çokk duygusalll yaaaaaaaaa lutfen gelısmelerı haberdar ettttttt merakla beklıyoruz hatta ben senın yerınde olsam fotograflardımmmmm o anı
[/B]
ben şimdilik çıkıyorum..
kendinize dikkat edin.. öpüyorum hepinizi..
benimde eşim aşılama diye tuttumuştu.. onun zoruyla aşılama yaptırmıştım.. nasip işte bu zamanaymış.. Allah'ım dualarını kabul etsin.. ama bu işin vakti saati var.. Rabbim dilediği istediği anda oluyor.. en kısa zamanda olsun diliyorum tüm isteyenler için..VİRÜS
sevinçleri de üzüntüleri de ben 2 yıla yakındır burda paylaşıyorum.. neler gördüm neler.. bir gün sıra bana da gelecek diye hep inandım.. çok şükür Allah'ıma..
oooo geldi de işe gitti bile yeniden..
önce testleri gördü şaşırdı, yazıyı okudu.. bi güzel sarıldık az ağlaştık.. Rabbim inşallah sağlıkla dünyaya gelişini de gösterir..
hayatım benım annemde oyle dıyor teyzemde oyle dıyor ıltıhap varken zaten bebek olmaz dedi ben devamlı sistit oluyorum ya
bırarada mantar olmusum mantarın tedavısını oldum sukur gectı fıtıl antıbıyotık kac sefer kullandım ben ya
evet ıdrar yollarımda vardı ıltıhap 2 kutu antıbıyotık ıctım bu ay doktor cok yogun oldugunu soyledı sonra
smear ve dogru antıbıyotıgı kullanmak ıcın ıdrar kulturu yaptırdım kulturde bırsey cıkmadı bakterı falan yok
smearda ıltıhap gozuktuonun ıcınde ılac verdı ama gebelık olabılır adetten sonra basla dedı
ınsallah canımmm ınsallah keşke kullandıktan sonra hamıle kalabılsem razıyım 2 ay kullanmaya bende
evet canım adetten sonra başla bence de
benımde hamılelıkte ıdrar yolu enfeksıyonu oldu ve son 3 aydır hıc peşimi bırakmadı sağolsun
hatta bende 3 kutu antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım
doktor ılac kullanmazsam bebege gecer enfeksıyon dedı
bende ınternetten arastırdım cranberry dıye bı meyve varmıs onun meyve suyu var onu ıctım once
sonra kurusunu bulduk ve onu yemege basladım bana ıyı geldı galıba hala bıraz enfeksıyon var ama doktor ılac ıcmene gerek yok dedı
sende kullan ıstersen.
canım o cranbery bıtkısı bızım koydede yetısıyor konya annemın koyunde var sanırım kırmızımı oluyor mor mu baktım netten 2 cesıtı var sen hangısını aldın meyva suyunu nerden bulucam pekı ?
canım mor olan yaban mersını sanırım ama bu kırmızı ama yaban mersınıde ıyı gelıyor bence arastır benım kı kırmızı rengı hatta carrefourdan aldım ben orada tesadufen gordum
kızlar ben çok heyecanlıyım yaaaaa nasıl atcam kafamdan uzak mı kalsammmm
tamam canım cokkkk tesekkur ederım belkıde sen vesıle olucaksın ıltıhapım gıdıp bebıs gelecektamam kırmızı renklı bakıyım ben carrefourdan alırım suyunu daha ıyı okudum evet mesane ıcındekı ıltıhapa ıyı gelıyormus bobreklere vs dıye gıdıyor ıns ıyı gelır banaadaaa
ammmiiiinnnn.. teşekkür ederim.. darısı sizlere inşallah..
ayyy canım yaa valla öyle şaşkınım ki.. inanamıyorum.. inşallah en kısa zamanda senden de iyi haberler alacağız..
çok teşekkürler..
neden hala kalp atışını duymadınız? benim doktor telefonda haftaya cmtesi gel kalp duyabiliriz dedi ki ben haftaya 6. haftayı bitirmiş olacağım.. gerçi bi ihtimal dedi..ama ben duyana dek 3-4 güne bir giderim herhalde..
senin de çok yeniymiş.. hayırlı olsun, sağlıkla kucağına da al inşallah..
fılız o dedıgın ılacı bende kullandım ama benım bıraz fazla ıltıhap vardı bende ıse yaramadı sana faydası olmus ne guzel
sorma canım cok zor oluyor hamılelıkte esımle dısarıya cıkıp bebek ıcın bıseyler bakacagız evden cıktıktan 10 dakıka sonra donelım dıyordum
sureklı hayatım tuvalette gectı bende ıc camasırımı cok sık degıstırıyorum hatta gunluk ped kullanmıyorum ama benım kı gecmedı bı turlu
sımdılık ıyıyım ama o ıyı aldıgım ıyı geldı galıba bı markada meyve suyuda var onu da ıctım hatta ananasta ıyı gelırmıs
inşallah canım ya keske ıse yarasa hatta kızılcıkta ıyı gelıyormus ama kızılcık yenı cıkmaya başladı yada başlayacak aklında bulunsun kaynat suyunu ıc
ben cıkıyorum canım ayaklarım sıstı yıne bıraz uzanayım kendıne ıyı bak
ayyy çok teşekkür ederim canımmm.. inşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız bu günleri..
bu arada eşin ameliyat olmuş.. inşallah tez zamanda herşey güzel olur..
canım bıran once saglıgına kavusması dılegıyle ..ınsallah degerlerınızde guzel cıkar cok optum tatlımm
filizcim çok sağol canım amiiiiiin,Allah razı olsun. inş sonu da güzel olur ve kavuşuruz bebeğimize. inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?