Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canm arkadaşımdada aynısı olmuştu.kist diye ağlamıştı baya sonra meğer bebkmiş.dr.da tuafmış biraz kandan bakmak yerine 1hafta bekletmişti kızı.neyse sennde öyle olur inşallah canm.

inşallah arkadaşın gibi olurum bende
kan sonucunu heyecanla bekliyorum.. saatler geçmez şimdi bana

corpus luteumu öğrendim iyi bişeymiş hla duruyorsa:)

Eğer yumurtlamadan sonra döllenme oluşmussa yani hamilelik başlamışsa korpus luteum gerilemez varlığını devam ettirir buna korpus luteum gravidarum denir ve gebeliğin rahim iç tabakasını tutunmasını sağlar, gebeliğin ilk aylarında progesteron desteğini sağlar.

ihtimaller kuvvetli ama inşallah yanıltmaz canım

valla 2 saat kadar önce orda duruyordu.. eğer şimdilerde yok olmadıysa hala da ordadır
işte ihtimaller denizinde öyle çok boğuldum ki defalarca kez hemde.. o nedenle heveslenmiyorum kursakta kalırsa çok perişan olurum diye
tek çare sabırla beklemek..
ve eğer bebek varsa şayet bu kadar zaman olmamasının tek sebebi kafama sürekli takmış olmam.. resmen hiç düşünmediğim bir zamanda olmuş olur hemde sadece 2-3 çalışma ile
doktora dedim biz bu ay hiç çalışmadık nerdeyse dedim.. oooow meryem ana 2 sinemalarda desene diyo..

hadi gözünaydın canm çok sevindm.iyikide gitmişsin o hastaneye önceki dr.niye görmedi canm onu ben anlamadım.hadi bakalım hayırlısı bu yumurta bebişini getirr sana inşallah.

dr.n çok komik canm ya.meryem ana 2 ha:)bebek olmasını kuvvetlendiren şeyden biride bu ay takmaman.düşünsene herkesin takmadığı ay oluyo.çalışma az oldu ama ödev gibi yapmadın az oldu ama gerçekten istediğin için yapmışsındır.çünkü dr.n verdiği ilişki günlerinde istemesekte ödev gibi yapıyoruz.canm neyse bu mübarek ayda ve bu mübarek cuma vaktinde bolca dua edelim (zaten hep dualarımdasında) inşallah bebişin sennledir Rabbim yüzünü güldürür.

sagol cnaım allah razı olsun inş. hepimiz güzel haberler alırız yaa çok mutlu oldum

sagolun canım sizin sayenızde gittim valal doktroa yoks agitmiycektim lepi filiz sagolsun çok ısrar ettiler git git diyee hadı hayırlısı.senın adına çok sevındım inş.hamıelsındrı canım bana hamıle gibisin geliyorr hadı güzel haberler alalım sendne :)))

amin canım aminn!! ay canımm ne güzel bak sen hiç uğraşmadan hemile kalabilmişsin, çok şanslısın maşallah :)) valla ben en başından beri bilincindeydim durumun. bu pko geçici birşey değil canım malesef menapoza kadar bununla yaşicaz, ilaç kullanmak şart gibi geliyo bana yani hep öyle okuyorum, doktorlarım da hep öyle dedi. İnşallah düzene girer canım seninki...

Ecrincimm bak sana hepimiz ne dedik? umutsuzluğa kapılma, belli olmaz dedik di mi :)) Ayyy maşallah canım benim, hadi bu ayı iyi değerlendir güzel haberlerini ver bizeee :)))

tuncss inşallah kan sonucun güzel çıkar canım, inşallah ahmilesindirr! Ne zaman alıcaksın sonucunu? hemen yaz bize :))

sagol cnaım allah razı olsun sizin sayenızde gittim doktora bana umut oldunuz bende anlamadın nasıl görmedi zaten sevmedim o doktoru .aay evet ilk yumurtam çok heyecnalıydı bildiğin yumurta şekli yaaa doktorumbile güldü ben 2kez klomen kullandım ama sonuc yoktu hep iğne paklar benı dıyordum ama kısmet serophene bal tarçın ve incir işe yaradı c.tesi ilşki onerdi bakalım kısmet artık hamıle kalamsamda sevınıyorum en azında yumurtlayabılıyorummmmmmm

hadi gözünaydın canm çok sevindm.iyikide gitmişsin o hastaneye önceki dr.niye görmedi canm onu ben anlamadım.hadi bakalım hayırlısı bu yumurta bebişini getirr sana inşallah.

amin canım amin sagol allah razı olsun :)))

sagol cnaım allah razı olsun hepinizden evet dediniz aban tam umutalr tükenmişti ama yeniden yeşerdi kısmet artık :)))

uykucu kızzzz kalk çabuk bak benim 20mm yumurtam varmış kızzzzz dun içime doğdu galıba kız ondan sormusum sana çatlatma iğnesi falan

uykucu kızzzz kalk çabuk bak benim 20mm yumurtam varmış kızzzzz dun içime doğdu galıba kız ondan sormusum sana çatlatma iğnesi falan

bence metformini yabana atma canım
benim yumurtalarım gelişmediğinden hep kist kalmştı
metformine başladığımdan beri ateş tablosunda hep yükselme görüyorum Allaha şükür
iyiki burada bana destek verip aldırttılar metformini
benim tek içtiğim şey o.
serophene sürecini hızlandırdı destek verdi bence.
bu ay olmasa da metformine devam bırakmak yok

hepinize teşekkürler kızlar bugunki ölçü tablom düşüş var ama gece sahura kalkmadım iğne olcam diyee allah günah yazmasın

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sen ateşini nereden ölçüosun canım
dil altından mı yok dil üstünden mi

yok canım metformıne devam : ))) bence bana hayıt hapıda yaradı cvr sagolsun önermişti baya işe yaradı adetlerim düzelfdi onunda etkisi var tabıı serophenenınde :)) hayırlısı artıkk.ben dil üstündne ölçüyorum canımm

kızlar hanı hamıleler bebeklerin ilk ultrasyoın resimlerini buzdolabına yapıştırırlar yaa benimde ilk yumurtamı yapıştırasım geldi ama kağıt vermedı doktor kendı dosyasına taktı salı tekrar gitcem :119::119::119:çatlamışmı diyee

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmm

kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..

HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

inanamıyorum.. değerim 849,5 çıkmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…