Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet canım ya kendi annemle onun annesini aynı kefeye koymamı bekliyor neredeyse ..sonuçta kanaman oluyor bilmemne bunları kayınvalidenin yanında nasıl atlatabilirsin,bu konuda anlaşamıyoruz ama eşim çok iyidir diğer konularda hep gönlümü alır ben de sırf onun gönlü olsun diye gidip orda da kaldım ama çok strese girdim bunları ilerde kakarım başına:)
mamayı hastanede veriyorlar hepsini kaynat hazır dursun poşette bişey olmaz. bebek bezi en az 6-7 tane al. kıyafet de erkek olduğu için ordan burdan çişini sızdırıp batırdı kıyafetlerini valla hastanede. hala başa çıkamıyorum:)

yok canım bağıramadım zorla konuştum sesim zor çıkıyordu:)

Son düzenleme:

benim doktorum 3ün üstünde mi altında mı diye baktırmıştı. o da sanırım pkomuz yüzünden.. bizde 21.gün kesin olmadığından en azından yükselip yükselmediğine bakıolar. geç olabilir yumurtlama. dedikleri gibi yumurtlama olmamışsa 0'lı bir değer ama 3ün üstündeyse belki tekrar baktırman gerekebilir... ben daha 0'dan öteye gidemedim :))) inşallah seninki yüksek çıkar :))

bizim kadar ince düşünemiyorlar işte.. onun annesini ayırdığını, dışladığını zannediyorlar, detaylara inemiyorlar.. ah şu erkekler!.. sen sakin olmaya çalış canım, 40ı çıksın biraz daha rahatlicexin inşallah :)) bir düğün, iki bebek olayı aile karmaşası demek ama yaşadığımız en kötü sorun bu olsun napalım :))) Mucizen kucağında, ona bak ve "diğer hiçbir şey umurumda değil" de :))

kızlar merhabaa muhabbetinizi bölmek gibi olmasınnnnn
yumurtlamadan kaç gün sonra adet görülür canlarım biliyor musunuzz 15 gün sonra mıı :26::26:

kızlar merhabaa muhabbetinizi bölmek gibi olmasınnnnn
yumurtlamadan kaç gün sonra adet görülür canlarım biliyor musunuzz 15 gün sonra mıı :26::26:

normalde 14 gün sonra ama bizde daha erken görülebiliyor canım. BAT için 14-15 gün koy, daha erken olursa da problem yok :)

asıl büyük alışverişi kısmet olursa ramazandan sonra yapıcam canım.şimdilik öyle internetten gördğüm ufak tefek şeyleri almaya çalışıyorum dediğin gibi özeniyorum işte, herşeyi alasım var bu yastık çok az kullanılacak bir şey.o yüzden kararsız kaldım ama büyük ihtimalle almayacağım.

canım ben hiç geçmedim ayrıca hamile olmasak bile geçme zorunluluğumuz yok , hele hamileyken hiç bir kuvvet geçiremez , sende herihtimale karşı geçme .

kızlar selammmm bu uzayan beyaz akıntı benden adetle bırlıkte 12.gununde gelmıstı
bugun sabahh gene gelmıs hemde baya yogun?
ne olabılır kı geç yumurtlamıs olabılırmıyım
bugun 23 gunum :44:
canım çok yoğun geldiyse çatlamıştır, bu günlerde ilişki olmalı.

canım epiduralle acı hissettinmi.bebek çıktıktan sonra neden tamamen uyuşturdular ki ayık olman gerekmiyormuydu ? ay ne meraklıyız dimi şimdi biz. yanında olsam sabahlarız vallahi.Allah bizede nasip etsin.

canım 21. gün progesteron testin 10 ve üzeri çıkması gerekiyor.9-8 de de yumurtlama olmuş kabul ediliyor fakat en kaliteli yumurta 10 ve üzeridir.

slm arkadfaslar ben pkoluyum ama drum bana pko sendromu dıyemeyız dedi en son ayın 13unde muayenede yumurtalıgın çatlamak uzere gun asırı ılışkıye gır dedi 6 7 gun içinde adet olcan dedi bugun dediği zamanı 10 gun gectı kanda test yaptım 2.00 cıktı

normalde 14 gün sonra ama bizde daha erken görülebiliyor canım. BAT için 14-15 gün koy, daha erken olursa da problem yok :)

anladımmm canımm çok teşekkür ederim cevabınn için bir de şeyy bir soru daha sorabilir miyim sana yine yumurtlamayla ilgilii

???
daha çatlamamış bir yumurtanın üzerinden 6-7 gün sonra adet???
canım yumurta çatladıktan sonra 14 gündür normalde süre.. sen en az 14 gün koy! yani ağustosa girmeden yaptığın testler erken, biraz daha bekle!

canım yanı ben 13unde gıttım dr 6 7 gun içinde o zaman 13 e 14 mu eklım sence

sen de demekki baya bir zor yumurta oluşuyor ozamna sabırla içmeye devam edeceksin canım
inşallah tamamen düzene girer. ya ateşine bir baksana sen
takip yapmana gerek yok sen dil altından ölç söyle bana bakayım bi
mesela benim normalde 36.1 2 3 4 olur ama yumurtalama olunca 36. 6 7 8 9 37.0 ye kadar çıkar
sen de biliyorsundur heralde normal değerlerini bi bak hele
belkim hamilesindir yahu
bi de 6 ay beklermişin sen adet olcam diye en son doğuma gidermişin.
yurt dışında oluyo ya

sen ateşine bak sabaah
unutma dil altından

ay mutlu ben testi yaptırdım bakayım dedi,m milletinki ne çıkıo
bi girdim topike biri fio 50 öbürü dio 60 biri demiş 70 (bu şaka:))
ama 15 20 30 havada uçuo
8 çıkan üzülmüş
dedeim de gidin ben 0 ı görmediğime seviniom sizin üzüntüye nbakın
tabi bunları içimden diyip topiki terk ettim ve bu testin gereksdiz olduğuna karar verdim
çünkü 60 ı gören ben değildim

busmai bebeğin ne güzel kokuyordur şimdi
yerime bi kez koklayıp sev bayadır yeni doğmuş bebek görüp koklayamadım

hahahah sor tabi canım! çok geç kalma ama sızmayım :) uyku bastırıyor yavaş yavaş :)))

ayyy tamam canımm son sorum sözzz canım şimdi geçen gün benden böyle nasıl söyleyeyim bilmiyorumm mideni bulandırmak istemiyorum canımmm ama böyle beyaz renk fazlaca uzayan bir akıntı geldiii ama sadece bir defaa.. ondan sonraki günde aynı akıntı ama renksizdii.. ama şimdi hiçbir şeyy yokkk.. o akıntı yumurtlama akıntısı olabilir mi acaba diye sorcaktımmm canımmm

canım yanı ben 13unde gıttım dr 6 7 gun içinde o zaman 13 e 14 mu eklım sence

çatlamak üzere demiş canım! kaç günde çatlar bilmiyoruz.. hadi 2 günde çatlicek desek, üzerine 14 ekleyince 29u oluyor değil mi? BAT için onu alabilirsin. testi ne zaman yaptırdın??
0 da çıkmamış ama geç döllenmiş de olabilir.. biraz daha beklemekte fayda var.

testi bu akşam yaptırdım canım o zaman kaç gun sonra bıdaha yaaptırıyım yada persembe gunu doktora gıdıcem ultrasonda anlamazmı

ay güldürdün beni gece gece ay inşallah!!! yok ya heveslenip duruorum koca bir "foosss" gelio

ölçtüm canım 1-2 aydır ölçüyorum tablo da cozuttu yakında beni siteden atacaklar ateş tablosu sitesinde blocklanan ilk şahsiyet olcam bir ara 37'yi gördüm ben!!! sonra tak dedim düştü! ama yumurtlasaydım adet de gelirdi (( garibim ölçmeye başlayınca bi 10-15 gün sonra yakalıo yumurtladın diye.. ondan sonra mütemadiyen yeniden düzenledim diyip kaldırıo çizgiyi hahahaha.. tam yüksek giderken en son gene düşünce ve adet gelmeyince bıraktım gitti :))) bıraktım gitti derken 2 gün önce hahahaha

atarım sana tablomu.

benim de rekorum 0,85!!! yuvarlasan 1 eder aslında ordan yırtabilirim o yüksek çıkanların heralde hamilelik de olmuş lepi be!!! hamilelikte çok daha yüksek çıkıo ya.. :) ya da 3er 5er mi yumurtladılar naptılar corpus luteumlar çıldırdı progesteron üretmekten :))

inşallah kendi bebeğini koklarsın ilk :))

evet canım görmüştüm sanırım senin bu sorunu.
burda mide bulancak bişi yok bi muayene olmadığımız kaldı birbirimize o yüzden rahat ol :)))

yumurtlama akıntısı genelde şeffaf (veya losyonumsu hafif beyaz) yumurta akı gibi ve baş ve işaret parmağının arasına alıp da açtığında baya uzayan bir akıntı olur.
eğer adetinin uygun bir günündeyse yumurtlama akıntısıdır :))) ki seninki %90 yumurtlama!!!

2 gün gelip de durduysa durduğu gün yumurtlamışsındır... umarım çalışmışsındır akıntı günlerinde :))) adetlerin düzenli mi? 14 gün sonrası BATa mı denk geliyor? değilse bile BAT işaretle 14 gün sonrasını. test veya adet için..

testi bu akşam yaptırdım canım o zaman kaç gun sonra bıdaha yaaptırıyım yada persembe gunu doktora gıdıcem ultrasonda anlamazmı

ultrasonda görünmesi için çok erken! ama belki yumurtlama zamanını tahmini söyleyebilir sen de ona göre gün belirlersin..
ya da doktora gitmişken testi tekrarlarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…