ohhh ohh maşallahh canımm daha ne yapcaksınn maşşallahzaten insan çorbayla doyuyor çok bile olmuş bana sorarsan tatlıyıda bulursan tamamdır bence
evet canim her tedavi süreci de beraberinde stres getirio maalesef.. insallah kafan rahatladigi bu dönemde hamile kaliverirsin.. dedigin gibi baskalari kadar sansli olamamak beni de üzüyo ama sükretmek de lazim, zor olsa da imkansiz durumda degiliz cok sükür.. ben de bu ay ara verince rahat ederim artik diyet yaprim düzgün her ayin ortalari gelince birakiodum diyeti belki hamisimdir diye, bi ise yaramyiodu bu sefer öyle yapmam artik..
neden özel olsun canim.. evet bebek istiyoruz 1,5 sene oldu.. bugüne kadar kötü drlara denk gelmisim ama su anki drum iyi, en azindan ne sorunum oldugunu bilio ve ona göre tedavi verio.. daha öncekilere pkos var dedigimde yok, her sey yolunda görünüo dmeislerdi.. halbuki boncuk boncuk pkolar duruyo irda hemde 16 yasindan beri.. son zamanda sanirim stresten dolayi artti, ki adetlerim felan düzensizlesti sivilcelerim azdi.. bakallim ne olcak bekliyoruz.. peki ya sen?? sen anlat istersen birazda..
valla bız yemıyoruzda eşler yıyor kuzum yaaa ben bır corbayla doyuyorumm
dun teyzmdeydık baya yapmıs oda yendı hepsı
tatlıda tremısu yada sekerpare guzel yapıyorum belkı onlardan brıını yapcam
degısık salata cesıtı arıyorum ama yok bulamadım
kizlar ben kaciyorum iyi geceler hepinizeyarin devam ederiz kaldigimiz yerden..
doğru canımm yaa
tatlılardan ikiside güzel canımm valla ne diyeyim ama tiramisu soğuk soğuk iyi gider valla
ben rus salatası da çok severim canımm sizinkiler sever mi bilmem ama bir bakk.. ya da istersen yoğurtlama da yaparsın güzel oluyor yemeğin yanındaa
canımm rus salatasına bakarım bır hıc yapmadım
yogurtlu havuc kabak cevız yogurtlu oluo zaten
he bırde yogurtlu salatalıklı bır salata var onu yapıcamyeter catlarlar gercı yenıyor salata hem yarınada kalır dınlenmıs olurum ertesı gune
canım eşim cagırdıda
Yani bencede sorun etmeye değmez yine çoğu gidiyor tüyde olursa olsun okadar belli olmaz bileyok canım sorun etmıyorum kılları amann bosver allah saglık versın kıl kalsın napalımmyok kuzum ya yenıyor salata cesıtlerı bızde sevılıyor yanı guvecte türlü yapıcam pılav corba zeytınyaglı yapmıcam yaa salata cesıtlerı daha ıyı gıdıyor kuzum daha cagırmadım kucuguz bız onlar aldı ılk once bızı ama benım kaynanam hergun gıtsek gelın dıyor sevınıyor kadın bugunde kendı anneme gıdıcemm gene yemege yapmıycam yemek ohh vala kaynanamlarıda bu hafta sonu dusunuyorum
-
ben ankaradayım ailem adapazarında.. 3-4 saati bi mesafe var.. ama işte her zaman gidilmiyor.. özlem çok büyük anlayacağın.. yaa babam beniiimmm kıyamaz tabii.. ama böyle akraba eş dost birilerinin bebekleri oldu mu pek bi sever.. gel dedecim gel deyip durur.. inşallah miniğimiz dünyaya gelir sağ salim onu çoook sevecek.. ben nisan ayında aşılama oldum canım.. aşılama sonrası 4 cmlik bir kist kalmıştı. mayıstaki adetimde kistin gitmediğini gördük ve doğum kontrol hapı kullandım.. haziran 18dea adet oldum ve sonrasında bi daha adet olmadım işte.. ama bak çok ciddiyim nasılsa olmayacak mantığı hakimdi bende olmuyo işte 2 senedir deniyoruz olmuyor kendiliğinden olmayacak diye düşünüp duruyordum.. tüp bebek yaparız olursa olur olmazsa napalım hayat boyu çocuksuz kalırız dünyanın sonu değil ya diyordum ve sürekli Allah'ım hayırlısını ver diye dua ettim.. yani bebek fikri hiç yoktu bende ve hava öyle sıcakki sadece 2 ya da 3 kez çalışma olmuştuRabbim ol dedikten sonra sorgu sual olmuyor işte.. Allah'ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.. ama ben hala inanamıyorum söyleyim
valla bilmiyorum ki gebelikten mi bu duygusallık.. her şeye ağlayabiliyorum..ama ben her daim böyleyimdir.. sadece sanırım az daha hassas haldeyim.. bayram öncesi gidicez inşallah niyetimiz öyle bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz da gidebiliriz.. inşallah babacım çok tatlı bir dede olucak.. ben babamı paylaşamam valla sıpa dünyaya gelsin babam onu benden çok severse fena bozuşuruz..
Canım hamilesin tabiki kendini yorma canını sıkma temizlikte olur herşeyde sonuçta çalışan birisin ve doğumuna az kaldı haliyle önceki halin gibi hareket edemezsinki.Doğumuna yakın evi temizletirsin olur biter.çok komiksin ya mapıstamıydın dün neyse çıkmışsın geçmiş olsun:)hangi topikte yazdında cezalandırıldın canm sen.ben anlamadımda dün ecrinle filiz bahsediyolardı nerden anladılar bilmiyorum.
aşk olsun 123m,biz seni okadar merak edelim sen gel sadece tuncss a hayırlı olsun de git.boşuna merak etmişiz seni geçen ecrinlede konuştuk senden bubenimişte den unuttular bizi dedik.haklıyız sanırım.kız maşallah kocaman olmuş bebişin daha dün gibiydi buralarda olmıcak diye panik yapışın sanki.nasıl gidiyo bakalım.sen bizi merak etmesende ben yinede sorayım.
canm maşallah ne yoğunsunya.sen bahsediyonya hergün bugün misafirlikteyim felan diye bi imreniyomki ne güzel hergün kalabalık sofralarda iftar yapıyo diye.iftar sofralarınn tadı kalabalık olunca çıkıyo dimi.gerçi ben bu sene oruç tutamıyorum teraviye de gidemiyorum hiç ramazan gibi gelmiyo oyüzden.bide benm ailem eşimin ailesi burda deilller onlar ilçelerde oturunca olmuyo.sende ne güzel misafir çağırıyon sen gidiyosun çok güzel Allah kabul etsin canm.neyse bugünde bizi arkadaşlar çağırdı.oraya gidicez.bende kimseyi çağıramıyorum.zaten kendimiz sıcakla ne yemekle nede evle uğraşıyorum klimalı odadan çıkmıyorum nerdeyse.evim felan çok dağınık toz içinde.temizliğide yemeğide eşimle yapıyoruzda bugün evi sil süpür yarın yine heryer toz içinde kapılar pancereler kapanmayınca.hemende temizleyemiyorum napim yapabildiğim kadar.bayramdan sonra bi temizlikçi çağırmalıyım hem doğumda yaklaşmış olacak.kıyı köşe bi temizlik lazım.neyse çok uzattım canm.
Allah yardımcın olsun canım 20 kişide kolay değil valla aldıktan sonrada içi rahatlıyor insanınvalla canım ramazanlar bızım boyle gecer suana kadar evde 2 sefer yemek yedım bugunde anneme ınıcem o yapıo yemek napıyım yavalla canımmm okadar guzel oluyorkı kalabalıkta anlatamam tamam ev sahıbı yoruluyor ama olsun napalım carsamga gunude ben alıcam 20 kısıyı yandım ki ne yandım
aminnnnnnnnn canımmmmm allah herkezın tuttugu orucu kabul etsın canımmm evet bende cagrıyorum mısafır mecbur herzaman gıt gıt olmaz
aılelerınız uzakta olunca zor oluyordur emınım bazen annelere cok ıhtıyacımız oluyor dımı
sen nasıl alıcaksın kuzum karnın burnundabosver alsınlar sızı masaya 2 tabak koymalarından ne olucak sankı
aman bosver canımmmm yaa vıledayla sıl süpür yeter sana bebek olunca derın temızlıge gır bende haftada 2 sefer yaparım temızlık batmıyor kı ev 2 kısıden ne olucak ama camlar acık olunca toz oluyor cok temızlıkcı tutarsın yapar napcan canım hamıs hamıss elleme bıyere
Tanıyordur annesi tanımazmı kokundan tanır senine güzel kızlar ya neşe gelmiş topiğe tuncss un haberi bize moral oldu
ben de bebekli hayata alışıyorum yavaş yavaş.. hiç yapamam gibi geliyordu ama gün geçtikçe daha iyi olacak heralde.. ramazan olması iyi oldu pek gelen giden olmuyor.. ramazandan sonra misafir eksik olmaz ben de iyice adapte olmuş olurum inşallah. tek sorunum sütümün az olması ve sezaryenli olduğum için emzirmekte zorlanıyorum kucağıma yerleştiremiyorum tam olarak. oğluma da alışıyorum yavaş yavaş ama seslerimize tepki vermeye başlayınca daha bağlı oluruz heralde şu an sadece beni kullanıyor annesi olduğumun farkında bile değil
Hayırlısı canım inşallh kısa sürede bebeğine kavuşursun sendemerhaba kizlar... ben de dün hastalandim ve bu ay korucam bakalim.. merformine basladim.. insallah güzel sonuclar alirim.. sizler nasilsiniz???
Canım yumurtlamış olabilirsinherkese iyi akşamlaarrr..
arkadaşlar metformin kullanmaya başladım.. ikinci günüü ayıptır söylemesi beyaz böyle uzayan bir akıntı geldi ama sonra geçti bugün de aynı uzayan akıntı ama şeffaf renkteydii.. ( midenizi bulandırdıysam çok özür dilerimm)
böyle bir durumla karşılaşan var mı bu akıntılar nedir acabaa :26::26:
Sağol canım Allah razı olsun sende sağlıkla al bebeğini inşallah.Tiroitim biraz yüksek çıkmıştı evet ama şuan düşük ilaç kullanıyorum hala ama hafif dozda kullanıyorum.aynen arkadaşım ay nı şeyleri yaşıyoruz vallahi benim nefesim kesilmeye başladı bu aralar nefes almakta güçlük çekiyorumm karnım büyüdükçe akciğerlerime baskımı yapıyor acaba ? :44: evet canım kime sorduysam park yatak daha kullanışlı diyorlar evet 4 yaşına kadar kullanılıyormuş, dediğin doğru beşik alırsak nereye koyucaz sonra hiç sevmem evde kalabalık eşyayı.inşallah nrmal doğum olur canım,sen bak bakalım neler lazım oluyor bende ona göre hazırlayayım çantamı, canım sanada sorayım acaba şu emniyetli yatış yastıklarından alsammı diyorum, doktorlar bebeklerin yan yatmalarını öneriyor, sen aldınmı?
Summer Infant HEAD N BLACK yastk (Emniyetli yat yast) | | Bebefix.com
oh oh maşallah 20 haftalık , aramızda 6 hafta varmış canım.kız ne hayırsızsın sen merak ediyoruz arada bir gel yaz.
Allah daha çok sağlık versin sana arkadaşımm. bebiş iyi çok şükür ama bu sıcakalrda ben biraz zorlanıyorum , biçim bu aralar nefes almakta zorlanmaya başladım ne yapıcam ben ?acabadiyorum bebek büyüdükçe akciğerlere baskımı oluyor , son aylarımda ne olacak :44:
dua etmezmiyim canım benim sen hiç merak etme.nasıl yani kan testinde çıkan troid yalnışmıymış, neyse olmasında tabiki.eşinin sperm sayısını takma canım bir arkadaşımında ilk testinde öyleydi.beslenmeyle düzeldi.keçiboynuzu pekmezi,havuç suyu , muz , kabakçekirdeği bunları bol tüketsin.dostinexin düşüğünü almana çok sevindim. çünkü ben ilk bebeğimi onu içerken kaybettiğim için hiç sevmiyordum dostinexi.doktorun akıllı davranmış.
canım zor biliyorum ama başarman lazım.bu konuda kitaplar oku çok iyi gelicek sana eminim.iyiyiz canım çok şükür sıcaklarda biraz zor oluyor ama ne yapaım böylesi kısmetmiş , hayırlısıyla atlatayımda , tek dileğim bu . çok güzel bir duyguymuş inan hep aklımda, dualrımdasınız, hiç merak etme en kısa zamnda vereceksiniz güzel haberleri.
maşallah oğluşuna annesi miniciktir o şimdi yerim ben onu. o senin kokunu hissediyordur canım. tabiki her anından ayrı keyif alacaksın . busmai canım müsait olduğunda bize hastane için en gerekli şeyleri yazarmıısın .
canım o akıntı yumurtlama akıntısı benimde metformin kullanırken o akıntım çoğalmıştı
bır dunya sey yapıcam bırde :2::2::2::2::2: yandım dıyorum ya sana
temızlıgımın cogu bıttı sayılır salı gunu bırdaha sıl süpür yaparımsalıdan tatlımı yaparım zaten valla sorma nasıl yetısıcemmmm bılmıyorum yardım eder heralde ablamla abımın eşi servıse annem saolsun yardım eder yemege onlar gıttıkten sonra zaten hemen temızlık yapamam ertesı gun ıftardan sonraya kalır heralde napıyım yoksa geberırım
karadenızlılerde pancarı yemedım kaynanamda ama karalahana corbası yedımm pancarı eşim yemıs ama sordum sımdı
yok canım ablamlar abımler dıger ablamlar annemler ve genc teyzem var o gelıcek işte
bırı arnavut bırı malatya bırı konya bızde karadenız oluyoruz
valla menude sunlar var
etli türlü güveçte yapıcam
pilav
corba
tatlı daha dusunmedım
salatalardanda
kabaklı havuclu cevızlı bır salata var onu yapıcam
kırmızı bıber salatası
amerıkan salatası
gobek salatası
cıtır patates boregı yetmezmi :44::44::44::44::44:
daha aklıma bırsey gelmıyor
Canım yumurtlamış olabilirsin
Korkma canım güzel gelişmeler vardır inşallah
Yani bencede sorun etmeye değmez yine çoğu gidiyor tüyde olursa olsun okadar belli olmaz bileSalata çeşitleri seviliyorsa ozman haklısın çeşit yapmakta Semiz otu salatasıda güzel oluyor ben yapıyorum genelde onu yoğurtlusunu yada ekşilisini.Bizde bugün yemekteydik gittiğimiz yerde mahalleye masa sandalye atmışlar ve mahalledeki akrabalrını komşularını yemeğe çagırmışlar.Tanıdık yemek yapan yer varmış negüzel bir taşla kaç kuş vurmuş oldular.Kalabalıkla yedik güzel vakit geçti.Bende hafta sonuna doğru kayınvaldemleri alayım diyorum.Onların çağırmasını bekleyim derken ben çağırimde kurtulim bağri
Allah yardımcın olsun canım 20 kişide kolay değil valla aldıktan sonrada içi rahatlıyor insanınBende aileme uzağım zor tabiki kolay değil ama mecbur herşey dört dörtlük olmuyor
Allah kolaylık versin canım neyse gelirlerde sağ salim atlatırsın inşallahMenünde gayet güzel insan hemen doyuveriyor zaten.Abartıya gerek yok böyle iyi bence
bende nereye kayboldu bunlar diyorumm
canım valla menün çok güzel görünüyor doyarlar da yanii çok güzel şeyler de seçmişsin tamm bana göreebir de geliyormuşummm
aynen arkadaşım ay nı şeyleri yaşıyoruz vallahi benim nefesim kesilmeye başladı bu aralar nefes almakta güçlük çekiyorumm karnım büyüdükçe akciğerlerime baskımı yapıyor acaba ? :44: evet canım kime sorduysam park yatak daha kullanışlı diyorlar evet 4 yaşına kadar kullanılıyormuş, dediğin doğru beşik alırsak nereye koyucaz sonra hiç sevmem evde kalabalık eşyayı.inşallah nrmal doğum olur canım,sen bak bakalım neler lazım oluyor bende ona göre hazırlayayım çantamı, canım sanada sorayım acaba şu emniyetli yatış yastıklarından alsammı diyorum, doktorlar bebeklerin yan yatmalarını öneriyor, sen aldınmı?
Summer Infant HEAD N BLACK yastk (Emniyetli yat yast) | | Bebefix.com
oh oh maşallah 20 haftalık , aramızda 6 hafta varmış canım.kız ne hayırsızsın sen merak ediyoruz arada bir gel yaz.
Allah daha çok sağlık versin sana arkadaşımm. bebiş iyi çok şükür ama bu sıcakalrda ben biraz zorlanıyorum , biçim bu aralar nefes almakta zorlanmaya başladım ne yapıcam ben ?acabadiyorum bebek büyüdükçe akciğerlere baskımı oluyor , son aylarımda ne olacak :44:
dua etmezmiyim canım benim sen hiç merak etme.nasıl yani kan testinde çıkan troid yalnışmıymış, neyse olmasında tabiki.eşinin sperm sayısını takma canım bir arkadaşımında ilk testinde öyleydi.beslenmeyle düzeldi.keçiboynuzu pekmezi,havuç suyu , muz , kabakçekirdeği bunları bol tüketsin.dostinexin düşüğünü almana çok sevindim. çünkü ben ilk bebeğimi onu içerken kaybettiğim için hiç sevmiyordum dostinexi.doktorun akıllı davranmış.
canım zor biliyorum ama başarman lazım.bu konuda kitaplar oku çok iyi gelicek sana eminim.iyiyiz canım çok şükür sıcaklarda biraz zor oluyor ama ne yapaım böylesi kısmetmiş , hayırlısıyla atlatayımda , tek dileğim bu . çok güzel bir duyguymuş inan hep aklımda, dualrımdasınız, hiç merak etme en kısa zamnda vereceksiniz güzel haberleri.
maşallah oğluşuna annesi miniciktir o şimdi yerim ben onu. o senin kokunu hissediyordur canım. tabiki her anından ayrı keyif alacaksın . busmai canım müsait olduğunda bize hastane için en gerekli şeyleri yazarmıısın .
canım o akıntı yumurtlama akıntısı benimde metformin kullanırken o akıntım çoğalmıştı
aminn canımmmm yabancı degıl canım tabı ama genede cesıt cok yapılıyor dusun 4 5 salata cesıtı yapıcam ben :26: sımdıden dusunuyorum ne yapım dıye
alma kuzum ya yapamassn zaten ramazanda gercekten zor oluo bızım ıcınde orucluyken susuzluk benı olduruoo
ne güzel kızlar ya neşe gelmiş topiğe tuncss un haberi bize moral oldu
ben de bebekli hayata alışıyorum yavaş yavaş.. hiç yapamam gibi geliyordu ama gün geçtikçe daha iyi olacak heralde.. ramazan olması iyi oldu pek gelen giden olmuyor.. ramazandan sonra misafir eksik olmaz ben de iyice adapte olmuş olurum inşallah. tek sorunum sütümün az olması ve sezaryenli olduğum için emzirmekte zorlanıyorum kucağıma yerleştiremiyorum tam olarak. oğluma da alışıyorum yavaş yavaş ama seslerimize tepki vermeye başlayınca daha bağlı oluruz heralde şu an sadece beni kullanıyor annesi olduğumun farkında bile değil
az bırsey kactım kocacıgımaaa
canım saol bakalım ıns guzel olur hepsii ayy gell valla memnunıyetle agırlarım severım ben mısafırı
bugün bizde iftara gittik ay kızcağız bi uğraşmış 3çeşit salata vardı zaten 4kişiydik hep kaldı yazık.gerçi sizinkiler salatayı seviyosa yap canm siz karadenizlimisiniz yada eşinmi oralı tabi damak tadları farlı olur burayla int.bak canmdeğişik tarifler bulabilirsin.annenlerle aynı apt.daymışsın yardım ederler telaş yapma kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?