kızlar ya ben yabancıyım biraz siteye konu nerden açılıyo
canım klima var ama açmıyorum evde bebek var çarpılır bir şey olur diye gönlüm el vermiyorrr :44::44: bıraksam hergün yapcak benimkii töbe töbeeyatak odasına takayım ben bence klimayıı
olsun canım olsun fenalık felan gelmez yeter kii bebişş gelsiiinn
eşini kınıyorumm valla manken gibi karısı var yani kilon tamm boyuna göre canım görmedim ama fıstıkk gibisn benceee
hazırla canımm benim kociş hazırladı tabi adamın gözüne uyku girmedii
canım geçen gün boyunu sormuşssun bir dee 1.85 boyu var şimdi söyliyimm
ay dogru bebıs var açma aman canımm
yok canım ya benımkı oyle duskun degıl
bebıs gelsın yeterkı valla razıyım artık napalımmm eylul gıbı zaten asılama dusunuyoruz bakalım eger doktor tamam derse tabi
yok ya ne mankenıgorursun canım ılerde face varsa eklıymm
adama ezıyet cektırme canım yazık
maşallah senın kocanda uzun benımkı 1.90 kılosuda 85adam kendıne bakıo ondan zayıfla dıyorrr banada benımde zayıflayasım yok hıc kıyafetı zor buluyoruz hele ayakkbıyı hıc sorma belırlı markalarda yada özel yaptırıyoruz buarada ayak numarası 46 47 cocuk mezarı gıbı ya
tamam face yok beniim doğumdan önce kapattım daha açmamıştımm, eşim de dünden razıydıı ondan bile kıskanıyorduuu yaniiii ama seni görmek isterdiimm
canımm karadenizli olunca öyle oluyorr benimkinin ayak numarası da 46 bilirimm yani ne olduğunuuu ama dediğim gibi karadenizliler ondan yapı vücut öyle
benimkinin kilosu 80 canım ama çok sinir oluyorum yani ben burda oturup uğraşıyorum o gidip kendine bakıyor spora felan gitmesini istemiyorum yok efendim gitmezse kaslar eriri kaybolurmuşş ben istemiyorum kas felan ne işe yarıyor dedim iyice bir sey haa çok bakıyolar bunlar kendilerine
zayıfla diyorsa zayıfla o zaman canım aman ha çok verim deme ama
heheheh canım valla zayıflıycam ama bayram gecsın ya ramazanda olmuyor zaten cok yemıyorumda işte dıkkat edıyorum .
sorma valla zor oluyor boylede ayakkabı bulmakta zorlanıyoruz her marka 44 45 e kadar anca kocam spor alabılıyor zavallım
aman baksınlar napalım canım bende bakarım kendıme
neyse sekerım ben kacıyorumm hazırlık yapmaya cok optum gorursz yarına
buarada gercekten karadenızlerın cogu oyle eşimin sulalesı hep oylesulak yerdemı buyudunuz dıyorum ben hep
ramazanda zor oluyor canım benim ya bende dikkat ediyorum ama ne kadar dikkat etsem de boşş açıkcasıı..
dimi canımm
öyle öylee bizim sülalede hep karadenizli zaten ordulu 1.80 ve üzeri herkes valla
tamam canımm bende şimdi gidiyorum zaten yarın doktordayımm gelince haberleride veririmm sana hadi öptümm sekeriiiimmmmm görüsürüüzzz
gece alıyoruz kıloları ıste ye yat
tamam canım geldıgınde yaz ıns guzel haberlerle gelırsın
bu tarifini denicem canm bigün anlatırken bile çok lezzetli geldi zaten patlıcann hertürlüsünü çok severim ellerine sağlık tatlm.amaaaaaannn kaynana deilmi canm işte güzel sözleri bize deil onların.amca ile yenge onun yannda ballandırdıkları iyi olmuş duysunda öğrensin biraz ama nerdeeee.neyse canm yorulmuşundr sen bugün dinlen yarın sabah dr.a gidicen dimi?inşallah kist felan olmamıştır güzel haberlerle dönersin.gelince yaz bize.buarada sen bu ay soğan kürü yaptınmı önceki sayfalarda biyerlerde tarifini yazmıştım sana ama sonra sormayı unutmuşum naptın başladın mı diye.
günaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedibende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum
günaydın kızlarr...
tuncss gelince inşallah hayırlı haberle dönersin
günaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedibende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum
canım ya hamile olsan bukadar sevinirdim.günaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
inşallah iyi haberlerdir benimkiler..
az sonra yazacağım hepsini..
canııımmm bak gördünmü bi de gitmeyecektin doktora.. inşallah o yumurta sana bebek getirsin.. hepimiz güzel şeyleri hakediyoruz.. öyle uzun zamandır bekliyoruz ki..
**şimmmdiiiiiii bana gelinceeee.. doktor şüpheli buldu beni.. bir sürü detay var ama sonuç belli olana dek yazmayacağım.. bir de bebek yoksa boşuna heveslendirmeyeyim sizi.. ama bebek olma ihtimali söz konusu.. bhcg bakılacak, kan verdim.. 2ye kadar ararım dedi doktor.. inşallah bebek vardır içimde.. dualarınızı bekliyorum..
e oakdar gün geçmiş kese mese görmedimi
gördüd de kesin olsun diye mi bakacak kana
idrar yapsana
bizi fazla meraklandırmasana
ay hadi inşallah ya
sen hamile oll
gelecek ay da ecrin ilk yumıoşuyla hamile kalsın
inşallah iyi haberlerdir benimkiler..
az sonra yazacağım hepsini..
canııımmm bak gördünmü bi de gitmeyecektin doktora.. inşallah o yumurta sana bebek getirsin.. hepimiz güzel şeyleri hakediyoruz.. öyle uzun zamandır bekliyoruz ki..
**şimmmdiiiiiii bana gelinceeee.. doktor şüpheli buldu beni.. bir sürü detay var ama sonuç belli olana dek yazmayacağım.. bir de bebek yoksa boşuna heveslendirmeyeyim sizi.. ama bebek olma ihtimali söz konusu.. bhcg bakılacak, kan verdim.. 2ye kadar ararım dedi doktor.. inşallah bebek vardır içimde.. dualarınızı bekliyorum..
hmm kese gördük sanırımkız dur heyecan yaratmayalım hele.. kan sonucum belli olsun hele.. doktor bu endometriyum kisti de olabilir bebek kesesi de dedi.. ayrıca yumurtalığımda bir kist var.. ona da bu korpus luteum olabilir ama olmayabilirde.. en kesin sonuç kan testi olacak dedi.. eğe bu bebekse daha çok yeni rahme düşmüş dedi.. falan da filan.. bi sürü şey konuştuk yani.. ama eğer o bebekse varyaaaa düşünemiyorum kendimi..
kan sonucu ile belli olacak herşey..
dua et bana arkadaşım..
canm ben heveslendim bile.ay hadi inşallah kese gördüde emin olmak içinmi kandan bakıcak dr.n.alttanmı muayene etti.canm hadi hayırlısı olsun 2ye kadar heycanla bekliyelim.
hmm kese gördük sanırımkız dur heyecan yaratmayalım hele.. kan sonucum belli olsun hele.. doktor bu endometriyum kisti de olabilir bebek kesesi de dedi.. ayrıca yumurtalığımda bir kist var.. ona da bu korpus luteum olabilir ama olmayabilirde.. en kesin sonuç kan testi olacak dedi.. eğe bu bebekse daha çok yeni rahme düşmüş dedi.. falan da filan.. bi sürü şey konuştuk yani.. ama eğer o bebekse varyaaaa düşünemiyorum kendimi..
kan sonucu ile belli olacak herşey..
dua et bana arkadaşım..
aman doktor dili de öğrenmiş corpuslar morpuslar:)
doktorunda amma temkinli imiş
ama daha iyi boş umit vermio
inşallah canım ya inşallah sen gebesindir
ecrinde bu yumurtanın mürvetini görür
dualarım hamile kalmak isteyen tüm bizim gibiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?