dur bakalım catlarken yumurta oluyor agrı ama herkezde olucak dıye bırsey yok bende olmustu
ay hadı bakalım canım
adetlerımızde aynı bu ay ıns guzel haberlerle gelırız
kızlar valla çok teşekkür ederim.. inanamıyorum hala.. şaka gibi..
eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.. kızlar fikri olan var mı?
kızlar doktor bana cuma sabah iğne vurdur c.tesi çalışmalara başal gün aşırı dedi ben c.tesi pazar p.tesi yapsma olurmu 3gün sonra gün aşırı devam
Ay güldürdün beni Allah da seni güldürsün.ayyy canımmm benım saolasınn gercekten bereketıyle geldı baksana 3 hamıle oldu
bende bu ay hıc takmadım olmıyacagını bıldıgım ıcın kür yaptım 10 gun sonra test yapcam
uzun zamandır test yapamıyorum adetım zamanında oluyor
test yapmayı ozledım gununden 1 gun once yapıcam
rabbım dualarınızı kabul eder ınsallahhhh bızede bol bol bebıs olur
evet canım yaa siz çok ısrar ettiniz bana iğneyi sabah vurdurdum göbbek yanından canımm ama iğne vurulurken çok hafıf sızı oldu daha içbişey yokk ağrı oluyormu c.tesi ilşki dedi doktorr bakalım kısmet :))
kızlar valla çok teşekkür ederim.. inanamıyorum hala.. şaka gibi..
eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.. kızlar fikri olan var mı?
ben ağladım ne varrrcok duygulandım kızz valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum heee allahım emeklerinin karşılığını verdii çok şükürr ne yapmıştın sne bu ay özle bişey yaptın mı
Ay güldürdün beni Allah da seni güldürsün.
özlemişmişDD
ben hiç yapmadım ben napayım
ben ağladım ne varrr
Ay güldürdün beni Allah da seni güldürsün.
özlemişmişDD
ben hiç yapmadım ben napayım
ağrı mağrı olmadı ben de iğneden sonra onu bırak sen
iğne kesin çatlatıo merak etme
kafana da takma
sadece ateşini düzenli ölç doktorun dediklerini yap
kafanı rahatlat dua et
hayırlıysa olsun inşallah
mektup yaz mailine at iş çıkışına yakın
ya da mektup yazıp eve gelip ilk mnereye gidiyorsa nereye bakıyorsa oraya bırak
sonra da okurken yanında ol
mektup da bebeğin dilinden olsun
sizi çok uğraştırdım falan filan işte duygsala bağlatma beni şimdi
ben ağladım ne varrr
ben burda bırının yazısını okumustum eşinı aramıs eve gel nolur cok kotuyum bayılıcam demişş
eşi gelmıs eve elındekı bebeın ultrasyon resımlerını asmıs heryere
aglayarak soylemıs hatta 5 senedır olmuyormus eşi bıle aglamıs cok duygulanmıstım
yazıyı okuyunca benım bıle gozlerım dolmustu :18:
mektup yaz mailine at iş çıkışına yakın
ya da mektup yazıp eve gelip ilk mnereye gidiyorsa nereye bakıyorsa oraya bırak
sonra da okurken yanında ol
mektup da bebeğin dilinden olsun
sizi çok uğraştırdım falan filan işte duygsala bağlatma beni şimdi
ben ağladım ne varrr
[QUOTE[/B]
arpa şehriyeli çorbayı nasıl yapıyorsun...tarifini yazarmısın canım......herkes değişik yapıyor....senin yaptığınıda bilmek istiyorum...
bende aynı seyı dıyorum gercekten demesı kolay ama ahh kafamızdan atabılsek dıyorumm bu ay takmadım bır tek oda ıgnelerle tedavı oldum olmayınca uzuldum takmıcam bu ay dedım ama genede az bıraz kafama taktım prolaktınım yukselıyor ozaman taktıgım zamanda süt hormonu zaten streste baglı cogalıyorhmm değişikmiş.. bizim ultrason görüntüsünden haberi var eşimin.. ama kanda belli olcak dedim.. anlamadı da pek bişey.. arayıp duruyo haber var mı diye.. yok daha aramadılar diyorum.. off heyecan yaptım yaa..
ecrin canım; bak benim doktor çatlatma iğnesi bugün sabah oldu ise; cmtsi akşam, pazar akşam, pazartesi akşam.. sonrasında da bi gün dolu bi gün boş şeklinde devam edin diyordu.. özel bişey yaptın mı demişsin..
yaptım evetkafamdan attım.. nasılsa eylül ekimde tüp yapcam diye çok rahattım.. aklımda bebek hiç yoktu.. 2-3 kez ilişki oldu, onlarda da hep ben istedim de oldu.. birilerinin dayatması ile olmadı, öyle yatayım ayakları dikeyim filan modunu çoktaaan bırakmıştım.. ben hala inanamıyorum.. rüyada gibiyim.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. inşallah sağlıkla kalp atışını filan da duyarız da içim daha da rahatlar..
şu anda bunları yazdığıma bile inanamıyorum..
birde benim adet öncesi göğüslerim çok ağrır fakat uçlarında değişik bir acı var 1 haftadır.. birde o kahverengi yeri koskocaman 2-3 gündür.. kahve lekelenme de olunca şüphelenmiştim.. ama yok olamaz 2-3 kere çalışma ile bebek mi olur, hem doktor yumurta işe yaramaz durumda da demişti.. nasılsa olmaz modundaydım.. Rabbim Ol dedikten sonra oluyormuş.. burda hep yazarlardı söylemesi kolay derdim.. ama gerçekten söyledikleri gibiymiş.. herşey akılda bitiyor..
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin..
hmm değişikmiş.. bizim ultrason görüntüsünden haberi var eşimin.. ama kanda belli olcak dedim.. anlamadı da pek bişey.. arayıp duruyo haber var mı diye.. yok daha aramadılar diyorum.. off heyecan yaptım yaa..
ayyy canım beniiim yaaa.. ben hemşire sonucumu söylerken başladım ağlamaya ama bi yandan da kahkaha atıyorum.. aşılamamda da o hemşire vardı.. sabah bhcg vercem dediğimde de çok sevinmişti.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. iyi sonucu aldım.. artık akşama kadar plan yapar dururum ben..
ecrin canım; bak benim doktor çatlatma iğnesi bugün sabah oldu ise; cmtsi akşam, pazar akşam, pazartesi akşam.. sonrasında da bi gün dolu bi gün boş şeklinde devam edin diyordu.. özel bişey yaptın mı demişsin..
yaptım evetkafamdan attım.. nasılsa eylül ekimde tüp yapcam diye çok rahattım.. aklımda bebek hiç yoktu.. 2-3 kez ilişki oldu, onlarda da hep ben istedim de oldu.. birilerinin dayatması ile olmadı, öyle yatayım ayakları dikeyim filan modunu çoktaaan bırakmıştım.. ben hala inanamıyorum.. rüyada gibiyim.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. inşallah sağlıkla kalp atışını filan da duyarız da içim daha da rahatlar..
şu anda bunları yazdığıma bile inanamıyorum..
birde benim adet öncesi göğüslerim çok ağrır fakat uçlarında değişik bir acı var 1 haftadır.. birde o kahverengi yeri koskocaman 2-3 gündür.. kahve lekelenme de olunca şüphelenmiştim.. ama yok olamaz 2-3 kere çalışma ile bebek mi olur, hem doktor yumurta işe yaramaz durumda da demişti.. nasılsa olmaz modundaydım.. Rabbim Ol dedikten sonra oluyormuş.. burda hep yazarlardı söylemesi kolay derdim.. ama gerçekten söyledikleri gibiymiş.. herşey akılda bitiyor..
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin..
lepi şiitt canım bırsey sorucam sen bılırsın belkım
benım sımdı sut hormonum yuksek ya prolaktın dostınex ıcıyorum 6 7 aydır hıcte olcturmedım ama gogsumden sut gelıyor bırınden
bu ay belkı zamanım olursa olcturucem ınsallah
dostınexle duusyormudur ya dıyorum acaba strest cok yapıyoruz ya
hıc dusmuoda ben ondanmı hamıle kalamıyorum
dostınex cok etkılı bır ılac oldugu ıcın duser dıe dusunyoum ama
ayy canımmm ya nerdesn merak ettım senı dıyorum mısafırlerle bogusuyor heraldekac sefer sordum yazdım buraya
çokkk ama çokkk sevındımmmmmm canımmm babasının oglu bak babası ıstedı oglan oldu
kuzum ya saglıklı olsunda bosverrrrrrr oglan olsun dımı ama
süper yaaaaaaaa
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmm
kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..
HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum.. değerim 849,5 çıkmış..
iyi olmanıza sevindim cnaım bende ilk defa bu ay yumurtladım serophene ile bugün iğne oldum yarın çalışmalar var hadı hayırlısı :)) şehzade geliyor desene :)))
tamam canım olcturucem bu ay bakalım ay ne bılıyım ya takıyorum ıste süt gelınce korkuyorumda :2:
o konuyu hiç bilmiyorum ki canım ben
ama kesinlikle ölçtür 6 aydır ölçtürmediysen nekadar gerilemiş değerin görmüş olursun doktorun belki doz ayarlar vs.
ama Allah nasip edince süt gelse de olur canım ya
oyüzden ümitsizliğe kapılma
saol cnm benim oğlumuz olcakmış iştee çok şükür rabbime sıra sizdee hayatım dualarım sizlerlee
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?