Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ecrin canım senınde yumosun buyumus hatta ığneni bile olmussun ne güzel inşallah sendende güzel haberler alırız bu mubarek ramazanda :)

ay ne güzel hadı hayrılısı olsun canım çok heyecanlı valla

ecrin canım senınde yumosun buyumus hatta ığneni bile olmussun ne güzel inşallah sendende güzel haberler alırız bu mubarek ramazanda :)

amin cnaım amin sagolun banaad dua edin nıolur ilk yumoşş :))) ilk bebiş olur inş.
bu arada sen ansılsın canım az kalmıs allah kurtarsınnn

Son düzenleme:
amin cnaım amin sagolun banaad dua edin nıolur ilk yumoşş :))) ilk bebiş olur inş.
bu arada sen ansılsın canım az kalmıs allah kurtarsınnn

etmez mıyım canım her seferınde edıyorum hatta rumuzlarınızla:) ınsallah olacak canım hıc stres yapma ama ne güzel artık buyuyor yumosun
bence cok az kaldı hepınız vereceksınız bu güzel haberi yakında:)
amin canım ya az kaldı evet inşallah saglıkla kucagıma alırım oğlumu bıraz korkuda sardı zaten gecen gıttıgımde nst de sancı vardı doktor artarsa doguma alırız senı hemen dedı beklıyoruz sımdılık...

Son düzenleme:
tuncs
canım nasıl sevındım anlatamam okurken gozlerım doldu
degerınde cok guzel
inşallah saglıkla kucagına alırsın canımmm yaaa

canım beniiimmm.. çok teşekkür ederim..
seninde artık günlerin bitmiş.. kuzuna kavuşmana az kalmış..

sagol canım sagol allah razı olsunnn ilk kez oldu kı inş. bebeiğimde gelir serophene iyi geldi

kızlar ben çok heyecanlıyım yaaaaa nasıl atcam kafamdan uzak mı kalsammmm

canım beniiimmm.. çok teşekkür ederim..
seninde artık günlerin bitmiş.. kuzuna kavuşmana az kalmış..

az kaldı canım ya cok cabuk gececek gunler başlarda yavas gecsede
ne güzel ya sımdı nasıl heyecanlısındır
metformını sordun mu devam edecek mısın
progestan ıcecek mısın?
cok yorma bugunlerde kendını yat dınlen sureklı tamam mı

senı cok ıyı anlıyorum canım kafandan atmak cok zor eger burdan uzaklasıp kafamdan atarım dıyorsan uzaklas bence de

valla burdan uzaklaşamıyorum ben bir türlü yaa napcam bilmiyorum aslında burası bana iyi geiyorr korkma canım korkma sakın allah yardımcın olsun bol bol dua ett allahım bir solukda kurtarsınn

canım bıran once saglıgına kavusması dılegıyle ..ınsallah degerlerınızde guzel cıkar cok optum tatlımm
Herkese mrb kızlarr... Ben dün testimi almıştım yapacaktım ki adet olmuşum... Bu ayda olmadı yani, ama hiç olmazsa adetim gününde oluyor şükür.. Artık birdahaki aya..
canımmm vardır hayır bundada olsun senınde adetlerın benım gıbı duzenlı maşallahh hadı bır dahakı aya kısmet kuzummmm

hakıkatten canım yaa bende ıgnelı tedavı oldum ve sonrasında inşallah senın gıbı hamıle kalırım ben cok harcadım bırde para asılamayı aslıdna ıstemıyorum dırek tup ısterım ama eşim ıstemez bırde doktorda olmaz dıyor bakalım eylul gıbı asılama dusunuyoruz bende hergun dua edıyorum hatta hatim başladım hem cocugum olsun dıye gecırdım hemde ramazan hatımı işte bakalım allah nasıp ederse olucak tabıykı.. valla senın baya uzun oldu zaman hakedıyordun allah gonlune gore verdı kıs ben bıle ınanamıyorum he zaten burdakılere kendım kadar cok sevınıyorum cunku hepımız zorlu sureclerden gectık!!! rabbım herkeze nasıp etsın o duyguyuuu ınsallahhhhhhhhh aminn

ecrinciğim stres de heyecan da yapma sakin ol.
buradan uazak kal istersen ama bu senin aklından çıkarmana yetmicekmiş gibi gelior.
duanı et yapman gerekeni yap Allaha sığın vaktini bekle
belirti beleyip durma sakın normal hayatına devam etç
sanki yumoşun olmamaış bu ay boş geçmiş gibi
en rahat ozaman olur kafan heralde
hayırlısıysa bu ay gelsin bebğin
sonuçta bu senin için bir ilk bunun tadına var devamı da gelir inşallah

valla burdan uzaklaşamıyorum ben bir türlü yaa napcam bilmiyorum aslında burası bana iyi geiyorr korkma canım korkma sakın allah yardımcın olsun bol bol dua ett allahım bir solukda kurtarsınn

aminn canım..
zaten kafandan atman mumkun degıl bende hıc bır zman atmamıstım tam olarak ama rabbım ne zaman verırse razıyım dıyordum sadece inşaallah senın ıcınde zaman gelmıstır
bu ıgne de sebep olur canım zaten kıloda verdın adetlerınde duzenlı artık

ne mutlu olacak kimbilir
Sağlıkla kucağınıza alıninşalalh

çokk duygusalll yaaaaaaaaa lutfen gelısmelerı haberdar ettttttt merakla beklıyoruz hatta ben senın yerınde olsam fotograflardımmmmm o anı
fılızcım sen nasılsın? bu ay kı tedavını takıp edemedım neler yapıyorsun?

canım benımm teşekkur ederım ıyıyım sen nasılsın bu ay ben bırsey yapmadım sadece corekotu bal tarcın karısımı yaptım
gecen ay gonal f ıgne tedavısı oldum bır dahada doktora gıtmedım
sadece smear ve ıltıhap ıcın bu ay gıttım cok sukur ıyı cıktı sadece smearda ıltıhap var dedı
onun ıcın ılac kullanıcam ama adet oldugum zaman
bebek olabılır dedı doktor o yuzden ıcme dedı 10 gun var adetıme canımcım beklıyorumm
senınde cokkk az kalmıss allahımm yaa cok heycanlı bırseyy

canım once sakın ol olurmu bugun başla fatıhayı okumaya hergun sabah aksam oku gyaman tavsıye etmıstı
hadı valla kıs sanada serophene ıyı geldı hatırlıosan alıp ıcıcektık 2 mız bende ıcıcem dıyordum sonra tırstım zaten ıgne tedavısı ıcın bu ay ara verdı doktor
ben eylul gıbı asılama yaptırrım dıyrum bakalımmm kendı doktorumda degılde baska doktor bulucam uygun

canım ıltıhap ıdrar yolunda mı var ben hamıle kalmadan rahım agzı yarası vardı ve cok ıltıhap var demıstı doktor
bı suru antıbıyotık ve fıtıl kullandım sonrasında hamıle kaldım.. cevremdekıler hep dedı bu ılacları kullandıktan sonra kolay hamıle kalırsın dıye bende ınanmadım
ıkı ay tedavı oldum olmadı bunlarla mı hamıle kalıcam dedım ve hemen hamıle kaldım belkı tesaduf bılmıyorum ama ılacları mutlaka kullan canım bakarsın senınde gelır hemen melegın
evet cook heyecanlıyım canım ya aynı zamanda bırazda korku var normal dogum olacagı ıcın ne yasayacagım bılmıyorum

Son düzenleme:
kızlar ben çok heyecanlıyım yaaaaa nasıl atcam kafamdan uzak mı kalsammmm

başka şeylerle uğraş.. çocuk fikrini aklından çıkar.. yumurtayı düşünme.. bak ben aylarca yaşadım bunu.. yapma arkadaşım böyle.

heyecanlı ve çok şaşkınım.. hep doktora gittiğimde derdim bi bakarmışsın hamileyim.. bu sefer oldu valla.. kadın bi baktı bişeyler var inşallah arkası da güzel olur.. çok sevinemiyorum daha. neler gördük biz burda.. Rabbim hayırlısını versin..
metformini ben mayıs ayında bıraktım canım.. doktorum 1 ila 1.5 yıl kullanımı uygundur artık keselim dedi.. bende almıyorum mayıstan beri.. progestana şuan gerek yok dedi.. kanama kahve akıntı filan bişey olursa hemen ara beni bilgilendir dedi.. sadece folic asit almaya başla hemen dedi.. yatamıyorum canım ben yaa.. 1 haftadır cin gibiyim. gece gündüz toplamda 2-3 saat uyku sonrasında hep dolanıyorum. uykum var deli gibi ama dalamıyorum uykuya.. dinleniyorum ama.. iş güç öyle kendimi yormuyorum.. saolsun eşim zaten çok yardımcıdır bana evde..

benimde eşim aşılama diye tuttumuştu.. onun zoruyla aşılama yaptırmıştım.. nasip işte bu zamanaymış.. Allah'ım dualarını kabul etsin.. ama bu işin vakti saati var.. Rabbim dilediği istediği anda oluyor.. en kısa zamanda olsun diliyorum tüm isteyenler için..VİRÜS
sevinçleri de üzüntüleri de ben 2 yıla yakındır burda paylaşıyorum.. neler gördüm neler.. bir gün sıra bana da gelecek diye hep inandım.. çok şükür Allah'ıma..

ne mutlu olacak kimbilir
Sağlıkla kucağınıza alıninşalalh

amiiin inşallah..

Son düzenleme:

hayatım benım annemde oyle dıyor teyzemde oyle dıyor ıltıhap varken zaten bebek olmaz dedi ben devamlı sistit oluyorum ya
bırarada mantar olmusum mantarın tedavısını oldum sukur gectı fıtıl antıbıyotık kac sefer kullandım ben ya
evet ıdrar yollarımda vardı ıltıhap 2 kutu antıbıyotık ıctım bu ay doktor cok yogun oldugunu soyledı sonra
smear ve dogru antıbıyotıgı kullanmak ıcın ıdrar kulturu yaptırdım kulturde bırsey cıkmadı bakterı falan yok
smearda ıltıhap gozuktu onun ıcınde ılac verdı ama gebelık olabılır adetten sonra basla dedı
ınsallah canımmm ınsallah keşke kullandıktan sonra hamıle kalabılsem razıyım 2 ay kullanmaya bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…