kaçç tabiii canımmmm
olur canım olur inşallah kendini çok yorma valla belki bebiş felan vardır yoksa da yorma senn yanii gerci annenler varmışş yabancı değilsiniz yardım ederler canımm ama
filizcim bir de bir mesajını tam okumamışım canımm pancardan birşey yazmışssın da biz burda pancar diyoruz ama normalde kara lahana deniliyor tabi eşin bilir mutlaka canımm
ay canım nerdeee bebek falan yoktur canımmm
alalala ılk defa duydum pancar baska bırsey degılmı canım
karalahana corbasını cok sevdım ama mısır unlu süper oluoo
yok canımm ikiside aynı şey kara lahana kibarı diyeliimm karadenizde pancar diye bilinir işte
işte bizde karalahana çorbasına pancar çorbası derizz kesinlikle süper oluyo
ay canım ıstedı gece gece severım bende canım
kaynanam bırde ısırgan otlu corba yapmıstı ay o ıgrenctı
ordudan getırmıs falan
yarın gene evde yokum kaynanama mısafır gelıo ordayız bugunde annemde yedık
gıdısatım hıc ıyı degıl evde 2 kere yemek yedık
onu bende sevmem canım annemde yapmıştı bir kere daha da asla yapmadı yani o tepkiden sonra gerçekten çok kötü
sormaz kızzz iyi geziyorsun valla geçen sene bende öyleydim ya bu sene hiçbir yere gidesim gelmiyor canım ya niye bilmiyorum mesela yemeklere giderdik tatile giderdik ama bu yaz hep evdeydik oğlum yüzündedir belki bilmiyorum valla :26::26:
ne güzel kızlar ya neşe gelmiş topiğe tuncss un haberi bize moral oldu
ben de bebekli hayata alışıyorum yavaş yavaş.. hiç yapamam gibi geliyordu ama gün geçtikçe daha iyi olacak heralde.. ramazan olması iyi oldu pek gelen giden olmuyor.. ramazandan sonra misafir eksik olmaz ben de iyice adapte olmuş olurum inşallah. tek sorunum sütümün az olması ve sezaryenli olduğum için emzirmekte zorlanıyorum kucağıma yerleştiremiyorum tam olarak. oğluma da alışıyorum yavaş yavaş ama seslerimize tepki vermeye başlayınca daha bağlı oluruz heralde şu an sadece beni kullanıyor annesi olduğumun farkında bile değil
ee heralde canım cocuk oldumu gezmeler bıtıyor bakma bıze cocuk yok gezıyoruz ıstesankı gezıyoruzda oylee nereye gıdıyoruz kaynana yada annem yada sulale ıste
ramazanda mecburı yani
kızlar amma kaynatmışsınız yaaa.. zor zar okuyabildim atlaya atlaya..
ben bir günü daha devirmenin mutluluğu ile uykuya gidiyorum.. inşallah hava serin olur da rahat rahat uyuyabilirim..
herkese iyi geceler.. yarın görüşürüz..
tabiki canım tabiki ammaann eşin yanında ailen yanında sağlıklı çok şükür insan daha ne ister ki dicem bebek diceksinnnnama o da gelicekkk çok bekletmeden inşallahhh
öyle deme canım benim ya Allah' ım inşallah sana bebeğini verir de bizde sana hasret kalırız nerde bu filiz valla çocuğu doğurdu daha da giremiyor deriz inşallahhhhhhh
görmesek de birbirimizi konuşmalar yetiyor canımm gerçekten hepinizi ayrı ayrı sevdim ancak bu kadar açık ve net olunabilir bence.. seni de çok seviyorumm ve düşün yani buraya gelmemeni göze alıyorumm kızz yeter ki bebişin gelsin çok bekletmedenn annesii
canımm burda akşam üzeri şimşekler çaktı valla şimdide bir soğuk esiyor ki sorma çoook şükürrinşallah oralara da gelir bu serinlik hamiş hamişş bunalmazsınnn
evet bak nerden bıldınbebek eksık neyse oda olucak ınsallahhh
yok kuzum ya gelırım ben ara arada olsa burayı bırakamam heralde
ama gercı ara ara gelınır cunku bebek ıcın radyasyon tehlıkelı
ben senı gordum kuzum
ayy canımmmmmmmmmm ınsallahhhhhhhhhh yaaaaaaaa
bende senı sevıyorum canımmmm
canımmm geçme sakın tehlıkelı ablam hıc gecmezdı hatta ben gecen ay ıgne tedavısı oldugum zaman bıle gecmedım :2::2::2:doktorunada sor ama genellıkle dıkkat et hem hamıleler hemde cocukları gecırmıyor aılelerıdünde burda öyleydi ama bugün yine sıcak..
Artık çıkıyorum uykum pek geldii.. Yarın görüşürüz..
**bu arada hani şu alışveriş merkezlerinde güvenlik kapıları varya onlardan geçmek gebelikte tehlikeli mi? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
Iyi geceler hepinize..
dünde burda öyleydi ama bugün yine sıcak..
artık çıkıyorum uykum pek geldii.. yarın görüşürüz..
**bu arada hani şu alışveriş merkezlerinde güvenlik kapıları varya onlardan geçmek gebelikte tehlikeli mi? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
iyi geceler hepinize..
gyman tuncss bngl33 kızlar gecmısımı okuyorsunuz
canımm burda akşam üzeri şimşekler çaktı valla şimdide bir soğuk esiyor ki sorma çoook şükürrinşallah oralara da gelir bu serinlik hamiş hamişş bunalmazsınnn
sağoll canımm benimmm
Biliriimm tabiii
Hahahah evet canımm sen beni gördünn
Inşallah canımm inşallah gelicek bak birsürü arkadaş hamile şuandayani pko lu olmak hamileliğe engel değil.. Sadece çooookkk sabretmek gerekiyor.. Inşallah burdaki bütüüüünnn bebek bekleyen arkadaşlarımız kavuşcak bebeklerine inşallahhhhBurası boşalınca yanii bütüün herkes bebeğini kucağına alınca pkolu olup hamile kalmayı başaranlar diye bir topik açarızz hep beraberrr Ondan sonra biz yaşlanırız çocuklarımız uğraşır durur beraber Ay çok saçmaladımm
araştırdım canım iki dakikada senin içinn şöyle diyorr : Güvenlik kapıları metal detektörü görevini görürler. Herhangi zararlı bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlik kapılarından geçmek sakıncalı değildir.
ama ben hamileliğimde geçmemiştimmmm
ama sen yinede doktoruna danışş nolur nolmazz
geçmişi okudum canm biyandan da int.tavla oynuyodum:)
.
ohhh canm sen böyle anlattkça içim gidiyo atlayıp gelecem ha.ben klimann altında terliyorum şuan.hiç esmiyo acayip baskın bi hava var.soğuk odadan çıkınca yüzüne buhar geliyo sanki.valla kıymetini bil yaşadığın şehrin ordunn içindemisiniz siz.biz geçenyıl kardeniz turu yapmıştık fatsa da kalmıştık ama okadr serin deildi sanki.
dünde burda öyleydi ama bugün yine sıcak..
artık çıkıyorum uykum pek geldii.. yarın görüşürüz..
**bu arada hani şu alışveriş merkezlerinde güvenlik kapıları varya onlardan geçmek gebelikte tehlikeli mi? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
iyi geceler hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?