Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok sevindim canım regl olduğuna hamiş olsan bu kadar sevinerdim.evet bebiş için başla bakalım tedaviye ilk ayda olur inşallahhhhhhh.ben napim gidemedim dr a eşimle sorunlarım var bende koyverdim gitti bakalım ne olacak annem gelicek 15gün sonra o varken soğan kürü yapim diyorum cesaret verir.ama bi süre dr gitmiycem beyimizin derdi değil çünkü benim derdim.

selam kızlar.. ben de pkoluyum ve ayrıca hashimoto tiroidim var. çok şükür..hazirandan beri korunmuyoruz fakat hani bebek için de ekstra brşey yapmıyorduk ne bileyim mesela ilşkinin sonunda hemen kalkar yıkanırım,yastık falan koymam.. neyse geçen ay hamile kaldım sürprizdi fakat düştü. daha ultrasonda bile görünmedi.şimdi artık ciddi anlamda çalışmalara başladık. kiloluyum kilo vermeye çalışıyorum..bu serophene kullandım. adetimin 23.gününe kadar yumurtam istenen boyuta gelmedi. 23. günü güzel olmuş ve dün 24.gün çatlatma iğnesi oldum. yani yukarıda söylendği gibi herkesin yumurtlaması 14. gün diye bişey yok.. geçen ay mesela son adet tarihime göre nerdeyse 6 haftalık olmam gerekirken benim o geciken adetimden biraz önce gerçekleşmişti döllenme... bir de maşallah benim adetlerim çok düzenlidir.saatin bile bilirim yani.. her ay adet olmak her yumurtladığın anlamına gelmezmiş.. ben yeni öğrendim.. blmeyenler varsa eğer...

canım benim seni çok iyi anlıyorum..çünkü biz de eşimle bu süreçte hatta bizim için bu süreç yeni başladığı halde çok tartışma yaşadık..bizim hormonlarımızın da etkisiyle biraz hassasız..ve regl olamamayı, yumurtlayamamayı anlayamıyorlar.ben mesela o kadar şiş hissediyordum ki kendimi neredeyse patlayacak gibi..ama bunu gel de anlat..bu yüzden kafanı bir de böyle şeylere takma..soğan kürü faydalıymış..regl bittikten 7 gün sonra başlanıyormuş.ben de başlayacağım..bol bol da adaçayı filan içiyorum..canını sıkma,ne desen ne yapsan kimse bu sıkıntıyı yaşayanı anlayamıyor..

geçmiş olsun cimeka..umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..bu arada aramıza hoşgeldin :)

hoşbulduk valla aşerme yok. sürekli karnım aç ama yemek görmek istemiyorum. siz böyle kaynanalardan bahsediyosunuz ama benim kayınvalidem yok.hiç görmedim. ama gerçekten müthiş bir insanmış.herkes öyle anlatıyo. zaten kadın izmir hanımefendisiymiş. bide öğretmenmiş. çok asil kadınmış. öyle bana sataşıcağını sanmıyorum. ben eşime üzülüyorum. o annesine çok düşkün. hala arada hüzünlenir.ağlar. annesini özler. mesela eşimin bide abisi var. bende onun eşiyle anlaşamıyorum =))) delinin teki. zaten fazlada görüşmüyoruz.kayınpederde yeniden evlenmiş. bide ondan 5 yaşında bi oğlu var. o kadında kendi halinde biri. bizimle pek alakaları yok. ben şanslıyım heralde bu konuda. zaten ben sizler gibi sabırlı olamazdım.öyle hizmet falanda etmezdim.annelerimiz bizi elaleme temizlik yapalım diyemi doğurmuş sizde yapmayın hiçbişey =))) ayyy ne fenayım yaaaaaa =))))
ama sinir oluyorum. onların oğulları evlatta sizler değilmisiniz acaba. hele senmiydin yada başkasıydı galiba okudukça sinir basıyo. kocası kardeşlerine para veriyomuş ya. çıldırmamak içten değil. sanki para kolay kazanılıyor. karısının rıskını dağıtıyo. yarın bigün doğucak çocuğunun rıskını dağıtıyo. çok ayıp bişey. hee çok zengin olursun.tamam yardım et kardeşlerine. ama kız nediyo tedavime sıra gelmiyo diyo. ne kadar ayıp bişey ya. eşide bunu düşünemiyormu acaba.. ben eşimi boşardım bu yüzden...

hoşgeldin canım aramıza inşallah hemencik bebişin olurr hamişlerimiz çoğalırr.bende bu gün işine çok takılıyodum eşimee hadii bugünmüş hadi şu günmş diye diye başını yiyodum adamın demekki Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman oluyor adamın yakasını bırakayım baribi ihtimal bu ayda gidip bakıcam ama bi hafta daha beklim hiç hamişlik belirtisiyok belim ağrıyor arada neden bilmiyom2 haftadır

reyyancım benim bahsettiğim kişi senmişsin ama ciddiyim bence eşini al karşına konuş. böyle olmaz. hayat geçiyor ve tedaviye başlamalısın. rahim filmi çektirmişmiydin? bu arada sen kaç yaşındasın? eşin kaç yaşında. ve nerde oturuyosunuz?

ahh yavru kuşumm evet benim neler yaşıyorum bi bilsem daha 2 gün önce kardeşi zır zır ağlar gece yarısı adam eve gelmişş tel açıyo abi dışardamısın bana bez getir.diğerine para verio oda gidip eşine gül alıyo Allahın sapı elin parasıyla karısına canti yapıyo ....napimki eşimle aram boluyor karışınca eşim çok aşırı düşkün napimm onun dışında bana çok ii davranır sever ilgilenir ama bunlar beni yiycek zaten rahatsızım herşeyi takıyom hepten kısır olacam tövbee..eşimde suç yokki napsınn yüzsüzce istenincee.ama o yüzü verende benim sağolsun darulaceze kocamm ayy ona artık böle diyom herkeze para dağatıyon bari hayır kurumu aççAllahıma havale ettimmmm nediyimmmm napiyimmm

o bahtsız bedevibenimmben 23 yaşındayım eşim 26 15imden beride yani ilk başladı başlayalı pkoluyum kendi ailem beni çok taşıdı doktor doktor ama dzelme olmadı hiç alışmıştım ben biyerime bişey olsa hemen doktora taşınmaya özel özel burası bana acayip geliyo istanbula gelin geldim ailem düzcede.mecidiyeköydeyim en çok koyanda işte kimseyi bilmemem burda ailem olsa belki bu kadar takmam salaklık edip geldik işte

rahim filmi çekilmedim bu arada annemi bekliyorum ben anestesiyle düşünüyorum diğerini yapamam çok korkarım zaten vajinismustan zor bela kurtuldum orayla ilgili bişeyi yapamam korkarım

inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur... o günlere tabiki dkkat etmek gerekyor. ama dediğim gib benim 25.günümde başladı günlerim ama şte adetme az kaldığı için şansım da az olacak gbi..Allah biliyor zamanını ..bz düşünüyoruz istiyoruz ama Allahın işi..

estafurullah yaaa.. salaklık demeyelim =))) ozman eşine söyleyeyimde benim bebeğin eksiklerinide tamamlasın =)))) ama bak yaşın ilerliyo. tedaviye başlamalısın. gerçi bende 26 yaşındayım. eşimde 31 ama biz çocuğmuz olmıcağını bilmiyoduk tabi.. 5 buçuk yıllık evliyim. 4-4buçuk yıl kendimiz korunduk. ben bukadar bekliceğimizi bilseydim daha önce başlardım tedaviye. aslında pkolu olduğumu yıllar önce öğrenmiştim. ama hiç umursamamıştım. düzensiz falandı ama adet oluyodum... hiçbişey kullanmadım ozman. ama ozaman çok zayıftım. evliliğim süresince kilo almaya başladım. adetlerim 15 günde 1 olmaya başladı. doktora gittim. adetlerim sıklaştı diye. oda artık çocuk tedavisine başlayalım dedi. yaş ilerledikçe tedavide uzayabilir dedi. sen şeker hapı kullanırsın dimi? glifor, glucopac falan gibi bişey. bak o gerçekten mucizevi bir ilaç. mutlaka kullan. bende günde 1 defa kullanıyordum. ve hamile olmamı ona ve o ay hiç kafama takmama bağlıyorum. ve biliyomusun bende eşimle son zamanlarda çok tartışıyordum. ama kendimiz yüzünden. ben biraz asiyim. benim istediğim olsun istiyorum falan. çok kavgalar ediyoduk. hatta bende ozaman senin gibi birine çocuk doğurmak istemiyorum demiştim. klomende 1 tane içmiştim ve o ay bırakmıştım. stresten uzaklaşınca bidahaki ay hamile kaldım. şimdi eşim melek gibi =))) darısıda senin başına. gerçi benim eşim benden çok istiyodu çocuğu. ondanda kavga ediyoduk. o evlendikten 2 yıl sonra istemeye başladıda ben kendimi hazır hissetmemiştim hiç... şimdi hazırım ve bekliyorum... ve gerçekten hepiniz için dualar ediyorum... bu duyguyu yaşayın diye...

rahim filmi çekilmedim bu arada annemi bekliyorum ben anestesiyle düşünüyorum diğerini yapamam çok korkarım zaten vajinismustan zor bela kurtuldum orayla ilgili bişeyi yapamam korkarım

ben rahim filmini çektirmiş biri olarak okadarda korkulucak bişey olmadığına inanıyorum. kuzenim çekitmişti. beraber gitmiştik. oda bi yanma hissettim dedi. biraz acıdı dedi okadar. ama ozaman benim tedavim falan başlamamıştı. yani banada çekileceğinden haberim yoktu =))) mesela kuzenimin tek tüpü tıkalıymış ve filmle açıldı. bidahaki ay hamile kaldı. ama pkolu değil. neyse işte doktor banada dedi. çekelim öyle başlayalım klomen tedavisine dedi. bende bu sitedeki yorumları okudum. allahım kafayı yicem. biri bişey hissetmedim diyo. biri öldüm öldüm dirildim diyo. annemde yazlıkta. eşim çalışıyo. napıcağımı bilemedim.başka bi kuzenimi aldım yanıma. anesteziyle mi yapsam dedim doktora. ama arabayla geldim giderken kullanabilirmiyim dedim. oda 5 dk sürecek bişey için anestezi altına girmene gerek yok dedi. zaten anesteziden sonra 1-2 saat burda kalmalısın. gel sen normal yap. hemen bitsin kurtul dedi. zaten arabada kullanamazsın dedi. bende girdim ve yaptırdım. evet yanıyor ama okadar. bir anlık bişey... doktor sonuçlar temiz,tüpler açık diyince herşeyi unuttum zaten mutluluktan =)))) acı falan kalmadı. sende bir an önce yaptır ve tedavine başla...

aminnn inşallahhh yaşarız bu duyguyu ben kafaya takmaktan zaten ilerledi hastalığım de düşünüyorum bekarken 4 ayda bir oluyordum 6 ayda bire indi artık kendiğimden olamıyorum heledki evlendikten sonra dehşet tüylendim eşimle kavgalarım bir kere bile kendimiz yüzünden olmadı işte o dahada beter en azından kendi yüzümüzden olsa derimki anlaşamıyoz ama oda yok çok başka bi adamdır düşünün her sabah ayaklarım dışarda olur öperek örterde işe öle gider napim yanıyor ayaklarım stresten uyuyamıyorum.çok ilgilidir ama şu yardım konusunu aşamadık hayırlısı Rabbimden her işte bi hayır vardır o haplardan birini bana dr vermişti haziranda almadım kullanamam düzenli die salaklık etmişim belkide şimdi gebeydim:78:

aslında eşin yönünden çok şanslıymışsın. allah nazarlardan korusun. amann aileleri de takmayın ya. konuşur konuşur susarlar. sende bayramda seyranda git. elini öp. eşin anneme gidelim diyince git. misafir gibi otur kalkın evinize gelin. tamam işte. eşinin bu kadar yardımseverliğide heralde bi süre sonra azalır =))) hele kendi çocuğu olunca eminim daha çok çocuğu için bişeyler yapmaya çalışıcak ve yardımları kesicektir... yani umuyorum =))) peki kilon nasıl normalmi?

bak ben ilacı sadece 2 buçuk ay kullanma fırsatım oldu. sonra hamile kaldım. ama burda yazan arkaşlar 3. ve 4. aydan sonra adetlerinin düzene girdiğini yazıyolar. o hapı kullandıkça. biraz ishal ve mide bulantısı yapabiliyo ama ben hergece yatmadan önce 1 tane kullanıyordum. yan etkilerinden kurtuluyodum. bak ben hap içmekten nefret eden biriyim. başım ağrısa bile içmezdim. ama bebek için tedaviye başladığımdan beri o hapı hergece içmeye çalıştım. mutlaka oldu unuttuğum ama genede ertesi gün içtim.kutusu 13 tl falan. içinde 100 tane ilaç var. ille doktora yazdırmak zorunda değilsin. al ve kullan bir an önce.işe yarıcak bak görürsün. biraz sabır lazım...

canım ya hangi hap için yazmışsın bunları?

ahh be güzelim altlı üstlü oturyoz eltimde üstümde yanı hep beraberiz uzak olsam bu kadar takmamda.
kilom normal deil boy 1 56 kilo 70 75dide bu ay verdim vericemde devam ediyorum.o hapı alıcam yaa bakim bende işe yarıycakmı inşallah yaa bebik olsa hiç bişeyi takmıycammm yahooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…