hahahaha canım gıt yaa sacmalama benım koca uyudu valla
hadı canım gıtte uzme:37
gorusurz canm
dogmustur canım belkıde erkek adamın erkek oglu olur hesabı benmkıde erkek ıstıyor
hayırlı olsunda kız erkek ne farkeder
kızlarrr ben geldimmmnasılsınız , geçmişe tam bakamadım son sayfada gördüm Allahım bu ne güzel mutluluk TUNCSS hamilesinnn tebrikler canımm , filmmi çektirmiştin en son onun arkasına mı kaldın?
diğer arkadaşlar sakın endişelenmeyin hepiniz bu mutluluğu yaşayacaksınız unutmayın biz PKO lular hamile kalabiliyoruz , sadece süreç biraz uzun oluyor
uzuuuunnn zamandırr yazmıyorum buraya.. ama hepinizi takip ediyorumm.. tuncss yazını okyunca yazmak istedim.. gerçekten çooooooookkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmminik mucizen gelmiş canım dün yazdıklarını okudum ve filizle konuyoduk tuncss hamile dedim onada =))) allahım hepmizie nasip etsin inş.. cnm bende bu ay progestan kullandım ve bugün 5. günüm ara ara hafif hafif adet sancılarım oluyo ama hiç adet olacakmış gibi değilim.. aslında umutlanmak istemiyorum çünkü bu ay günde bir tane klomen kullandım ve yumurtam 10mm de kaldı dahada gelişmedi =(( o yüzden umudum hem yok hemde var.. senin yazını okuyuncada biraz ümitlendim işte.. 5 gün daha sabretmeliyim sanırım :18::18:
ooo kımlerı goruyorum kuzum hic gorusemıyoruzz
hakıkatten tuncss cok ılgınc ama vallahı bana dedıkı tuncss hamıle gor bak dedı faceden konusuyordukda
ertesı gun sen hamıleyımmm yazdın
kuzummmmmm benım ınsallahhhh senınde haberlerını burdan yayıcazzzzzz ayy ınsallah sen yarın test yap bır yada gıt kan ver nebılıyım bırseyler yap ıste
bak tuncss 16 mm de durmus yumosları ama allah nasıp ettımı edıoyorr
şuan bende inanamıyorumm..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı, büyütmeyii nasip etsin canım benimm.. Sana ona hepinize güzel mutlu huzurlu uzun ömürler versinn.. Gerçekten çok sevindim senin adına senin hamile oluşun aslında herkese birer umut da oldu PKOLULAR DAA ANNE OLABİLİİRRRR
aman canm Allah nazarlardan saklasın.amin canm tüm hamileler içinde bizde sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah.canm benm son adetim 18 kasım felandı ama yumurta geç gelişip döllendiği için dr.adet tarihimi 8aralık olarak yazdı.taa ben ocak ayınn 16snda öğrendim hamile olduğumu ozamanda ultrasonda 5haftalık olarak görünüyodum.oysa son adet tarihime göre 8haftalık olmam lazımdı biraz karışık bi durum ama sennde geç gelişip döllendiği için hesaplaması farklı olabilir bilmiyorum.
senn son adetin 18haziransa 9temmuz kontrol adetnn 22.günü oluyo bikaçgün sonra yumurtan büyüyüp döllense 5haftalıktan daha küçük olabilir.benm adetin 16.günü kontrolümde yumurta 13mm di.drda gelişmemiş deyip göndermişti.benmkide 20.günden sonra gelişip çatlamıştır.off ne hesap yaptım ama dimi neyse iyi kafanı karıştırdım.
ama çok güzel bi zamanda hamile kaldın bence martta doğum yaparsan hamileliğin bu zor dönemleri olan son aylar sıcağa gelmemiş olacak.kız sen inanama hala ben doğurttum bile bak seni.
he valla oğluşuma güzel bir kız doğurda yapalım bir beşik kertmesibak oğlum diye demiyorum yakışıklı çocuk valla gördüm daha bugün ultrasondan
canımmmmm nasılsın iyimisin valla tuncss u hamile olduğunu duyunca seni düşündüm en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz Allah büyüktür az kaldı sende buraya kocaman harflerle hamileyim yazacaksın tatlım eminim bende duyunca çocuk gibi ağladım zaten çok hasssasım hem güldüm hem ağladım
Herkeze selamlarr.. TUNCS canım cok sevındım allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın BICIM senıde cok ozledım ama gıremıyorum artık hıc zaman kalmıyo bebegım daha cok ılgı ıstıyo ek gıdalara gectk anca nette onları arastırıyorum.hamıle arkadaslara tek tavsıyem bol bol keyıf yapın dınlenın dogduktan sonra oyle bı maraton sızı beklıyo kı uff...fenalardayım yanı nefes almayı unutuyorum bazen:)yınede allahım yokluklarını aratmasın her ısteyene nasıp etsın
ooohhh.. yakışıklı olur tabii.. ana güzel baba güzel.. daha ne olsun..sağlıklı olsun tabii ki..
göz yaşlarını yerim senin.. valla bende çok ağladım arkadaşım.. inşallah cmtesi hayırlı haberlerle dönerim..
böyle ağlamak olsun be arkadaşım mutluluktan daha ne olsun dimi merak etme sen cumartesi Allahın izniyle güzel haberlerle döneceksin hele kalp atışlarını bir duy sonrada şekillenmeye başlasın ay o kadar güzel oluyor ki Allah yardımcın olsun cnmm
hahaha sorma kac ay oldu gorusmeyelı suan bır yandan burda bır yandanda facede konsuuyoruz ama nasıl oluo o ahahhahaha
valla progestan ıcmıssın normalde adet gelmesı lazım ayy ıns yaaaaaa guzel haberler verırsın kuzum ya
şaka bır yanada hayatım eger beklemek gecıyorsa ıcınden bekle 5 gun daha sonra zaten doktora gıdıceksın
canım yaaa darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.. canım benim progestan bitti 5-6 gün sonra kasık ağrılarım başladı.. aha dedim geliyo kırmızılar.. yook bekle bekle gelmiyo.. kahve lekelenme oldu filan.. çok şükür bebektenmiş hepsi.. gelişmiyor yumurta dedi bana da doktor ama oldu işte bak.. kesinlikle kafadan atmak lazım.. başka yolu yok.. umutlarını asla tüketme.. her ay yepyeni umut.. Allah'ım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
.
Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin cinsiyeti farketmez öenmli olan sağlıklı hayırlı olmalarıkızlarrr geçmişi okumadan hemen yazayım dedim dün doktora gittim cinsiyeti için oğlum olcakmış benim :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin şimdi geçmişi okuycam inşallah güzel haberler vardır
Çok normal canım kıskanç oldukları için bişey demezler tabikievet canım kendiliğinden olmuştu :) hayırlısı olur inşallah..
canım valla geldi geçti misafirler.. harala gürele anlamadım bile.. keşke gelsen buralara oo ben ne yemekler yaparım size :)))
sirkeli patlıcan çok basit bi yemek.. patlıcanları iri iri parmak şeklinde kesiyor sonra az kızartıyorum, tencereye dizip üzerine booolca domates doğruyorum halka halka.. ayrı bir yerde 2 yemek kaşığı sirke, 2 tatlı kaşığı şeker, 5-6diş sarımsak ince ince kıyılmış, ve aldığı kadar tuzu karışıtıp malzemelerin üzerine döküyorum.. sonra 1 bardak filan bi su koyup, harlı ateşte tencerenin ağzını tam kapatmadan pişiriyorum.. suyunu sürekli kontrol etmek lazım birden dibi tutabiliyor.. az az su eklenebilir eğer suyu çok azalırsa.. ki pişme işlemi bittiğinde böyle ağdalı gibi oluyor suyu.. soğuyunca dolaba.. ohh dolaptan çıkar çıkar ye.. sıcak günlerde buz gibi çok iyi gidiyor..
kaynanam ölü bitiyo zaten benim için ya.. bi güzel söz bile işitmedim koca gece.. amca ve amcanın eşi ballandıra ballandıra bi hal oldular.. o ise sus pus oturdu.. aman lazım da değil zaten
canım beniiimmm.. özledim arkadaşııımmm..
teşekkür ederim yardımın için.. iyi olmana sevindim.. inşallah güzel haberler getirirsin..
öpüyorum
Dene canım inşllh faydasını görürsüntohumunu alsam daha mı iyi diyordumm o yüzden tereddüt de kaldım ama bakalım inşallah bu da işe yarar.. kullanımında da zaten bir barpın 1/4ü hayıt suyuyla üstünü de normal suyla doldurup içiniz yazıyor öyle yapcam valla ben bir bardak içmeye de razıyım şu adetleri bir düzene sokabilsemmm... :44::44:
ayy canım Allah bağışlasın.. Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinnn
canım bende ergenlikten beri adet düzensizlikleri vardı işte 2 ayda 1 olurdum, 3 ayda 1 olurdum bazen daha da uzardı bu süreler ama hiç takmadık nedense.. normaldir dedim çünkü kuzenlerimde öyleydi ailede vardır heralde demiştim.. evlendik.. evlendikten sonra düzene girer gibi oldu hatta girdi de daha sonra hamile oldum.. bebeğimi doğurdum.. ondan sonra da işte pkolu olduğumu öğrendim kontroler sırasında.. şuanda da 2 aydır olmuyorum yarın doktora gidicem ama aslında pek ilaç kullanmak da istemiyorumm doğal yollarla kürlerle düzene sokayım diyorum ama nafilee..
Demekki boşuna git dememişiz çok sevindim canım hayırlı olsun inşallh kısa sürede bebek haberiylede gelirsingünaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedibende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmm
kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..
HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum.. değerim 849,5 çıkmış..
Çok sevindim senin adına Allah hayırlı etsin ve sağlıkla doğmasını nasip etsinbu ramazann cok ugurlu geldi bereketıyle geldı kızlar suana kadar 3 oldu bu sanırım
darısı bızlerın basına kılzar
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inşallahkızlar meraba. eşim ameliyat oldu dün, bugün evimize geldik çok şükür. ameliyat güzel geçti bir problem yok , gerçekten basit bir ameliyatmış. çok şükür hiç ağrı bile çekmedi diyebilirim. dua eden herkesten Allah razı olsun. şimdi değerleri görmek için 3-4 ay beklicez. inş Allah ın izniyle onda da yüzümüz güler.
Hoşgeldin canım inşallah yaşarız dediğin gibikızlarrr ben geldimmmnasılsınız , geçmişe tam bakamadım son sayfada gördüm Allahım bu ne güzel mutluluk TUNCSS hamilesinnn tebrikler canımm , filmmi çektirmiştin en son onun arkasına mı kaldın?
diğer arkadaşlar sakın endişelenmeyin hepiniz bu mutluluğu yaşayacaksınız unutmayın biz PKO lular hamile kalabiliyoruz , sadece süreç biraz uzun oluyor
canım ben kız çocuğu seviyorum ama eşim okadar çok istiyordu ki gözlerinin içi parlıyordu valla o yüzden dedim erkek olsun napalım diye :))
amannn onların istedikleri olsun yeterki olsun da dimi :)))
Bu arada 20 ocakta dogum yaptım ve tam 20 temmuzda regl oldum pko belası uzak kalsın bıraz ne olur umarım duzene gırer artık doktor emzırdıgın surece uyur kıstlerın bırakınca yıne portleyebılır dedı.ılacta kullanamam ne yapıcam boyle hıc bılmıyorum bakalım yıne kac ay gecıkıcek
bende kız ısterım ama rabbım nasıp etsınde ne olursa razıyım erkek kız ayırt etmem yanicanım ben kız çocuğu seviyorum ama eşim okadar çok istiyordu ki gözlerinin içi parlıyordu valla o yüzden dedim erkek olsun napalım diye :))
amannn onların istedikleri olsun yeterki olsun da dimi :)))
dedikodumu yapıyodunuz yani oralardan hııı sizi gidiler siiiziiiii
tuncsssssssssssssssssssssss
aman Allahım şu an tüylerim diken diken oldu canım çok sevindim
sırada bicim var inşallah
kızlar ben uykusuzluktan ölüyorum bebek bakmak çok zormuş.. "kıymetini bil boş günlerinin" derlerdi de aldırmazdım
gerçekten öyleymiş. uyku denen birşey kalmadı saatte 1 uyanıyor hiçbirşeye vakit ayıramıyorum inşallah düzene girer sütüm de çok az çok üzülüyorum
babası benden çok güzel sözler söylüyor bebeğe, benim ruh halim çok bezgin durumda YOR-GU-NUM
öpüyorum herkesi
canm darısı sana inşallah.tuncss hamileyim dediya aklıma sen geldin hemen benm.inşallah biciminde bu mutluluğunu paylaşırız dedim.bütün arkadaşlarınkini paylaşalım inşallah tabi ama ne bilim işte öyle..
ya öyle güzel arkadaşlıklar kurmuşuzki belki birbirimizi hiç görmedik ama gözümüzde canlandırdığımız kadarıyla tanıyoruz ve sevincimizi içtenlikle paylaşıyoruz bu çok güzel...canımmmmm nasılsın iyimisin valla tuncss u hamile olduğunu duyunca seni düşündüm en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz Allah büyüktür az kaldı sende buraya kocaman harflerle hamileyim yazacaksın tatlım eminim bende duyunca çocuk gibi ağladım zaten çok hasssasım hem güldüm hem ağladım
Herkeze selamlarr.. TUNCS canım cok sevındım allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın BICIM senıde cok ozledım ama gıremıyorum artık hıc zaman kalmıyo bebegım daha cok ılgı ıstıyo ek gıdalara gectk anca nette onları arastırıyorum.hamıle arkadaslara tek tavsıyem bol bol keyıf yapın dınlenın dogduktan sonra oyle bı maraton sızı beklıyo kı uff...fenalardayım yanı nefes almayı unutuyorum bazen:)yınede allahım yokluklarını aratmasın her ısteyene nasıp etsın
yukarıda dediğim şekilde ilacı kullanabilirsin zaten 6 aylık olmuş bebeğin o 5 gün boyunca devam sütü içer sen de kendini ihmal etmemiş olursun canım...Bu arada 20 ocakta dogum yaptım ve tam 20 temmuzda regl oldum pko belası uzak kalsın bıraz ne olur umarım duzene gırer artık doktor emzırdıgın surece uyur kıstlerın bırakınca yıne portleyebılır dedı.ılacta kullanamam ne yapıcam boyle hıc bılmıyorum bakalım yıne kac ay gecıkıcek
canım ya inşallah hamilesindir...şüphelendim bi an.. ama boşa tabi.. evet haklısın kafadan atmak lazım ama ben bunu ne zaman yapıcam bilemiyorum =(( 26 ay olduuuuu.. bide bi kere hamile kalan yine hemen hamile kalır diyolarrr nerdeeeeeee 7 ayy olduuuuuuu :44::44:yalan hepsiii [/B]
kızlar ben uykusuzluktan ölüyorum bebek bakmak çok zormuş.. "kıymetini bil boş günlerinin" derlerdi de aldırmazdım
gerçekten öyleymiş. uyku denen birşey kalmadı saatte 1 uyanıyor hiçbirşeye vakit ayıramıyorum inşallah düzene girer sütüm de çok az çok üzülüyorum
babası benden çok güzel sözler söylüyor bebeğe, benim ruh halim çok bezgin durumda YOR-GU-NUM
öpüyorum herkesi
öpüyorum herkesi
oyy oyy minik fikri değişik geliyor.. alışmak zaman alıcak sanırım..
hmm anladım canım.. bende 6. haftamın içindeymişim baktım da az önce.. aramızda 1 hafta var belki de.. son adetin ne zamandı? benim 18 haziran.. 5+4 gözüküyor hesaplayıcıda.. inşallah iyi haberler getirirsin sende.. sonra arkandan da ben..
canım benim son regl tarihim 8 Haziran'dı. Senle aramızda yaklaşık 1 hafta var dediğin gibi. bugün itibariyle 7+2 yim ben. inşallah ikimiz de güzel haberler veririz canım :)
evet canım gerçekten çok şanslıyım Allah' ım şükürler olsun verdi meleğimi hemen.. Şimdi de adetlerimi düzene sokamk için uğraşıyorum işte.. İnşallah düzene girer.. canım mutlaka pko da ilaçla bir tedavi olcak ama düzene sokmak için ne yapabilirim diye çok düşünüyorumm :26::26: inşallah sende en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?