saol cnm bnim Allah razı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın cnm sıra sizde zaten az kladı
evet şehzadem geliyor aslan parçam :) inşallah Rabbbim yüzünü görmeyi sağlıkla doğmayı nasip eder
hmm değişikmiş.. bizim ultrason görüntüsünden haberi var eşimin.. ama kanda belli olcak dedim.. anlamadı da pek bişey.. arayıp duruyo haber var mı diye.. yok daha aramadılar diyorum.. off heyecan yaptım yaa..
ayyy canım beniiim yaaa.. ben hemşire sonucumu söylerken başladım ağlamaya ama bi yandan da kahkaha atıyorum.. aşılamamda da o hemşire vardı.. sabah bhcg vercem dediğimde de çok sevinmişti.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. iyi sonucu aldım.. artık akşama kadar plan yapar dururum ben..
ecrin canım; bak benim doktor çatlatma iğnesi bugün sabah oldu ise; cmtsi akşam, pazar akşam, pazartesi akşam.. sonrasında da bi gün dolu bi gün boş şeklinde devam edin diyordu.. özel bişey yaptın mı demişsin..
yaptım evetkafamdan attım.. nasılsa eylül ekimde tüp yapcam diye çok rahattım.. aklımda bebek hiç yoktu.. 2-3 kez ilişki oldu, onlarda da hep ben istedim de oldu.. birilerinin dayatması ile olmadı, öyle yatayım ayakları dikeyim filan modunu çoktaaan bırakmıştım.. ben hala inanamıyorum.. rüyada gibiyim.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. inşallah sağlıkla kalp atışını filan da duyarız da içim daha da rahatlar..
şu anda bunları yazdığıma bile inanamıyorum..
birde benim adet öncesi göğüslerim çok ağrır fakat uçlarında değişik bir acı var 1 haftadır.. birde o kahverengi yeri koskocaman 2-3 gündür.. kahve lekelenme de olunca şüphelenmiştim.. ama yok olamaz 2-3 kere çalışma ile bebek mi olur, hem doktor yumurta işe yaramaz durumda da demişti.. nasılsa olmaz modundaydım.. Rabbim Ol dedikten sonra oluyormuş.. burda hep yazarlardı söylemesi kolay derdim.. ama gerçekten söyledikleri gibiymiş.. herşey akılda bitiyor..
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin..
bende aynı seyı dıyorum gercekten demesı kolay ama ahh kafamızdan atabılsek dıyorumm bu ay takmadım bır tek oda ıgnelerle tedavı oldum olmayınca uzuldum takmıcam bu ay dedım ama genede az bıraz kafama taktım prolaktınım yukselıyor ozaman taktıgım zamanda süt hormonu zaten streste baglı cogalıyor
gercektende cooooooookk duydumm herkez kafasından attıgı zamanda olmuşş ınsallah bızlerde kafamızdan attıgımız zaman olur ama ahh atabılsekk işte sorun orda
benımde ne adette ne bırseyde hıc gogsum agrımazkeşke agrısADa BIR BELIRTI OLSA bare
ınsallah allah gonlunuze gore verır kalp atısınıda duyarsınız
ayy tuncs çok sevindim anlatamam yaa bu günlerde hep böyşe güzel haberler laıyoz ne güzeel evet yaa kafadan nasıl atılıyorr kardeşim ben şimdi yumurtma var yaa nasıl atcam kız kafadan allah büyük ol deyince oluyorr valla allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım demekki zamanı gelmiş :))) kaç haftalık kızz değerin iyi maşallah
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm inananıyorummmmm çokkkkk sevindim şu anda varya ellerim ayaklarım titriyor ay çok mutlu oldum arkadaşımmmmmmmmmmm canım benim rabbim devamını getirsinnn canımmmmm yaaaaaaaaaaaa oh süperrrrrrrrrrrrrr
tunc canımmmmmm o kadar sevndim ki anlatamam:) işte Rabbim in büyüklüğü. ol dedi oldu şüphesiz. canım çok tebrik ederim inan ağladım sevincimden , çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. hepimizin yüzünü güldürsün. çok şükür. tekrar tebrikler :):)
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmm
kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..
HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum.. değerim 849,5 çıkmış..
kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..
HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
günaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedibende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum
kimsecikler yok..
kızlar meraba. eşim ameliyat oldu dün, bugün evimize geldik çok şükür. ameliyat güzel geçti bir problem yok , gerçekten basit bir ameliyatmış. çok şükür hiç ağrı bile çekmedi diyebilirim. dua eden herkesten Allah razı olsun. şimdi değerleri görmek için 3-4 ay beklicez. inş Allah ın izniyle onda da yüzümüz güler.
gozun aydin cok sevindim senin adina... Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah...
Aman yarabbi ne kadar guzel bı haber buhıc beklemezken Allah sana da nasıp ettı maşallah canım benım, cooook sevındım ve bı o kadar da içime umut doldu kı haberını okuyunca. Senın ıcın heyecanlandım sonra da kendım ıcın,ay cok guzel bı haber bu
hersey yolunda gıtsın, saglıkla kucagına al canım
cok ıyı yaptın gıderek, ne guzel buyuk bır umut oldusenın ıcın arkadasım.Daha da hayırlı haberlerını duyarız ınş kısa zamanda
iyi çalışmalar bakalım bundan sonrası ıcın
tuncss canım ya çoooooooooook sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşalllah canım! ne güzel ne bereketli bir ay oldu!
Ben de daha kalp atışını duymadım, duyana kadar zor geçicek zaman bizim için :)))
çok geçmiş olsun canım...
kızlar meraba. eşim ameliyat oldu dün, bugün evimize geldik çok şükür. ameliyat güzel geçti bir problem yok , gerçekten basit bir ameliyatmış. çok şükür hiç ağrı bile çekmedi diyebilirim. dua eden herkesten Allah razı olsun. şimdi değerleri görmek için 3-4 ay beklicez. inş Allah ın izniyle onda da yüzümüz güler.
canım bak bende iğneli tedavi filan oldum sonrasında yok dedim yaa bu böyle olmaz.. 3-5 derken milyarlar gidiyor.. tüp yaptırayım bi kere olsun tam olsun dedim.. ve eylül ekime kadar kendime zaman veriyorum dedim.. Rabbim duydu dualarımı.. her gece içten içten diledim Rabbim'den.. çok şükür.. herkese nasip etsin inşallah... ama ben varya hala inanamıyorum.. inanma süreci uzun sürcek kesin
canım arkadaşım benim.. düşünmemeye çalış.. bak buralardan da uzak kal. okudukça insanın kafası karışıyor.. birde gerçekten zamanın gelmesi gerekli bence..
valla değeri netten baktım 5 hafta diyor.. ki benim de adet günüme göre gebelik hesaplayıcıda 5 hafta 4 gün çıkıyor.. ama doktor kese belli belirsiz geç döllenme olabilir demişti sabah kontrolde.. sonra telefonda değerin çok güzel dedi..inşallah sağlıkla dünyaya gelir..
canımmmmm.. valla süper oldu.. oğluşuna bir kız doğururum da dünür oluruz artık
inşallah dünyaya gelişlerini de birlikte yaşayacağız..
ayyy çok teşekkür ederim canımmm.. inşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız bu günleri..
bu arada eşin ameliyat olmuş.. inşallah tez zamanda herşey güzel olur..
Aman yarabbi ne kadar guzel bı haber buhıc beklemezken Allah sana da nasıp ettı maşallah canım benım, cooook sevındım ve bı o kadar da içime umut doldu kı haberını okuyunca. Senın ıcın heyecanlandım sonra da kendım ıcın,ay cok guzel bı haber bu
hersey yolunda gıtsın, saglıkla kucagına al canım
cok ıyı yaptın gıderek, ne guzel buyuk bır umut oldusenın ıcın arkadasım.Daha da hayırlı haberlerını duyarız ınş kısa zamanda
iyi çalışmalar bakalım bundan sonrası ıcın
sagol canım yaa ne güzel maşallah maşallah :)) buradan uzak kalamıyorum mı burda konusmak beni rahatlaytıyorr ama kafana atma olayını yapamıyorum bakkalım kısmet artık inş.arkadan geliriz teker teker
rabbim olmayanlara nasip etsin canım ben kotayı doldurdum 2 adet var çok şükür..ammmiiiinnnn.. teşekkür ederim.. darısı sizlere inşallah..
ayyy canım yaa valla öyle şaşkınım ki.. inanamıyorum.. inşallah en kısa zamanda senden de iyi haberler alacağız..
çok teşekkürler..
neden hala kalp atışını duymadınız? benim doktor telefonda haftaya cmtesi gel kalp duyabiliriz dedi ki ben haftaya 6. haftayı bitirmiş olacağım.. gerçi bi ihtimal dedi..ama ben duyana dek 3-4 güne bir giderim herhalde..
senin de çok yeniymiş.. hayırlı olsun, sağlıkla kucağına da al inşallah..
canım benim çok teşekkür ederim cevap verdiğin için , ozaman şimdilik bende bırakıyorum düzensizlik olursa tekrar gidip başlarım doktora...
şimdide zaten gögsümde bir kist gibi bişey oluşmuş 1 cm kadar 3 ayda bir onun için gideceğim ne olduğu ile ilgili bişey demedi sadece kontrol altında tutacagız 3 ayda bir gel dedi.
Altta ki kist üste kaçtı heralde
hayırlısını diliyorum sürekli hepimiz için..
bu arada eşim yoldaymış eve geliyor.. ona bir mektup yazdım.. banyoda aynanın önüne bıraktım, birde evdeki 3 gebelik testini de yaptım.. onları da önüne dizdim.. bakalım ne olacak
rabbim olmayanlara nasip etsin canım ben kotayı doldurdum 2 adet var çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?