Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günayudııın
ben geldim
dedikki bu topik dışında biraz açılak
fazla ağzımı açmışım ban yedim
hey gidi eski günlere döndüm
ama kurallar baya katılaşmış sankim eskiden bukadar lafa ceza yoktu yahu hehe
neyse bgn misafir var dün mapıstayken temizlik yaptım bugün de firarda yemek yaparım.

duşa girmektende sıkıldım artk saçım uzun bide her defasında kurut kurutmazsam klimada üşütürüm diye korkuyorum.çok zormuş sıcakta hamilelik.bide bizim burası 3gündür çok fena önce geceleri esiyodu klimayı açmıyoduk şimdi gün boyunca klima hiç kapanmıyo.klimayıda sevmem ama napim.
ay sorma canm hemde nasıl heyecanlıyım ya.eşimde bende heycanmı korkumu değişik duygular içindeyiz.acaba doğum sırasında hastaneye nasıl gidicem düşüncesi var.suyummu gelcek sancımmı olcak yada ne bilim işte daha aklıma olmadık şeyler geliyo.normal doğum yapabilmeyi okadar çok istiyomki sırf onun için bu sıcakta hergün yürüyüş yapıyorum.hayırlısı bakalım.hazırlıkların çoğu tamam sayılır geçen turuncuyla konuştuk doğum çantamda bikaç eksiğim varmış onları tamamlıcam.bide bebek şekerlerimiz kaldı.onuda bayramdan sonra yaptırırız heralde.başkada bilmiyorum varsada sonra alınır artk.evet canm park yatak aldık.bence park al canm 4yaşına kadar kullanır diyolar park yatağı.sonrada oda yaparsın zaten.ozaman mobilya beşiği nereye koycan ama park yatak katlanıp küçücük oluyo.tabi sen bilirsinde bana daha kullanışlı geldi bide kaldırdığımda koyacak yerim olmadığı için aldm.

ayyy nasıl sevindim yaaaaaaa ne güzel yaa.uzun zamandır gelemiyordum haberini almak çok mutlu etti beni çok şük
r canım ya çok sevindim.sana nazar boncuğu sözüm var 41 tane du bakalım sığacakmı.

BİÇİM SANADA 41 TANE NAZAR BONCUĞU SIRASI GELDİ.inşallah bikaç hafta içinde seninde haberini alacaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.hamilelerin duası tutarmış hadi inşallah tatlımmmm.
bu arada ben iyiyim 20 haftalık olduk RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNN.SAĞ SALİM SAĞLIKLA KUCAĞIMADA ALMAK NASİP OLUR İNŞALLAH.KIZIM OLACAK İNŞALLAH

Son düzenleme:

canım için rahat olsun artık ama herşey yolunda gidecek diye düşün iyi haberlerini bekliyorum

canım nasılsın? tuncssu duyunca benimde hemen sen geldin aklıma sıra sende inşallah dört gözle bekliyorum senin haberini
çok teşekkürler kızlar :) hepiniz beni düşündünüz... inşallah benim miniğimde bir gün gelecek :))
iyiyim... ne yazıkki adet gecikmesi yaşadım ve ilaca başladım.... ama adet olacağım yakın zamanda yani farklılık yokcanım bunun dışında sağlığım iyi şükürler olsun....
bir değişiklik olursa yazarım...
sen nasılsın bebeğin nasıl....

ooo ne çok büyümüş miniğin maşallah yolun yarısı bitmiş canım kızın olacak demek ne güzel Allah sağlıkla doğum nasip etsin canım....

Son düzenleme:
Tiroit yokmuş bende canım.Çünkü tiroit ultrasonu çektirmiştim sorun çıkmadı Allah'a şükürŞuan pko malum var.Eşimde sperm sayısında azlık çıktı üroloğa yönlendirdi benim doktor bakalım gidecek eşimde.Ben zaten ilaç kullanıyorum pkodan dolayı prolaktin yükseliyordu endokrin doktoru onun için ilaç verdi dostinexin daha düşüğü artık çocuk istediğim için dostinex ağır gelirmiş.İnşallah eşimdede bir sorun çıkmazda ona göre doktor tedaviye başlıyacak canım dua et

Hoşgeldin canım kanunlar büyük demekkiNeyse serbestsin ya bunada şükür

baharcım nasılsın?
bayadır yazışmadık seninle
tedavin nasıl gidiyor?

Tünaydın canım evet ya denk gelemdik bir türlü sende çok sık girmediğin için canımAhhh Bicimm ahhBen tedaviye başladım başlamsınada eşimde sperm testi yaptırdı doktor ona göre başlıcaktı tedaviye eşimde sperm sayısında sorun çıktı normali 20 milyon ve üzeriyken eşimde 18 milyon çıktı ben pko olmasam dahi normal yoldan hamile kalmam zor olurmuş o sperm sayısına göre.Ben sadece bende sorun oldunu sanıyordum.Ama sayı değişirmiş yani sağlıklı beslenmeyle o sayı yükselebilirmiş.Keçi boynuzu pekmezi benzeri şeyler aldık onları kullanıyor.Doktor benia detliyken çağırdı şeker yükleme testi yapılmıştı şükür onun sonucu temizEşimin sonucuna göre üroloğa yönlendirdi.eşinizin sprem sayısı az fakat bu aşılama için yeterli dedi.şimdi eşim üroloğa gidecek doktora bakalım inşallah bişey çıkmaz.Yine adetliyken eşimin sonuçlarıyla beraber gideceğiz doktora ozman klomen vericek sanırım.Bu arada endokrin doktoru ben artık çocuk tedavisine geçtiğim için dostinexin yerine uygun hafif dozda ilaç verdi onu kullanıyorum metformini kullanıyorum.Dua et canım eşimde büyük bir sorun çıkmasın.Sen neler yapıyorsun moralin keyfin nasıl iyisindir inşallah

ayyy nasıl sevindim yaaaaaaa ne güzel yaa.uzun zamandır gelemiyordum haberini almak çok mutlu etti beni çok şük
r canım ya çok sevindim.sana nazar boncuğu sözüm var 41 tane du bakalım sığacakmı.

ooyyy oyyy bende bak bak sözü vardı unuttu bizleri diye geçirmiştim içimden..
teşekkür ederim canımmm.. Allah sağlıkla dünyaya gelişini de göstersin miniğinin.. bizde çok şaşkın ve mutluyuz.. hiç beklenmedik ummadık anda oluverdi işte.. inşallah sağlıkla devam ederiz.. bu kadar arayı açma gel arada..

** selam millet nasılsınız bakalım.. annemi ablamı çok özledim.. bu mutluluğumu telefonda paylaşmak çok koyuyor.. sürekli aklıma geldikçe ağlıyorum.. anneme sarılıp bak kuzunun kuzusu oluyor demek istiyorum.. ablama o hayalini kurduğumuz bebek geliyor demek istiyorum.. çok özledim yaa çooook
ablam babama dede oluyormuşsun demiş.. adama pek bi koymuş, cuma akşamından beri konuşmuyormuş.. sessiz sessiz gidip geliyormuş.. eşimin beni istemeye gelmek istediklerini söylediğimizde de böyle olmuştu.. uzun süre konuşmamıştı.. sindirmeye çalışıyor sanırım..

belkı uzun ya sıkılırsın sandımda canımmm tabıykıde arkadasız canımmm ınan yuzlerınızı gormedım ama gercekten hepımızı ÇOOOOK SEVIYORUMMM benım genıtal koltuk altı 8 seansla bıttı genıtalde az bırsey kaldı canımm bacaklarım daha 5 seansta falan dedıgım gıbı yanık tene uygulanmadıgı ıcın öle beklıyorum suan
canım doktorum oyle cızelge yaptı bana 2 klomen 2 ıgne tedavısı 2 asılama 2 tüp dedık bakalım artık ne olucagını bılmıyorum suan ramazan dıye gıtmıcem canımm mantar vardı ama gectı suan smear yaptırdım ordada ıltıhap cıktı onun ıcın hap verdı ama gebelık yoksa kullan dedi adet olmanı bekle dedi bakalım
ayy evet yaaa cok kımse kalmadık topıkte hadı hayırlısssssssııııııııııııı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyy lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesınn yahuuu dun ecrınle merak ettık yazdıgın seylerı okudukk kız sen kavga etmemısınkı senı nıe banladılar
catlak ya mapısta dıyor hadı guzel guzel mamalar hazırla mısafırlerıneee

Gözün aydın kızın olucakmış Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin

Hayır canım niye sıkılayım dost zor zamanda belli olurmuşŞimdi birbirimize destek olma zamanı bak 2 3 kişi kaldık bebiş içinAllah bizede nasip etsinİyi canım bitmiş kılların negüzel.Benim bacağımda öyle çıkmıyor diğer yerlerde çıkıyor yada ben kılı sevmiyorumDoktorunun yaptığı çizelge mantıklı inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmaz Dün nasıl geçti gezmeniz bugünde biz davetliyiz ve evi toparlamadım bile dün yemekten sonra sahilde yürüdük eşimle 2 3 saat kadar yoroldum geç uyanayım dedim bugün birazdan başlarım temizliğe

ayy cok duygusall yaa kuzunun kuzusu yakın degıldi dımı aılen canımm ahh ahh babalarrr zaten kıyamazkı bize
tunccss sen asılama tedavısınden sonrA ne kadar surede hamıle kaldın
bende ıgne tedavısı oldum ya asılamaya yakın bır tedavı sadece spermi enjekte etmıyorlar işte gerı kalanı aynıydı :44:

Canım unutmuşum pardon sevgide herşeyde karşılıklı inan bende öyle demekki değer verip sevmek için sadece görmek şart değilmiş.derler ya gönüller bir olsun sağol canım bende öyle seviyorum aynen

canım merhaba
ay evet yaa azaladık ınsallah canımm ya umut oluyor burdakıler bıze sıra bızede gelıcek ınsallah :2:
bende hıc sevmem eşimde sevmez kollarımı gorsen hıc kıl yok gıbı ama eşim aldır dıyor kafayı yemiş makıne gormuyorkı nasıl aldırıyım
ayy dun cok guzeldı valla canım cok eglendık 20 kısıye yakndık haftasonu olunca sonra 4 kardes toplandk anneme sahura geldık sahuruda orda yaptık zaten annemle abımle aynı bınadayız carsambada ben alıcam cANIM 20 kısıyız anammmm yandımmm bende baslarım bugunden temızlıge off bugunde yemegım yok yemek yapıcam daha sonra temızlık yandım kı ne yandım valla ortaya salata cesıtı aklıma gelmıyor
havuclu kabaklı cevızlı bır salatam var çok süper oluyor o
amerıkan salatası yapıcam
göbek(akdeniz salatası yapıcam)
yogurtlu salatalıklı bır salata var
başka ne yapsammm :44: :44:

aynen oyle hayatımm yaa ne kadar cok seyımızı paylasıyoruz burda.. uzuntulerımızı dertlerımızı eşimızle kavga edıyoruz buraya gelıyoruz kaynana sorunu oluyor buraya gelıyoruz anlatıyoruz rahatlıyoruz valla ıykı hepınızı tanıdım ıykı burdayımmm ama ıykı pkoluyum demıyorum lanet sey gıt hepımızden bebeklerımızı ver bıze

canım 1 saate gelırım markete gıdıcem eşim beklıyor dukkanda evde yemek yok bugun bakıyım bıraz dolanıyım gelıcem okurum yazdıgını cokkkkkk optum senii

Evet canım umut oluyorlar aynenYa çok siyah sert çıkmadıktan sonra sorun etme bence hafif tüy herkezte olur.Yani makina sert olan kıl kökünü görüyormuş tam benlik yaniBende bacağımda fazla çıkmaz kolumda çenemde bıyıközel bölge buraları yaptırabilirsem iyi olucak ama sırayla komple yaptıramam maddi olarakMaşallah ayy negüzel 20 kişi kalabalık aileAfiyet olsun Allah kabul etsin canımKız sen naptın böle kaç çeşit salataya ne gerek var karınları salatayla doyar sonra bence 2 çeşit salata yeter zeytinyağlı ana çorba pilavı tatlısı derken ooo mideler şişer zatenAllah kolaylık versin tatlım bende çağırıcaklarım var.Sen eşinin aileisini çağırdınmı yemeğe yoksa önce onlarınmı çağırması lazım büyük olarak?:44:

Evet o konuda aynı fikirdeyiz olmasaydık keşke dicem ama Allah'tan gelen şey işte napıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…