adetliykende içiliyor canım ben hiç bırakmadan günde 1 tan içmiştim hdi yarasın inaşllah sanada
canım nasılsın ? uzun göremiyordum seni.umut her zaman var canım bak bir çok arakadaşa yumurta gelişmemeiş deyip gönderdikleri halde hamile kaldılar sen yeterki kafadan at, bende çok inanıyorum bu kafadan çıkarma olayına , baktım olacak gibi değil, öylebir kendimi terapi etmiştimki , diyebilirimki Önce Allahın izni , sonra pozitif düşünce gücüyle hamile kaldım.
ay canım sorma aynen 1-2 saat aşağıya sallıyarak oturayım hemen şişiveriyor , sıcak desen hayatımda böyle terlediğimi hiç bilmem inan evdeyken her 2 satte bir soğuk duşa girip vücudumu yıkayıp çıkıyorum.seninde az kaldı canım hadi hayırlısı heyacanlımısın hazırlıklar tamammı ? sen park yatakmı almıştın canım? bizimde ananemiz alacak ama karar veremiyorum park mı alsam acaba yoksa mobilya beşikmi.
çok şükür canım allah beterinden korusun . sende vereveksin güzel haberini unutma sakın.o günü hayal edip mutlu olarak yaşa sakın stres yapma zamanı var gelecek.
canım hayırlı olsun seninde oğlan demek , Sağlıkla sıhhatle gelsin.
sağol canım inşallah , nasılsın troidlerin nasıl oldu?
busmai canım Allah analı babalı büyütsün , hayırlı olsun bebeğiniz.ay herkes aynı şeyi söylüyor , bol bol uyumak lazım ama gel görki sıcaktan uyumak ne mümkün eşime diyorumki eylül de hava serinlerse bol bol uyuyalım sonra bebek gelicek uyuyamıycaz zaten.
canım nasılsın? tuncssu duyunca benimde hemen sen geldin aklıma sıra sende inşallah dört gözle bekliyorum senin haberini
aynen canım aslında yatarak keyif yapıcaz ama sıcaklar bırakmıyorki bende bu uyuyamadığım günlere yanıyorum çok zormuş yaz hamileliği, üstümdekiler sırılsıklam oluyor , bazen terlemekten yemek yiyemiyorum , iştahım kapanıyor bırakıyorum yemeği okadar yani arkadaşım.
canım çok sevindim hayırlı olsun yumoşun güzel haberlerler gel yeterki biz bekleriz.
Ahh tatlım bu ilk üç ay hatta hareketlerini hissedene kadar çok zor geçiyor, kalp atışını duyduktan sonra testler, sonra her kontrolde ayrı stres bitmez , işte zor elde ettiğimiz için oluyor bütün bunlar.olumlu düşün hep inşallah herşey güzel olacak sonra eski dostlar bebeklerimizle bir topik açarızda bu günleri yaad ederiz
ayy bi sürü alıntı yapmıştım ama bişeyler oldu gitti hepsi..
yeniden geri gitmek zor geldi valla..
herkese teşekkürler tekrar tekrar..
sıcak hava çok fena.. nefes alınmıyor.. uyumak istiyorum ve ben 1 haftadır sıcaktan uyuyamıyorum.. artık uykusuzluktan gözlerim şişti.. bi tuhaf haldeyim..
onun haricinde çok şükür iyiyim.. cumartesiyi iple çekiyorum..
her hamile kalan gelir, hamile kalmak dert, kese görmek kalp atışını beklemek ayrı dert.. 2li tarama 3lü tarama stresi o bu hepsi stres diye.. gerçekten doğruymuş.. hayırlısı ile kalbini duysam az rahatlayacağım ve inanacağım hamile olduğuma..
teşekkür ederim canım.. hala inanamıyorum.. ben filmi geçen sene eylülde çektirmiştim.. bu hiç beklenmedik bi anda oluverdi.. Rabbim'in mucizesi..
canım yaaa darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.. canım benim progestan bitti 5-6 gün sonra kasık ağrılarım başladı.. aha dedim geliyo kırmızılar.. yook bekle bekle gelmiyo.. kahve lekelenme oldu filan.. çok şükür bebektenmiş hepsi.. gelişmiyor yumurta dedi bana da doktor ama oldu işte bak.. kesinlikle kafadan atmak lazım.. başka yolu yok.. umutlarını asla tüketme.. her ay yepyeni umut.. Allah'ım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
dedikodumu yapıyodunuz yani oralardan hııı sizi gidiler siiiziiiii
amiiiinnn.. çok teşekkür ederim.. hemde tedavisiz filan hamile kaldığım için kesinlikle umut.. seninde kuzunu Allah bağışlasın..
ayy amma hesap yapmışsınkan değerime göre 5 haftalık diyo, son adetime göre de 5+4 çıkıyo işte.. bakalım cumartesi kontrolde belli olacak.. doktor bakalım ne dicek.. inşallah sağlıkla gelişimini tamamlar.. bende onu düşündüm tüm gün.. bu sıcakta karnım burnumda çok zor olurdu valla.. Allah sizlere kolaylık versin..
ooohhh.. yakışıklı olur tabii.. ana güzel baba güzel.. daha ne olsun..sağlıklı olsun tabii ki..
göz yaşlarını yerim senin.. valla bende çok ağladım arkadaşım.. inşallah cmtesi hayırlı haberlerle dönerim..
ayy çook sevindim seni gördüğüme.. hmm çok zor valla bir can yetiştirmek.. kolaylıklar diliyorum.. bu kadar arayı açma gel arada yahu..
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmm
kimsecikler yok..
ahdım vardı haykıracaktım.. o gün geldi sonunda.. Allah'ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim dualarımı duydu..
HAAAAAMMMMMİİİİİİİİİİLLLLLLEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum.. değerim 849,5 çıkmış..
ayy bi sürü alıntı yapmıştım ama bişeyler oldu gitti hepsi..
yeniden geri gitmek zor geldi valla..
herkese teşekkürler tekrar tekrar..
sıcak hava çok fena.. nefes alınmıyor.. uyumak istiyorum ve ben 1 haftadır sıcaktan uyuyamıyorum.. artık uykusuzluktan gözlerim şişti.. bi tuhaf haldeyim..
onun haricinde çok şükür iyiyim.. cumartesiyi iple çekiyorum..
her hamile kalan gelir, hamile kalmak dert, kese görmek kalp atışını beklemek ayrı dert.. 2li tarama 3lü tarama stresi o bu hepsi stres diye.. gerçekten doğruymuş.. hayırlısı ile kalbini duysam az rahatlayacağım ve inanacağım hamile olduğuma..
çok teşekkürler kızlar :) hepiniz beni düşündünüz... inşallah benim miniğimde bir gün gelecek :))canım nasılsın? tuncssu duyunca benimde hemen sen geldin aklıma sıra sende inşallah dört gözle bekliyorum senin haberini
BİÇİM SANADA 41 TANE NAZAR BONCUĞU SIRASI GELDİ.inşallah bikaç hafta içinde seninde haberini alacaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.hamilelerin duası tutarmış hadi inşallah tatlımmmm.
bu arada ben iyiyim 20 haftalık olduk RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNN.SAĞ SALİM SAĞLIKLA KUCAĞIMADA ALMAK NASİP OLUR İNŞALLAH.KIZIM OLACAK İNŞALLAH
Tiroit yokmuş bende canım.Çünkü tiroit ultrasonu çektirmiştim sorun çıkmadı Allah'a şüküradetliykende içiliyor canım ben hiç bırakmadan günde 1 tan içmiştim hdi yarasın inaşllah sanada
canım nasılsın ? uzun göremiyordum seni.umut her zaman var canım bak bir çok arakadaşa yumurta gelişmemeiş deyip gönderdikleri halde hamile kaldılar sen yeterki kafadan at, bende çok inanıyorum bu kafadan çıkarma olayına , baktım olacak gibi değil, öylebir kendimi terapi etmiştimki , diyebilirimki Önce Allahın izni , sonra pozitif düşünce gücüyle hamile kaldım.
ay canım sorma aynen 1-2 saat aşağıya sallıyarak oturayım hemen şişiveriyor , sıcak desen hayatımda böyle terlediğimi hiç bilmem inan evdeyken her 2 satte bir soğuk duşa girip vücudumu yıkayıp çıkıyorum.seninde az kaldı canım hadi hayırlısı heyacanlımısın hazırlıklar tamammı ? sen park yatakmı almıştın canım? bizimde ananemiz alacak ama karar veremiyorum park mı alsam acaba yoksa mobilya beşikmi.
çok şükür canım allah beterinden korusun . sende vereveksin güzel haberini unutma sakın.o günü hayal edip mutlu olarak yaşa sakın stres yapma zamanı var gelecek.
canım hayırlı olsun seninde oğlan demek , Sağlıkla sıhhatle gelsin.
sağol canım inşallah , nasılsın troidlerin nasıl oldu?
busmai canım Allah analı babalı büyütsün , hayırlı olsun bebeğiniz.ay herkes aynı şeyi söylüyor , bol bol uyumak lazım ama gel görki sıcaktan uyumak ne mümkün eşime diyorumki eylül de hava serinlerse bol bol uyuyalım sonra bebek gelicek uyuyamıycaz zaten.
canım nasılsın? tuncssu duyunca benimde hemen sen geldin aklıma sıra sende inşallah dört gözle bekliyorum senin haberini
aynen canım aslında yatarak keyif yapıcaz ama sıcaklar bırakmıyorki bende bu uyuyamadığım günlere yanıyorum çok zormuş yaz hamileliği, üstümdekiler sırılsıklam oluyor , bazen terlemekten yemek yiyemiyorum , iştahım kapanıyor bırakıyorum yemeği okadar yani arkadaşım.
canım çok sevindim hayırlı olsun yumoşun güzel haberlerler gel yeterki biz bekleriz.
Ahh tatlım bu ilk üç ay hatta hareketlerini hissedene kadar çok zor geçiyor, kalp atışını duyduktan sonra testler, sonra her kontrolde ayrı stres bitmez , işte zor elde ettiğimiz için oluyor bütün bunlar.olumlu düşün hep inşallah herşey güzel olacak sonra eski dostlar bebeklerimizle bir topik açarızda bu günleri yaad ederiz
günayudııın
ben geldim
dedikki bu topik dışında biraz açılak
fazla ağzımı açmışım ban yedim
hey gidi eski günlere döndüm
ama kurallar baya katılaşmış sankim eskiden bukadar lafa ceza yoktu yahu hehe
neyse bgn misafir var dün mapıstayken temizlik yaptım bugün de firarda yemek yaparım.
baharcım nasılsın?
bayadır yazışmadık seninle
tedavin nasıl gidiyor?
ayyy nasıl sevindim yaaaaaaa ne güzel yaa.uzun zamandır gelemiyordum haberini almak çok mutlu etti beni çok şük
r canım ya çok sevindim.sana nazar boncuğu sözüm var 41 tane du bakalım sığacakmı.
BİÇİM SANADA 41 TANE NAZAR BONCUĞU SIRASI GELDİ.inşallah bikaç hafta içinde seninde haberini alacaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.hamilelerin duası tutarmış hadi inşallah tatlımmmm.
bu arada ben iyiyim 20 haftalık olduk RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNN.SAĞ SALİM SAĞLIKLA KUCAĞIMADA ALMAK NASİP OLUR İNŞALLAH.KIZIM OLACAK İNŞALLAH
belkı uzun ya sıkılırsın sandımda canımmm tabıykıde arkadasız canımmm ınan yuzlerınızı gormedım ama gercekten hepımızı ÇOOOOK SEVIYORUMMM benım genıtal koltuk altı 8 seansla bıttı genıtalde az bırsey kaldı canımm bacaklarım daha 5 seansta falan dedıgım gıbı yanık tene uygulanmadıgı ıcın öle beklıyorum suanAşk olsun uzunda olsa kısada olsa okurum canım benim ne demek arkadaş değilmiyizBen epilasyonda 4 5 seans gidince biter diye biliyordum.3 senedir gidiyorsan az bir süre değil canım bu Ben sır ağdayı yılllardır yaptırıyorum ama yinede çıkıyor işte pko yüzünden çıkıyor çıkıyorsada Bencede canım mantıklı karar ver iğne felan yaptırma artık aşılama yaptır ondada çok deneme inşallh bunlara gerek kalmadan hamile kalırsın.Sen birde mantar felanmı var diyordun bak onada dikkat et enfeksiyonda hamileliğe engelmiş.Bende biraz akıntı varmış doktor antibiyotik ve fitil vermişti onları kullandım.Vücudumuz hassas canım birde pko olunca gebe kalması daha zorlaşıyor.Oyüzden sen hiç stres yapmadan uygun biyer bulunca aşılama yaptır inşallh gerekte kalmaz
Ediyorum canım etmezmiyim kendim kadar isteyen herkeze hepinize dua ediyorum.Zaten sıradada çok kimse kalmadı sen ben ecrin bicim bir iki arakadaşımız daha var yani hamileler çoğalıyor canım darısıda bize inşallah.İyi gezmeler hayırlı iftarlar bende yarın akşam misafirlikte olucamGelirim inşallah konuşuruz bende çok öptümm kib
günayudııın
ben geldim
dedikki bu topik dışında biraz açılak
fazla ağzımı açmışım ban yedim
hey gidi eski günlere döndüm
ama kurallar baya katılaşmış sankim eskiden bukadar lafa ceza yoktu yahu hehe
neyse bgn misafir var dün mapıstayken temizlik yaptım bugün de firarda yemek yaparım.
adetliykende içiliyor canım ben hiç bırakmadan günde 1 tan içmiştim hdi yarasın inaşllah sanada
belkı uzun ya sıkılırsın sandımda canımmm tabıykıde arkadasız canımmm ınan yuzlerınızı gormedım ama gercekten hepımızı ÇOOOOK SEVIYORUMMM benım genıtal koltuk altı 8 seansla bıttı genıtalde az bırsey kaldı canımm bacaklarım daha 5 seansta falan dedıgım gıbı yanık tene uygulanmadıgı ıcın öle beklıyorum suan
canım doktorum oyle cızelge yaptı bana 2 klomen 2 ıgne tedavısı 2 asılama 2 tüp dedık bakalım artık ne olucagını bılmıyorum suan ramazan dıye gıtmıcem canımm mantar vardı ama gectı suan smear yaptırdım ordada ıltıhap cıktı onun ıcın hap verdı ama gebelık yoksa kullan dedi adet olmanı bekle dedi bakalım
ayy evet yaaa cok kımse kalmadık topıkte hadı hayırlısssssssııııııııııııı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyyyyy lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesınn yahuuu dun ecrınle merak ettık yazdıgın seylerı okudukk kız sen kavga etmemısınkı senı nıe banladılar
catlak ya mapısta dıyorhadı guzel guzel mamalar hazırla mısafırlerıneee
** selam millet nasılsınız bakalım.. annemi ablamı çok özledim.. bu mutluluğumu telefonda paylaşmak çok koyuyor.. sürekli aklıma geldikçe ağlıyorum.. anneme sarılıp bak kuzunun kuzusu oluyor demek istiyorum.. ablama o hayalini kurduğumuz bebek geliyor demek istiyorum.. çok özledim yaa çooook
ablam babama dede oluyormuşsun demiş.. adama pek bi koymuş, cuma akşamından beri konuşmuyormuş.. sessiz sessiz gidip geliyormuş.. eşimin beni istemeye gelmek istediklerini söylediğimizde de böyle olmuştu.. uzun süre konuşmamıştı.. sindirmeye çalışıyor sanırım..
belkı uzun ya sıkılırsın sandımda canımmm tabıykıde arkadasız canımmm ınan yuzlerınızı gormedım ama gercekten hepımızı ÇOOOOK SEVIYORUMMM benım genıtal koltuk altı 8 seansla bıttı genıtalde az bırsey kaldı canımm bacaklarım daha 5 seansta falan dedıgım gıbı yanık tene uygulanmadıgı ıcın öle beklıyorum suan
canım doktorum oyle cızelge yaptı bana 2 klomen 2 ıgne tedavısı 2 asılama 2 tüp dedık bakalım artık ne olucagını bılmıyorum suan ramazan dıye gıtmıcem canımm mantar vardı ama gectı suan smear yaptırdım ordada ıltıhap cıktı onun ıcın hap verdı ama gebelık yoksa kullan dedi adet olmanı bekle dedi bakalım
ayy evet yaaa cok kımse kalmadık topıkte hadı hayırlısssssssııııııııııııı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyyyyy lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesınn yahuuu dun ecrınle merak ettık yazdıgın seylerı okudukk kız sen kavga etmemısınkı senı nıe banladılar
catlak ya mapısta dıyorhadı guzel guzel mamalar hazırla mısafırlerıneee
Hayır canım niye sıkılayım dost zor zamanda belli olurmuşŞimdi birbirimize destek olma zamanı bak 2 3 kişi kaldık bebiş için Allah bizede nasip etsin İyi canım bitmiş kılların negüzel.Benim bacağımda öyle çıkmıyor diğer yerlerde çıkıyor yada ben kılı sevmiyorum Doktorunun yaptığı çizelge mantıklı inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmaz Dün nasıl geçti gezmeniz bugünde biz davetliyiz ve evi toparlamadım bile dün yemekten sonra sahilde yürüdük eşimle 2 3 saat kadar yoroldum geç uyanayım dedim bugün birazdan başlarım temizliğe
Canım unutmuşum pardon sevgide herşeyde karşılıklı inan bende öyle demekki değer verip sevmek için sadece görmek şart değilmiş.derler ya gönüller bir olsun sağol canım bende öyle seviyorum aynen
canım merhaba
ay evet yaa azaladık ınsallah canımm ya umut oluyor burdakıler bıze sıra bızede gelıcek ınsallah :2:
bende hıc sevmem eşimde sevmez kollarımı gorsen hıc kıl yok gıbı ama eşim aldır dıyor kafayı yemişmakıne gormuyorkı nasıl aldırıyım
ayy dun cok guzeldı valla canım cok eglendık 20 kısıye yakndık haftasonu olunca sonra 4 kardes toplandk anneme sahura geldık sahuruda orda yaptık zaten annemle abımle aynı bınadayızcarsambada ben alıcam cANIM 20 kısıyız anammmm yandımmm bende baslarım bugunden temızlıge off bugunde yemegım yok yemek yapıcam daha sonra temızlık yandım kı ne yandım valla ortaya salata cesıtı aklıma gelmıyor
havuclu kabaklı cevızlı bır salatam var çok süper oluyor o
amerıkan salatası yapıcam
göbek(akdeniz salatası yapıcam)
yogurtlu salatalıklı bır salata var
başka ne yapsammm :44: :44:
aynen oyle hayatımm yaa ne kadar cok seyımızı paylasıyoruz burda.. uzuntulerımızı dertlerımızı eşimızle kavga edıyoruz buraya gelıyoruz kaynana sorunu oluyor buraya gelıyoruz anlatıyoruz rahatlıyoruz valla ıykı hepınızı tanıdım ıykı burdayımmm ama ıykı pkoluyum demıyorum lanet sey gıt hepımızden bebeklerımızı ver bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?