Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

amin canım amin hadı hayırlısı :)

tunc canımmmmmm o kadar sevndim ki anlatamam:) işte Rabbim in büyüklüğü. ol dedi oldu şüphesiz. canım çok tebrik ederim inan ağladım sevincimden , çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. hepimizin yüzünü güldürsün. çok şükür. tekrar tebrikler :):)

kızlar meraba. eşim ameliyat oldu dün, bugün evimize geldik çok şükür. ameliyat güzel geçti bir problem yok , gerçekten basit bir ameliyatmış. çok şükür hiç ağrı bile çekmedi diyebilirim. dua eden herkesten Allah razı olsun. şimdi değerleri görmek için 3-4 ay beklicez. inş Allah ın izniyle onda da yüzümüz güler.

mutlu canım inşallah değerler düzelir herşey istediğiniz gibi olsun...

gyaman maşallah erkek anası mı olcan şimdi
hadi gözün aydın :))

Herkese mrb kızlarr... Ben dün testimi almıştım yapacaktım ki adet olmuşum... Bu ayda olmadı yani, ama hiç olmazsa adetim gününde oluyor şükür.. Artık birdahaki aya..

canım bak bende iğneli tedavi filan oldum sonrasında yok dedim yaa bu böyle olmaz.. 3-5 derken milyarlar gidiyor.. tüp yaptırayım bi kere olsun tam olsun dedim.. ve eylül ekime kadar kendime zaman veriyorum dedim.. Rabbim duydu dualarımı.. her gece içten içten diledim Rabbim'den.. çok şükür.. herkese nasip etsin inşallah... ama ben varya hala inanamıyorum.. inanma süreci uzun sürcek kesin

canım arkadaşım benim.. düşünmemeye çalış.. bak buralardan da uzak kal. okudukça insanın kafası karışıyor.. birde gerçekten zamanın gelmesi gerekli bence..
valla değeri netten baktım 5 hafta diyor.. ki benim de adet günüme göre gebelik hesaplayıcıda 5 hafta 4 gün çıkıyor.. ama doktor kese belli belirsiz geç döllenme olabilir demişti sabah kontrolde.. sonra telefonda değerin çok güzel dedi.. inşallah sağlıkla dünyaya gelir..

canımmmmm.. valla süper oldu.. oğluşuna bir kız doğururum da dünür oluruz artık
inşallah dünyaya gelişlerini de birlikte yaşayacağız..

ayyy çok teşekkür ederim canımmm.. inşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız bu günleri..
bu arada eşin ameliyat olmuş.. inşallah tez zamanda herşey güzel olur..

gozun aydin cok sevindim senin adina... Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah...

Aman yarabbi ne kadar guzel bı haber bu hıc beklemezken Allah sana da nasıp ettı maşallah canım benım, cooook sevındım ve bı o kadar da içime umut doldu kı haberını okuyunca. Senın ıcın heyecanlandım sonra da kendım ıcın,ay cok guzel bı haber bu
hersey yolunda gıtsın, saglıkla kucagına al canım

cok ıyı yaptın gıderek, ne guzel buyuk bır umut oldusenın ıcın arkadasım.Daha da hayırlı haberlerını duyarız ınş kısa zamanda
iyi çalışmalar bakalım bundan sonrası ıcın

tuncss canım ya çoooooooooook sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşalllah canım! ne güzel ne bereketli bir ay oldu!
Ben de daha kalp atışını duymadım, duyana kadar zor geçicek zaman bizim için :)))

çok geçmiş olsun canım...

gozun aydin cok sevindim senin adina... Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah...

ammmiiiinnnn.. teşekkür ederim.. darısı sizlere inşallah..

ayyy canım yaa valla öyle şaşkınım ki.. inanamıyorum.. inşallah en kısa zamanda senden de iyi haberler alacağız..

çok teşekkürler..
neden hala kalp atışını duymadınız? benim doktor telefonda haftaya cmtesi gel kalp duyabiliriz dedi ki ben haftaya 6. haftayı bitirmiş olacağım.. gerçi bi ihtimal dedi.. ama ben duyana dek 3-4 güne bir giderim herhalde..
senin de çok yeniymiş.. hayırlı olsun, sağlıkla kucağına da al inşallah..

canım geçmiş olsun inş.eşinin değerleri kat kat artar canımm ve bebişin gelirrr

sagol canım yaa ne güzel maşallah maşallah :)) buradan uzak kalamıyorum mı burda konusmak beni rahatlaytıyorr ama kafana atma olayını yapamıyorum bakkalım kısmet artık inş.arkadan geliriz teker teker

sagol cnaım sagolll evet yarın çalışmalara başlıyorum ilk yumoş ilk bebek olur inş.

Son düzenleme:
sagol canım yaa ne güzel maşallah maşallah :)) buradan uzak kalamıyorum mı burda konusmak beni rahatlaytıyorr ama kafana atma olayını yapamıyorum bakkalım kısmet artık inş.arkadan geliriz teker teker

hayırlısını diliyorum sürekli hepimiz için..

bu arada eşim yoldaymış eve geliyor.. ona bir mektup yazdım.. banyoda aynanın önüne bıraktım, birde evdeki 3 gebelik testini de yaptım.. onları da önüne dizdim.. bakalım ne olacak

rabbim olmayanlara nasip etsin canım ben kotayı doldurdum 2 adet var çok şükür..

pko nun tek çözümü normal doğum yapmak dedi bana doktorum normal doğumla kistler atılıyormus ama 2 sene sonra tekrar oluşmaya başlıyormus. bir de eğer çocuk istiyorsanız doğum kontrol hapı değil de farklı yöntemler uygulanırmıs. ben 1 sene içtim yasmin kadın ha bire içiriyodu bana en sonunda baska dr.a gittim o da hamile kalmak isteyenlere doğm kontrol hapı ile tedavi önermiyoruz dedi. yani eğer bebiş istiyosan baska bi dr.a görün derim

merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım...Ben de malesef pkoluyum duphaston adlı ilacı kullandım 12 gün ve sonrasında 1 ay boyunca adet gördüm..Adetim bittikten sonra korunmadım ve ilişkiden sonra hafif kan geldi 3 gün sonra yasmin kullanmaya başladım bu sıralar göğsüme dokununca hassasiyet ve göğüs ucunda hafif damarlar belli olmaya başladı,bedenimde yorgunluk,ara ara baş dönmesi özellikle yattığım yerden kalkınca gözlerim kararıyor ve bir ara bulantı vardı ama şu an da yok bugün test yaptım negatif ama pkolu olduğum için daha belli olmayabilir mi hamilelik kafam karıştı :S:S:S:S

seninki duygusal mı duygusalsa kesin ağlar:))
benim mektubum bilem hazır
ama bebek gelemediğinden veremedim.
o mektuba ekliceğim şeyler var artık bi araa onları da eklerim artıkD

tugçe geç döllenme olabilir ama bukadar belirti varsa geç döllenme de olmaz sanırım
belki belirti arıyorsundur ne dersin?
şuanda yasmin kullanıyorsan gebelikten şüphen varsa kan testi yaptır derim
ona göre dkh ye devam et

tuncs
canım nasıl sevındım anlatamam okurken gozlerım doldu
degerınde cok guzel
inşallah saglıkla kucagına alırsın canımmm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…