Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ohhh ohh maşallahh canımm daha ne yapcaksınn maşşallah zaten insan çorbayla doyuyor çok bile olmuş bana sorarsan tatlıyıda bulursan tamamdır bence

valla bız yemıyoruzda eşler yıyor kuzum yaaa ben bır corbayla doyuyorumm
dun teyzmdeydık baya yapmıs oda yendı hepsı
tatlıda tremısu yada sekerpare guzel yapıyorum belkı onlardan brıını yapcam
degısık salata cesıtı arıyorum ama yok bulamadım

inşallahh canımm yaa ınsallah hepımız bırer bırer hamıle kalırız.. ben ramazanda vermısım 500 gram hahahahha 59.500 olmustum en son yaa az yıyorum ama ben cok ıstahlı degıılım ama tatlıya dayanamıyorum zaten bu yuzden alıyorum kıloyuda ınsallah ummadıgın anda gelır bebegın cnımmm

kizlar ben kaciyorum iyi geceler hepinize yarin devam ederiz kaldigimiz yerden..

anladımm canımm neyseki sonu hayırlı olsun yaa o kadar kötü şeylerden sonra inşallah meleğini kucağına alırsınn..
tabikii canımm benim biraz gariptir ama garip dediğim yani geç farkedilmiş bir durum ve mucize gibi gelmiş bir de bebekk..
canım ben ergenliğe girdiğimden beri adet düzensizliği yaşıyorum yani nasıl desem genç kızlığımdan beri 2 ayda 1, 3 ayda 1, hatta bazen 4 ayda 1 de olduğum oluyordu.. ama hiç takmadık çünkü büyük küçük nerdeyse bütün kız kuzenlerim böyleydi.. hatta ben küçükken bir kuzenim vardı benden yaşça büyük o da 2 ayda 1 adet görüyordu 2de çocuğu vardı.. akıl edemedik ihmal ettik hep doktora da gitmedik.. sonra evlendim.. evlendikten sonra sanki biraz düzene girer gibi oldu.. yani 40 günde 1e felan inmişti derken ben hamile olduğumu öğrendim bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür.. doğumdan sonra da düzensizlikler yaşamaya başladım.. bana da ilk gittiğim doktor hiçbir şeyin yok tertemiz dedi ama inanmadım 2. bir doktora gittim ve PKO yla tanıştımm maalesefff..

bir oğlum var daha 6.ayında.. bebek düşünmüyoruz tabki.. adetlerimi düzene sokmak için uğraşıyorum işte..
biraz uzun oldu canım ama kusura bakma inşallah şifamızı buluruz hep dua ediyorum..

Son düzenleme:

doğru canımm yaa
tatlılardan ikiside güzel canımm valla ne diyeyim ama tiramisu soğuk soğuk iyi gider valla
ben rus salatası da çok severim canımm sizinkiler sever mi bilmem ama bir bakk.. ya da istersen yoğurtlama da yaparsın güzel oluyor yemeğin yanındaa

canımm rus salatasına bakarım bır hıc yapmadım
yogurtlu havuc kabak cevız yogurtlu oluo zaten
he bırde yogurtlu salatalıklı bır salata var onu yapıcam yeter catlarlar gercı yenıyor salata hem yarınada kalır dınlenmıs olurum ertesı gune

canım eşim cagırdıda

bende nereye kayboldu bunlar diyorumm
canım valla menün çok güzel görünüyor doyarlar da yanii çok güzel şeyler de seçmişsin tamm bana göree bir de geliyormuşummm

Yani bencede sorun etmeye değmez yine çoğu gidiyor tüyde olursa olsun okadar belli olmaz bileSalata çeşitleri seviliyorsa ozman haklısın çeşit yapmaktaSemiz otu salatasıda güzel oluyor ben yapıyorum genelde onu yoğurtlusunu yada ekşilisini.Bizde bugün yemekteydik gittiğimiz yerde mahalleye masa sandalye atmışlar ve mahalledeki akrabalrını komşularını yemeğe çagırmışlar.Tanıdık yemek yapan yer varmış negüzel bir taşla kaç kuş vurmuş oldular.Kalabalıkla yedik güzel vakit geçti.Bende hafta sonuna doğru kayınvaldemleri alayım diyorum.Onların çağırmasını bekleyim derken ben çağırimde kurtulim bağri

Bende kendi aileme uzağım akrabalrım bursada varda annem anne tarafım uzaklar.Babalar kızlarına düşkün olur tabiki birde torun gelsin sen ozman gör kime sorsam torun sevgisi bambaşka diyorlarAminn canım Allah nasip etmişse her türlü olur.Şimdi hamilesin ya duygusal olman çok doğalBebeğin dünyaya gelsin babanı paylaşırsın merak etme Hepsinin yeri ayrı

Canım hamilesin tabiki kendini yorma canını sıkma temizlikte olur herşeyde sonuçta çalışan birisin ve doğumuna az kaldı haliyle önceki halin gibi hareket edemezsinki.Doğumuna yakın evi temizletirsin olur biter.
Allah yardımcın olsun canım 20 kişide kolay değil valla aldıktan sonrada içi rahatlıyor insanınBende aileme uzağım zor tabiki kolay değil ama mecbur herşey dört dörtlük olmuyor
Tanıyordur annesi tanımazmı kokundan tanır seni negüzel ya küçücük herşeyden habersiz bir melek Allah bağışlasın canım prensini
merhaba kizlar... ben de dün hastalandim ve bu ay korucam bakalim.. merformine basladim.. insallah güzel sonuclar alirim.. sizler nasilsiniz???
Hayırlısı canım inşallh kısa sürede bebeğine kavuşursun sende
Canım yumurtlamış olabilirsin
Sağol canım Allah razı olsun sende sağlıkla al bebeğini inşallah.Tiroitim biraz yüksek çıkmıştı evet ama şuan düşük ilaç kullanıyorum hala ama hafif dozda kullanıyorum.

Allah kolaylık versin canım neyse gelirlerde sağ salim atlatırsın inşallahMenünde gayet güzel insan hemen doyuveriyor zaten.Abartıya gerek yok böyle iyi bence

Kızlar iyigeceler tatlı rüyalar ben uyuyayım artık Allah'a emanet olun görüşmek üzere

bellı olmuoo canım artık zaten tüyy kaldı tek
semızotunu hıc yapmadım salatasını canım bakarm ama onada
ohh dısarda acık havada ferah ferah ne guzel olmustur degısıklık olmustur canım sanada valla bızde ole kalabalık alıyoruz bıran once bıtsın hem hemde kalabalıgı sevıyoruz bende haftasonu kaynanamları alırım canım kaynımm hafta sonu calısmıyor ya daha rahat olur
ay saol canım bakalım yardım eden olur canım aılemle aynı bnada olmanın avantajı ıste
valla daha bısey yapamam abartamam yanı yeter bu kadar cesıt cok bılemm
bızımkıler yıyor canım erkeklerımız hepsı zayıf ama ıstahlılar
aılenden uzak olman zor ama dedıgın gıbı hersey dort dortluk degıl uzun mesafe yoksa gıt ramazanda canım...

bende nereye kayboldu bunlar diyorumm
canım valla menün çok güzel görünüyor doyarlar da yanii çok güzel şeyler de seçmişsin tamm bana göree bir de geliyormuşummm

az bırsey kactım kocacıgımaaa
canım saol bakalım ıns guzel olur hepsii ayy gell valla memnunıyetle agırlarım severım ben mısafırı

canm bende çok düşündüm onu almayı hatta biyerde de uygun fiyata bulmuştum sonra int.araştırdım vazgeçtim.bazıları ben kullandım çok memenunum yazmışta bazılarıda zaten bebek küçükkken nasıl yatırıyosan öyle kalıyo demiş dönemiyolarya.büyüyüncede onun içine sığmıyo demiş bana mantıklı geldi.almamakta karar kıldım diym.ya hevesliyizya şimdi gerekli gereksiz herşeyi almak istiyoruz dimi.ama abartmamak lazım sanki.bide emzirme yastığı var onda baktım çok saçma geldi bana hepsini alacak olsak canm ohooo.sen alışverişine başladınmı?

bugün bizde iftara gittik ay kızcağız bi uğraşmış 3çeşit salata vardı zaten 4kişiydik hep kaldı yazık.gerçi sizinkiler salatayı seviyosa yap canm siz karadenizlimisiniz yada eşinmi oralı tabi damak tadları farlı olur burayla int.bak canmdeğişik tarifler bulabilirsin.annenlerle aynı apt.daymışsın yardım ederler telaş yapma kız.

gelen gidenn olmaması iyi olmuş gerçekten.sen de bebekte bi toparlansın sonra gelsin herkes.böyle hemen gelirlerya bi sinir olurumki.sen doğum yaptın bi kendine gel bi iyileş bebek yeni hayatına alışsın.bide o küçücük bebişi alırlar severler ay dur neresini seviyon uzaktan bak işte.ben böyle şeyleri hiç sevmem ama o dönemde başıma gelşrse sabretmeye çalışcam inşallah başarabilirim çünkü ben lafımı tutamam söylerimsonra alınırlar felen özellikle eşimin ailesi çocuğu bizden kıskandı derler kesin.şimdi ne güzel sakiniz ya ozaman herkesin başıma toplanıp şunu şöyle yap bunu böyle yap dediğini düşündükçe bile stres oluyorum.çünkü ben sakinliği seven biriyim ve sabırsızım hemen sinir olurum.kendi annen seni anlarda başkası anlamaz.şimdiden böyle olursam ne sütüm olur ne bişey stresten.

az bırsey kactım kocacıgımaaa
canım saol bakalım ıns guzel olur hepsii ayy gell valla memnunıyetle agırlarım severım ben mısafırı

kaçç tabiii canımmmm

olur canım olur inşallah kendini çok yorma valla belki bebiş felan vardır yoksa da yorma senn yanii gerci annenler varmışş yabancı değilsiniz yardım ederler canımm ama

filizcim bir de bir mesajını tam okumamışım canımm pancardan birşey yazmışssın da biz burda pancar diyoruz ama normalde kara lahana deniliyor tabi eşin bilir mutlaka canımm

Son düzenleme:

bende 4 5 cesıt yapıcam salata valla canım yenıyor ıste bızımkıler sever yemegı
benım aılem konya karamanlı eşim karadenızlı ordulu canım
ınternetten baktım canım hıcte guzel bulamadım bırsey
sende gıttın dımı bgun ohhhh vallaaa ne guzel oluyor ıftarlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…