Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Herkeze selamlarr.. TUNCS canım cok sevındım allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın BICIM senıde cok ozledım ama gıremıyorum artık hıc zaman kalmıyo bebegım daha cok ılgı ıstıyo ek gıdalara gectk anca nette onları arastırıyorum.hamıle arkadaslara tek tavsıyem bol bol keyıf yapın dınlenın dogduktan sonra oyle bı maraton sızı beklıyo kı uff...fenalardayım yanı nefes almayı unutuyorum bazen:)yınede allahım yokluklarını aratmasın her ısteyene nasıp etsın

dogmustur canım belkıde erkek adamın erkek oglu olur hesabı benmkıde erkek ıstıyor
hayırlı olsunda kız erkek ne farkeder

canım ben kız çocuğu seviyorum ama eşim okadar çok istiyordu ki gözlerinin içi parlıyordu valla o yüzden dedim erkek olsun napalım diye :))
amannn onların istedikleri olsun yeterki olsun da dimi :)))

teşekkür ederim canım.. hala inanamıyorum.. ben filmi geçen sene eylülde çektirmiştim.. bu hiç beklenmedik bi anda oluverdi.. Rabbim'in mucizesi..

canım yaaa darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.. canım benim progestan bitti 5-6 gün sonra kasık ağrılarım başladı.. aha dedim geliyo kırmızılar.. yook bekle bekle gelmiyo.. kahve lekelenme oldu filan.. çok şükür bebektenmiş hepsi.. gelişmiyor yumurta dedi bana da doktor ama oldu işte bak.. kesinlikle kafadan atmak lazım.. başka yolu yok.. umutlarını asla tüketme.. her ay yepyeni umut.. Allah'ım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..

dedikodumu yapıyodunuz yani oralardan hııı sizi gidiler siiiziiiii

amiiiinnn.. çok teşekkür ederim.. hemde tedavisiz filan hamile kaldığım için kesinlikle umut.. seninde kuzunu Allah bağışlasın..

ayy amma hesap yapmışsın kan değerime göre 5 haftalık diyo, son adetime göre de 5+4 çıkıyo işte.. bakalım cumartesi kontrolde belli olacak.. doktor bakalım ne dicek.. inşallah sağlıkla gelişimini tamamlar.. bende onu düşündüm tüm gün.. bu sıcakta karnım burnumda çok zor olurdu valla.. Allah sizlere kolaylık versin..

ooohhh.. yakışıklı olur tabii.. ana güzel baba güzel.. daha ne olsun.. sağlıklı olsun tabii ki..
göz yaşlarını yerim senin.. valla bende çok ağladım arkadaşım.. inşallah cmtesi hayırlı haberlerle dönerim..

ayy çook sevindim seni gördüğüme.. hmm çok zor valla bir can yetiştirmek.. kolaylıklar diliyorum.. bu kadar arayı açma gel arada yahu..

Bu arada 20 ocakta dogum yaptım ve tam 20 temmuzda regl oldum pko belası uzak kalsın bıraz ne olur umarım duzene gırer artık doktor emzırdıgın surece uyur kıstlerın bırakınca yıne portleyebılır dedı.ılacta kullanamam ne yapıcam boyle hıc bılmıyorum bakalım yıne kac ay gecıkıcek

böyle ağlamak olsun be arkadaşım mutluluktan daha ne olsun dimi merak etme sen cumartesi Allahın izniyle güzel haberlerle döneceksin hele kalp atışlarını bir duy sonrada şekillenmeye başlasın ay o kadar güzel oluyor ki Allah yardımcın olsun cnmm

canım sen de pko var mı?

bekliycem cnmm ama adet olucam biliyorum =((

canım yaa hiç bi belirtim yok sanırım umudumuda kaybettim zaten.. bir an senin yazdıklarını okuyunca umutlandım işte.. ama adet olucam biliyorum.. banada yumurtan gelişmiyo diyince attım kafadan bu ayı hiç ümidim yoktu ama işte böyle adet gecikincede şüphelendim bi an.. ama boşa tabi.. evet haklısın kafadan atmak lazım ama ben bunu ne zaman yapıcam bilemiyorum =(( 26 ay olduuuuu.. bide bi kere hamile kalan yine hemen hamile kalır diyolarrr nerdeeeeeee 7 ayy olduuuuuuu :44::44: yalan hepsiii

kızlarrr geçmişi okumadan hemen yazayım dedim dün doktora gittim cinsiyeti için oğlum olcakmış benim :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin şimdi geçmişi okuycam inşallah güzel haberler vardır
Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin cinsiyeti farketmez öenmli olan sağlıklı hayırlı olmaları
Çok normal canım kıskanç oldukları için bişey demezler tabiki
Dene canım inşllh faydasını görürsün
Demekki boşuna git dememişiz çok sevindim canım hayırlı olsun inşallh kısa sürede bebek haberiylede gelirsin

bu ramazann cok ugurlu geldi bereketıyle geldı kızlar suana kadar 3 oldu bu sanırım
darısı bızlerın basına kılzar
Çok sevindim senin adına Allah hayırlı etsin ve sağlıkla doğmasını nasip etsin Darısıda bizlere olur inşallah dualarınızı bekliyoruz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Hoşgeldin canım inşallah yaşarız dediğin gibiSende kendine iyi bak bebeğinede
canım ben kız çocuğu seviyorum ama eşim okadar çok istiyordu ki gözlerinin içi parlıyordu valla o yüzden dedim erkek olsun napalım diye :))

Allah inşallah bir tanede kız bebek nasip etsin ileride

hayırlı uğurlu olsun ben yeniyim hikayenizi bilmiyorum ama pko var galiba? tedavi ile mi hamile kaldınız nasıl oldu merak ettim benim basımda da aynı müsibet var da..

tuncsssssssssssssssssssssss
aman Allahım şu an tüylerim diken diken oldu canım çok sevindim
sırada bicim var inşallah
kızlar ben uykusuzluktan ölüyorum bebek bakmak çok zormuş.. "kıymetini bil boş günlerinin" derlerdi de aldırmazdım
gerçekten öyleymiş. uyku denen birşey kalmadı saatte 1 uyanıyor hiçbirşeye vakit ayıramıyorum inşallah düzene girer sütüm de çok az çok üzülüyorum
babası benden çok güzel sözler söylüyor bebeğe, benim ruh halim çok bezgin durumda YOR-GU-NUM
öpüyorum herkesi

bende kız ısterım ama rabbım nasıp etsınde ne olursa razıyım erkek kız ayırt etmem yani aynen yeterkı olsun
dedikodumu yapıyodunuz yani oralardan hııı sizi gidiler siiiziiiii
yok kız arkadaşımmm gelmıyorr buraya kafadan atmak ıcın ama guzel haberler oldumuda haber verıyorummm ben onaaaa gecen konustuk oda gelmıs okumus burayı bana dedı tuncss hamıle gor bak...dedıgıde cıktı

ay canım olsun yaaa razısındır sen uykusuzluga emınım o bebegın mutlulugu hıc bır seyde yokkk !!
sutun ıcın boza iç canım eger bulursan yada süt yapıcı bır dunya seyler var ınsallah gelır sutunde
babasıda cok mutludur rabbım ayırmasın sızın o cekırdek aılenızı saglık versın canımmm

çok teşekkür ederim... evet bende bu topicte baya bi eskilerdenim ama işte kısmet Allah verecek hiç ummadığım zamanda... çok sağol çok düşüncelisin... inşallah doğumun çok rahat geçsin canım... hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var hepimizin yüzü gülsün inşallah :))
bende sizlerle mutluluğumu paylaşacağım elbet bir gün :))

ya öyle güzel arkadaşlıklar kurmuşuzki belki birbirimizi hiç görmedik ama gözümüzde canlandırdığımız kadarıyla tanıyoruz ve sevincimizi içtenlikle paylaşıyoruz bu çok güzel...
bana gelince inşallah canım ya... zamnı gelince olacak biliyorum.... hemen sizlerle paylaşacağıma emin olabilirsin...

ayyy çok uzun süre regl olamamışsın 2 ay olmamak normalmiş doğumdan sonra ama 6 ay sürmüş seninki... aslında o durumda 5 gün emzirmeyi bırakıp adet söktürücü alabilirsin 5 günde söker yeterli gelir canım...o sırada sütü sağar dökersin bebeğe vermezsin hem sütün devam eder hemde regl olmuş olursun canım.... bu tüm arkadaşlarım için geçerli... doktorların da önerisi bu yönde...

adet görememenin gerginliği ile bebek bakmayı hiç düşünemiyorum ne zordur canım Allah sabırlar versin...
maşallah küçüğüne 6 aylık olmuş... bizim aklımızdasın fırsat bulabilirsen arada yaz canım....

yukarıda dediğim şekilde ilacı kullanabilirsin zaten 6 aylık olmuş bebeğin o 5 gün boyunca devam sütü içer sen de kendini ihmal etmemiş olursun canım...

canım ya inşallah hamilesindir...

inşallah canım... sütün artar korkma ve daha doğum yeni yaptın herşeyin hemencecik olmasını bekleme...tez canlısın galiba ....
dinlenmene bak ve bebeğinle ilgilen....öp onu bizim için..

canm benm ya kıymetini bildiğimizde ne yapcazki bugünlerden ogünler için uyku depolayamayız ya.şimdi eşim bana yatsana hiç dinlenmiyon sen diyoda artk yatarakta rahat edmiyorumki sıcaklarda bi yandan.off çok zormuş bu son ayların yaza gelmesi sıcaktan hiç bukadar bunaldığımı hatırlamıyorum.

nasılsın bakim bugün.burası çok sıcak bugün gecede öyleydi klimada yattk zaten.şimdide klimann altında bile terliyorum.diğer odalara gidilecek gibi deil.böyle bulutlu ama çok baskın nemli bi hava var.Ankara nasıl?

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonalrı diliyorum karar verdim dayanabilirsem gelmiycem 1-2 hafta buralara kafma rahat olsun diyee bide düşünmeden hazır yumurtayı yakalamışken kaçmasın diyee :)) kendinize çok çok iyi bakın bana destek olan arkadaşlarım hepinziden allah razı olsun sizler benim dualrımdasınız inş.döndüğümde bol bol hamış haberi alırım ve inş.bende size güzel haberler veririm beni skaın unutmayınnn heeee hepinizi çok özlüycem allaha emanet olunn öptüm hepinizi

amin canım inşallah! inşallah düzene girer canım, ben pes ettim artık düzene girsin diye uğraşmıyordum son 5 yıldır, sanırım bundan sonra da uğraşmam (

son mesajım çok komik oldu :)

tunccs, canım benim son regl tarihim 8 Haziran'dı. Senle aramızda yaklaşık 1 hafta var dediğin gibi. bugün itibariyle 7+2 yim ben. inşallah ikimiz de güzel haberler veririz canım :)

Brownimm, çok teşekkür ederim canım. inşallah düzene girer senin. ben pes ettim uzun süre önce, son 5 yıldır düzelsin diye uuğraşmadım, bundan sonra da uğraşmam herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…