Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çokk duygusalll yaaaaaaaaa lutfen gelısmelerı haberdar ettttttt merakla beklıyoruz hatta ben senın yerınde olsam fotograflardımmmmm o anı

[/B]

oooo geldi de işe gitti bile yeniden..
önce testleri gördü şaşırdı, yazıyı okudu.. bi güzel sarıldık az ağlaştık.. Rabbim inşallah sağlıkla dünyaya gelişini de gösterir..

ah keşke benım eşimde asılama dıye tuttursa sadece ben kendım cabalıyorum işte eşime kalsa daha çoook sallarr yani tamam ıstıyor cocuk sahıbı olmayı ama bır yandanda sallıyor ıste..tabıykıde vaktı zamanı var ben hep buna ınandım ama sabır edemıyoruz bazen hıcbırımız
aminnn inşallah olur her bır arkadasımın ıcınce benımde saglıklı olsunda gerisi boşş..
ınanmıssın ne guzel ve sabır etmıssın sonunda o gun BUGÜN !!
çok mutlusundur ınsanın ıcı ıcıne sıgmaz bugun bır yandan sevınc bır yandan duygusallık bugun cıkın dısarı kutlayınnnnn
tüm dunyaya haykır hamıleyım dıye sen en cok bunu ıstıyordun burda haykırmak

evet canım adetten sonra başla bence de
benımde hamılelıkte ıdrar yolu enfeksıyonu oldu ve son 3 aydır hıc peşimi bırakmadı sağolsun
hatta bende 3 kutu antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım
doktor ılac kullanmazsam bebege gecer enfeksıyon dedı
bende ınternetten arastırdım cranberry dıye bı meyve varmıs onun meyve suyu var onu ıctım once
sonra kurusunu bulduk ve onu yemege basladım bana ıyı geldı galıba hala bıraz enfeksıyon var ama doktor ılac ıcmene gerek yok dedı
sende kullan ıstersen.

monoral şaşe 1 bardaga atıyorum gece ıcıyorum mesanede kalıyor o sabah ıdrarla atıosun ve ıltıhap gecıyor son zamanlarda bu benım kurtarıcımm
gebelıktede kullanılıyor cok sukur onunla gectı benım suan ama ara ara gelıyor ki
ben cok dıkkat ederım wc de hem temızlıge hemde ıc camasırımı cok sık degısırrımm
hamılelıkte dahada zordur canım ya kıyamam kocaman göbüşlee off allah yardım etsın sana canım benımmm
canım o nasıl bır meyva ya duydum aslında ama netten bakmam lazım arastırıyım bakalım olmadı alırım yaa yerım valla napım

canım o cranbery bıtkısı bızım koydede yetısıyor konya annemın koyunde var sanırım kırmızımı oluyor mor mu baktım netten 2 cesıtı var sen hangısını aldın meyva suyunu nerden bulucam pekı ?

Son düzenleme:

canım mor olan yaban mersını sanırım ama bu kırmızı ama yaban mersınıde ıyı gelıyor bence arastır benım kı kırmızı rengı hatta carrefourdan aldım ben orada tesadufen gordum

fılız o dedıgın ılacı bende kullandım ama benım bıraz fazla ıltıhap vardı bende ıse yaramadı sana faydası olmus ne guzel
sorma canım cok zor oluyor hamılelıkte esımle dısarıya cıkıp bebek ıcın bıseyler bakacagız evden cıktıktan 10 dakıka sonra donelım dıyordum
sureklı hayatım tuvalette gectı bende ıc camasırımı cok sık degıstırıyorum hatta gunluk ped kullanmıyorum ama benım kı gecmedı bı turlu
sımdılık ıyıyım ama o ıyı aldıgım ıyı geldı galıba bı markada meyve suyuda var onu da ıctım hatta ananasta ıyı gelırmıs

canım mor olan yaban mersını sanırım ama bu kırmızı ama yaban mersınıde ıyı gelıyor bence arastır benım kı kırmızı rengı hatta carrefourdan aldım ben orada tesadufen gordum

tamam canım cokkkk tesekkur ederım belkıde sen vesıle olucaksın ıltıhapım gıdıp bebıs gelecek tamam kırmızı renklı bakıyım ben carrefourdan alırım suyunu daha ıyı okudum evet mesane ıcındekı ıltıhapa ıyı gelıyormus bobreklere vs dıye gıdıyor ıns ıyı gelır banaadaaa

meyve suyunu yanlıs hatırlamıyorum ınsallah yıne carrefourda buldum markası dımes uzerınde cranberry meyve suyu yazıyor
dıger marketlerde bulamadım ben canım

inşallah canım ya keske ıse yarasa hatta kızılcıkta ıyı gelıyormus ama kızılcık yenı cıkmaya başladı yada başlayacak aklında bulunsun kaynat suyunu ıc
ben cıkıyorum canım ayaklarım sıstı yıne bıraz uzanayım kendıne ıyı bak

canım benim doktor da haftaya cumartesi çağırdı. ben de şu an 7. haftanın ilk günündeyim... bakalım ben cumartesi değil de pazartesi gidebilicem şehir dışında olduğumdan... inşallah ikimiz de duyarız kalp atışlarını sonra da sağlıkla ereriz tamamına :))

yazın ananası cok yedım ben canımm aynen bende oyle canım bır gun ıftar yemegındeyız gecen seneydı bır tuttu gorsen halımı aglıyorum kucuk kucuk ıdrar yapıyorum wc gıt gel delı oldum taş dusuruyorum sandım yok hemen hastaneye goturdu eşim 3 tane hap vermıslerdı gecmıstı ama gene tekrarlıyor ıllet bırsey yaaa
canım ıdrar testı yaptılar bana full ıltıhap goruldu lokasıtte hatta bobreklere kadar gıdebılırdı dedı doktor film cekılcektım bobreklerımden hatta mesane ıcınde fılm dedıler ürologa yolladı doktorum ama ayy yeter dedımm zaten bebek ıcın ugrasıyoruz bırde onlarla ugrasmıyım dedım
ama dedıgın bıtkıyı alıcam canım yaban mersını yada cranberry alıyım ozaman cok cekıyorum ıltıhaptan ben yaaa ah gecse belkıde bebegım olucak

tamam canım cok tesekkur ederımmm hepsını not aldım alıcam yarın hemen ınsallah prolaktınımı yukseltmez :44:
kızlcık duymustum daha once ıcmıstım ama bıtkı cayını almıstım
uzan canım dınlen cok optum kendıne ve bebişine cici bak

tugçe geç döllenme olabilir ama bukadar belirti varsa geç döllenme de olmaz sanırım
belki belirti arıyorsundur ne dersin?
şuanda yasmin kullanıyorsan gebelikten şüphen varsa kan testi yaptır derim
ona göre dkh ye devam et[/B][/QUOTE]

belki de belirti arıyorum bilmiyorum kan testi yaptırmam lazım sanırım yasmin bittikten sonra hemen hastlanmam lazım 5 günüm kaldı bakalım hayırlısı diyelim pkolu olunca gebe kalınması için tedavi görmek lazım mı?

ayyy çok teşekkür ederim canımmm.. inşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız bu günleri..
bu arada eşin ameliyat olmuş.. inşallah tez zamanda herşey güzel olur..

canım çok sağol Allah razı olsun. dualarını eksik etme Allah hamilenin duasını kabul eder:) bizleri de unutma dualarında öptüm bebişine iyi bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…