hayırlı uğurlu olsun ben yeniyim hikayenizi bilmiyorum ama pko var galiba? tedavi ile mi hamile kaldınız nasıl oldu merak ettim benim basımda da aynı müsibet var da..
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmm
kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..
HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum.. değerim 849,5 çıkmış..
canım ıgne yumurtaların ıcın catlaması ıcın olucaksın yumurta uygun boyuta geldıgı zaman olunuyor ıgne sonrada ılıskı gunlerı soylıcek doktor sıze
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonalrı diliyorum karar verdim dayanabilirsem gelmiycem 1-2 hafta buralara kafma rahat olsun diyee bide düşünmeden hazır yumurtayı yakalamışken kaçmasın diyee :)) kendinize çok çok iyi bakın bana destek olan arkadaşlarım hepinziden allah razı olsun sizler benim dualrımdasınız inş.döndüğümde bol bol hamış haberi alırım ve inş.bende size güzel haberler veririm beni skaın unutmayınnn heeee hepinizi çok özlüycemallaha emanet olunn öptüm hepinizi
çokkk teşekkür ederim bilgin için filiz86,umarım hersey yoluna girer her bebiş isteyen arkadaslarım ıcın:))
canımmm gelmeden durabılıceksen gelme ne dıyelım sonucta yumoslar daha onemlıkız unutrmuuyuzzz senı aşk olsunn ben buraya geldıgım zaman daha az takıyorum nıeyse ıns dondugunde senınde guzel haberlerını alırız canım adet tarıhımız aynıydı sanırım 2 gun oncesınden test yaparsn ben ole yapcam bu ay çok optum kendıne ıyi bak
filizzzcanım evet bir süre uzak durmaya çalışcam tabıkı becerebilirsm :) çatlatma iğnesinde 14,gün sonraa sonuç belli olurmuş adetim 7ağustos oda tahmını 2 ay 23-24 günde olduğum için 7ağustos hesapladım 7 ağustosda 10gün falan olmuş olcak iğneyi vuralı bi 4gün daha beklerim artık :)
benım bugun miğdem bulanıyor yaa dünki iğnenin etkiis mi acaba
benımde 7 agustos hadı canım hayırlısı artık ınsallah durabılırsın gelmeden ama sanmıyorumgızlıden gızlıden gelıp okursun
ıns gelmeden kafadan atarsın canımmm
valla bede sanmıyorum ama dayanmak lazım :))) inş.sendede güzel haber alırız canım :)) tamam salı kontrolum var çatladımı diye bakalım inş.çatlar bir aksılık olursa gelır yaarım mutlaka :))) lepi de hesap geçici olarak pasif diyorrr:26: iğnenein etkisiyse iyi o zaman
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inşallah
çok teşekkürler canım sağol Allah razı olsun. isteyen herkese nasip etsin inş Rabbim
aaaaaaaaaaaa alalal nıe ole dıyrkı anlamadım bırsey
hadı bakalım ıns catlamıstır ama gercı yumurta hep catlıodu benım gelısımı zor oluodu
catlaması ıcın 1 2 ıncrıde ye canım cok degıl sadece 1 2 ye ben bu ay bırde 1 tane ıncır yedım
prolaktınım yukselır dıye yemedım cok maalsef
ecrınn canım lepii dün gelmişş konusmasına baksana sanırım kavgamı etmıs bır arkadasla ayy nıe ole oldu( lepiiiiiiiiiiiiiiiiii canımmmmmmm nerdesınnnnn yaaa :2:
valla bende anlamadım hee niye öyle oldu oda mı uzak kalmak istedi netten acaba :26::26:
hakkımızda hayırlısı olsun canım kendıne iyi bakk grşmek üzeerre :)) öptüm çok bol bol dua edın benım için bende sizler için edecen
üzüldüm şimdi(((((((( noldu acaba
Canım hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah özlerim seni ama sonunda senin kafan rahat edip bebeğine kavuşman var buda herşeye değergünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonalrı diliyorum karar verdim dayanabilirsem gelmiycem 1-2 hafta buralara kafma rahat olsun diyee bide düşünmeden hazır yumurtayı yakalamışken kaçmasın diyee :)) kendinize çok çok iyi bakın bana destek olan arkadaşlarım hepinziden allah razı olsun sizler benim dualrımdasınız inş.döndüğümde bol bol hamış haberi alırım ve inş.bende size güzel haberler veririm beni skaın unutmayınnn heeee hepinizi çok özlüycemallaha emanet olunn öptüm hepinizi
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inşallah
çok teşekkürler canım sağol Allah razı olsun. isteyen herkese nasip etsin inş Rabbim
Rica ederim canım aminnn inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?