Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

beni ağlattın diyebilirim...iyiki topiğe gelmişim bu gün nasıl bir duygu yarabbim Allah hepimize yaşatsın canım benim çok çok sevindim...
değerinde maşallah yüksek yani bayadır hamileymişsin aslında ama haberin yokmuş güzel arkadaşım en az 10 günlük değer bu :)
çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Allah ım bizlerede yaşatsın... bekleyen arkadaşlarıma...

Son düzenleme:

canm hikayen benmkine okadar çok benziyoki.aslında dr.lar kafmızdan atmak için yumurta gelişse bile yok gelişmemiş diyecekler nasıl olsa olmıcak diye o ay çok güzel kafandan atoyosun.evet canm herşey beyinde bitiyo gerçekten.bi zamnı var diyoduk hep sennkinn zamanıda bugünmüş işte.

geçmiş olsun canm bak korktuğun gibi olmadı rahat geçmiş.inşallah sonucuda güzel olur canm.

canm haftaya duyarsın Allahın izniyle kalp atışını.bende 7.haftada duymuştum daha dün gibiydi ya...

ayyy canm daha 37.haftadasın ama gerçi 37.haftadan sonraki doğumlar erken doğum deilmiş.hayırlısı olsun bakalım inşallah normal doğumla sağlıklıca doğurursun bebişini.

canm darısı sana inşallah.tuncss hamileyim dediya aklıma sen geldin hemen benm.inşallah biciminde bu mutluluğunu paylaşırız dedim.bütün arkadaşlarınkini paylaşalım inşallah tabi ama ne bilim işte öyle..

sende kendıne ıyı bak canım ve mınıgıne de:)

oyy oyy minik fikri değişik geliyor.. alışmak zaman alıcak sanırım..

hmm anladım canım.. bende 6. haftamın içindeymişim baktım da az önce.. aramızda 1 hafta var belki de.. son adetin ne zamandı? benim 18 haziran.. 5+4 gözüküyor hesaplayıcıda.. inşallah iyi haberler getirirsin sende.. sonra arkandan da ben..

canım çok sağol Allah razı olsun. dualarını eksik etme Allah hamilenin duasını kabul eder:) bizleri de unutma dualarında öptüm bebişine iyi bak:)

ayy hamilelik fikrine alışmak zor olucak gibi. ama her daim tüm isteyene dileyene dua ediyorum.. herkes bir gün tadacak bu duyguyu.. en başından beri hep söyledim her yeni ay yepyeni umut dedim.. çok şükür..

canım arkadaşım.. iyi ki gelmişsin yoksa sana söyleyemezsem çatlardım herhalde canım gebelik hesaplayıcıya göre 5+4 diyor.. 6. hafta demek oluyormuş.. baya geçmiş yani.. en son kontrole 9 temmuzda gitmiştim.. 16mm idi yumurta ve büyümesi durmuştu.. Rabbim işte ol dedikten sonra sorgu sual olmuyor.. nasip oldu banada.. Allah'ım tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.. bu günü yaşayacağımı hiç ummuyordum.. çok şükür Allah'ıma..

zaten sen geçen gün yazmıştın film sonrası klomen kullanmadım yumurta da yoktu ama oldu işte diye.. eğer olursa aynı durumu yaşayacağım bende diye geçirmiştim içimden.. Rabbim inşallah sen gibi ilerlemek nasip etsin bana da.. sonlarımız güzel olsun, hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun.. en kısa zamanda bicimden de iyi haberler gelecek eminim.. çünki bu iş cidden kafadan atmakla oluyor..

*** bu arada kızlar;
az önce alt komşuma indim.. tenceresinin kapağına nasıl oldu da çarptım bilmiyorum ama kapak daha havada patladı resmen.. o camları görmeniz lazımdı, yere düştükten sonra bile durdukları yerde parçalanmaya devam ediyordu.. direk nazar dedik.. Allah'ım sen kem gözlerden koru..

bol bol nas felak oku canım bence gece gunduz oku bızım bebeklerımız cok kıymetlı annesi aman dıkkat et

kızlarrr ben geldimmm nasılsınız , geçmişe tam bakamadım son sayfada gördüm Allahım bu ne güzel mutluluk TUNCSS hamilesinnn tebrikler canımm , filmmi çektirmiştin en son onun arkasına mı kaldın?

diğer arkadaşlar sakın endişelenmeyin hepiniz bu mutluluğu yaşayacaksınız unutmayın biz PKO lular hamile kalabiliyoruz , sadece süreç biraz uzun oluyor

canım hosgeldın kız ara ara gelsene unutma bızlerı hıı
ınsallah canım bzlerde yasıycaz o gunlerı emınımmm benım hep umudm var
hem agustosta adet olunca hayıt hapına baslıyorum ben
prolaktınımı anca oyle dusurebılırım hala sut gelıo gogsumden

canım internette sorun vardı diye yoksa hep aklımdasınız giremiyorum diye bunalıma girdmiştim vallahi.neyse halloldu,hamile haberleri duyunca çok sveiniyorum, evet canım umudunu hiç yitirme , evet şu göğüsten süt olayını çözmek lazım senin,Allah razı olsun bu hayıt hapını çıkaranardan beni prolaktinden kurtarmıştı darısı başına olsun inşallah canım, Allah ol dedimi olacak tabii hiç merak etme.

canım ne güzel yazmışsın ,pco lular hamile kalabiliyoruz diye. umut dolu bir cümle. sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?

canım ne güzel yazmışsın ,pco lular hamile kalabiliyoruz diye. umut dolu bir cümle. sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
evet canım şükürler olsun sırayla bak hamileler çoğalıyor, benim hamilelik iyi çok şükür , sıcaklarda biraz fazla bunalıyorum , herkesten daha fazla terliyorum karnım büyüdükçe belime baskı yapmaya başladı ama bunada şükürler olsun bebeğim yeterki iyi olsun katlanmaya razıyım.senin nasıl gidiyor?

anladım canımmm olsun geldın sonunda
evet yaa dusurmek lazım su prolaktınımı ılk once onu halledıyım bakalım adetten sonra baslanıyor? adetlıyken ıcılıyormu yada
inş bunlara gerek kalmadan bu ay bende guzel haber verırım ıns

Merhaba bende gecen sene 7haftalıkken bir düşüğüm oldu 5ay fılan korunduk sonrada adet düzensızlıgım basladı dr. a gttım pko dedı dogum kont.hapı verdı ama 1ay bende agır yan etkıler yaptı bıraktım suankı doktorum coraspın,benexol vede folbıol verdı bakalım kullanıorum 1ay sonra gıdıcem yumurta catlatma ıgnesı olucakmısım tam bır bılgım yok arkadaslar olanınız varmı nerden vuruluo karından fılanmı ve sonucu ıyı olan varmı aranızda?????

canım ıgne yumurtaların ıcın catlaması ıcın olucaksın yumurta uygun boyuta geldıgı zaman olunuyor ıgne sonrada ılıskı gunlerı soylıcek doktor sıze

uzuuuunnn zamandırr yazmıyorum buraya.. ama hepinizi takip ediyorumm.. tuncss yazını okyunca yazmak istedim.. gerçekten çooooooookkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm minik mucizen gelmiş canım dün yazdıklarını okudum ve filizle konuyoduk tuncss hamile dedim onada =))) allahım hepmizie nasip etsin inş.. cnm bende bu ay progestan kullandım ve bugün 5. günüm ara ara hafif hafif adet sancılarım oluyo ama hiç adet olacakmış gibi değilim.. aslında umutlanmak istemiyorum çünkü bu ay günde bir tane klomen kullandım ve yumurtam 10mm de kaldı dahada gelişmedi =(( o yüzden umudum hem yok hemde var.. senin yazını okuyuncada biraz ümitlendim işte.. 5 gün daha sabretmeliyim sanırım :18::18:

ooo kımlerı goruyorum kuzum hic gorusemıyoruzz
hakıkatten tuncss cok ılgınc ama vallahı bana dedıkı tuncss hamıle gor bak dedı faceden konusuyordukda
ertesı gun sen hamıleyımmm yazdın
kuzummmmmm benım ınsallahhhh senınde haberlerını burdan yayıcazzzzzz ayy ınsallah sen yarın test yap bır yada gıt kan ver nebılıyım bırseyler yap ıste
bak tuncss 16 mm de durmus yumosları ama allah nasıp ettımı edıoyorr

ne güzel bir haber canımm umarım ilerde daha güzellerini okuruzzz hamileyimm dersinn mesela inşallahhhh

evet canım gerçekten çok şanslıyım Allah' ım şükürler olsun verdi meleğimi hemen.. Şimdi de adetlerimi düzene sokamk için uğraşıyorum işte.. İnşallah düzene girer.. canım mutlaka pko da ilaçla bir tedavi olcak ama düzene sokmak için ne yapabilirim diye çok düşünüyorumm :26::26: inşallah sende en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsınn

şuan bende inanamıyorumm.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı, büyütmeyii nasip etsin canım benimm.. Sana ona hepinize güzel mutlu huzurlu uzun ömürler versinn.. Gerçekten çok sevindim senin adına senin hamile oluşun aslında herkese birer umut da oldu PKOLULAR DAA ANNE OLABİLİİRRRR

ahh canımm hiçç görüşemiyoruzz vallaa nasılsınn nasıl gidiyooo beklemem lazım kuzum bekle de bana 5 gün daha sabret de banaaaaa :18:

filizcim bugün hastaneye gidicektimm söylemiştim.. ultrasona girdim işte karşıma çıktı birsürü küçük küçükmoralim çok bozuldu..
doktor bebek isteyip istemediğimi sordu ilk bende bebek istemediğimi adetlerimin düzene girmesini istediğimi söyledim metformin diye bir ilaç verdi onu kullancakmışım.. hiç ilaç kullanmak istemiyorum ama artık mecburum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…