Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

dur bakalım catlarken yumurta oluyor agrı ama herkezde olucak dıye bırsey yok bende olmustu
ay hadı bakalım canım
adetlerımızde aynı bu ay ıns guzel haberlerle gelırız

analdım canım anladımm zaten yumurtlarkende agrım yok bu ay yine boş diyordum ama 20mm yumoşum varmıss :)))

kızlar doktor bana cuma sabah iğne vurdur c.tesi çalışmalara başal gün aşırı dedi ben c.tesi pazar p.tesi yapsma olurmu 3gün sonra gün aşırı devam

kızlar valla çok teşekkür ederim.. inanamıyorum hala.. şaka gibi..

eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.. kızlar fikri olan var mı?

ben burda bırının yazısını okumustum eşinı aramıs eve gel nolur cok kotuyum bayılıcam demişş
eşi gelmıs eve elındekı bebeın ultrasyon resımlerını asmıs heryere
aglayarak soylemıs hatta 5 senedır olmuyormus eşi bıle aglamıs cok duygulanmıstım
yazıyı okuyunca benım bıle gozlerım dolmustu :18:

kızlar doktor bana cuma sabah iğne vurdur c.tesi çalışmalara başal gün aşırı dedi ben c.tesi pazar p.tesi yapsma olurmu 3gün sonra gün aşırı devam

olmaz canım spermler oluyormus ozaman cumartesı pazartesı carsamba yapıcaksın sonra devam et bence gec dollenmede olabılıyor ya

Ay güldürdün beni Allah da seni güldürsün.
özlemişmişDD
ben hiç yapmadım ben napayım

ağrı mağrı olmadı ben de iğneden sonra onu bırak sen
iğne kesin çatlatıo merak etme
kafana da takma
sadece ateşini düzenli ölç doktorun dediklerini yap
kafanı rahatlat dua et
hayırlıysa olsun inşallah
kızlar valla çok teşekkür ederim.. inanamıyorum hala.. şaka gibi..

eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.. kızlar fikri olan var mı?

mektup yaz mailine at iş çıkışına yakın
ya da mektup yazıp eve gelip ilk mnereye gidiyorsa nereye bakıyorsa oraya bırak
sonra da okurken yanında ol
mektup da bebeğin dilinden olsun
sizi çok uğraştırdım falan filan işte duygsala bağlatma beni şimdi
cok duygulandım kızz valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum heee allahım emeklerinin karşılığını verdii çok şükürr ne yapmıştın sne bu ay özle bişey yaptın mı
ben ağladım ne varrr

ay yeşil nerde acaba yaa gelsede bır topıgımıze liste yapsa
duzene soksa şiiii yeşill duy sesımızı

Ay güldürdün beni Allah da seni güldürsün.
özlemişmişDD
ben hiç yapmadım ben napayım

ben ağladım ne varrr

canım ya guldurduysem ne mutlu bızım herzaman zaten morale ıhtıyacımız var :13:
kız gercekten ozledım ya hıc yapamadım sevmıyordum onceden yapmıodum sımdıde son zamanlarda aetım erkenden gelıo gene yapamıyorum bu ay erkenden yapıcam
ayy canım aglama kıyamam emınım bızlerde yasıycaz o guzel duyguları

[QUOTE [/B]

arpa sehrıyelı corba yaptım eşim bezelye ıstedı bu sıcakta yenırmı bılmem ama cok sevıyor pırınc pılavı
göbek salata ve cacık yapmayı dusunuyorum canım tatlıda gullac var gel sekerımm sen dınlen ben hazırlarımmm
tatıl sana ıyı gelıcektır yumurtlama gunlerıne denk getır tatılı doktorlar oyle tavsıye edıyor tatılde cocuk akla gelmedıgı ıcın ve onu dusunerek yapmadıgın ıcın faydası olabılır kuzum ınş bakalım bızm bu ay ne olucak 13 gn var adetıme :26:
[/QUOTE]

arpa şehriyeli çorbayı nasıl yapıyorsun...tarifini yazarmısın canım......herkes değişik yapıyor....senin yaptığınıda bilmek istiyorum...

Son düzenleme:

tamam cnaım sagoll ay etraımd ainsnalar olmasa ağlayacam şimdi heeee

hmm değişikmiş.. bizim ultrason görüntüsünden haberi var eşimin.. ama kanda belli olcak dedim.. anlamadı da pek bişey.. arayıp duruyo haber var mı diye.. yok daha aramadılar diyorum.. off heyecan yaptım yaa..

ayyy canım beniiim yaaa.. ben hemşire sonucumu söylerken başladım ağlamaya ama bi yandan da kahkaha atıyorum.. aşılamamda da o hemşire vardı.. sabah bhcg vercem dediğimde de çok sevinmişti.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. iyi sonucu aldım.. artık akşama kadar plan yapar dururum ben..

ecrin canım; bak benim doktor çatlatma iğnesi bugün sabah oldu ise; cmtsi akşam, pazar akşam, pazartesi akşam.. sonrasında da bi gün dolu bi gün boş şeklinde devam edin diyordu.. özel bişey yaptın mı demişsin..
yaptım evet kafamdan attım.. nasılsa eylül ekimde tüp yapcam diye çok rahattım.. aklımda bebek hiç yoktu.. 2-3 kez ilişki oldu, onlarda da hep ben istedim de oldu.. birilerinin dayatması ile olmadı, öyle yatayım ayakları dikeyim filan modunu çoktaaan bırakmıştım.. ben hala inanamıyorum.. rüyada gibiyim.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. inşallah sağlıkla kalp atışını filan da duyarız da içim daha da rahatlar..
şu anda bunları yazdığıma bile inanamıyorum..
birde benim adet öncesi göğüslerim çok ağrır fakat uçlarında değişik bir acı var 1 haftadır.. birde o kahverengi yeri koskocaman 2-3 gündür.. kahve lekelenme de olunca şüphelenmiştim.. ama yok olamaz 2-3 kere çalışma ile bebek mi olur, hem doktor yumurta işe yaramaz durumda da demişti.. nasılsa olmaz modundaydım.. Rabbim Ol dedikten sonra oluyormuş.. burda hep yazarlardı söylemesi kolay derdim.. ama gerçekten söyledikleri gibiymiş.. herşey akılda bitiyor..
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin..

[QUOTE [/B]

arpa şehriyeli çorbayı nasıl yapıyorsun...tarifini yazarmısın canım......herkes değişik yapıyor....senin yaptığınıda bilmek istiyorum...

ben zeytınyagıyla yapıyorum margarın kullanmıyorum bıraz goz kararı koyuyorum sehrıyelerı kavuruyorum daha sonra ya 3 domates azıcık salca yada normal salcalı yapıyorum uzerınede su bukadar kolay tavukta koyabılırsın tabı ama ben sevmedıgım ıcın koymuyorum
bazen unlada kavuruyorum 1 yumurta akı falan koyuyorm ozamanda terbıyelı oluyor

rüya gibi bugün..

ben şimdi çıkıyorum netten.. eşime sürpriz düşüneyim..

kendinize iyi bakın.. dualarınızı eksik etmeyin.. seviyorum sizi..

bende aynı seyı dıyorum gercekten demesı kolay ama ahh kafamızdan atabılsek dıyorumm bu ay takmadım bır tek oda ıgnelerle tedavı oldum olmayınca uzuldum takmıcam bu ay dedım ama genede az bıraz kafama taktım prolaktınım yukselıyor ozaman taktıgım zamanda süt hormonu zaten streste baglı cogalıyor
gercektende cooooooookk duydumm herkez kafasından attıgı zamanda olmuşş ınsallah bızlerde kafamızdan attıgımız zaman olur ama ahh atabılsekk işte sorun orda
benımde ne adette ne bırseyde hıc gogsum agrımaz keşke agrısADa BIR BELIRTI OLSA bare
ınsallah allah gonlunuze gore verır kalp atısınıda duyarsınız

lepi şiitt canım bırsey sorucam sen bılırsın belkım
benım sımdı sut hormonum yuksek ya prolaktın dostınex ıcıyorum 6 7 aydır hıcte olcturmedım ama gogsumden sut gelıyor bırınden
bu ay belkı zamanım olursa olcturucem ınsallah
dostınexle duusyormudur ya dıyorum acaba strest cok yapıyoruz ya
hıc dusmuoda ben ondanmı hamıle kalamıyorum
dostınex cok etkılı bır ılac oldugu ıcın duser dıe dusunyoum ama

ayy tuncs çok sevindim anlatamam yaa bu günlerde hep böyşe güzel haberler laıyoz ne güzeel evet yaa kafadan nasıl atılıyorr kardeşim ben şimdi yumurtma var yaa nasıl atcam kız kafadan allah büyük ol deyince oluyorr valla allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım demekki zamanı gelmiş :))) kaç haftalık kızz değerin iyi maşallah

o konuyu hiç bilmiyorum ki canım ben
ama kesinlikle ölçtür 6 aydır ölçtürmediysen nekadar gerilemiş değerin görmüş olursun doktorun belki doz ayarlar vs.
ama Allah nasip edince süt gelse de olur canım ya
oyüzden ümitsizliğe kapılma

saol cnm benim oğlumuz olcakmış iştee çok şükür rabbime sıra sizdee hayatım dualarım sizlerlee

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm inananıyorummmmm çokkkkk sevindim şu anda varya ellerim ayaklarım titriyor ay çok mutlu oldum arkadaşımmmmmmmmmmm canım benim rabbim devamını getirsinnn canımmmmm yaaaaaaaaaaaa oh süperrrrrrrrrrrrrr

iyi olmanıza sevindim cnaım bende ilk defa bu ay yumurtladım serophene ile bugün iğne oldum yarın çalışmalar var hadı hayırlısı :)) şehzade geliyor desene :)))

iyi olmanıza sevindim cnaım bende ilk defa bu ay yumurtladım serophene ile bugün iğne oldum yarın çalışmalar var hadı hayırlısı :)) şehzade geliyor desene :)))

saol cnm bnim Allah razı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın cnm sıra sizde zaten az kladı
evet şehzadem geliyor aslan parçam :) inşallah Rabbbim yüzünü görmeyi sağlıkla doğmayı nasip eder

tamam canım olcturucem bu ay bakalım ay ne bılıyım ya takıyorum ıste süt gelınce korkuyorumda :2:
saol cnm benim oğlumuz olcakmış iştee çok şükür rabbime sıra sizdee hayatım dualarım sizlerlee
:

bu sene erkek senesı sanırım heee herkezın oglu oluyor ne iş yarabbımmm kocalarnızın dedıklerı oluyor rabbım saglıklı versnde gerısı boş allah kuzumm cok sukur
ınsallah bızımde olur kuzum yaa ınsallahhhhhhhhh dualarında yer verdıgın ıcın cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…