teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder allahım. şimdide o korku başladı. pcosda düşük riski falan oluyo diyorlar ya
Ben 1 senelik evliyim reyyancım.ama eşimin ailesine gelin geldigimden beri annesinin soguklugu hep vardı böylede devam etti.haklısın takmaya bakıcazda bazen takılıyo işte.Allaha havale ettim zaten .Olsun canım başka zaman izlersin yine takma kafana kib canım görüşürüz
ahhh ahhh canım işte bu kabullenemediklerinde kaynaklanıyor hep.bende altlı üstlü oturuyorum hep bi beklenti vardı ama ben işi çözdüm 3aydır.bide bizim babanemizde var hep gel git ister.bende kendimce bişeyler yapıyorum gö,üya kitap okumam lazım dergiye üye oldum bitane o geliyor bunları okumam lazım temizlik yapmam lazım. biraz kilo fazlam var evde kalmayayım die yürüyüşe çıkıyorum gidip hava alıp geliyorum.kesinlikle taviz verme çünkü gerçekten kabul etmeyene bu müstahak.işlerim var bişeyler okumam lazım vs vs kendi özel hayatın olduğunu bilmelii benide herrrrrrr allahın günü çağarırlar gel yemek ye artık kırmadan ama hafif sitemli hamdolsun aklım var aclığımı hissediyorum ve aç olduğpumda yemek yemeye elim kolumda var diorumbazen çok fenayım bilmiş bilmiş ama.napayım başka türlü önüne geçemennn bu hayat benim kimi istersem onu sokacağım ne kadar süre istersem hayatımda o kadar süre kalacak ya az ya çok belirli şekilde inerr hemenn çıkarım geçen sene böle yapmıyordum.uuu evime inemiyodum okudum ettim araştırdımmm mecbur değilimmmmmm bu hayat benimmm ben eşim için geldim onlar için deil
hoşgeldin canım bu illett evet ölene kadar Rabbim kesmezse bizle her ay bizde bi yumurta olamıyo malesef olsa zaten bebik olur.benim dr bana bunu şöle anlatmıştı 2 yumurtalığımız var bunlarda kişiye göre değişkenlikgösteren binlerce binik yumurta var her ay bitanesi büyür ve çatlar çatlar dedğim zar gibi bişeyi çatlıyor yani ve yumurta adet dönemi bitene kadar iyce temizleniyor ve döllenmeye hazır temiz bi yumurta oluyor.bizde yani pkoda birden 6 7 tanesi büyümeye çalışıyor normalde 1 tane olması lazım ama bizde böle olunca yumurtalar olduğu gibi kalıyor vücut onları büyütmeye harcadığı direnci kullandığı için çatlatamıyor yanii büyütme hormonumuzz çatlatma hormonunda yüksekkk.ne güzel kilo sorunun yok bi tedavin varmı bebiş için?tüyler için neyse sölemimreklam olar bi site sölicektim dr konuşuyo orda.evet burda çogunun bebişi olmuş geçmiş yıllardan inşallah bizde seneye avatarımızaa bebişlerimiz koyarızzz
selam canım. pko öyle çok yenilecek bişey değil. hamiş olsan bile doğumdan sonrada pko devam ediyor. ama sanırım ben o yenenlerdenim. şuan 3 aylık hamileyim. sayfa 345 ti sanırım benim hikayem var. hamile olduğumu öğrendiğimde yazmıştım. şimdi bizde her ay yumurta oluyor. ama büyümüyorlar. yumurtalar adet olunca vücuttan atılırmış. ama bizler zor adet olduğumuz için sürekli yeni yumurtalar geliyor ve vücuttan atılmıyorlar. yumurtalar çoğaldıkçada tam yumurtalama gününde birbirlerinin büyümelerine izin vermiyorlar. çok fazla oldukları için. bende hamiş kalmadan önce epilasyona gidiyordum ama öyle geç dökülücek diye bişey duymadım. umarım öyle bişey yokturve bu arada kilolu olmadığın için çok şanslısın. benim bir arkadaşımda pkoluymuş ama kilo verdikten sonra adetleri düzene girmiş. hatta unuttum bile pkolu olduğumu diyor. bende öyle aşırı kilolu değilim ama balık etliyim ve göbişim var. hatta herkes bana hamilemisin derdi =))) artık evet diyorum ama bilmiyolarki bebiş daha okadar büyük değil. hala göbeğim =))))
canım saol acıklama ıcın ben ekımden berı metfrmın kullanıyorum hala bı etkısını gormedım klomenede adetın 5.gunu baslıycm tabı adet olursam 27snde gelıcek dıye beklyorum.hos ılacsz gelcegnıde sanmıyorum ya tedavı basladı sayılır bebıs ıcın folık asıt ve b12 de verdı dr sogan kurumude 2gun once bıtırdım,ılıskı sonrası bele yastık koymalar ates olcmeler falanda tamam :) artık allaha kaldı isimiz ben elımden gelenı yaptım yanı. Bıde lazere gıtmıstım ya 15 gunde dokuldu baya hemde ılk seanstan fıyatlarda cok uygun artk bence pkoluların pskolojısını azda olsa duzeltecek bı yontem tavsıye ederm.
Allah yardımcın olsun cnm senin işinde zor bende fenayım belki biraz işim var diyorum sürekli ama istemiyorum ben kaynanamla oturmaktan bırseyde anlamıyorum ya zevk vermıyor bana ne yalan soyleyım. eltimde daha cok kalıyor kaynanam bende fazla kalmadı 1 kere kaldı evleneli ama kal desek hiç durmayacak zaten sürekli ogluna gelmıyorsunuz gıtıyorsunuz dıyor banada aynısını ama ben sımdıden tavrımı koycam gitmicem fazla kalda demicem bir beklentisi olmasın dul kaynana daha zor arkadaslar evi ayrı Allahtan ogullarından bizi kıskanıyoır resmen gözlerinden anlıyorum eşime diyorkı beni ugurla oglum dıyor gıderken elını opturuyor eşim normalde nişanlıyken boyle degıldı sımdı vıcdanen agırlık hıssedıyor evlendım annem benim onu bıraktıgımı sanmasın dıye opuyor sarılıyor amaan kaynananmı var derdin var Allahtan tasınıyor sımdıkı oturdugu yer yakındı bıze daha uzaga tasınıyor eltıme yakın onada yazık ama dıger kaynım daha baglı annesıne eltime acıyorum ama napıyım.. o sen bızım basımızın tacısın fln dıyor daha samımı ben uzak duruyorum hız basımızın tacısında demem kusura bakmasın :97:
günaydın arkadaşlar beni belki hatırlarsınız.pcos hastasıyım 6 yıldır ama 6 aylık evliyim ili aydır korunmayı bıraktım. 2 aydır adet olmuyordun 17 aralıkda doktora gittim. gebelik çıkmadı beta değeri sıfırlardaydı farlutal verdi adet olamadım sadece salı günü kanama oldu çok az. sonra gelmedi bende cuma günü doktora gittim hastalığım iyice arttı diye. çocuk tedavisi olmak için ama ultrasona girdim birde ne görelim hamileyim. inanmak çok zordu benim için. doktora nasıl oluyo falan diyordum emin misiniz:)) folik plus verdi eve geldim gebelik testi yaptım pozitifdi. hiç düşünmezdim çok şaşırdık ailecek. çok büyük mutluluk allahın mücizesi olduğuna inanıyorum. allahım sağlıkla doğurmamı nasip eder inşallah. tek derdim sağlıklı olması.allah sizlerede nasip eylesin. bu hastalıkda çok hamile kalan var.
ohh canım benim ne güzel tedavilerine başlamışsın tez zamanda gelir bebişin inşallahh.biz onuda yapamıyoruz ele yardım etmekten kendi çaremize bakamıyoruz sağolsun eşimmm yüzünden.bu lazer işini bende düşünoyrum ama fiyatlardan hiç haberim yok istanbuldamısın?ne kadarki seanslar valla bendekileri 10 yılda bitiremezler hahahaahh o kadar kıllandımki anlatamam boynunda çıkarmı bi insanın boynumda sırtımda bile başladı.vurr epilasyon aletinin gözünee napimm onla alıyorumm
tşk ederim..ben 2 gündür ınternete giremiyorum arkadaşlar..betahcg m 25 den 70 e yükseldği günün akşamı kahverengi akıntım başladı..biliyosunuz bu düşük tehlikesi yada direkt düşük..sabahı zor ettim hiç uyumadım..çünkü o kadar zor hamile kaldım ki bu benim tek şansım belki de..sabah dr a gittim tekrar kanda betahcg ye bakalım sonuca göre konuşalım dedi..Allaha çok şükür betahcg m düşmemiş 100 olmuş ertesi gün..dr yinede sürekli yat hiç kalkma dedi..o yüzden sadece wc ye kalkıyorum..ınternete giremeyebilirim bi müddet girersem de bikaç dk bakıp kalkcam..kusura bakmayın canlarım..ben iyileştiğimde yazcam sizlere..hepinize dua ediyorum..sizlerde bana dua edin nolur..
bu arada FATMA senide tebrik ederim..görüşmek üzere arkadaşlar..sakın yılmayın ve moral bozmak yokkkkkkkk..ona göre anlaştık dimi..Allah korusun rahim kanseri değilsiniz rahminiz alınmadı vb..rahminiz duruyo yumurtalarınız var çocuğunuzun olmaması için neden yok..hep böyle düşünün..iyi düşünün iyi olsun..hadi öptüm canlarım..
once can sonra canan bosver baskalrını kendınle ılgılen.benımde kollarda falan varda cok rahatsız etmıyo ınce tuy ama gobek delırtıyodu yanı sonunda genıtal koltuk altı ve gobege basladım bıde saglıkcılara ındırımı vardı 160 verdım izmirdeym canım ben.32 sadece gobek ucuk degıl yanı fıyatlar.bıyerden baslamak lazım[/QUO
benn kuş açamam ya kimseyegöbek bacaklar bide kltuk altıistiyoorum hele bi tedaviye hayırlısyla bi başlimdeee yaza inşallah hamişken lazer olmaz demi
ahhh km cim. bende de bi kanama olmuştu.çok az ama genede gece hiç uyumamıştım. korkudan dizlerim titremişti. sabah doktora gittiğimde kesenin biraz altında ufak bi yırtık gördü. kese büyürken damarları yırtabiliyor demişti. zaten ben aspirin kullanıyorum kalbi durmasın diye. ogün bide düşük olmaması için bir ilaç vermişti. bunları kullan eğer adet gibi bir kanaman olmazsa korkmana gerek yok dedi. bu cumarteside çok minik bir kan geldi. bende yatıp dinlendim. başka bişey gelmedi. bende şimdi sabırsızlıkla cuma günü 2li tarama testi var. onu bekliyorum. 12. hafta oluyormuş. allahım hepimize güç versin. sağlıklı bebişler doğurmamızı nasip etsin.
canıımmm inanamıyorum ya:) senle ben farlutal içip de adet olamayanlardandık :) benimki negatif ama seninkine en az kendimin kadar sevindim..hayırlı uğurlu olsun demek ki olabiliyormuş :)allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...günaydın arkadaşlar beni belki hatırlarsınız.pcos hastasıyım 6 yıldır ama 6 aylık evliyim ili aydır korunmayı bıraktım. 2 aydır adet olmuyordun 17 aralıkda doktora gittim. gebelik çıkmadı beta değeri sıfırlardaydı farlutal verdi adet olamadım sadece salı günü kanama oldu çok az. sonra gelmedi bende cuma günü doktora gittim hastalığım iyice arttı diye. çocuk tedavisi olmak için ama ultrasona girdim birde ne görelim hamileyim. inanmak çok zordu benim için. doktora nasıl oluyo falan diyordum emin misiniz:)) folik plus verdi eve geldim gebelik testi yaptım pozitifdi. hiç düşünmezdim çok şaşırdık ailecek. çok büyük mutluluk allahın mücizesi olduğuna inanıyorum. allahım sağlıkla doğurmamı nasip eder inşallah. tek derdim sağlıklı olması.allah sizlerede nasip eylesin. bu hastalıkda çok hamile kalan var.
reyyancım, fena değilim..hormon sonuçlarımı aldım.aslında buraya da yazdım ama hamişlerden kaynamış araya :) kimse sonuçlarım için bi yorum yapmadıkızlarrr günaydınn nie bu topik böle sakinnn yoksam uyuyomusunuz hallaaa tabi herkesin eşii yanındadır bu gün pazarrama benimki yokk pifff hep çalışıyo.napalım olsunnn.sardunyacım seni merak ediyorum yaa yazmamışsın 2 gündür.adet oldunmu merak ediyommm.cansız bi topiğe hayırrr cansız tpiğe hayırr
teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder allahım. şimdide o korku başladı. pcosda düşük riski falan oluyo diyorlar ya
buna bi yorum yapabilecek var mı arkadaşlar...kızlar ben hormon sonuçlarımı aldım..yalnız bunlar adetimin 3. günü yapılamadı, çünkü ben adet olamadım..doktora pzt gideceğim..sonuçlar şöyle
FT3= 3,77 ..........normal değer 1,57-4,71
FT4= 1,21 ..........normal değer 0,89-1,76
TSH= 1,94 ..........normal değer 0,4-4
FSH= 1,46 .........normal değer 2,8-11,3
LH= 11,2 .........normal değer 1,1-11,6
Prolaktin=14,7 ....normal değer 1,9-25
E2=183 .........normal değer 0-160
yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar..
6 haftalık dedi doktor ama 4 haftalık falandır diyo yaklaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?