Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

geçme canım, "ben hamileyim" deyince zaten izin veriyorlar ben hiç geçmedim

ben de bayılırım karalahana çorbasına biz de trabzonluyuz aslen
ısırganı da annem mısır unuyla yapıyor süper oluyor

aa bızde ordu canım
karalahanaya bayıldımm gercekten cok guzel olsa sımdıde yerım ben yapamıyorum maalesef kaynanam yapıyor
ısırganı bı sefer yedım oda mısır unuylaydı ama agzıma battı hep sevmedım onu
ama okadarrrrrrrrrr faydalıymıssskı anlatamam mecbur yıyoruz genede..

sorma canım hastaneden çıkınca 2 gün annemde kaldım eşim istemedi daha fazla,neymiş ailesine ayıp olurmuş ,1 gün de kayınvalidemlerde kaldım.sonra yallah evime. zaten çok kötü geçti doğum sürecim moralim sıfırdı..3 gece hastanede geçirince suratım da asıktı haliyle. eşimin annesi dedi ki ,onları yanımda istemediğimi düşünmüş suratım asık olduğu için.. yahu ben nelerle uğraşıyorum azcık bana müsamaha gösterin.. bir de; yok şöyle emzir, yok böyle tut.. beni delirttiler etrafımda görümceler her kafadan bir ses çıkıyor normalde aramız iyidir ama lohusa psikolojisiyle nerdeyse aklımı kaçıracaktım ağla ağla bi hal oldum ilk birkaç gün.. şimdi evime geçtim kendi başımayım. ara sıra geliyorlar. annem de geliyor ara sıra. ancak rahatladım eşimle yalnız kalmak beni rahatlattı. inan insan hiç sabırlı olamıyor doğum sonrası ,ama ben gene de kendimi tuttum kötü söz söylemedim .suratım asıkmış ona bozuluyorlar bir de

Tanıyordur annesi tanımazmı kokundan tanır seni negüzel ya küçücük herşeyden habersiz bir melek Allah bağışlasın canım prensini

:
yok canım yaa hiç tanıyor gibi bir hali yok tamamen menfaat:)
amin canım darısı başına olsun inşallah

evet canım kendi başına bakmak çok yorucu ama en azından kafam rahat.. eşim de yardım ediyor sağolsun

canım ben arkasına yastık koyuyorum öyle de yan yatıyor.
hastane için gerekli şeyler
gecelik ,ped,iç çamaşır,tarak parfüm vs kozmetik kullanıyosan. bol bol bebek bezi çok gidiyor.zıbınlık ve tulum,eldiven,şapkası,çorap.bunlardan en az 3 tane al. alt açma bezi hazır olanlardan var pakette kullanıp atılan,onlardan aldım ben canbebe nin. ıslak mendil, biberon avent 1 numara,başta süt gelmiyor mama veriyorlar. emzik. battaniye.
bir de çikolata götürmüştüm gelenlere vermek için.
meme ucumu tutamadı küçük olduğu için ben de avent silikon göğüs ucu aldım birkaç gün sonra,ancak rahat ettim
humana still tea süt arttıran çaymış ondan da alabilirsin

nasıl ağzına battı yaaa çok şaşırdım
benim annem iyice pişirip el blendırıyla vuruyor onu

busmai bebiş uyuyor sanırım

tabi ki de uyuyor canım yoksa nerdeeee

alalala nasıl gecırmedı ben olsam ınat eder avm mudurunu cagrırdım
tuncsss işi saglama al canım gecme bence bırdahaaaa
oo bebek bızım kıymetlımızzz ne zorluklarla geldı o annesi

nasıl ağzına battı yaaa çok şaşırdım
benim annem iyice pişirip el blendırıyla vuruyor onu

:

canımmm blendrlamadı kaynanam
yok vıtamın gıdermıs falan fılan dedı normal ısırganlar kucuk kucuk duruyordu ıcındee

arkadaşlar adetlerim oldum olası düzensizdi , kızken gittiğim doktorlar geçer evlenince dedi .5 aylık evliyim korunmuyoruz ama bebiş yok henüz. Sağ kasığımda ağrılarım başladı adet sonrası doktora gittim alltan muayne etti ultrasonla da baktı ben ağrımın sebebi kist sandım doktora sordum ama rahim yumurtalıklar normal dedi , kistim olsaydı eğer çıkar mıydı yoksa başka tetkikler mi yaptırmam gerek ? doktorlar adam gibi cevap vermiyorlar şimdiden tşk ediyorum Rabbim şu mübarek günlerde dualarımız kabul etsin tüm isteyenlere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasib etsin İnşallah...

alalala nasıl gecırmedı ben olsam ınat eder avm mudurunu cagrırdım
tuncsss işi saglama al canım gecme bence bırdahaaaa
oo bebek bızım kıymetlımızzz ne zorluklarla geldı o annesi

aynen canım yaa
bana da sezaryen sırasında belden aşağı uyuşturmuşlardı ayıktım yani ama gene de beynim biraz uyuşmuştu.. doktorlar beni sakinleştirmek için şaka yapıyordu "bebeğini gösterelim mi sana ,göstermeyelim mi" diye.. son kalan gücümle dilimin döndüğü kadar "gösterin" dedim "3 yıldır onu bekliyorum" sonra çıkardılar ve gösterdiler çok değişik bir duygu .."sonunda.. Allaha şükürler olsun"dedim içimden. sonra tamamen bayılttılar beni odamda açtım gözlerimi

ayy tüylerım dıken dıken oldu yaaa :2: ne kadar zorluklardan gecıyoruz işte bıde gostermıcekmısler sakası bıle kotu ıyı bagırmıssın
heralde ya degısık bır duygudur 9 ay karnında tası sonra dunyaya getır besle buyut
rabbım ya ne kadar buyuk valla allah saglık versın oglusunaada sızlerede canımmmm zorluklardan gecmıssın ama sonu guzel dımı deger yanı o kadar zorluga

Selam kizlar ben geldim. 20 yasimda bekarim. 1 ay once kilo alma , asiri tuylenme ve adet olamama sebebiyle doktora gittim ve pko oldugumu ogrendm. Doktorum 6 aylik diane 35 tedavisi verdi. Simdi ilaca baslamak icin adet olmayi bekliyorum. Tam diyorum bugun olucam galiba ama yine yok. Aslnda daha 1 hafta gecikti simdilik ama ilaca basliyicagim icin acele ediyorum. Sizler ilac olarak ne kullaniyosunuz.

anladim canim tabiki hmal etmemek gerekir ama iste bekarken gerek gömüyo insan sonrasini bilemio.. allah bebegine uzun uzun ömürler versin canim, zamani gelince de güzel bi kardesi olsun

ya bu eşler niye böyle bırak ayıp olsun yeterki sen rahat et.o dönemde senn rahatın daha önemli ama gelde anlat.ailenede söyle orda rahat ediyo orda kalcak de.sen yine gidip 1günde kayınvalidende kalmışsın ben onuda yapmazdım.en iyisi evin canm senn yanına gelsin annen.eşlerin ailesi çok bencil oluyo niyeyse doğumdan sonra kendi derdin yetmiyomuş gibi bide onlar üzülmesin diye gülücük dağıtsaydın.işte annen ne kadar suratın asık olsada böyle düşünmez ama onlar düşünür.ahhh ahhh benm başıma neler gelecek dur bakalım.eşimle önceden onun kavgasını yaptık zaten.sen yannda anneni istersin bizimkiler gelmesin istersin dedi bende evet dedim ilk başlarda tabikide annemi isterim senn annenn yannda rahat edemem dedim.yani bizim aileler çok yakın olmadığı için gelen kalacak tabiki ben ilk başta kendi annem kalsın isticem doğal olarak.onlarda gelecek öyle kalmasınlar tabi evin içinde bisürü insanmı olsun kaynanam gelince kayınbaba görümcede gelir bide benm annem babam.valla kalalım felan derlerse ben dicem kibarca şimdilik annem kalsın sonra siz gelirsiniz dicemde annem kalsa 1ay felan zaten ben alışırım artk kimseyede gerek kalmaz sonra onlar gelelimmi derlerse gerek yok ben hallediyorum derim.tabi sevmeye görmeye gelsinler onları esirgicek deilim ama ben kayıvalidemle günlerce aynı evde kalmak istemem.eşim işe gitcek ben onla kalcam düşüncesi bile kötü.hamileliğimdede istersen geleyim dedi ben hemen yokyok gerek yok dedim anlarsa anlasın istenmediğimi oturup düşünsün acaba niye istenmiyorum diye.gerçi öyle düşünmezler gelinde saygısız derler ama olsun onlar için kendimi sıkıntıya sokamam.şimdi böyle diyorumda ozamana ne olur zaman ne gösterir bilemem Allah muhtaç etmesin onlara.Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin sağlık versin inşallah.neyse canm ben bu konuyla ilgili daha sayfalarca yazabilirim.

bebk bezi kaçtane yeterli oluyo canm.ben 2takım koymuştum 3.yüde koyayım ozaman.mamayı hastaneden veriyolarmı alalımmı?göğüs ucunu bende aldım.şimdi kutusunn içinde dışı yağlı gibi bişey kullanmadan önce kaynatın diyo onu nasıl koyayım hastane çantama orda kaynatma imkanı olmaz kaynatıp temiz bi buz.poşetine koyup öylemi koysam çantama.mesela emzikte kaynatılacak şimdiden kaynatıp emzik kutusuna koysam ozamana kadar temiz kalırmı çantann içinde sanki tekrar pis olur gibime geliyo.herşeyi hazırladım nerdeyse bi bunları nasıl koyacağımı bilemedim.

kızlar meraba canlarım . nasılsınız?? ben bu ay hiiiç bişey kullanmadım bikaç ay da kullanmıcam ne adet için ne yumurta çatlaması için. sadece hayıt ve bal çörek otu tarçın yapıcma inş. bu ay başladım yapmaya ve acaba yumurtam çatladı mı öğrenmek için haftaya ayın 5 inde progesteronuma baktırcam inş. değerin kaç olması gerekiyor kızlar bilgisi olan var mı?

merhaba mutlu, degerın 10'dan fazla olursa ıyıye yakın oluyor.Benım doktorum 15 olursa cok guzel olur dıyor.Ama 10dan fazla da olursa yumurtlama var demektır.
Benımkı 0,76

Son düzenleme:
kızlar selammmm bu uzayan beyaz akıntı benden adetle bırlıkte 12.gununde gelmıstı
bugun sabahh gene gelmıs hemde baya yogun?
ne olabılır kı geç yumurtlamıs olabılırmıyım
bugun 23 gunum :44:

canım inşallah yumurtlama değil de bebiştirr o ben bilmiyorum acaba arkadaşalr biliyor mu bende de oldu uzayan beyaz akıntı ama daha da olmadı sende ikinci defa olmuşssa bende merak ettim şimdiiii :26::26:

anladim canim tabiki hmal etmemek gerekir ama iste bekarken gerek gömüyo insan sonrasini bilemio.. allah bebegine uzun uzun ömürler versin canim, zamani gelince de güzel bi kardesi olsun

evet canımm bekarken öyle düşünüyordum.. amiinnn canımm benimm aminn Allah herkese bebeğini versin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim.. inşallah herkes yavrusuna kavuşur hayatımmm

canım beniim bildiğim 6 nın üstü iyi bir değer ama tabi ve 10 ve üstü çok daha iyi.
okuduğum kadarıyla bu sadece yumurtladığını gösterşiyor
progesteronu 8 çıkıp doktoru 15 daha iyi diyen biri o ay hamile kalmış
bence okadar takma ve yumurtaldığını gör rahatla:)
ben sırf onun için bu ay yaptırdım 8.8 çıktı
yumurta yoksa 0 lı bir rakam çıkıyor.

merhaba mutlu, degerın 10'dan fazla olursa ıyıye yakın oluyor.Benım doktorum 15 olursa cok guzel olur dıyor.Ama 10dan fazla da olursa yumurtlama var demektır.
Benımkı 0,76
50 60 çıkan da var onlar ne yumurtluyor merak ediyorumD
crimsoncum canım 10 değilde 5 6 yumurtalığını gösteriyor.

kızlar selammmm bu uzayan beyaz akıntı benden adetle bırlıkte 12.gununde gelmıstı
bugun sabahh gene gelmıs hemde baya yogun?
ne olabılır kı geç yumurtlamıs olabılırmıyım
bugun 23 gunum :44:
canım benim başıma bi iki kez geldi bu ilk olduğunda heh tamam yumurtalama akıntısı bu demiştim adetim (atıyorum) 32. gün olacak demiştim. sonra 30. gün oldu gene akıntı geldi. sen neyin nesisin dedim
sonra 45. günde adet oldum
pko olduğundan iki kere gelişmeyen yumurta yapmışım oysaki dedim sonradan.
inşallah sen de öyle olmaz da vaktin de gelir adetin
he ya da gelmesin adetin ama gebe ol

beim de çarşamba adet olmama gerek.
cuma gidip adetin 3. günü yapılan hormon testlerini yaptırcam 3 4 aydır yaptırmıyorum.
bir de smearı sorarım artık:)

Selamlar! kimseler yok tabi istanbul dışında iftarı yapmaya başlıyorsunuz şimdi :))) biz bugün kahvaltı etcez ondan biraz daha rahatım, filizcim de gel topiğe dedi bir uğrayım dedim :)))

tuncs tekrar tebrikler, herkese neşeye boğmuşsun harika olmuş topik :) bu neşemiz bebişine katlanarak ulaşsın inşalllah!

busmai
gözlerim dolarak okuyorum yazdıklarını.. Allah analı babalı büyütsün canım! msj atmıştım sana ama vaktin olmamıştır zor geçer ilk günler. gözün aydın! inşallah ilk kalabalık akınını rahat atlatırsın da çekirdek ailenizin tadını çıkarırsınız :)) 40ından sonra çekirdek aileniz oluşuyor artık sizsize kalıosunuz :) Allahım sağlık versin..

lepi
favori listemdesin :))) ben de geyiğe bayılan bi tip olduğumdan keyifli oluo yazdıklarını okumak..

benim kasık ağrım bir ayı hayli hayli devirdi, burda konu açıp sordum bir arkadaş sağolsun yardımcı oldu, o da yaşamış hem kahve akıntıları hem de hafif kasık ağrısını ve hafif bir enfeksiyon çıkmış rahimde. antibiyotik vermişler. ben de başliim dedim ama başlayacağım zaman azaldı.. şimdi hala geçmedi ama daha az. c.tesi de orgametril başladım artık söksün diye.. 10 gün kullancam, adetimi bilirim en azından. SATımı da bilmiyorum yalan oldu yine
ne güzel düzene girdi diye sevinmiştim ama tık tok (( metforminciler ilk yumurtlama sonrası tık yok bende yaaa (
sıkılıyorum, bunalıyorum, normalime dönüyorum fln ne olcak bilmiorum :) kaçıncı günümdeyim hangi aşamadayım adet ne zaman vs vs hiçbirinin cevabı yok

istanbulda daha iftara var ben de oturu-dum showdaki yemek programını izliyip kendime kötülük yapıyorum
geyik yapa yapa bi gün boynuzlancam(evlerden ırak muhaha)
neyse sen bence git doktora ot mot bi yere kadar bi git baksın doktor versin ilacı sana
birinin söylemesiyle ilaç içilir mi bir de antibiyotik cık cık tacvip etmedi lepik
satları boşver ya 45 günde bir adet olduğumda say say bitmiodu
millet üstüme adet olurken ben hala olmayı bekliyodum
hoş sadece 7 gün kısaldı adetim ama bunada şükür
sen metdormine devam et
iki tane içmeye dikkat et elbet etki edecektir sana da
sağlığına kavuşman dileğiyle

kaldı 11 dakika :))) trt açık tabi ki!
yok yok geyikten zarar gelmez, geyik candır ehhehe.. geyikten boynuz olaydı kocam babalık hasreti çekmezdi heralde şimdiye kadar bişe olmaz devam

doktor yok bişi dio gönderiyo terbiyesizler.. :) iş başa düştü!

of canım ya hakketen satım hangisi bilmiyorum bir mayısta oldu normal adet, o cepte tamam ondan sonra haziranda yarım gün bir kanamam oldu ben onu da adet saymıştım ama bu ağrı enfeksiyonsa emin olamadım (( mayıstaki geçerliyse 2 ay oldu (( ilkinde 30 günde yumurtlamıştım geri gelmesi gerekmio mu?

zaten senelerce günde 1 tane kullandım, kime misin dedi bilmiyorum 2ye çıkarınca 5 ay sonra yuumurtlama oldu ama gerisi gelmedi :) la havle!

amin şeker )

walla bizde adet düzensizse -hele hele uzunsa- akıntının her türlüsü teşrif edio.. nasıl istersen, şeffaf uzayan mı alırsın, krem formatında mı verelim, uzasın mı kısalsın mı yalan olduk hakketen takip ederken..
ateş de takip edemedim.. garip bir testere oluşturdum, site de yoruldu, ben de yoruldum bıraktım artık
)))

Benımkı 0,76

sağol crimsoncum. muhtemelen benimkide o değerlerde çıkar hiç umudum yok zaten öylesine gidicem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…