Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder allahım. şimdide o korku başladı. pcosda düşük riski falan oluyo diyorlar ya

canım düşük riski var ama sen ona endeksleme kendini kaç haftalık?sen güzelce yat hiç bişiy yapma radyasyondan uzak dur pcye fazla girme teldede fazla konuşma(cep)Rabbim bebeğini korusunn.karnışına sımsıkı sarılsın inşallahh..öpiremm seniii olumsuzluk düşünme hemi

soğuksa soğukk boşverrr bizimkide kırk yıl hasta kalsan ne oldu iyimin demez öle bi yapısı var ama kendi hasta olsunn oyy nie gelmediniz nie sormadınız vs vs alıştım ama artık koymuyor.kendi haline bıraktımçünkü baktımki eşimle bu sorunlar armaızı açıyor koyverdumm gittiii selee koyverdummm.güzel bi film çıksada gitsek yaaahiç doru dürüst film yokk en son bitliste beş minareye gittiydik ama süperdii valla her karesinde dedim helal olsn bu mahsunakro mıro ama

Allah yardımcın olsun cnm senin işinde zor bende fenayım belki biraz işim var diyorum sürekli ama istemiyorum ben kaynanamla oturmaktan bırseyde anlamıyorum ya zevk vermıyor bana ne yalan soyleyım. eltimde daha cok kalıyor kaynanam bende fazla kalmadı 1 kere kaldı evleneli ama kal desek hiç durmayacak zaten sürekli ogluna gelmıyorsunuz gıtıyorsunuz dıyor banada aynısını ama ben sımdıden tavrımı koycam gitmicem fazla kalda demicem bir beklentisi olmasın dul kaynana daha zor arkadaslar evi ayrı Allahtan ogullarından bizi kıskanıyoır resmen gözlerinden anlıyorum eşime diyorkı beni ugurla oglum dıyor gıderken elını opturuyor eşim normalde nişanlıyken boyle degıldı sımdı vıcdanen agırlık hıssedıyor evlendım annem benim onu bıraktıgımı sanmasın dıye opuyor sarılıyor amaan kaynananmı var derdin var Allahtan tasınıyor sımdıkı oturdugu yer yakındı bıze daha uzaga tasınıyor eltıme yakın onada yazık ama dıger kaynım daha baglı annesıne eltime acıyorum ama napıyım.. o sen bızım basımızın tacısın fln dıyor daha samımı ben uzak duruyorum hız basımızın tacısında demem kusura bakmasın :97:

canım saol acıklama ıcın ben ekımden berı metfrmın kullanıyorum hala bı etkısını gormedım klomenede adetın 5.gunu baslıycm tabı adet olursam 27snde gelıcek dıye beklyorum.hos ılacsz gelcegnıde sanmıyorum ya tedavı basladı sayılır bebıs ıcın folık asıt ve b12 de verdı dr sogan kurumude 2gun once bıtırdım,ılıskı sonrası bele yastık koymalar ates olcmeler falanda tamam :) artık allaha kaldı isimiz ben elımden gelenı yaptım yanı. Bıde lazere gıtmıstım ya 15 gunde dokuldu baya hemde ılk seanstan fıyatlarda cok uygun artk bence pkoluların pskolojısını azda olsa duzeltecek bı yontem tavsıye ederm.

cok sevındım senın ıcın umarım bızde senın kadar sanslı olabılırız.allah saglıkla kucagına almayı nasp etsın canım

ohh canım benim ne güzel tedavilerine başlamışsın tez zamanda gelir bebişin inşallahh.biz onuda yapamıyoruz ele yardım etmekten kendi çaremize bakamıyoruz sağolsun eşimmm yüzünden.bu lazer işini bende düşünoyrum ama fiyatlardan hiç haberim yok istanbuldamısın?ne kadarki seanslar valla bendekileri 10 yılda bitiremezler hahahaahh o kadar kıllandımki anlatamam boynunda çıkarmı bi insanın boynumda sırtımda bile başladı.vurr epilasyon aletinin gözünee napimm onla alıyorumm

boşverrrr güzelimmm hayatına bak sen ben formulü buldum uzak durcaksın nassın iimisin bitti.benim eşimde bağlı değil o kadar ama benim eşimde kardeşlerine çok aşırı bağlı bi kız kardeşi var evli amanın aklı fikri onda sağolsun buda onu çok iyi kullanıyor bide kaynım var oda şu anda yeni araba aldı bizim akıllı onada yardım ediyor tamam tabiki edecek kardeşleri ama bu kadarda değil yaa aylığın yarıaından çogu onlara gidor.benimde tedavi erteleniyorda erteleniyorr.bende geçen yemin ettim sanamı uğraşıyom çocuk yapmaya dedim zorla getirsende gitmiycemm dedim bunun dışında daha bi sürü rahatsızlığım var ama adam oralı değil çok çalışıyo hiç izin günüde yok anlıyom ama bende bi yerde ilgiistiyorum zaten bu pko yüünden hormonlar deli gibi amannn napimm yaaaaaaa bukktummm

nediyimmm bacımm hoşgeldinn bebekin meleğinn nasıll sen nasılsınnn aşerme durumların varmıı.ya bu aşerme kocadan kaynaklanırmı ilk defa duydum kaynanan oğlana aşermemişse sende çocuguna aşermezmişsin acaip şaşırdım acep kocakarı uydurmasımı

tebrik ediyorum arkadaşım... 2 ayda hamile kalan 3 kişi olduk. ben, km ve sen =))) darısı burdaki her isteyenin başına... allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

once can sonra canan bosver baskalrını kendınle ılgılen.benımde kollarda falan varda cok rahatsız etmıyo ınce tuy ama gobek delırtıyodu yanı sonunda genıtal koltuk altı ve gobege basladım bıde saglıkcılara ındırımı vardı 160 verdım izmirdeym canım ben.32 sadece gobek ucuk degıl yanı fıyatlar.bıyerden baslamak lazım

ahhh km cim. bende de bi kanama olmuştu.çok az ama genede gece hiç uyumamıştım. korkudan dizlerim titremişti. sabah doktora gittiğimde kesenin biraz altında ufak bi yırtık gördü. kese büyürken damarları yırtabiliyor demişti. zaten ben aspirin kullanıyorum kalbi durmasın diye. ogün bide düşük olmaması için bir ilaç vermişti. bunları kullan eğer adet gibi bir kanaman olmazsa korkmana gerek yok dedi. bu cumarteside çok minik bir kan geldi. bende yatıp dinlendim. başka bişey gelmedi. bende şimdi sabırsızlıkla cuma günü 2li tarama testi var. onu bekliyorum. 12. hafta oluyormuş. allahım hepimize güç versin. sağlıklı bebişler doğurmamızı nasip etsin.

inşallah bişey çıkmazz ve doğurduğunuzuda burdan duyarızzz ne güzel olurrrr.ben çok cahilim herhalde 2li tarama ne yav

canıımmm inanamıyorum ya:) senle ben farlutal içip de adet olamayanlardandık :) benimki negatif ama seninkine en az kendimin kadar sevindim..hayırlı uğurlu olsun demek ki olabiliyormuş :)allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

reyyancım, fena değilim..hormon sonuçlarımı aldım.aslında buraya da yazdım ama hamişlerden kaynamış araya :) kimse sonuçlarım için bi yorum yapmadı birazdan doktora gideceğim randevum var..ben biraz diyete başladım veeeee pazar günü sonunda regl olmayı başardım :) regl olabildiğim için çok mutlu oldum..bugün de doktora gidip bebek tedavisi için ne yapmalıyız bilgi alacağım..sen nasılsın neler yapıyorsun?

teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder allahım. şimdide o korku başladı. pcosda düşük riski falan oluyo diyorlar ya

gerçekten aynı korkuyu bende çok yaşadım ve hala yaşıyorum.. bide benim yakın bir arkadaşım düşük yaptı. o yüzden dahada pimpirikli oldum. doktora sordum kalbi durmaması için. meğer bizim kanlarımız pıhtılaşabiliyormuş. o yüzden bebe aspirini verdi. kanı sulandırsın ve bebeğe kan akışı normal olsun diye. sende bir sor bakalım doktoruna. bebe aspirini için ne diyecek. ama ne dediğinide yaz bakalım. her doktor aynımı düşünüyo merak ediyorum.
bide 8 haftalarda bi kan gelmişti. doktora gittim sabah. düşük değilmiş. damar yırtılmış kese büyürken. olabilen bişeymiş. ama ben çok korktuğum için bide bana düşük önleyici bir hap verdi. şimdi birde onu kullanıyorum. bak çok zor hamile kaldık. ve bebeği kaybetmeyi göze alamıyorum. tekrar aynı şeyleri yaşamak beni mahveder. tedavi süreci insanın psikolojisini bozan bir süreç. sende doktoruna iice danış. düşük önleyici hap kullanmak sakıncalı değilse doktorundan iste. biz herşeyi yapalım. eğer dünyaya gelicekse gelir. gelmiceksede biz elimizden geleni yaptık diyebilelim. keşke içseydim diyeceğimize iyiki içmişim demeyi tercih ediyorum ben.

buna bi yorum yapabilecek var mı arkadaşlar...

Onuda sordum hamılelıkte epılasyn olrmu dıye sakıncası yok dedı ama ben yapılmaması gerektgnı dusunuyorum ekımden berı bebısım gelmedı bende tuylerden kurtulayım barı dedım.

6 haftalık dedi doktor ama 4 haftalık falandır diyo yaklaşık

sendemi benim gibi geç yumurtladın acaba. bende öğrendiğimde 7 hafta 5 günlük olması gerekiyordu ama 5hafta 5 günlüktü. çünkü son adetimden 14 gün sonra değil 23 gün sonra yumurtlamışım =))) internette araştırdım.. bazı kadınlar geç yada erken yumurtlayabilir. bu yüzden doktorunuzla yalancı bir son adet tarihi hesaplayın diyordu. zaten kendi doktoruma gittiğimde direk kendisi söyledi. sana adet tarihi hesaplayalım diye. mesela son adetim 23 ekimdi. ama doktor bana 4 kasım olarak hesaplıcaz artık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…