Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tabiiki canımm riske atmamak lazım bende geçmemiştim nolur nolmaz hem zararı olmasa bile geçmez kimse yani kendimden bilirimmm
Allah korusun canımm benimm ya gerci benim oğlum var onda olmaz pko diye birşey ama bakalım Allah kimsenin başına vermesin valla..
ayyy canım olur felan nasıl bakarım iyi bir anne olamam yani yetişemem ikisine Rabbim kısmet ederse 5-6 sene sonra inşallah bakalım canımm bir kızım olsun çok isterim
amaan olsun da yeter kii valla kız erkek ben,m dediğimde laf mı yani

canım şehrin içindeyim merkezdeyim ben.. gündüzleri çok bunaltıcı oluyor ama akşamalrı rahtalıyoruz vallaa..
ay canımm hamile hamile söylemem daha

ay canm bu dönemde ençok ihtiyaç duyduğum şey heralde serinlik.akşamı rahat geçirsem daha ne isterim zaten.üşümekten bahsediyonya süperya.

ay canm bu dönemde ençok ihtiyaç duyduğum şey heralde serinlik.akşamı rahat geçirsem daha ne isterim zaten.üşümekten bahsediyonya süperya.

biliyorum canım biliyorum bilmez miyim bu sıcakta ne zordur.. Allah' ım sana yardım etsin canım benimm ya.. İnşallah sağlıkla atlatırsın.. havaların da hiç soğmaya niyeti yok heralde

herkes uyudu gece kuşları kaldı :))bende bugün geç kaldım aslında neyse iyi geceler hayırlı sahurlar size kızlar..

evett canımm biz kalıyoruz böylee birazdan sahur hazırlıcam zatenn bende iyi geceler canımmm iyi bak kendine bebeğinee

Son düzenleme:

valla yerınde olsam 2 sene korunurdum 5 6 cokkk ben mesela cocuk yapıyım hıc korunmıcam olsun olursa napıyım cok zor oldugu ıcın ve yasadıgım ıcın bu zorlukları ınadına korunmıycammmmmm cocuk oldugu zaman ıns hemen arkasına bıdaha olur
ben yıgenlerden alısıgım cocuklara
kıs ısterız her kadın kız annesı olmak ıster canım ama rabbım ne verırsede razıyız! saglıklı olsun yeter.

herkes uyudu gece kuşları kaldı :))bende bugün geç kaldım aslında neyse iyi geceler hayırlı sahurlar size kızlar..

ay sorma canımmm yaa bız bır tek gece kusummla kaldıkkk bende gıdıcem sımdı sahur hazırlıgına
iyi geceler canımm cok optumm

nasılsınız kızlar? bayağıdır yazamamıştım. şehir dışındaydım 2 hafta. 3-4 gün önce geldim evime.. Güzel gelişmeler var mı acep?

aynen canımm aynen öyle yeter ki olsun sağlıklı olsun.. ben korunmasan bile öyle olmaz diye düşünüyorum canım ya Rabbim bilir ama baya uğraşırım heralde daha doğru düzgün yumurtam yok bile hepsi boncuk boncuk olmuş :26::26:

canım eşimde aralarında 2 yaş olsun istiyor ama bilmiyorum diyorum ya zaten yapmaya kalksam da heralde zor olur gibime geliyo
bu akşam sohbete doyum olmuyor canımm ama sahur vakti geldiii

Son düzenleme:

evet hayatım bak benım 1 sene 6 ay oldu hala olmuyor dusun o yuzden korunma surenı bence cok uzatmaa
orasını allah bılır tabı canımm belkıde heemncecık olur senınde
evet canım bende cıkıyorum sahur hazırlıyım gec bıle kaldımmm cok optumm ıyı gecelerrr ıyı sahurlarrr

hiç düşünmemiştim canım benim ya oğlum 1 yaşına gelsin de ondan sonra bırakırım belki korunmayı bak aklımı çeldinn
inşşallah senin bebeğin de daha çok uğraştırmaz seni canım çok istiyorum senin, burdaki bütün arkadaşların iyi haberleini duymayı..
bende geç kaldım valla canımmm geçicem şimdi mutfağaa öptümm canımmm bende iyi gecelerrrrrr

hehehhe valla canım maddi guc elverdımı dusunme canımm yaa 1 yasından sonra baska bakalımmm
ınsallah ugrastırmaz daha fazla:2:
inşş canım yasıycaz bızlerde o guzel heycanları
ok canım optum by by

tuncss canım nasılsın?
uyudun mu? uykusuz kalmışsın

heyecandan uyuyamıyorsundur çok doğal :))

Son düzenleme:

ben iyiyim canım sorun yok....
senin durumunda normal yolla da olabilir Allah büyük canım olasılık her zaman var ama aşılama kesin çözüm... diğer kontrollerinin iyi olmasına çok sevindim... keçiboynuzu pekmezi çok işe yarar evicap vitamin de işe yarar....
inşallah sonuç alacağız ikimizde canım.... :))
adetlerin ne durumda düzenlendi mi?

Son düzenleme:
kızlar selammmm bu uzayan beyaz akıntı benden adetle bırlıkte 12.gununde gelmıstı
bugun sabahh gene gelmıs hemde baya yogun?
ne olabılır kı geç yumurtlamıs olabılırmıyım
bugun 23 gunum :44:

geçme canım, "ben hamileyim" deyince zaten izin veriyorlar ben hiç geçmedim

ben de bayılırım karalahana çorbasına biz de trabzonluyuz aslen
ısırganı da annem mısır unuyla yapıyor süper oluyor

tuncss canım nasılsın?
uyudun mu? uykusuz kalmışsın

heyecandan uyuyamıyorsundur çok doğal :))

ayy canımmm.. havalar çok sıcak ondan uyuyamıyorum.. ama bi önceki gece fena değildi az uyumuşum.. iyi geldi..
şimdilik çok iyiyim.. inşallah böyle iyi devam eder herşey..
bende mesajını bugün gördüm.. sana cevap yazacaktım.. uygun zamanda uzuuun uzuuun yazacağım canım.. öpüyorum

** güvenlik noktalarından geçişle ilgili yardımlarınıza teşekkür ederim..
ben dün alışveriş merkezine gittim.. kapıdan geçerken hamileyim yandan geçicem dedim.. geçirmediler.. radyasyon yok bunlarda burdan geçin yandan olmaz dediler.. gıcık oldum.. ama bi daha geçmem artık.. geçemezsiniz derlerse de napııım bende girmem içeri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…