Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben de basladim canim metformine ama bir sey diyemicem cünkü adetle basladim ya ama öyle bir sey hastaligim bitince olursa derim sana...

anladım canımm hayırlı olsun cok sukur gecmıs kıstın..

iyi aksamlar canım hadı hayrlı olsun canım başlamıssın metformne canım benım genelde yumurtA CAtladıgı zaman oluyor oyle akıntı

filizcim nasilsin kuzum???

canım o akıntı yumurtlama akıntısı benimde metformin kullanırken o akıntım çoğalmıştı

canım benimm çok teşekkür ederim cevabın için biraz internette forumda felan araştırdım ama kimse bahsetmemiş öyle bir şeydenn bence noluyor nerden geliyor bu dedim :26::26: şimdi içim rahatladı valla hemde sevindimm kaç aydır yumurta bekliyorum kendimi tavuk gibi hissediyorum valla

ben de basladim canim metformine ama bir sey diyemicem cünkü adetle basladim ya ama öyle bir sey hastaligim bitince olursa derim sana...

çok teşekkür ederim canımm benimm bende korktum bir an insan öyle olunca kafaya çok takıyorum özellikle 2 aydır adet olamıyorum inşallah yumurtlama akıntısıdırr :18::18: valla özlediğim şeye bak Allah ım sen bizi nelerle sınıyorsun

inşallah canımm adetınle bırlıkte 12 gununden baslıyorum ben yumurta takıbıne akıntı geldıgı zaman anlıyorum

ay haklisin adet olmak biel bi nimet yaa insallah yumurtlamadir da tutar hemencik yaaa beklemek cok ama cok kötü, cok yipratici

iyidir kuzum senden naber? temızlık yaptım yoruldummmm mısafırım var bu haftada basladım anca yaparımm

carsamba da benim misafirlerim var canim ya o yüzden agirdan aliyorum zaten iki gündür adet sancisiyla yatiodum, istesem de yapamazdim yani.. valla bende de bi degisiklik yok.. bu ay ümitlenmistim iste sogan suyu yaptim diye ama yine olmadi... tek dua ettigim 29günde geldi beklemedim yani cok sükür

inşallah canımm adetınle bırlıkte 12 gununden baslıyorum ben yumurta takıbıne akıntı geldıgı zaman anlıyorum

carsamba gunu gelıcek kuzumm ablamlar abımler falan ıste toplamında 20 kişi oluyoruz yandımmmmmmmm
anca temızlerım dip köşe menude cok oldugu ıcın ancaaaa yetıscem offff

bakalım canımm eğer bundan 2 hafta sonra adet olursam bende bundan sonra akıntıdan anlarımm o zamann

amanınnn ne yandınn hemdee.. kız nasıl yetişceksin 20 kişiyee temizlikti yemektii servisti gittikten sonra birdaha temizliktiii ... sen o gece sağlam çık yılın en becerikli kadını ilan edicemm

agrın varsA YUMURTLAMADA olmustur canım ozaman belkımmmm hayırlısı olsun valla bende corekotu yaptımm bakalım 9 gun kaldı adetıme
olmıyacagını bılıyorum tabıykı ama olsun asılama yaptırıcaz zaten takmıyorum zaten sunu anladım tedavı surecınde ınsan daha cok takıyor
ooh bak duzelmıs adet döngünn bebekte gelıoo az kaldı sekerımm

ay haklisin adet olmak biel bi nimet yaa insallah yumurtlamadir da tutar hemencik yaaa beklemek cok ama cok kötü, cok yipratici

inşallah canımm yumurtlamadırr..
aynen öyle canım daha farkında olmadığımız birçok şey vardır.. söylemesi ayıp olmasın bacaklarım kalın felan derler ya hani ya da yamuk derler.. o bacak ya hiç olmasaydı, bazen bunları düşünemiyoruz malesefff :26::26:
Allah ım herkese şifa vesin isteyen herkese canım benim ya kadın olmak çok zor bir şey bence.. :44::44:

Son düzenleme:
bır dunya sey yapıcam bırde :2::2::2::2::2: yandım dıyorum ya sana
temızlıgımın cogu bıttı sayılır salı gunu bırdaha sıl süpür yaparım salıdan tatlımı yaparım zaten valla sorma nasıl yetısıcemmmm bılmıyorum yardım eder heralde ablamla abımın eşi servıse annem saolsun yardım eder yemege onlar gıttıkten sonra zaten hemen temızlık yapamam ertesı gun ıftardan sonraya kalır heralde napıyım yoksa geberırım

ama adet oldum ya üzüldüm ya filizim.. dedigin gibi sükür bu ay iyiydi önümüzdeki ay da metforminle felan belki iyi gelir, sonrasi da allah kerim

evet canim kadin olmak zor.. hamile kalmayinca bile vücudunu sucluyor insan ister istemez.. yani saglikli olmak en önemlisi tabi allah sagligimizdan etmesin..

menüde ne varr bakalımmm
karadenizliler geliyorsa bol bol yeşillik yap canım sen de bilirsin ya
gerci benim tarafım öyle canımmm belki farklı damak tadları vardırr.. duydun mu bilmiyorum pancar çorbasını felan çok severler ama ben yapamıyorum mesela daha doğrusu yapmıyorumm

evet canim kadin olmak zor.. hamile kalmayinca bile vücudunu sucluyor insan ister istemez.. yani saglikli olmak en önemlisi tabi allah sagligimizdan etmesin..

aminnn canım inşallahh.. sende bebek istiyorsun değil mi sordum ama böyle yinede özel olmasınn :26::26:

ama adet oldum ya üzüldüm ya filizim.. dedigin gibi sükür bu ay iyiydi önümüzdeki ay da metforminle felan belki iyi gelir, sonrasi da allah kerim
..

uzulme demıycem canımm uzulur ınsan tabıykı bazı kadınlar kolaycacık hamıle kalırken bız ay ay gun gun saat saat hesap yapıyoruz bazen çoookkkk zoruma gıdıyor ama yapıcak bırsey yok allaha sukur en azından yumurtalıklarımız ve rahmımız var! buna cokkk sukurr ben tedavı olmadım bu ay gecen ay ıgne tedavısı oldm ara verdık bu ay oh kafam rahattı yaa tedavıde ay yumurta buyudu tuh buyumedı catlatma ıgnesı vs derken ınsan yıpranıyormuss bazen ara vermek ınsana ıyı gelıyor ..

karadenızlılerde pancarı yemedım kaynanamda ama karalahana corbası yedımm pancarı eşim yemıs ama sordum sımdı
yok canım ablamlar abımler dıger ablamlar annemler ve genc teyzem var o gelıcek işte
bırı arnavut bırı malatya bırı konya bızde karadenız oluyoruz
valla menude sunlar var
etli türlü güveçte yapıcam
pilav
corba
tatlı daha dusunmedım
salatalardanda
kabaklı havuclu cevızlı bır salata var onu yapıcam
kırmızı bıber salatası
amerıkan salatası
gobek salatası
cıtır patates boregı yetmezmi :44::44::44::44::44:
daha aklıma bırsey gelmıyor

Son düzenleme:

ohhh ohh maşallahh canımm daha ne yapcaksınn maşşallah zaten insan çorbayla doyuyor çok bile olmuş bana sorarsan tatlıyıda bulursan tamamdır bence

aminnn canım inşallahh.. sende bebek istiyorsun değil mi sordum ama böyle yinede özel olmasınn :26::26:

neden özel olsun canim.. evet bebek istiyoruz 1,5 sene oldu.. bugüne kadar kötü drlara denk gelmisim ama su anki drum iyi, en azindan ne sorunum oldugunu bilio ve ona göre tedavi verio.. daha öncekilere pkos var dedigimde yok, her sey yolunda görünüo dmeislerdi.. halbuki boncuk boncuk pkolar duruyo irda hemde 16 yasindan beri.. son zamanda sanirim stresten dolayi artti, ki adetlerim felan düzensizlesti sivilcelerim azdi.. bakallim ne olcak bekliyoruz.. peki ya sen?? sen anlat istersen birazda..

evet canim her tedavi süreci de beraberinde stres getirio maalesef.. insallah kafan rahatladigi bu dönemde hamile kaliverirsin.. dedigin gibi baskalari kadar sansli olamamak beni de üzüyo ama sükretmek de lazim, zor olsa da imkansiz durumda degiliz cok sükür.. ben de bu ay ara verince rahat ederim artik diyet yaprim düzgün her ayin ortalari gelince birakiodum diyeti belki hamisimdir diye, bi ise yaramyiodu bu sefer öyle yapmam artik..

neden özel olsun canim.. evet bebek istiyoruz 1,5 sene oldu.. bugüne kadar kötü drlara denk gelmisim ama su anki drum iyi, en azindan ne sorunum oldugunu bilio ve ona göre tedavi verio.. daha öncekilere pkos var dedigimde yok, her sey yolunda görünüo dmeislerdi.. halbuki boncuk boncuk pkolar duruyo irda hemde 16 yasindan beri.. son zamanda sanirim stresten dolayi artti, ki adetlerim felan düzensizlesti sivilcelerim azdi.. bakallim ne olcak bekliyoruz.. peki ya sen?? sen anlat istersen birazda..

evet canim her tedavi süreci de beraberinde stres getirio maalesef.. insallah kafan rahatladigi bu dönemde hamile kaliverirsin.. dedigin gibi baskalari kadar sansli olamamak beni de üzüyo ama sükretmek de lazim, zor olsa da imkansiz durumda degiliz cok sükür.. ben de bu ay ara verince rahat ederim artik diyet yaprim düzgün her ayin ortalari gelince birakiodum diyeti belki hamisimdir diye, bi ise yaramyiodu bu sefer öyle yapmam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…