ahh canımm hiçç görüşemiyoruzz vallaa nasılsınn nasıl gidiyooobeklemem lazım kuzum bekle de bana 5 gün daha sabret de banaaaaa :18:
filizcim bugün hastaneye gidicektimm söylemiştim.. ultrasona girdim işte karşıma çıktı birsürü küçük küçükmoralim çok bozuldu..
doktor bebek isteyip istemediğimi sordu ilk bende bebek istemediğimi adetlerimin düzene girmesini istediğimi söyledim metformin diye bir ilaç verdi onu kullancakmışım.. hiç ilaç kullanmak istemiyorum ama artık mecburum..
canımmmm metformını ıc daha once sana onermıstık ya metformn ınsılun dırencı ıcın ve zayıflatıyor zaten
adetlerıde duzene sokuyor canım 3 aydan sonra anlarsın ıc canım aksatma
ama gnde 2 lıtre suyuda ıhmal etme olurmu bobrekler acısından
evet canım içicem siz de söylemiştiniz zaten..
bunu içtikten ne kadar zaman sonra gelir acabaa adetim canım :26::26:
canım valla onu hıc bılmıyorum kı ama yeşil dıye bır arkadasımız vardı onun adetlerı metformınle duzene gırmıstı
cok yararlı oldugu ıcın genellıkle o hapı bıze kendısı onermıstı
ben daha yenı basladım 2 ay anca oldu
oyy oyy minik fikri değişik geliyor.. alışmak zaman alıcak sanırım..
hmm anladım canım.. bende 6. haftamın içindeymişim baktım da az önce.. aramızda 1 hafta var belki de.. son adetin ne zamandı? benim 18 haziran.. 5+4 gözüküyor hesaplayıcıda.. inşallah iyi haberler getirirsin sende.. sonra arkandan da ben..
ayy hamilelik fikrine alışmak zor olucak gibi. ama her daim tüm isteyene dileyene dua ediyorum.. herkes bir gün tadacak bu duyguyu.. en başından beri hep söyledim her yeni ay yepyeni umut dedim.. çok şükür..
canım arkadaşım.. iyi ki gelmişsin yoksa sana söyleyemezsem çatlardım herhaldecanım gebelik hesaplayıcıya göre 5+4 diyor.. 6. hafta demek oluyormuş.. baya geçmiş yani.. en son kontrole 9 temmuzda gitmiştim.. 16mm idi yumurta ve büyümesi durmuştu.. Rabbim işte ol dedikten sonra sorgu sual olmuyor.. nasip oldu banada.. Allah'ım tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.. bu günü yaşayacağımı hiç ummuyordum.. çok şükür Allah'ıma..
zaten sen geçen gün yazmıştın film sonrası klomen kullanmadım yumurta da yoktu ama oldu işte diye.. eğer olursa aynı durumu yaşayacağım bende diye geçirmiştim içimden.. Rabbim inşallah sen gibi ilerlemek nasip etsin bana da.. sonlarımız güzel olsun, hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun.. en kısa zamanda bicimden de iyi haberler gelecek eminim.. çünki bu iş cidden kafadan atmakla oluyor..
*** bu arada kızlar;
az önce alt komşuma indim.. tenceresinin kapağına nasıl oldu da çarptım bilmiyorum ama kapak daha havada patladı resmen.. o camları görmeniz lazımdı, yere düştükten sonra bile durdukları yerde parçalanmaya devam ediyordu.. direk nazar dedik.. Allah'ım sen kem gözlerden koru..
evet canım şükürler olsun sırayla bak hamileler çoğalıyor, benim hamilelik iyi çok şükür , sıcaklarda biraz fazla bunalıyorum , herkesten daha fazla terliyorum karnım büyüdükçe belime baskı yapmaya başladı ama bunada şükürler olsun bebeğim yeterki iyi olsun katlanmaya razıyım.senin nasıl gidiyor?
anladımm canım o zaman sabırla kullanayım bende..
sen napıyosun canım benim bir arkadaş hamile olduğunu yazmış ya çok sevindim bak ümidini yitirme saknnn
ıyıyım cnm bugun evdeydımm sen nasılsın
canım evet yaa o arkadasımızda baya seneler ugrastı cok sukur rabbım nasıp ettı
rabbım nasıp ettıkten sonra olmayan yumurtaLARIMIZADA BEBEK kondurur ben ınanıyorummm
bende işte canım iyi sayılırım pkolu olduğumu biliyorum ama orda ultrasonda karşıma çıkınca boncuk boncuk çoook sinirr bozucuuucanım bende bugün oğluşumu ananesine bıraktım onlarda dün gece gelmişlerdi ya gelir gelmez sey olduu ama o dünden razı zaten ordan hastaneye geçtim iftarda da annemlerdeydim şimdi de eve geldim bilgisayarın başına geçtim hemen
evet biliyorum burdan bu şekilde benim söylemem çok basit çok kolay geliyor belki ama gerçekten de Allah ol dedikten sonra oluyor.. İnsanoğlu yani bizler biraz sabırsız ama Allah yıllarca bekleyebiliyor eminim meleklerinizi size göndermek için bekliyordukk canımmm
anladım canım evet moral bozucu boncklarımız dızılmıs ıncı gıbı ıste
ınsallah canım bız kendımızı yırtsakta bos bılıyoruz ama
ıste umut umut umut yapıcak bırseyy yokkk
canım benim ya inşalllah bu ay bebiş vardır belkii hı ne dersiinn sanki içime doğuyor bilmiyorumm :26::26:
ay ınsallah kuzum yaaa ama hıc sanmam tedvısız zor
evet canım şükürler olsun sırayla bak hamileler çoğalıyor, benim hamilelik iyi çok şükür , sıcaklarda biraz fazla bunalıyorum , herkesten daha fazla terliyorum karnım büyüdükçe belime baskı yapmaya başladı ama bunada şükürler olsun bebeğim yeterki iyi olsun katlanmaya razıyım.senin nasıl gidiyor?
canım bilmiyorumm ya gerçekten biraz içime doğduu yalancıktan söylemiyorumm bakk :26::26:
inşallah olur öyle birsey canım benimm adetin gecikirse test yaparsınnn
1 sene 7 ay oldu 3 sefer test yaptım anca 1 seferde kan testı yapmıstım
bu ay adetımden 2 gun once test yapcam kız test yapmayı ozledım herzaman adet zamanında gelıo yada 2 gun erken gelıo
10 gun sonra yaparım anca daha cooook var
ayy filizimm ilahi sen yanii özlediğin şeye bakkk
inşallah çift çizgiyi görürsünnnnn canımmmm
tamam canım olcturucem bu ay bakalım ay ne bılıyım ya takıyorum ıste süt gelınce korkuyorumda :2:
bu sene erkek senesı sanırım heee herkezın oglu oluyor ne iş yarabbımmm kocalarnızın dedıklerı oluyorrabbım saglıklı versnde gerısı boş allah kuzumm cok sukur
ınsallah bızımde olur kuzum yaa ınsallahhhhhhhhh dualarında yer verdıgın ıcın cok saol
mutlu canım inşallah değerler düzelir herşey istediğiniz gibi olsun...
gyaman maşallah erkek anası mı olcan şimdi
hadi gözün aydın :))
canımmmmm.. valla süper oldu.. oğluşuna bir kız doğururum da dünür oluruz artık
inşallah dünyaya gelişlerini de birlikte yaşayacağız..
beni ağlattın diyebilirim...iyiki topiğe gelmişim bu gün nasıl bir duygu yarabbim Allah hepimize yaşatsın canım benim çok çok sevindim...
değerinde maşallah yüksek yani bayadır hamileymişsin aslında ama haberin yokmuş güzel arkadaşım en az 10 günlük değer bu :)
çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Allah ım bizlerede yaşatsın... bekleyen arkadaşlarıma...
hahahahhaha dımı yaaa ozledıgım seye bak yapcam bu ay testıcımde kalmasın 2 gun onceden yapıcam hemde ayy ıstermısın adetımde 2 gun once gelsın
benle ınat eder gıbıinş cnm inş gormesemde yapıcam zaten olmıyacagını bıldıgım ıcın zaten bu ay rahattım
valla olsunda kız yada erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun yeter ben hep öyle dedim ama eşim ilk günden beri oğlum diye sevdi içine doğdu demek ki doktor erkek diyince çok şaşırdım inan sanki kızım olcakmış gibi hissettim ben hep ama babalarında hisleri anneler kadar kuvvetliymiş onu anladım :)
yap canımm yapp valla inşallah çıkarr çift çizgiiçıkmasa da olsun valla önümüzdeki aylar siziiinn
canımm kocam çağırıyor artık bu akşam gideyimm
seni de burda bırakcam ama canımm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?