Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ahh canımm hiçç görüşemiyoruzz vallaa nasılsınn nasıl gidiyooo beklemem lazım kuzum bekle de bana 5 gün daha sabret de banaaaaa :18:

hahaha sorma kac ay oldu gorusmeyelı suan bır yandan burda bır yandanda facede konsuuyoruz ama nasıl oluo o ahahhahaha
valla progestan ıcmıssın normalde adet gelmesı lazım ayy ıns yaaaaaa guzel haberler verırsın kuzum ya
şaka bır yanada hayatım eger beklemek gecıyorsa ıcınden bekle 5 gun daha sonra zaten doktora gıdıceksın

Son düzenleme:

canımmmm metformını ıc daha once sana onermıstık ya metformn ınsılun dırencı ıcın ve zayıflatıyor zaten
adetlerıde duzene sokuyor canım 3 aydan sonra anlarsın ıc canım aksatma
ama gnde 2 lıtre suyuda ıhmal etme olurmu bobrekler acısından

evet canım içicem siz de söylemiştiniz zaten..
bunu içtikten ne kadar zaman sonra gelir acabaa adetim canım :26::26:

evet canım içicem siz de söylemiştiniz zaten..
bunu içtikten ne kadar zaman sonra gelir acabaa adetim canım :26::26:

canım valla onu hıc bılmıyorum kı ama yeşil dıye bır arkadasımız vardı onun adetlerı metformınle duzene gırmıstı
cok yararlı oldugu ıcın genellıkle o hapı bıze kendısı onermıstı
ben daha yenı basladım 2 ay anca oldu

anladımm canım o zaman sabırla kullanayım bende..
sen napıyosun canım benim bir arkadaş hamile olduğunu yazmış ya çok sevindim bak ümidini yitirme saknnn

Son düzenleme:

aman canm Allah nazarlardan saklasın.amin canm tüm hamileler içinde bizde sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah.canm benm son adetim 18 kasım felandı ama yumurta geç gelişip döllendiği için dr.adet tarihimi 8aralık olarak yazdı.taa ben ocak ayınn 16snda öğrendim hamile olduğumu ozamanda ultrasonda 5haftalık olarak görünüyodum.oysa son adet tarihime göre 8haftalık olmam lazımdı biraz karışık bi durum ama sennde geç gelişip döllendiği için hesaplaması farklı olabilir bilmiyorum.
senn son adetin 18haziransa 9temmuz kontrol adetnn 22.günü oluyo bikaçgün sonra yumurtan büyüyüp döllense 5haftalıktan daha küçük olabilir.benm adetin 16.günü kontrolümde yumurta 13mm di.drda gelişmemiş deyip göndermişti.benmkide 20.günden sonra gelişip çatlamıştır.off ne hesap yaptım ama dimi neyse iyi kafanı karıştırdım.

ama çok güzel bi zamanda hamile kaldın bence martta doğum yaparsan hamileliğin bu zor dönemleri olan son aylar sıcağa gelmemiş olacak.kız sen inanama hala ben doğurttum bile bak seni.

int yapıldımı canm.ayak şişliklerin nasıl oldu.ben bile biraz böyle sandalyede felan oturup ayağımı sarkıtayım balon gibi oluyo.son aylarda olduğum için böyle sanırım.ay evet serin benm yüzümden terler akarken millete bakıyorum gayet rahat.neyse bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah bunları unuturuz.

anladımm canım o zaman sabırla kullanayım bende..
sen napıyosun canım benim bir arkadaş hamile olduğunu yazmış ya çok sevindim bak ümidini yitirme saknnn

ıyıyım cnm bugun evdeydımm sen nasılsın
canım evet yaa o arkadasımızda baya seneler ugrastı cok sukur rabbım nasıp ettı
rabbım nasıp ettıkten sonra olmayan yumurtaLARIMIZADA BEBEK kondurur ben ınanıyorummm

bende işte canım iyi sayılırım pkolu olduğumu biliyorum ama orda ultrasonda karşıma çıkınca boncuk boncuk çoook sinirr bozucuuu canım bende bugün oğluşumu ananesine bıraktım onlarda dün gece gelmişlerdi ya gelir gelmez sey olduu ama o dünden razı zaten ordan hastaneye geçtim iftarda da annemlerdeydim şimdi de eve geldim bilgisayarın başına geçtim hemen
evet biliyorum burdan bu şekilde benim söylemem çok basit çok kolay geliyor belki ama gerçekten de Allah ol dedikten sonra oluyor.. İnsanoğlu yani bizler biraz sabırsız ama Allah yıllarca bekleyebiliyor eminim meleklerinizi size göndermek için bekliyordukk canımmm

anladım canım evet moral bozucu boncklarımız dızılmıs ıncı gıbı ıste
ınsallah canım bız kendımızı yırtsakta bos bılıyoruz ama
ıste umut umut umut yapıcak bırseyy yokkk

anladım canım evet moral bozucu boncklarımız dızılmıs ıncı gıbı ıste
ınsallah canım bız kendımızı yırtsakta bos bılıyoruz ama
ıste umut umut umut yapıcak bırseyy yokkk

canım benim ya inşalllah bu ay bebiş vardır belkii hı ne dersiinn sanki içime doğuyor bilmiyorumm :26::26:

Allah yardımcın olsun canım. gerçekten bu sıcaklarda çok zor oluyordur eminim. ben de iyiyim canım çok şükür. ameliyatı atlattık ya rahatladık biraz çok şükür. şimdi bikaç ay dinlenme olacak bizim sanıırm. pek umut yok yani ilk 3 aydan:) inş sonuçlar da yükselirse ondan sonra Allah ın izniyle denemeye devam:):)

canım bilmiyorumm ya gerçekten biraz içime doğduu yalancıktan söylemiyorumm bakk :26::26:
inşallah olur öyle birsey canım benimm adetin gecikirse test yaparsınnn

1 sene 7 ay oldu 3 sefer test yaptım anca 1 seferde kan testı yapmıstım
bu ay adetımden 2 gun once test yapcam kız test yapmayı ozledım herzaman adet zamanında gelıo yada 2 gun erken gelıo
10 gun sonra yaparım anca daha cooook var

ayy filizimm ilahi sen yanii özlediğin şeye bakkk
inşallah çift çizgiyi görürsünnnnn canımmmm

Son düzenleme:
ayy filizimm ilahi sen yanii özlediğin şeye bakkk
inşallah çift çizgiyi görürsünnnnn canımmmm

hahahahhaha dımı yaaa ozledıgım seye bak yapcam bu ay test ıcımde kalmasın 2 gun onceden yapıcam hemde ayy ıstermısın adetımde 2 gun once gelsın
benle ınat eder gıbı inş cnm inş gormesemde yapıcam zaten olmıyacagını bıldıgım ıcın zaten bu ay rahattım

valla olsunda kız yada erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun yeter ben hep öyle dedim ama eşim ilk günden beri oğlum diye sevdi içine doğdu demek ki doktor erkek diyince çok şaşırdım inan sanki kızım olcakmış gibi hissettim ben hep ama babalarında hisleri anneler kadar kuvvetliymiş onu anladım :)

mutlu canım inşallah değerler düzelir herşey istediğiniz gibi olsun...

gyaman maşallah erkek anası mı olcan şimdi
hadi gözün aydın :))

evet tatlım erkek annesi olucam Rabbim kısmet ederse tabiki şehzadem geliyor :)))) Allah isteyen herkese nasip etsin

canımmmmm.. valla süper oldu.. oğluşuna bir kız doğururum da dünür oluruz artık
inşallah dünyaya gelişlerini de birlikte yaşayacağız..

he valla oğluşuma güzel bir kız doğurda yapalım bir beşik kertmesi bak oğlum diye demiyorum yakışıklı çocuk valla gördüm daha bugün ultrasondan

canımmmmm nasılsın iyimisin valla tuncss u hamile olduğunu duyunca seni düşündüm en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz Allah büyüktür az kaldı sende buraya kocaman harflerle hamileyim yazacaksın tatlım eminim bende duyunca çocuk gibi ağladım zaten çok hasssasım hem güldüm hem ağladım

yap canımm yapp valla inşallah çıkarr çift çizgii çıkmasa da olsun valla önümüzdeki aylar siziiinn
canımm kocam çağırıyor artık bu akşam gideyimm
seni de burda bırakcam ama canımm ya

Son düzenleme:

dogmustur canım belkıde erkek adamın erkek oglu olur hesabı benmkıde erkek ıstıyor
hayırlı olsunda kız erkek ne farkeder

yap canımm yapp valla inşallah çıkarr çift çizgii çıkmasa da olsun valla önümüzdeki aylar siziiinn
canımm kocam çağırıyor artık bu akşam gideyimm
seni de burda bırakcam ama canımm ya

hahahaha canım gıt yaa sacmalama benım koca uyudu valla
hadı canım gıtte uzme :37
gorusurz canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…