ahh be güzelim altlı üstlü oturyoz eltimde üstümde yanı hep beraberiz uzak olsam bu kadar takmamda.
kilom normal deil boy 1 56 kilo 70 75dide bu ay verdim vericemde devam ediyorum.o hapı alıcam yaa bakim bende işe yarıycakmı inşallah yaa bebik olsa hiç bişeyi takmıycammm yahooooooooo
tşk ederim..ben 2 gündür ınternete giremiyorum arkadaşlar..betahcg m 25 den 70 e yükseldği günün akşamı kahverengi akıntım başladı..biliyosunuz bu düşük tehlikesi yada direkt düşük..sabahı zor ettim hiç uyumadım..çünkü o kadar zor hamile kaldım ki bu benim tek şansım belki de..sabah dr a gittim tekrar kanda betahcg ye bakalım sonuca göre konuşalım dedi..Allaha çok şükür betahcg m düşmemiş 100 olmuş ertesi gün..dr yinede sürekli yat hiç kalkma dedi..o yüzden sadece wc ye kalkıyorum..ınternete giremeyebilirim bi müddet girersem de bikaç dk bakıp kalkcam..kusura bakmayın canlarım..ben iyileştiğimde yazcam sizlere..hepinize dua ediyorum..sizlerde bana dua edin nolur..
bu arada FATMA senide tebrik ederim..görüşmek üzere arkadaşlar..sakın yılmayın ve moral bozmak yokkkkkkkk..ona göre anlaştık dimi..Allah korusun rahim kanseri değilsiniz rahminiz alınmadı vb..rahminiz duruyo yumurtalarınız var çocuğunuzun olmaması için neden yok..hep böyle düşünün..iyi düşünün iyi olsun..hadi öptüm canlarım..
6 haftalık dedi doktor ama 4 haftalık falandır diyo yaklaşık
günaydın arkadaşlar beni belki hatırlarsınız.pcos hastasıyım 6 yıldır ama 6 aylık evliyim ili aydır korunmayı bıraktım. 2 aydır adet olmuyordun 17 aralıkda doktora gittim. gebelik çıkmadı beta değeri sıfırlardaydı farlutal verdi adet olamadım sadece salı günü kanama oldu çok az. sonra gelmedi bende cuma günü doktora gittim hastalığım iyice arttı diye. çocuk tedavisi olmak için ama ultrasona girdim birde ne görelim hamileyim. inanmak çok zordu benim için. doktora nasıl oluyo falan diyordum emin misiniz:)) folik plus verdi eve geldim gebelik testi yaptım pozitifdi. hiç düşünmezdim çok şaşırdık ailecek. çok büyük mutluluk allahın mücizesi olduğuna inanıyorum. allahım sağlıkla doğurmamı nasip eder inşallah. tek derdim sağlıklı olması.allah sizlerede nasip eylesin. bu hastalıkda çok hamile kalan var.
bu arada şunu da yazmadan edemedim o doktor nasıl olmuşta farlutal vermiş tehlikeye atmış kesin emin olmadan sonuçta hamilelik başında bile olsan ki 2 ay diyorsunuz bunu doktorun görmesi gerekti vajinal ultrasanda hamilelik oluşumunu sadece 1 ay 1,5 ay bile geçse görmek mümkündür..neyse önemli olan şu anda sorunsuz gidiyor olması :)
nereye gittinizzz yaaaaaaa ben her zaman bulamıyorum netii ama şimdi de siz yoksunuzzzzzz.....
3.ay klomenim bitti..ilk ayı saymıyorum dedi o ay alıştırmaydı dedi....saymazsak 2. ay olacakk..şimdi progestann içiyorummmm...bitince neler olacakkk bakalımmm....yawww düşünmücem diyorumm yine düşünüyorum ...neyseee....
ben bugün nettim biliyormusunuzzzz...öss ye başvuru yaptım sınava giricemm...ben başörtülüyüm o yüzden okuyamıyordum açmak istemiyordum sorun düzeldi gittim başörtülü bi şekilde kayıt oldum bugün 2 ay sonra sınavvv varr dua edinnn bana özellikle hamile olanlarrrhem bu iş beni oyalarr birass dikkatimi ona veririmmm......
Merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyiz. 5 aydır hamile kalamadım. En son adetim 1 hafta gecikince doktora gittim. Pko olduğumu ve zor hamile kalacağımı söyledi. Ama adet görmem için ilaç vermedi ve bu 5 ayı 1 yıla tamamlamamızı söyledi. 1 yıla kadar hamile kalmazsan bakarız dedi. Hiçbir tedaviye başlamadı. Doktorun bu yaptığı normal mi? Yoksa hemen tedaviye başlamalı mıydı?
Pko konusunda İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Bana yardımcı olursanız çok sevineceğim :)
AY bi gececi arkidiş olsada yazışsakbende çok ciddi uyku problemi var ya eşim yatıyo ondan 3 4 saat sonra ancak uykum geliyorrr piffffff sıkıldımm heee
Merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyiz. 5 aydır hamile kalamadım. En son adetim 1 hafta gecikince doktora gittim. Pko olduğumu ve zor hamile kalacağımı söyledi. Ama adet görmem için ilaç vermedi ve bu 5 ayı 1 yıla tamamlamamızı söyledi. 1 yıla kadar hamile kalmazsan bakarız dedi. Hiçbir tedaviye başlamadı. Doktorun bu yaptığı normal mi? Yoksa hemen tedaviye başlamalı mıydı?
Pko konusunda İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
arkadaşım gebelik çıkmadıgı için adet söktürücü olarak farlutal vermiş doktor.onda negibi tehlike olabilirki?bendede gebelik olmadıgı anlaşılınca doktor farlutal verdi ve adet oldum farlutal adet söktürücüğ pkolu hastaların çogu düzenli adet olamadıgı için adet söktürücü farlutal öneriyo ve veriyor doktorlar...
Merhaba arkadaşlar,
ahhh garibimmm gecede senmi yalnızzz kaldınnnnn..kıyamammm...valla net olaydı sefe sefe gelirdimmmm....bende geç uyurumm ama nettiysemmm eve nett aldıramadımmm...öss ye iyi dileklerin için teşekkürlerr...du bakalım neler olacakk..benimde eşim isin vermiyorr açıköğretimden kenardan okurum diye ikna ettimm...eşimin ailesi birass okumuşşş bi eltim avukat diğeri öğretmen...bende yaklaşık 6 yıldır anaokulu öğretmenliği yaptım..ama evlendikten sonra eşim izin vermedi çalışmama başka kurslara gitmemede izin vermiyorrr eeee evde kafayı sıyırdım nerdeyseee..bakalımm şimdi ders çalıştıracak bana:) inş kazanırımmm...birasda bu bebek konusundan uzaklaşırımm diyeistedimm...çook takıyorumm çoooküzülüyorumm çünkü...hele doktora gitme zamanları o muayene beni öldürüyorrr...ağlama kırizine giriyorumm resmennnn...allahdan hayırlısı hepimizz içinn.....
günaydınnnnn herkessslereeeeeağlama krizlerine giiryom demişsn ama ağlamak iyidir çünkü o damlalarla edilen dua çok makbuldur ben baktımki ağlıyacam hemen dua ederim ve kime ahım tutarsada Rabbime yollarsam şıp die çözülüverir kaynana işlerinde bunu çok denedim doğum ölüm ve evlenme kişinin iradesi dışıymış yani yapcka bişeyimiz yok savaşmaktan başka Rabbim yazmışsa Galu belada bizden bir evlat o olacak yazmamışsa çok kendimizi germekte gizliden gizliden isyan.çünkü ben hep şunu düşünüyorum bunu bi kere daha yazmıştım.23 yaşındayım ortalama 30 sene daha yaşasam oda ihtimalyada hadi daha fazla evlatlı bi yaşammı ebedi mutlu bi sonsuzmu diye evlatta çok önemli ama onun karşılığında kendimi hazırladım hediyelerimiz bol olacak olmazsada.bazen annem bana teselliverir yavrum sen şimdi çok istiyorsun olmasını bu doğrultuda oldu diyor oldu ama çok hayırsız bi evlat oldu diyor yada ya aklı ya bi organı yok diyor naparsın?hep hayırlı zamanı dile illede bu yıl bu ay olsun deme dior bende ne zamansa o zaman rabbim diorum.bi ablam var 40 yaşında çok denedide olmadı geçen sene bi umut Rabbim son kez diyerek denedi ve ikizleri var şu an.biz bu kadar çok yıpranmayla 40 ıda sağlıklı göremek valaa.eşim bana derki hep hayatını ona endeksli yaşama biliyorum oda çok istiyor ma bana hiçbişey demiyor.gerçekten öle hayatımızı tek bir şeye endekslersek namazda kılsak duada etsek şunu bunuda yapsak ama aklımızdan hiç bebe çıkmasa bu gizli şirk değilmidir tövbee tapar gibi.kimseyi baz almıyorum kendim öleyim ve bunu aşmak istiyorum pislik nefsim ne istediyse yapıldı çünkü bu yaşa kadar hiç bi isteğim olmadı diyemem.şeytanın sağdan yaklaşması olayı var "nolcak canım sonuçta bebek istiyorsun hayırsız bişeymi sonuçta dua ediyorsun onun için hayırsızmı diye diye aklıma mıhh gibi çaktı"silip atmak istiyorum düşünmek ama sadece dua olarak düşünmek istiyorum.başka türlü sankim kafayı yiycem ye bebek iç bebek kalk bebek giyin bebek çarşıya git bebek kıyafetleri bak sapık gibi çok uzun yasdımmmm yavvvvv
günaydın kızlar.dün ne çok kaynatmışsınız.tüh bende olsaydım keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?