çok geçmiş olsun canım...
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmm
kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..
HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum.. değerim 849,5 çıkmış..
hmm değişikmiş.. bizim ultrason görüntüsünden haberi var eşimin.. ama kanda belli olcak dedim.. anlamadı da pek bişey.. arayıp duruyo haber var mı diye.. yok daha aramadılar diyorum.. off heyecan yaptım yaa..
ayyy canım beniiim yaaa.. ben hemşire sonucumu söylerken başladım ağlamaya ama bi yandan da kahkaha atıyorum.. aşılamamda da o hemşire vardı.. sabah bhcg vercem dediğimde de çok sevinmişti.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. iyi sonucu aldım.. artık akşama kadar plan yapar dururum ben..
ecrin canım; bak benim doktor çatlatma iğnesi bugün sabah oldu ise; cmtsi akşam, pazar akşam, pazartesi akşam.. sonrasında da bi gün dolu bi gün boş şeklinde devam edin diyordu.. özel bişey yaptın mı demişsin..
yaptım evetkafamdan attım.. nasılsa eylül ekimde tüp yapcam diye çok rahattım.. aklımda bebek hiç yoktu.. 2-3 kez ilişki oldu, onlarda da hep ben istedim de oldu.. birilerinin dayatması ile olmadı, öyle yatayım ayakları dikeyim filan modunu çoktaaan bırakmıştım.. ben hala inanamıyorum.. rüyada gibiyim.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. inşallah sağlıkla kalp atışını filan da duyarız da içim daha da rahatlar..
şu anda bunları yazdığıma bile inanamıyorum..
birde benim adet öncesi göğüslerim çok ağrır fakat uçlarında değişik bir acı var 1 haftadır.. birde o kahverengi yeri koskocaman 2-3 gündür.. kahve lekelenme de olunca şüphelenmiştim.. ama yok olamaz 2-3 kere çalışma ile bebek mi olur, hem doktor yumurta işe yaramaz durumda da demişti.. nasılsa olmaz modundaydım.. Rabbim Ol dedikten sonra oluyormuş.. burda hep yazarlardı söylemesi kolay derdim.. ama gerçekten söyledikleri gibiymiş.. herşey akılda bitiyor..
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin..
kızlar meraba. eşim ameliyat oldu dün, bugün evimize geldik çok şükür. ameliyat güzel geçti bir problem yok , gerçekten basit bir ameliyatmış. çok şükür hiç ağrı bile çekmedi diyebilirim. dua eden herkesten Allah razı olsun. şimdi değerleri görmek için 3-4 ay beklicez. inş Allah ın izniyle onda da yüzümüz güler.
ammmiiiinnnn.. teşekkür ederim.. darısı sizlere inşallah..
ayyy canım yaa valla öyle şaşkınım ki.. inanamıyorum.. inşallah en kısa zamanda senden de iyi haberler alacağız..
çok teşekkürler..
neden hala kalp atışını duymadınız? benim doktor telefonda haftaya cmtesi gel kalp duyabiliriz dedi ki ben haftaya 6. haftayı bitirmiş olacağım.. gerçi bi ihtimal dedi..ama ben duyana dek 3-4 güne bir giderim herhalde..
senin de çok yeniymiş.. hayırlı olsun, sağlıkla kucağına da al inşallah..
etmez mıyım canım her seferınde edıyorum hatta rumuzlarınızla:) ınsallah olacak canım hıc stres yapma ama ne güzel artık buyuyor yumosun
bence cok az kaldı hepınız vereceksınız bu güzel haberi yakında:)
amin canım ya az kaldı evet inşallah saglıkla kucagıma alırım oğlumu bıraz korkuda sardı zaten gecen gıttıgımde nst de sancı vardı doktor artarsa doguma alırız senı hemen dedı beklıyoruz sımdılık...
beni ağlattın diyebilirim...iyiki topiğe gelmişim bu gün nasıl bir duygu yarabbim Allah hepimize yaşatsın canım benim çok çok sevindim...
değerinde maşallah yüksek yani bayadır hamileymişsin aslında ama haberin yokmuş güzel arkadaşım en az 10 günlük değer bu :)
çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Allah ım bizlerede yaşatsın... bekleyen arkadaşlarıma...
sende kendıne ıyı bak canım ve mınıgıne de:)
canım benim doktor da haftaya cumartesi çağırdı. ben de şu an 7. haftanın ilk günündeyim... bakalım ben cumartesi değil de pazartesi gidebilicem şehir dışında olduğumdan... inşallah ikimiz de duyarız kalp atışlarını sonra da sağlıkla ereriz tamamına :))
canım çok sağol Allah razı olsun. dualarını eksik etme Allah hamilenin duasını kabul eder:) bizleri de unutma dualarında öptüm bebişine iyi bak:)
beni ağlattın diyebilirim...iyiki topiğe gelmişim bu gün nasıl bir duygu yarabbim Allah hepimize yaşatsın canım benim çok çok sevindim...
değerinde maşallah yüksek yani bayadır hamileymişsin aslında ama haberin yokmuş güzel arkadaşım en az 10 günlük değer bu :)
çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Allah ım bizlerede yaşatsın... bekleyen arkadaşlarıma...
canm hikayen benmkine okadar çok benziyoki.aslında dr.lar kafmızdan atmak için yumurta gelişse bile yok gelişmemiş diyecekler nasıl olsa olmıcak diye o ay çok güzel kafandan atoyosun.evet canm herşey beyinde bitiyo gerçekten.bi zamnı var diyoduk hep sennkinn zamanıda bugünmüş işte.
canm haftaya duyarsın Allahın izniyle kalp atışını.bende 7.haftada duymuştum daha dün gibiydi ya...
canm darısı sana inşallah.tuncss hamileyim dediya aklıma sen geldin hemen benm.inşallah biciminde bu mutluluğunu paylaşırız dedim.bütün arkadaşlarınkini paylaşalım inşallah tabi ama ne bilim işte öyle..
*** bu arada kızlar;
az önce alt komşuma indim.. tenceresinin kapağına nasıl oldu da çarptım bilmiyorum ama kapak daha havada patladı resmen.. o camları görmeniz lazımdı, yere düştükten sonra bile durdukları yerde parçalanmaya devam ediyordu.. direk nazar dedik.. Allah'ım sen kem gözlerden koru..
kızlarrr ben geldimmmnasılsınız , geçmişe tam bakamadım son sayfada gördüm Allahım bu ne güzel mutluluk TUNCSS hamilesinnn tebrikler canımm , filmmi çektirmiştin en son onun arkasına mı kaldın?
diğer arkadaşlar sakın endişelenmeyin hepiniz bu mutluluğu yaşayacaksınız unutmayın biz PKO lular hamile kalabiliyoruz , sadece süreç biraz uzun oluyor
canım internette sorun vardı diye yoksa hep aklımdasınız giremiyorum diye bunalıma girdmiştim vallahi.neyse halloldu,hamile haberleri duyunca çok sveiniyorum, evet canım umudunu hiç yitirme , evet şu göğüsten süt olayını çözmek lazım senin,Allah razı olsun bu hayıt hapını çıkaranardan beni prolaktinden kurtarmıştı darısı başına olsun inşallah canım, Allah ol dedimi olacak tabii hiç merak etme.canım hosgeldınkız ara ara gelsene unutma bızlerı hıı
ınsallah canım bzlerde yasıycaz o gunlerı emınımmm benım hep umudm var
hem agustosta adet olunca hayıt hapına baslıyorum ben
prolaktınımı anca oyle dusurebılırımhala sut gelıo gogsumden
geçmiş olsun canm bak korktuğun gibi olmadı rahat geçmiş.inşallah sonucuda güzel olur canm.
canım çok teşekkür ederim sağolun Allah razı olsun. inş dediğin gibi sonu güzel olur
kızlarrr ben geldimmmnasılsınız , geçmişe tam bakamadım son sayfada gördüm Allahım bu ne güzel mutluluk TUNCSS hamilesinnn tebrikler canımm , filmmi çektirmiştin en son onun arkasına mı kaldın?
diğer arkadaşlar sakın endişelenmeyin hepiniz bu mutluluğu yaşayacaksınız unutmayın biz PKO lular hamile kalabiliyoruz , sadece süreç biraz uzun oluyor
evet canım şükürler olsun sırayla bak hamileler çoğalıyor, benim hamilelik iyi çok şükür , sıcaklarda biraz fazla bunalıyorum , herkesten daha fazla terliyorum karnım büyüdükçe belime baskı yapmaya başladı ama bunada şükürler olsun bebeğim yeterki iyi olsun katlanmaya razıyım.senin nasıl gidiyor?canım ne güzel yazmışsın ,pco lular hamile kalabiliyoruz diye. umut dolu bir cümle. sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
canım internette sorun vardı diye yoksa hep aklımdasınız giremiyorum diye bunalıma girdmiştim vallahi.neyse halloldu,hamile haberleri duyunca çok sveiniyorum, evet canım umudunu hiç yitirme , evet şu göğüsten süt olayını çözmek lazım senin,Allah razı olsun bu hayıt hapını çıkaranardan beni prolaktinden kurtarmıştı darısı başına olsun inşallah canım, Allah ol dedimi olacak tabii hiç merak etme.
Merhaba bende gecen sene 7haftalıkken bir düşüğüm oldu 5ay fılan korunduk sonrada adet düzensızlıgım basladı dr. a gttım pko dedı dogum kont.hapı verdı ama 1ay bende agır yan etkıler yaptı bıraktım suankı doktorum coraspın,benexol vede folbıol verdı bakalım kullanıorum 1ay sonra gıdıcem yumurta catlatma ıgnesı olucakmısım tam bır bılgım yok arkadaslar olanınız varmı nerden vuruluo karından fılanmı ve sonucu ıyı olan varmı aranızda?????
kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..
HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
uzuuuunnn zamandırr yazmıyorum buraya.. ama hepinizi takip ediyorumm.. tuncss yazını okyunca yazmak istedim.. gerçekten çooooooookkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmminik mucizen gelmiş canım dün yazdıklarını okudum ve filizle konuyoduk tuncss hamile dedim onada =))) allahım hepmizie nasip etsin inş.. cnm bende bu ay progestan kullandım ve bugün 5. günüm ara ara hafif hafif adet sancılarım oluyo ama hiç adet olacakmış gibi değilim.. aslında umutlanmak istemiyorum çünkü bu ay günde bir tane klomen kullandım ve yumurtam 10mm de kaldı dahada gelişmedi =(( o yüzden umudum hem yok hemde var.. senin yazını okuyuncada biraz ümitlendim işte.. 5 gün daha sabretmeliyim sanırım :18::18:
günaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedibende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum
amin canım aminn!! ay canımm ne güzel bak sen hiç uğraşmadan hemile kalabilmişsin, çok şanslısın maşallah :)) valla ben en başından beri bilincindeydim durumun. bu pko geçici birşey değil canım malesef menapoza kadar bununla yaşicaz, ilaç kullanmak şart gibi geliyo bana yani hep öyle okuyorum, doktorlarım da hep öyle dedi. İnşallah düzene girer canım seninki...
kimsecikler yok..
ooo kımlerı goruyorum kuzum hic gorusemıyoruzz
hakıkatten tuncss cok ılgınc ama vallahı bana dedıkı tuncss hamıle gor bak dedı faceden konusuyordukda
ertesı gun sen hamıleyımmm yazdın
kuzummmmmm benım ınsallahhhh senınde haberlerını burdan yayıcazzzzzz ayy ınsallah sen yarın test yap bır yada gıt kan ver nebılıyım bırseyler yap ıste
bak tuncss 16 mm de durmus yumosları ama allah nasıp ettımı edıoyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?