Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım 1 saate gelırım markete gıdıcem eşim beklıyor dukkanda evde yemek yok bugun bakıyım bıraz dolanıyım gelıcem okurum yazdıgını cokkkkkk optum senii

Tamam canım Allah kolaylık versin.Bende temizlik yapmam lazım görüşürüz bende çok öptüm kib

Hoşgeldin canım kanunlar büyük demekkiNeyse serbestsin ya bunada şükür

he serbestim minik bir suç benimki
ah bu çenem

ay canım ya gebe duygusallığımı sardı seni
yanlarında olsan daha bi güzel olurdu tabi inşallah yakında yanında da olurlar
baban hala senin küçük bir kız olduğunu düşünüyor heralde düşünemiyor seni anne olarak:)
sevinmiştir ama evlendirdikten sonra büyüklerin en çok istediği küçük bir torun oluyor.
o da torununu çok sevecek eminim

ya kavga etmedim etmem de küfür de etmem ama iyi laf koyarım
işte banlamışlar polemik yapmışım öyle diyordu sayfayı açınca
neyse arada takılırım oralara stres atıom
belkim bakarsın bukadar stres atmaya bebek olur kafam dağılır

Haksızlığa gelemiyorsan normaldir canım çeneyle alakası yok boşver takma kafana

ben ankaradayım ailem adapazarında.. 3-4 saati bi mesafe var.. ama işte her zaman gidilmiyor.. özlem çok büyük anlayacağın.. yaa babam beniiimmm kıyamaz tabii.. ama böyle akraba eş dost birilerinin bebekleri oldu mu pek bi sever.. gel dedecim gel deyip durur.. inşallah miniğimiz dünyaya gelir sağ salim onu çoook sevecek.. ben nisan ayında aşılama oldum canım.. aşılama sonrası 4 cmlik bir kist kalmıştı. mayıstaki adetimde kistin gitmediğini gördük ve doğum kontrol hapı kullandım.. haziran 18dea adet oldum ve sonrasında bi daha adet olmadım işte.. ama bak çok ciddiyim nasılsa olmayacak mantığı hakimdi bende olmuyo işte 2 senedir deniyoruz olmuyor kendiliğinden olmayacak diye düşünüp duruyordum.. tüp bebek yaparız olursa olur olmazsa napalım hayat boyu çocuksuz kalırız dünyanın sonu değil ya diyordum ve sürekli Allah'ım hayırlısını ver diye dua ettim.. yani bebek fikri hiç yoktu bende ve hava öyle sıcakki sadece 2 ya da 3 kez çalışma olmuştu Rabbim ol dedikten sonra sorgu sual olmuyor işte.. Allah'ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.. ama ben hala inanamıyorum söyleyim

valla bilmiyorum ki gebelikten mi bu duygusallık.. her şeye ağlayabiliyorum.. ama ben her daim böyleyimdir.. sadece sanırım az daha hassas haldeyim.. bayram öncesi gidicez inşallah niyetimiz öyle bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz da gidebiliriz.. inşallah babacım çok tatlı bir dede olucak.. ben babamı paylaşamam valla sıpa dünyaya gelsin babam onu benden çok severse fena bozuşuruz..

Evet o konuda aynı fikirdeyiz olmasaydık keşke dicem ama Allah'tan gelen şey işte napıcan

Tamam canım Allah kolaylık versin.Bende temizlik yapmam lazım görüşürüz bende çok öptüm kib
yok canım sorun etmıyorum kılları amann bosver allah saglık versın kıl kalsın napalımm yok kuzum ya yenıyor salata cesıtlerı bızde sevılıyor yanı guvecte türlü yapıcam pılav corba zeytınyaglı yapmıcam yaa salata cesıtlerı daha ıyı gıdıyor kuzum daha cagırmadım kucuguz bız onlar aldı ılk once bızı ama benım kaynanam hergun gıtsek gelın dıyor sevınıyor kadın bugunde kendı anneme gıdıcemm gene yemege yapmıycam yemek ohh vala kaynanamlarıda bu hafta sonu dusunuyorum
-

Son düzenleme:
okudum canım nasıl banlandın zaten sasırdık ecrınle normal bır konusma ıste dogru cnIM AMAN kafan dagılıcaksa hergn banlanalım bızde

yakınmıs canımm yaaa cok uzak sayılmaz ınsallah gıdersın ozlemınızı gıderırsınız aılece olmazmı ozlem canım ben aılemle aynı bınadayım ama genede hergun babamı gormeden durmam allahım basımızdan eksık etmesın onları coookk duskunum bellı sende duskunsun baban sana naz yapmıs canım senın bebegın olsunda sen gör bakalım baban nasıl sevıcek onu adım kadar emınım yaaaaaaa torunlar sevılmezmı benım babam acayıp duskunnn hepsıne kı benım 6 yıgenım var hepsınde 2 cocuk bır benım yok
ınsallah canım sagsalım kucagına alırsınn kı emınım alıcaksınn cok sukur allahaa duaların kabul oldu
bende umutlandım bak sımdı benımde asılamaya yakın ya tedavım 2 ay sonra ıns benımde olur
bende ıgne tedavısınden sonra rahattım yanı aslında bu ay cunku hem dınlenme surecım hemde asılama yaptırırız dıyoruz 2 3 ay snra napalım canım allah saglık versın
calısmada az olmus bak rabbm ol dedıkten sonra gerısı boşşşş..
kız daha neye ınanamıosun topıktekıler gelıp topluca sacını basını yolucaz bırde cımcık atcazz anca ınanırsın heralde ayy ıcınde bır mercımek var gercı kıyamayız da

canım ya inşallah hamilesindir...

:

canım dün sabah test yaptım evde ve negatif çıktı.. bugün 7. günüm ve hala hiç bi belirtim yok.. şimdiye kadar çoktan en azından kahverengi akıntımın gelmesi laızmdı... hafif ama çok hafif adet sızlamaları var kasıklarımda ama hap bittiğinden beri devam ediyo.. kafayı yiceemmm yaaa.. kist oldu sanırım
sen nasılsın canım korunmayı bıraktınmı başladınmı çalışmalara??

canııımm gelmiyorum uzun zamnadır.. ben kendime yetemiyorum canım psikolojik açıdan kendimi teselli edemiyorum keşke bende yapabilsem senin gibi..
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bebişin nasılll ??

çok komiksin ya mapıstamıydın dün neyse çıkmışsın geçmiş olsun:)hangi topikte yazdında cezalandırıldın canm sen.ben anlamadımda dün ecrinle filiz bahsediyolardı nerden anladılar bilmiyorum.

ayyy nasıl sevindim yaaaaaaa ne güzel yaa.uzun zamandır gelemiyordum haberini almak çok mutlu etti beni çok şük
r canım ya çok sevindim.sana nazar boncuğu sözüm var 41 tane du bakalım sığacakmı.

aşk olsun 123m,biz seni okadar merak edelim sen gel sadece tuncss a hayırlı olsun de git.boşuna merak etmişiz seni geçen ecrinlede konuştuk senden bubenimişte den unuttular bizi dedik.haklıyız sanırım.kız maşallah kocaman olmuş bebişin daha dün gibiydi buralarda olmıcak diye panik yapışın sanki.nasıl gidiyo bakalım.sen bizi merak etmesende ben yinede sorayım.

canm maşallah ne yoğunsunya.sen bahsediyonya hergün bugün misafirlikteyim felan diye bi imreniyomki ne güzel hergün kalabalık sofralarda iftar yapıyo diye.iftar sofralarınn tadı kalabalık olunca çıkıyo dimi.gerçi ben bu sene oruç tutamıyorum teraviye de gidemiyorum hiç ramazan gibi gelmiyo oyüzden.bide benm ailem eşimin ailesi burda deilller onlar ilçelerde oturunca olmuyo.sende ne güzel misafir çağırıyon sen gidiyosun çok güzel Allah kabul etsin canm.neyse bugünde bizi arkadaşlar çağırdı.oraya gidicez.bende kimseyi çağıramıyorum.zaten kendimiz sıcakla ne yemekle nede evle uğraşıyorum klimalı odadan çıkmıyorum nerdeyse.evim felan çok dağınık toz içinde.temizliğide yemeğide eşimle yapıyoruzda bugün evi sil süpür yarın yine heryer toz içinde kapılar pancereler kapanmayınca.hemende temizleyemiyorum napim yapabildiğim kadar.bayramdan sonra bi temizlikçi çağırmalıyım hem doğumda yaklaşmış olacak.kıyı köşe bi temizlik lazım.neyse çok uzattım canm.

valla canım ramazanlar bızım boyle gecer suana kadar evde 2 sefer yemek yedım bugunde anneme ınıcem o yapıo yemek napıyım ya valla canımmm okadar guzel oluyorkı kalabalıkta anlatamam tamam ev sahıbı yoruluyor ama olsun napalım carsamga gunude ben alıcam 20 kısıyı yandım ki ne yandım
aminnnnnnnnn canımmmmm allah herkezın tuttugu orucu kabul etsın canımmm evet bende cagrıyorum mısafır mecbur herzaman gıt gıt olmaz
aılelerınız uzakta olunca zor oluyordur emınım bazen annelere cok ıhtıyacımız oluyor dımı
sen nasıl alıcaksın kuzum karnın burnunda bosver alsınlar sızı masaya 2 tabak koymalarından ne olucak sankı
aman bosver canımmmm yaa vıledayla sıl süpür yeter sana bebek olunca derın temızlıge gır bende haftada 2 sefer yaparım temızlık batmıyor kı ev 2 kısıden ne olucak ama camlar acık olunca toz oluyor cok temızlıkcı tutarsın yapar napcan canım hamıs hamıss elleme bıyere

çok güzel canm maşallah ALLAH bozmasın hep daim olsun böyle.aman 20 kişi olsun canm yabancımı sanki zaten bi çorba içilip doyuluyor.yok canmben alamam kendi yemeğimi yapp yemeye yoruluyorum ter içinde kalıyorum zaten.

aminn canımmmm yabancı degıl canım tabı ama genede cesıt cok yapılıyor dusun 4 5 salata cesıtı yapıcam ben :26: sımdıden dusunuyorum ne yapım dıye
alma kuzum ya yapamassn zaten ramazanda gercekten zor oluo bızım ıcınde orucluyken susuzluk benı olduruoo

ne güzel kızlar ya neşe gelmiş topiğe tuncss un haberi bize moral oldu
ben de bebekli hayata alışıyorum yavaş yavaş.. hiç yapamam gibi geliyordu ama gün geçtikçe daha iyi olacak heralde.. ramazan olması iyi oldu pek gelen giden olmuyor.. ramazandan sonra misafir eksik olmaz ben de iyice adapte olmuş olurum inşallah. tek sorunum sütümün az olması ve sezaryenli olduğum için emzirmekte zorlanıyorum kucağıma yerleştiremiyorum tam olarak. oğluma da alışıyorum yavaş yavaş ama seslerimize tepki vermeye başlayınca daha bağlı oluruz heralde şu an sadece beni kullanıyor annesi olduğumun farkında bile değil

merhaba kizlar... ben de dün hastalandim ve bu ay korucam bakalim.. merformine basladim.. insallah güzel sonuclar alirim.. sizler nasilsiniz???

o melek sana tepkı versede vermesede arada gonul bagı var canım ya hayırlı evlat olsun oglusun cok tebrık ederım.sutunde emzırdıgın surece gelıcek merak etme oglun kucagındayken gozlerını kapat goguslerıme sutler doluyo dıye dusun sureklı.bu olay psıkolajık unutma

cnm gynelle doğum kontrol hapı.ben marttan beri onu kullanıyorum.glukofeni de 2 aydır alıyorum.ben de kistler erimez hiç diye düşünüyordum ama doktorum öyle diyince sevindim.ultrasonda bariz belli oluyor zaten.

iyi akşamlar herkese bu arada:)

herkese iyi akşamlaarrr..
arkadaşlar metformin kullanmaya başladım.. ikinci günüü ayıptır söylemesi beyaz böyle uzayan bir akıntı geldi ama sonra geçti bugün de aynı uzayan akıntı ama şeffaf renkteydii.. ( midenizi bulandırdıysam çok özür dilerimm )
böyle bir durumla karşılaşan var mı bu akıntılar nedir acabaa :26::26:

anladım canımm hayırlı olsun cok sukur gecmıs kıstın..
iyi aksamlar canım hadı hayrlı olsun canım başlamıssın metformne canım benım genelde yumurtA CAtladıgı zaman oluyor oyle akıntı

anladım canımm hayırlı olsun cok sukur gecmıs kıstın..

iyi aksamlar canım hadı hayrlı olsun canım başlamıssın metformne canım benım genelde yumurtA CAtladıgı zaman oluyor oyle akıntı

başladık bakalımm canımm hayırlısı diyipp.. inşallah bende de öyledir canımmm benim ya iki aydır ne gelen var ne gidenn.. önceden çok dikkat eden biri değildim yani böyle akıntım oldu mu hiç bilmiyorum şimdi dikkat ettiğim için gördüm 2 gündür de inşallah yumurta yoldadır canım 2 aydan sonra

aynen arkadaşım ay nı şeyleri yaşıyoruz vallahi benim nefesim kesilmeye başladı bu aralar nefes almakta güçlük çekiyorumm karnım büyüdükçe akciğerlerime baskımı yapıyor acaba ? :44: evet canım kime sorduysam park yatak daha kullanışlı diyorlar evet 4 yaşına kadar kullanılıyormuş, dediğin doğru beşik alırsak nereye koyucaz sonra hiç sevmem evde kalabalık eşyayı.inşallah nrmal doğum olur canım,sen bak bakalım neler lazım oluyor bende ona göre hazırlayayım çantamı, canım sanada sorayım acaba şu emniyetli yatış yastıklarından alsammı diyorum, doktorlar bebeklerin yan yatmalarını öneriyor, sen aldınmı?
Summer Infant HEAD N BLACK yastk (Emniyetli yat yast) | | Bebefix.com

oh oh maşallah 20 haftalık , aramızda 6 hafta varmış canım.kız ne hayırsızsın sen merak ediyoruz arada bir gel yaz.

Allah daha çok sağlık versin sana arkadaşımm. bebiş iyi çok şükür ama bu sıcakalrda ben biraz zorlanıyorum , biçim bu aralar nefes almakta zorlanmaya başladım ne yapıcam ben ?acabadiyorum bebek büyüdükçe akciğerlere baskımı oluyor , son aylarımda ne olacak :44:

dua etmezmiyim canım benim sen hiç merak etme.nasıl yani kan testinde çıkan troid yalnışmıymış, neyse olmasında tabiki.eşinin sperm sayısını takma canım bir arkadaşımında ilk testinde öyleydi.beslenmeyle düzeldi.keçiboynuzu pekmezi,havuç suyu , muz , kabakçekirdeği bunları bol tüketsin.dostinexin düşüğünü almana çok sevindim. çünkü ben ilk bebeğimi onu içerken kaybettiğim için hiç sevmiyordum dostinexi.doktorun akıllı davranmış.

canım zor biliyorum ama başarman lazım.bu konuda kitaplar oku çok iyi gelicek sana eminim.iyiyiz canım çok şükür sıcaklarda biraz zor oluyor ama ne yapaım böylesi kısmetmiş , hayırlısıyla atlatayımda , tek dileğim bu . çok güzel bir duyguymuş inan hep aklımda, dualrımdasınız, hiç merak etme en kısa zamnda vereceksiniz güzel haberleri.

maşallah oğluşuna annesi miniciktir o şimdi yerim ben onu. o senin kokunu hissediyordur canım. tabiki her anından ayrı keyif alacaksın . busmai canım müsait olduğunda bize hastane için en gerekli şeyleri yazarmıısın .

canım o akıntı yumurtlama akıntısı benimde metformin kullanırken o akıntım çoğalmıştı

evet ramazan dıye sanslısın valla ramazandan sonra allahh gelen gıden cok olur bırde yaz okullarda yok ayy guzel heycanlar ama canım ya tadını cıkarr oglunla bol bol hasret gıderınn yaparsın nıe yapamayasın canımmm alısırsın bebek bakımına ohhhh cok guzel miss gıbı kokuodur şimdi kız kussa bıleee cok guzel gelıyordu bana ablamın bebişi sutun ıcınde arastır ıstersen sut yapıcı seylerii canımmm tepki versınde ozaman tadından yenmezzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…