ay allah korusun kuzum genetık olmuyor kı bu benım 2 ablamda yok annemde yok hemencecık hamıle kalmıs buyuk ablam annem hele ceket atsa babam o mısalı 2 tanede dusuk olmus dusun 6 kardes olucaktık nerdeyse
evet ya hepımızın bebegı oldugunda 2 bebek ıcın ugrasıcaz kız sen korunma bırak oluruna olursada gene süpriz olur
CANIM ABLAMIN DOKTORU hatta suan benım doktorum gecme demıstı ablama ama dıkkat et hamıle olan hıcbır bayan gecmıyor alısverıs merkezlerınde sonucta radyasyon var ordada ısı saglama almak lazımablam cocugunu bıle gecırmez ordan :)
canım şehrin içindeyim merkezdeyim ben.. gündüzleri çok bunaltıcı oluyor ama akşamalrı rahtalıyoruz vallaa..
ay canımm hamile hamile söylemem daha
ay canm bu dönemde ençok ihtiyaç duyduğum şey heralde serinlik.akşamı rahat geçirsem daha ne isterim zaten.üşümekten bahsediyonya süperya.
herkes uyudu gece kuşları kaldı :))bende bugün geç kaldım aslında neyse iyi geceler hayırlı sahurlar size kızlar..
tabiiki canımm riske atmamak lazım bende geçmemiştim nolur nolmaz hem zararı olmasa bile geçmez kimse yani kendimden bilirimmm
Allah korusun canımm benimm ya gerci benim oğlum var onda olmaz pko diye birşey ama bakalım Allah kimsenin başına vermesin valla..
ayyy canım olur felan nasıl bakarım iyi bir anne olamam yani yetişemem ikisine Rabbim kısmet ederse 5-6 sene sonra inşallah bakalım canımm bir kızım olsun çok isterim
amaan olsun da yeter kii valla kız erkek ben,m dediğimde laf mı yani
herkes uyudu gece kuşları kaldı :))bende bugün geç kaldım aslında neyse iyi geceler hayırlı sahurlar size kızlar..
valla yerınde olsam 2 sene korunurdum 5 6 cokkk ben mesela cocuk yapıyım hıc korunmıcam olsun olursa napıyım cok zor oldugu ıcın ve yasadıgım ıcın bu zorlukları ınadına korunmıycammmmmm cocuk oldugu zaman ıns hemen arkasına bıdaha olur
ben yıgenlerden alısıgım cocuklara
kıs ısterız her kadın kız annesı olmak ıster canım ama rabbım ne verırsede razıyız! saglıklı olsun yeter.
aynen canımm aynen öyle yeter ki olsun sağlıklı olsun.. ben korunmasan bile öyle olmaz diye düşünüyorum canım ya Rabbim bilir ama baya uğraşırım heralde daha doğru düzgün yumurtam yok bile hepsi boncuk boncuk olmuş :26::26:
canım eşimde aralarında 2 yaş olsun istiyor ama bilmiyorum diyorum ya zaten yapmaya kalksam da heralde zor olur gibime geliyo
bu akşam sohbete doyum olmuyor canımm ama sahur vakti geldiii
nasılsınız kızlar? bayağıdır yazamamıştım. şehir dışındaydım 2 hafta. 3-4 gün önce geldim evime.. Güzel gelişmeler var mı acep?
evet hayatım bak benım 1 sene 6 ay oldu hala olmuyor dusun o yuzden korunma surenı bence cok uzatmaa
orasını allah bılır tabı canımm belkıde heemncecık olur senınde
evet canım bende cıkıyorum sahur hazırlıyım gec bıle kaldımmmcok optumm ıyı gecelerrr ıyı sahurlarrr
hiç düşünmemiştim canım benim ya oğlum 1 yaşına gelsin de ondan sonra bırakırım belki korunmayı bak aklımı çeldinn
inşşallah senin bebeğin de daha çok uğraştırmaz seni canım çok istiyorum senin, burdaki bütün arkadaşların iyi haberleini duymayı..
bende geç kaldım valla canımmm geçicem şimdi mutfağaaöptümm canımmm bende iyi gecelerrrrrr
hoşgeldıntuncsss dısında hamıs haberımızz suanda yokkk maaleseff
Tünaydın canım evet ya denk gelemdik bir türlü sende çok sık girmediğin için canımAhhh Bicimm ahh Ben tedaviye başladım başlamsınada eşimde sperm testi yaptırdı doktor ona göre başlıcaktı tedaviye eşimde sperm sayısında sorun çıktı normali 20 milyon ve üzeriyken eşimde 18 milyon çıktı ben pko olmasam dahi normal yoldan hamile kalmam zor olurmuş o sperm sayısına göre.Ben sadece bende sorun oldunu sanıyordum.Ama sayı değişirmiş yani sağlıklı beslenmeyle o sayı yükselebilirmiş.Keçi boynuzu pekmezi benzeri şeyler aldık onları kullanıyor.Doktor benia detliyken çağırdı şeker yükleme testi yapılmıştı şükür onun sonucu temiz Eşimin sonucuna göre üroloğa yönlendirdi.eşinizin sprem sayısı az fakat bu aşılama için yeterli dedi.şimdi eşim üroloğa gidecek doktora bakalım inşallah bişey çıkmaz.Yine adetliyken eşimin sonuçlarıyla beraber gideceğiz doktora ozman klomen vericek sanırım.Bu arada endokrin doktoru ben artık çocuk tedavisine geçtiğim için dostinexin yerine uygun hafif dozda ilaç verdi onu kullanıyorum metformini kullanıyorum.Dua et canım eşimde büyük bir sorun çıkmasın.Sen neler yapıyorsun moralin keyfin nasıl iyisindir inşallah
dünde burda öyleydi ama bugün yine sıcak..
artık çıkıyorum uykum pek geldii.. yarın görüşürüz..
**bu arada hani şu alışveriş merkezlerinde güvenlik kapıları varya onlardan geçmek gebelikte tehlikeli mi? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
iyi geceler hepinize..
ben de bayılırım karalahana çorbasına biz de trabzonluyuz aslenay canım ıstedı gece gece severım bende canım
kaynanam bırde ısırgan otlu corba yapmıstı ay o ıgrenctı
ordudan getırmıs falan
yarın gene evde yokum kaynanama mısafır gelıo ordayız bugunde annemde yedık
gıdısatım hıc ıyı degıl evde 2 kere yemek yedık
tuncss canım nasılsın?
uyudun mu? uykusuz kalmışsın
heyecandan uyuyamıyorsundur çok doğal :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?