Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım benden tavsiye dil altından ölç
daha az dalgalanma yapıyor ateş daha kesin sonuç oluyor
ben de eskiden dil üstünden ölçüyordum artık dil altına geçtim esksi gibi çok dalgalanma yapmıyor

tuncsss ben varım anacımmm
çok çok çok sevindim Allah emenklerini karşılıksız bırakmamış
artık sen de bir HAMİLESİN
mAşallah subanallah
Allah devamını getirsin kucağına almayı da nasip etsin
snin adına çok ama çok sevindim bitanem
bizlere de naisp olur inşallah bu duyguyu tatmak

canım değerinde çok güzelmiş maşallah tekrardan 3 yılın meyvesi geliyor
ramazan güzel geçecek inşallah
artık bizim için sen de dua et canım

ay kzlar geldımm cok mutlu oldum ya ecrın tuncccccccc cokk ama cookkk sevındım sızın adınıza maşallah subanallahhh ınanamıyorum ya en cokta tuncss sana cok ugrastın ettın valla mutlu oldummm
nazar degmesın ınsallahhhhhhhhhh saglıgıyla kucagına al ınsallah

ecrın hayatımmm senın adınada cokkk mutlu oldum kuzum ıykı gıttın doktora zorlada olsaaa lepıyle zorlamasak gıtmıycektın hadı bakalım
ıcıne dogmus galıba catlatma ıgnesı vur onu dedıgı zamanda sonra gun asırı ılıskı yaşa olurmu
ıgneyıde gobegın yanından vurucaksın kendınde yapabılrısınnnnnnn

bu ramazann cok ugurlu geldi bereketıyle geldı kızlar suana kadar 3 oldu bu sanırım
darısı bızlerın basına kılzar

canm bende belki erken öğrenmişsindir diye geldim evet çok şükür canm nasıl sevindim anlatamam.gözün aydın hayırlı olsun canm benm Allah tamamına erdirsin inşallah.ozaman çok yeni dimi?oh ya canm bak okadar sıkıntılardan sonra Rabbim yüzünü güldürdü çok şükür darısı diğer arkadaşların başına olsun.

bu ramazann cok ugurlu geldi bereketıyle geldı kızlar suana kadar 3 oldu bu sanırım
darısı bızlerın basına kılzar

ramazan bereketiyle geldi gerçekten.inşllah Rabbim sizede nasip eder canm herzaman dualarımdasınız.çünkü bende önce burda biri hamile olduğunda bizede dua etse keşke derdim.Allah hamilelerin dualarını kabul eder derlerya oyüzden hamileliğimde en sık ettiğim dualardan biri oldu bu.

ayyy canımmm benım saolasınn gercekten bereketıyle geldı baksana 3 hamıle oldu
bende bu ay hıc takmadım olmıyacagını bıldıgım ıcın kür yaptım 10 gun sonra test yapcam
uzun zamandır test yapamıyorum adetım zamanında oluyor
test yapmayı ozledım gununden 1 gun once yapıcam
rabbım dualarınızı kabul eder ınsallahhhh bızede bol bol bebıs olur

adetinn zamnnda olmasıda çok güzel canm inşallah bu ay sıra senle ecrindedir.nekadar var adetine.

adetinn zamnnda olmasıda çok güzel canm inşallah bu ay sıra senle ecrindedir.nekadar var adetine.

ecrınle adetlerımızde Aynı canım bılıomusun 7 agustosda olmam lazım gecen ay ıgnelerden 2 gun erken olmustum
bu ay 7 sınde olurum dıye dusunuyorum 6 sında test yaparım bende yaa test yapmayı ozledım
suana kadar 4 kere anca yapabıldım test hıc zamanı gecmedıkı adetımın hemen gelıolar
evledıgımden berı duzgun adetlerım benımde mıktar az ama duzgun

canım maşallah yaaa tüylerim diken diken oldu yaa çok sevindim yaaa süper süper bir haber yaaaaa

sagol cnaım bende öyle ölçeyim o zaman :)))

evet canım yaa siz çok ısrar ettiniz bana iğneyi sabah vurdurdum göbbek yanından canımm ama iğne vurulurken çok hafıf sızı oldu daha içbişey yokk ağrı oluyormu c.tesi ilşki dedi doktorr bakalım kısmet :))

kızlar valla çok teşekkür ederim.. inanamıyorum hala.. şaka gibi..

eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.. kızlar fikri olan var mı?

dur bakalım catlarken yumurta oluyor agrı ama herkezde olucak dıye bırsey yok bende olmustu
ay hadı bakalım canım
adetlerımızde aynı bu ay ıns guzel haberlerle gelırız

cok duygulandım kızz valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum heee allahım emeklerinin karşılığını verdii çok şükürr ne yapmıştın sne bu ay özle bişey yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…