hayırlısını diliyorum sürekli hepimiz için..
bu arada eşim yoldaymış eve geliyor.. ona bir mektup yazdım.. banyoda aynanın önüne bıraktım, birde evdeki 3 gebelik testini de yaptım.. onları da önüne dizdim.. bakalım ne olacak
ecrin canım senınde yumosun buyumus hatta ığneni bile olmussun ne güzel inşallah sendende güzel haberler alırız bu mubarek ramazanda :)
amin cnaım amin sagolun banaad dua edin nıolur ilk yumoşş :))) ilk bebiş olur inş.
bu arada sen ansılsın canım az kalmıs allah kurtarsınnn
tuncs
canım nasıl sevındım anlatamam okurken gozlerım doldu
degerınde cok guzel
inşallah saglıkla kucagına alırsın canımmm yaaa
etmez mıyım canım her seferınde edıyorum hatta rumuzlarınızla ınsallah olacak canım hıc stres yapma ama ne güzel artık buyuyor yumosun
bence cok az kaldı hepınız vereceksınız bu güzel haberi yakında:)
canım beniiimmm.. çok teşekkür ederim..
seninde artık günlerin bitmiş.. kuzuna kavuşmana az kalmış..
kızlar ben çok heyecanlıyım yaaaaa nasıl atcam kafamdan uzak mı kalsammmm
senı cok ıyı anlıyorum canım kafandan atmak cok zor eger burdan uzaklasıp kafamdan atarım dıyorsan uzaklas bence de
canım bıran once saglıgına kavusması dılegıyle ..ınsallah degerlerınızde guzel cıkar cok optum tatlımmkızlar meraba. eşim ameliyat oldu dün, bugün evimize geldik çok şükür. ameliyat güzel geçti bir problem yok , gerçekten basit bir ameliyatmış. çok şükür hiç ağrı bile çekmedi diyebilirim. dua eden herkesten Allah razı olsun. şimdi değerleri görmek için 3-4 ay beklicez. inş Allah ın izniyle onda da yüzümüz güler.
canımmm vardır hayır bundada olsun senınde adetlerın benım gıbı duzenlı maşallahhHerkese mrb kızlarr... Ben dün testimi almıştım yapacaktım ki adet olmuşum... Bu ayda olmadı yani, ama hiç olmazsa adetim gününde oluyor şükür.. Artık birdahaki aya..
canım bak bende iğneli tedavi filan oldum sonrasında yok dedim yaa bu böyle olmaz.. 3-5 derken milyarlar gidiyor.. tüp yaptırayım bi kere olsun tam olsun dedim.. ve eylül ekime kadar kendime zaman veriyorum dedim.. Rabbim duydu dualarımı.. her gece içten içten diledim Rabbim'den.. çok şükür.. herkese nasip etsin inşallah... ama ben varya hala inanamıyorum.. inanma süreci uzun sürcek kesin
valla burdan uzaklaşamıyorum ben bir türlü yaa napcam bilmiyorum aslında burası bana iyi geiyorr korkma canım korkma sakın allah yardımcın olsun bol bol dua ettallahım bir solukda kurtarsınn
hayırlısını diliyorum sürekli hepimiz için..
bu arada eşim yoldaymış eve geliyor.. ona bir mektup yazdım.. banyoda aynanın önüne bıraktım, birde evdeki 3 gebelik testini de yaptım.. onları da önüne dizdim.. bakalım ne olacak
çokk duygusalll yaaaaaaaaa lutfen gelısmelerı haberdar ettttttt merakla beklıyoruz hatta ben senın yerınde olsam fotograflardımmmmm o anıhayırlısını diliyorum sürekli hepimiz için..
fılızcım sen nasılsın? bu ay kı tedavını takıp edemedım neler yapıyorsun?
valla burdan uzaklaşamıyorum ben bir türlü yaa napcam bilmiyorum aslında burası bana iyi geiyorr korkma canım korkma sakın allah yardımcın olsun bol bol dua ettallahım bir solukda kurtarsınn
çokk duygusalll yaaaaaaaaa lutfen gelısmelerı haberdar ettttttt merakla beklıyoruz hatta ben senın yerınde olsam fotograflardımmmmm o anı
canım benımm teşekkur ederım ıyıyım sen nasılsın bu ay ben bırsey yapmadım sadece corekotu bal tarcın karısımı yaptım
gecen ay gonal f ıgne tedavısı oldum bır dahada doktora gıtmedım
sadece smear ve ıltıhap ıcın bu ay gıttım cok sukur ıyı cıktı sadece smearda ıltıhap var dedı
onun ıcın ılac kullanıcam ama adet oldugum zaman
bebek olabılır dedı doktor o yuzden ıcme dedı 10 gun var adetıme canımcım beklıyorumm
senınde cokkk az kalmıss allahımm yaa cok heycanlı bırseyy
kızlar ben çok heyecanlıyım yaaaaa nasıl atcam kafamdan uzak mı kalsammmm
az kaldı canım ya cok cabuk gececek gunler başlarda yavas gecsede
ne güzel ya sımdı nasıl heyecanlısındır
metformını sordun mu devam edecek mısın
progestan ıcecek mısın?
cok yorma bugunlerde kendını yat dınlen sureklı tamam mı
canım bıran once saglıgına kavusması dılegıyle ..ınsallah degerlerınızde guzel cıkar cok optum tatlımm
canımmm vardır hayır bundada olsun senınde adetlerın benım gıbı duzenlı maşallahhhadı bır dahakı aya kısmet kuzummmm
hakıkatten canım yaa bende ıgnelı tedavı oldum ve sonrasında inşallah senın gıbı hamıle kalırımben cok harcadım bırde para asılamayı aslıdna ıstemıyorum dırek tup ısterım ama eşim ıstemez bırde doktorda olmaz dıyor bakalım eylul gıbı asılama dusunuyoruz bende hergun dua edıyorum hatta hatim başladım hem cocugum olsun dıye gecırdım hemde ramazan hatımı işte bakalım allah nasıp ederse olucak tabıykı.. valla senın baya uzun oldu zaman hakedıyordun allah gonlune gore verdı kıs ben bıle ınanamıyorum he zaten burdakılere kendım kadar cok sevınıyorum cunku hepımız zorlu sureclerden gectık!!! rabbım herkeze nasıp etsın o duyguyuuu ınsallahhhhhhhhh aminn
ne mutlu olacak kimbilir
Sağlıkla kucağınıza alıninşalalh
canım ıltıhap ıdrar yolunda mı var ben hamıle kalmadan rahım agzı yarası vardı ve cok ıltıhap var demıstı doktor
bı suru antıbıyotık ve fıtıl kullandım sonrasında hamıle kaldım.. cevremdekıler hep dedı bu ılacları kullandıktan sonra kolay hamıle kalırsın dıye bende ınanmadım
ıkı ay tedavı oldum olmadı bunlarla mı hamıle kalıcam dedım ve hemen hamıle kaldım belkı tesaduf bılmıyorum ama ılacları mutlaka kullan canım bakarsın senınde gelır hemen melegın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?