum.kesinlikle taviz verme çünkü gerçekten kabul etmeyene bu müstahak.işlerim var bişeyler okumam lazım vs vs kendi özel hayatın olduğunu bilmelii benide herrrrrrr allahın günü çağarırlar gel yemek ye artık kırmadan ama hafif sitemli hamdolsun aklım var aclığımı hissediyorum ve aç olduğpumda yemek yemeye elim kolumda var diorumbazen çok fenayım bilmiş bilmiş ama.napayım başka türlü önüne geçemennn bu hayat benim kimi istersem onu sokacağım ne kadar süre istersem hayatımda o kadar süre kalacak ya az ya çok belirli şekilde inerr hemenn çıkarım geçen sene böle yapmıyordum.uuu evime inemiyodum okudum ettim araştırdımmm mecbur değilimmmmmm bu hayat benimmm ben eşim için geldim onlar için deil
çok haklısın reyyancım yazdıklarına katılıyorum.dinimizdede açıkça belirtmiş herşeyi.ya annesi anne olsa böle içimde nefreti olmazdı bana bukadar soguk oldugu halde ben yine hürmet hizmet ettim saygısızlık etmedim ama bana laf sokmaları beni bozması sabrımı taşırdı canım bizi degilde dedikoducu fesat komşularını tercih ettiklerinde bizde eşimle görüşmeme kararı aldık.hadi ben gelinim eşim için insan oglunu komşusu için atarmı?her insan ana baba olamıyo malesef.bunlar el iyisi canım el için gösterişe bayılırlar bizim burnumuzdan getirirler dışardaki insanlarada napcaklarını şaşırırlar böle insan bunlar oyüzden görüşmek istemiyorum beni kızı olarak kabullenmeyen kayınvaldelik yapan bir insana nasıl yaklaşımki sevmedigini belli ediyor bende sevmiyorum oyüzdende görmek istemiyorum.Allah seninde yardımcın olsun tavrını koy tabiki yakında olsan senin evin ayrı inşllh sorunlarımız biter canımda huzura kavuşuruz
ne güzel yaa Rabbimm sana anneliği yazmış hamdolsun.ben hamiş kalamadığıma deilde bu dert sadece benimmiş gibi davranan eşime üzülüyom.bide ailede sorunşar çok bilmiyorum ne olaak diorki bana git annenin yanında tedavi ol sen bu kafayla burda boşuna tedaviye girme tutmaz.!hayırlısı bakalım ne olacak bende dr gitmiycem kızgınlıkla almadım bu kararı gitmiycem nieuraşıyom nieağlıyomki olması yada olmaması kimsenin umrunda değil herhal.olursa versin rabbim doğal yoldan.
merhaba uzun zamandır bu forumda yazılanları okuyup takip ediyorum ben de 16 yıldır pkolu olduğum için,
sizi çok tebrik ederim özellikle de güzel yazılarınız için...sizin adınıza çok sevindim inşallah her şey çok yolunda gitsin ve çocuğunuzu kucağınıza alın...
gelişmelerinizden de bizleri haberdar ederseniz memnun olurum...
reyyan dert etme..bana da eşim keyfimden gidiyomuşum gibi sen ne kadar çok hastaneye gidiyosun diyodu..hatta dalga geçiyodu..bide bana yumurtlayamıyosun diye takılıyodu :)) ama ben inadına tedavime devam ettim..sen kimseye aldırma..ne eşine ne ailesine ne çevrene..
günaydın arkadaşlar beni belki hatırlarsınız.pcos hastasıyım 6 yıldır ama 6 aylık evliyim ili aydır korunmayı bıraktım. 2 aydır adet olmuyordun 17 aralıkda doktora gittim. gebelik çıkmadı beta değeri sıfırlardaydı farlutal verdi adet olamadım sadece salı günü kanama oldu çok az. sonra gelmedi bende cuma günü doktora gittim hastalığım iyice arttı diye. çocuk tedavisi olmak için ama ultrasona girdim birde ne görelim hamileyim. inanmak çok zordu benim için. doktora nasıl oluyo falan diyordum emin misiniz:)) folik plus verdi eve geldim gebelik testi yaptım pozitifdi. hiç düşünmezdim çok şaşırdık ailecek. çok büyük mutluluk allahın mücizesi olduğuna inanıyorum. allahım sağlıkla doğurmamı nasip eder inşallah. tek derdim sağlıklı olması.allah sizlerede nasip eylesin. bu hastalıkda çok hamile kalan var.
günaydın arkadaşlar beni belki hatırlarsınız.pcos hastasıyım 6 yıldır ama 6 aylık evliyim ili aydır korunmayı bıraktım. 2 aydır adet olmuyordun 17 aralıkda doktora gittim. Gebelik çıkmadı beta değeri sıfırlardaydı farlutal verdi adet olamadım sadece salı günü kanama oldu çok az. Sonra gelmedi bende cuma günü doktora gittim hastalığım iyice arttı diye. çocuk tedavisi olmak için ama ultrasona girdim birde ne görelim hamileyim. Inanmak çok zordu benim için. Doktora nasıl oluyo falan diyordum emin misiniz:)) folik plus verdi eve geldim gebelik testi yaptım pozitifdi. Hiç düşünmezdim çok şaşırdık ailecek. çok büyük mutluluk allahın mücizesi olduğuna inanıyorum. Allahım sağlıkla doğurmamı nasip eder inşallah. Tek derdim sağlıklı olması.allah sizlerede nasip eylesin. Bu hastalıkda çok hamile kalan var.
günaydın arkadaşlar beni belki hatırlarsınız.pcos hastasıyım 6 yıldır ama 6 aylık evliyim ili aydır korunmayı bıraktım. 2 aydır adet olmuyordun 17 aralıkda doktora gittim. gebelik çıkmadı beta değeri sıfırlardaydı farlutal verdi adet olamadım sadece salı günü kanama oldu çok az. sonra gelmedi bende cuma günü doktora gittim hastalığım iyice arttı diye. çocuk tedavisi olmak için ama ultrasona girdim birde ne görelim hamileyim. inanmak çok zordu benim için. doktora nasıl oluyo falan diyordum emin misiniz:)) folik plus verdi eve geldim gebelik testi yaptım pozitifdi. hiç düşünmezdim çok şaşırdık ailecek. çok büyük mutluluk allahın mücizesi olduğuna inanıyorum. allahım sağlıkla doğurmamı nasip eder inşallah. tek derdim sağlıklı olması.allah sizlerede nasip eylesin. bu hastalıkda çok hamile kalan var.
canım biz eşimizle mutlumuyuz ona bakmalıyız ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama kesinlikle bizde onları takmamayı öğreneceğiz...eşlerimiz arkamızda olduğu sürece hayat bizimdir.düşünüp zindanada çevirebiliriz boşverip keyfede bakabiliriz sadece boşvermeyi öğrenmemiz gerekiyor Rabb e havale etmeyi bilmemiz gerekiyor.nerdesin sen nerde oturuyonayyy sinirlerim gerildieşimle film indirmiştik yarısında yanlışlıkla kapattım bidahada bekleyemedi eşim dolmaz dedi 2 saatte yattı merak ettim gerisini yaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?