ayy bi sürü alıntı yapmıştım ama bişeyler oldu gitti hepsi..
yeniden geri gitmek zor geldi valla..
herkese teşekkürler tekrar tekrar..
sıcak hava çok fena.. nefes alınmıyor.. uyumak istiyorum ve ben 1 haftadır sıcaktan uyuyamıyorum.. artık uykusuzluktan gözlerim şişti.. bi tuhaf haldeyim..
onun haricinde çok şükür iyiyim.. cumartesiyi iple çekiyorum..
her hamile kalan gelir, hamile kalmak dert, kese görmek kalp atışını beklemek ayrı dert.. 2li tarama 3lü tarama stresi o bu hepsi stres diye.. gerçekten doğruymuş.. hayırlısı ile kalbini duysam az rahatlayacağım ve inanacağım hamile olduğuma..
Hoşgeldin nasılsın yeni anneSana birşey sorucam sen en son nasıl bir tedavi görüyordun aşılama tedavisine geçmiştin değilmi:?:44:
ayy hoşbulduuukköncelikle belirteyim her daim dualarımdasınız.. Allah'ım gönüllerimize göre versin.. en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minnoşlarımız..
benim tedavi sürecime gelince..
evlendim 2009 temmuzda.. aralık ayına dek doğum kontrol hapı kullandım. aralıkta bıraktım.. sonrasında hiç ilaç almadım ve hiç korunmadım.. 2011 ocakta ilk tedavi sürecine başladım, 2011 haziranda ilk klomenli denememi yaptım ve kesin hamileyim dedim.. öyle umutlandım ki tarifsizdi.. hemen olcak sandım.. sonrasında peş peşe gelen klomenli çatlatma iğneli tedaviler 5 kez devam etti.. aralarda 1er ay aralarım oldu bir kez 10 cmlik kistim.. kist sonrası artık klomen yok dedik ve aşılama önerdi doktorum iğnelerle.. kabul ettik 2012 nisan ayında aşılama denedik.. yine olmadı ve ben artık tamam dedim.. bitti bu hikaye ve ben eylül ekime kadar bekleyeceğim dedim.. doktorum da kabul etti.. çok şükür hiç ummadığım anda oluverdi işte.. inşallah sağlıkla devam eder de sonunu da görürüm..
Hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldukk canımm
iyiyim sen nasılsınnn aslında pekte ıyı degılım kasıklarımdaakı batmalar gıttı agrı oldu suan gobek delıgımın ortası bastırınca elımle cok agrıyor bırde wc sorunum var
cıkamıyorum ya ıycene şiştim
Bende iyiyim canım neolsun sıcakla uğraşıyoruz oruçluda olunca daha bir halsizlik çöküyor ama Allah sabrını veriyor.Neden ağrıyorki neyin var adetmi olucaksın acaba:44:Kabızlık varsa kayısı ye sonrada su iç üzerine.Ayrıca bir tatlı kaşığı zeytinyağı iç.Ben bugün lazere gittim sır agda yaptır yaptır yine çıkıyor boşuna param gitti yıllardır.Parça parça yaptırıcam.Şimdi dudak ve çene altından başladım bakalım neolucak bugün oraya gittim ordan markete vs.Eşimde erken geldi işten onla beraber gezdik biraz şimdi uyuyor garibim çok susuyor.Ben onun kadar değilimBir bakayım dedim kimler var kimler yok diye
Filiz sen eşinden bahsetmiştin canım üroloğa gitti diye birşey çıktımı yani neyaptılar?Şimdi iyidir inşallah.Ya bende korkuyorum inşallh büyük birşey çıkmaz
yok canım adetıme 10 gun var daha ayıptır soylemesı 10 tane kayısı yedım ve uzerıne su ıctım yok benı etkılemıyor kayısı bılmıyorum nıe agrıyor ama benım kasık ve karnım yatınca cok zayıf oluobastırınca agrıyor ıste acaba dedım wc cıkamıyorum ondanmı kurudu kaldı kız ıcımde
oructa aclık yokta halsızlık ve susuzluk zor oluyor ama genede verıyor rabbım sabrını .
valla epilasyondada kıl koklerın sıyahca cıkmıyor bırdaha ama benım gıbı ınce tuyluysen yok cıkıyor ben komple gıttım lazere 3 sene olucak
hala bacaklarımda genıtalde tüy seklınde vardudak ıgnelı olmuomu? dıkkat et ıslak tutma ve gunese cıkma allah korusun leke ve ız kalıyor ıgnelıde
benımkıde calısıyor valla bız gene evdeyız yatıyoruz edıyoruz onlar daha kotu susuyordur
yok canım adetıme 10 gun var daha ayıptır soylemesı 10 tane kayısı yedım ve uzerıne su ıctım yok benı etkılemıyor kayısı bılmıyorum nıe agrıyor ama benım kasık ve karnım yatınca cok zayıf oluobastırınca agrıyor ıste acaba dedım wc cıkamıyorum ondanmı kurudu kaldı kız ıcımde
oructa aclık yokta halsızlık ve susuzluk zor oluyor ama genede verıyor rabbım sabrını .
valla epilasyondada kıl koklerın sıyahca cıkmıyor bırdaha ama benım gıbı ınce tuyluysen yok cıkıyor ben komple gıttım lazere 3 sene olucak
hala bacaklarımda genıtalde tüy seklınde vardudak ıgnelı olmuomu? dıkkat et ıslak tutma ve gunese cıkma allah korusun leke ve ız kalıyor ıgnelıde
benımkıde calısıyor valla bız gene evdeyız yatıyoruz edıyoruz onlar daha kotu susuyordur
benım eşim baya oldu canım gıdelı ılk sperm testı kotu cıkmıstı varıkosel dedıler sonra bırdaha yaptırdık ıyı cıktı sonra doktor dedı hangısıne ınanıyım ben ıyımı kotumu dedı benım kendı doktorum bırdaha ozel labaratuarda ıstedı bunun yanında renklı doopler cekıldı ıste varikosel varmı dıye cok sukur bırsey cıkmadı markofolojısı %6 ıyı dedı doktor ondan oncede %16 cıkmıstı
İnşallah hamilesindirDeğilsende üzülme ogünleride görürüz inşallah Kavun denedinmi banada çok etki etmiyor kayısı ama kavun yediğimde bağırsaklarımın çalıştığını hissediyorum.Bir dene bakalım birde stresliysen oda şişkinlik yapar bende öyle oluyor:44:İyi olursun inşallah. Canım bende pkodan dolayı kıllarım sert siyah çıkıyor bacağımda sorun yok mesela çıkmyacak yerlerde çıkıyor çene altı göbek gögüs kısmı hormon bozukluğundan işte Ama kıl böyle olunca lazerde daha etkiliymiş.İğneli yapmadılar çünkü iğnelide genelde tüy şeklinde olanları alıyorlarmış.3senedir kıl çıkma durumu nasıl sende çıkmıyor öyle değilmi?Evet biz evd eonlar dışarda Allah yardımcıları olsun Birde tedavin için nekarara bağladın şimdi nereye gideceksin aşılama için uygun biyer buldunmu?
Canım ben namazı kaçırmadan öğleni kılayımsonra yine gelirim görüşürüz öptümm
Aşk olsun uzunda olsa kısada olsa okurum canım benim ne demek arkadaş değilmiyizyok canım uzulmuyorum zaten asılama yaptırırcam bu sene tabı kendı doktorumda yaprtırmıcamm daha uygn doktor bulucam :44:
canım denemedıgım sey kalmadı bır tek ya kayısı cayı yada sınameke otu ıyı gelıyor yaa bana bırde ıste karnıma bastırınca taş gıbı bana kolonoskopı yolları gorunuyor bu gıdıslekavunu denıyım bırde denemedıgım sey kalmadı ben ıstıyorum kı kendılıgınden duzene gırsın metabolızmam duzgun calıssın yokkkk anamm nerdeee hıc strest yapmadım ınan bu ay zaten ıgnelı tedavım ıcın doktor bu ay dınlen dedı o yuzden takmadım yani ama ılıskı gunlerını yaptık boş gecmedık genede
ya valla canım benım pkoyla hıc alakam yok aslında ne gobek ne kıl tüysadece gogus ucumda var kıl okadar :26: gobegımdede yok tüy seklınde vardı aldırdım epılasyonda zaten cokta yoktu sıyah kıl olmadıgı ıcın gormuyor lazerde benım kıllarımı evet canım ıgnelıye yonlendırdıler benı ama kabul etmedım tüy cunku dedıgım gıbı benım :44: benım bacakalrım bıttı gıbı koltuk altıda genıtalde kaldı oda zaten bıtmıomus cunku ıslak bolge oldugu ıcın bıtmez kıl dedı yok ben devam edıyorum epılasyona 3 senedır tatıl vs araya gırdı yanık oldugum ıcın gıdemedım falan ıste canımm
canım sana söyle soylıyım ben 7 ayda 3 mılyarı rahat gecmıstır benım zaten gecen ay ıgnelı tedavıme verdım 500 dıyorum ya asılama yaptırsaydım daha uyguna cıkardım
bızım burda bır hastane var burdan bır arkadas onerdı saolsun ama doktor ordan gıdıcekmıs bende eylul ekım gıbı dusunuyorum asılama eger ordakı doktor kalırsa ona gıdıcem 500 e cıkar aslıma ılaclarda dahıl ozel hastanelerde bazıları 300 bazıları 500 bazılarıda 700 yapıomus canım
bıraz uzun oldu ama kusura bakma
tamam canımmmmm bızede dua ettbende dus alıcam aksama mısafırlıkteyım cok optum canımmmm gorusrz gece gelırsen
adetliykende içiliyor canım ben hiç bırakmadan günde 1 tan içmiştim hdi yarasın inaşllah sanadaanladım canımmm olsun geldın sonunda
evet yaa dusurmek lazım su prolaktınımı ılk once onu halledıyım bakalım adetten sonra baslanıyor? adetlıyken ıcılıyormu yada
inş bunlara gerek kalmadan bu ay bende guzel haber verırım ıns
canım nasılsın ? uzun göremiyordum seni.umut her zaman var canım bak bir çok arakadaşa yumurta gelişmemeiş deyip gönderdikleri halde hamile kaldılar sen yeterki kafadan at, bende çok inanıyorum bu kafadan çıkarma olayına , baktım olacak gibi değil, öylebir kendimi terapi etmiştimki , diyebilirimki Önce Allahın izni , sonra pozitif düşünce gücüyle hamile kaldım.uzuuuunnn zamandırr yazmıyorum buraya.. ama hepinizi takip ediyorumm.. tuncss yazını okyunca yazmak istedim.. gerçekten çooooooookkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmminik mucizen gelmiş canım dün yazdıklarını okudum ve filizle konuyoduk tuncss hamile dedim onada =))) allahım hepmizie nasip etsin inş.. cnm bende bu ay progestan kullandım ve bugün 5. günüm ara ara hafif hafif adet sancılarım oluyo ama hiç adet olacakmış gibi değilim.. aslında umutlanmak istemiyorum çünkü bu ay günde bir tane klomen kullandım ve yumurtam 10mm de kaldı dahada gelişmedi =(( o yüzden umudum hem yok hemde var.. senin yazını okuyuncada biraz ümitlendim işte.. 5 gün daha sabretmeliyim sanırım :18::18:
ay canım sorma aynen 1-2 saat aşağıya sallıyarak oturayım hemen şişiveriyor , sıcak desen hayatımda böyle terlediğimi hiç bilmem inan evdeyken her 2 satte bir soğuk duşa girip vücudumu yıkayıp çıkıyorum.seninde az kaldı canım hadi hayırlısı heyacanlımısın hazırlıklar tamammı ? sen park yatakmı almıştın canım? bizimde ananemiz alacak ama karar veremiyorum park mı alsam acaba yoksa mobilya beşikmi.int yapıldımı canm.ayak şişliklerin nasıl oldu.ben bile biraz böyle sandalyede felan oturup ayağımı sarkıtayım balon gibi oluyo.son aylarda olduğum için böyle sanırım.ay evet serin benm yüzümden terler akarken millete bakıyorum gayet rahat.neyse bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah bunları unuturuz.
çok şükür canım allah beterinden korusun . sende vereveksin güzel haberini unutma sakın.o günü hayal edip mutlu olarak yaşa sakın stres yapma zamanı var gelecek.Allah yardımcın olsun canım. gerçekten bu sıcaklarda çok zor oluyordur eminim. ben de iyiyim canım çok şükür. ameliyatı atlattık ya rahatladık biraz çok şükür. şimdi bikaç ay dinlenme olacak bizim sanıırm. pek umut yok yani ilk 3 aydan:) inş sonuçlar da yükselirse ondan sonra Allah ın izniyle denemeye devam:):)
canım hayırlı olsun seninde oğlan demek , Sağlıkla sıhhatle gelsin.canım ben kız çocuğu seviyorum ama eşim okadar çok istiyordu ki gözlerinin içi parlıyordu valla o yüzden dedim erkek olsun napalım diye :))
amannn onların istedikleri olsun yeterki olsun da dimi :)))
sağol canım inşallah , nasılsın troidlerin nasıl oldu?Hoşgeldin canım inşallah yaşarız dediğin gibiSende kendine iyi bak bebeğinede
busmai canım Allah analı babalı büyütsün , hayırlı olsun bebeğiniz.ay herkes aynı şeyi söylüyor , bol bol uyumak lazım ama gel görki sıcaktan uyumak ne mümkün eşime diyorumki eylül de hava serinlerse bol bol uyuyalım sonra bebek gelicek uyuyamıycaz zaten.tuncsssssssssssssssssssssss
aman Allahım şu an tüylerim diken diken oldu canım çok sevindim
sırada bicim var inşallah
kızlar ben uykusuzluktan ölüyorum bebek bakmak çok zormuş.. "kıymetini bil boş günlerinin" derlerdi de aldırmazdım
gerçekten öyleymiş. uyku denen birşey kalmadı saatte 1 uyanıyor hiçbirşeye vakit ayıramıyorum inşallah düzene girer sütüm de çok az çok üzülüyorum
babası benden çok güzel sözler söylüyor bebeğe, benim ruh halim çok bezgin durumda YOR-GU-NUM
öpüyorum herkesi
canım nasılsın? tuncssu duyunca benimde hemen sen geldin aklıma sıra sende inşallah dört gözle bekliyorum senin haberiniçok teşekkür ederim... evet bende bu topicte baya bi eskilerdenim ama işte kısmet Allah verecek hiç ummadığım zamanda... çok sağol çok düşüncelisin... inşallah doğumun çok rahat geçsin canım... hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var hepimizin yüzü gülsün inşallah :))
bende sizlerle mutluluğumu paylaşacağım elbet bir gün :))
ya öyle güzel arkadaşlıklar kurmuşuzki belki birbirimizi hiç görmedik ama gözümüzde canlandırdığımız kadarıyla tanıyoruz ve sevincimizi içtenlikle paylaşıyoruz bu çok güzel...
bana gelince inşallah canım ya... zamnı gelince olacak biliyorum.... hemen sizlerle paylaşacağıma emin olabilirsin...
aynen canım aslında yatarak keyif yapıcaz ama sıcaklar bırakmıyorki bende bu uyuyamadığım günlere yanıyorum çok zormuş yaz hamileliği, üstümdekiler sırılsıklam oluyor , bazen terlemekten yemek yiyemiyorum , iştahım kapanıyor bırakıyorum yemeği okadar yani arkadaşım.canm benm ya kıymetini bildiğimizde ne yapcazki bugünlerden ogünler için uyku depolayamayız ya.şimdi eşim bana yatsana hiç dinlenmiyon sen diyoda artk yatarakta rahat edmiyorumki sıcaklarda bi yandan.off çok zormuş bu son ayların yaza gelmesi sıcaktan hiç bukadar bunaldığımı hatırlamıyorum.
canım çok sevindim hayırlı olsun yumoşun güzel haberlerler gel yeterki biz bekleriz.günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonalrı diliyorum karar verdim dayanabilirsem gelmiycem 1-2 hafta buralara kafma rahat olsun diyee bide düşünmeden hazır yumurtayı yakalamışken kaçmasın diyee :)) kendinize çok çok iyi bakın bana destek olan arkadaşlarım hepinziden allah razı olsun sizler benim dualrımdasınız inş.döndüğümde bol bol hamış haberi alırım ve inş.bende size güzel haberler veririm beni skaın unutmayınnn heeee hepinizi çok özlüycemallaha emanet olunn öptüm hepinizi
Ahh tatlım bu ilk üç ay hatta hareketlerini hissedene kadar çok zor geçiyor, kalp atışını duyduktan sonra testler, sonra her kontrolde ayrı stres bitmez , işte zor elde ettiğimiz için oluyor bütün bunlar.olumlu düşün hep inşallah herşey güzel olacak sonra eski dostlar bebeklerimizle bir topik açarızda bu günleri yaad ederizayy bi sürü alıntı yapmıştım ama bişeyler oldu gitti hepsi..
yeniden geri gitmek zor geldi valla..
herkese teşekkürler tekrar tekrar..
sıcak hava çok fena.. nefes alınmıyor.. uyumak istiyorum ve ben 1 haftadır sıcaktan uyuyamıyorum.. artık uykusuzluktan gözlerim şişti.. bi tuhaf haldeyim..
onun haricinde çok şükür iyiyim.. cumartesiyi iple çekiyorum..
her hamile kalan gelir, hamile kalmak dert, kese görmek kalp atışını beklemek ayrı dert.. 2li tarama 3lü tarama stresi o bu hepsi stres diye.. gerçekten doğruymuş.. hayırlısı ile kalbini duysam az rahatlayacağım ve inanacağım hamile olduğuma..
çok şükür canım allah beterinden korusun . sende vereveksin güzel haberini unutma sakın.o günü hayal edip mutlu olarak yaşa sakın stres yapma zamanı var gelecek.
canım Allah razı olsun inş dediğin gibi bana da nasip olur o güzel haberi vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?