canım beniim bildiğim 6 nın üstü iyi bir değer ama tabi ve 10 ve üstü çok daha iyi.
okuduğum kadarıyla bu sadece yumurtladığını gösterşiyor
progesteronu 8 çıkıp doktoru 15 daha iyi diyen biri o ay hamile kalmış
bence okadar takma ve yumurtaldığını gör rahatla:)
ben sırf onun için bu ay yaptırdım 8.8 çıktı
yumurta yoksa 0 lı bir rakam çıkıyor.
50 60 çıkan da var onlar ne yumurtluyor merak ediyorumD
crimsoncum canım 10 değilde 5 6 yumurtalığını gösteriyor.
lepi süpersiiin:) 50 60 olanlar snaıırm devekuşu gibi yumurtluyor:):) sağol canım bilgilendirdiğin için ama hiiiç umudum yok muhtemelen 0 lı bişeyler çıkar bende:):) doğuştan hasarlıyım ben:):) hayıt içiyorum bir de bal çörek otu tarçın yapıyorum o yüzden baktırcam işe yaradı mı diye
evet canım ya kendi annemle onun annesini aynı kefeye koymamı bekliyor neredeyse ..sonuçta kanaman oluyor bilmemne bunları kayınvalidenin yanında nasıl atlatabilirsin,bu konuda anlaşamıyoruz ama eşim çok iyidir diğer konularda hep gönlümü alır ben de sırf onun gönlü olsun diye gidip orda da kaldım ama çok strese girdim bunları ilerde kakarım başına:)ya bu eşler niye böyle bırak ayıp olsun yeterki sen rahat et.o dönemde senn rahatın daha önemli ama gelde anlat.ailenede söyle orda rahat ediyo orda kalcak de.sen yine gidip 1günde kayınvalidende kalmışsın ben onuda yapmazdım.en iyisi evin canm senn yanına gelsin annen.eşlerin ailesi çok bencil oluyo niyeyse doğumdan sonra kendi derdin yetmiyomuş gibi bide onlar üzülmesin diye gülücük dağıtsaydın.işte annen ne kadar suratın asık olsada böyle düşünmez ama onlar düşünür.ahhh ahhh benm başıma neler gelecek dur bakalım.eşimle önceden onun kavgasını yaptık zaten.sen yannda anneni istersin bizimkiler gelmesin istersin dedi bende evet dedim ilk başlarda tabikide annemi isterim senn annenn yannda rahat edemem dedim.yani bizim aileler çok yakın olmadığı için gelen kalacak tabiki ben ilk başta kendi annem kalsın isticem doğal olarak.onlarda gelecek öyle kalmasınlar tabi evin içinde bisürü insanmı olsun kaynanam gelince kayınbaba görümcede gelir bide benm annem babam.valla kalalım felan derlerse ben dicem kibarca şimdilik annem kalsın sonra siz gelirsiniz dicemde annem kalsa 1ay felan zaten ben alışırım artk kimseyede gerek kalmaz sonra onlar gelelimmi derlerse gerek yok ben hallediyorum derim.tabi sevmeye görmeye gelsinler onları esirgicek deilim ama ben kayıvalidemle günlerce aynı evde kalmak istemem.eşim işe gitcek ben onla kalcam düşüncesi bile kötü.hamileliğimdede istersen geleyim dedi ben hemen yokyok gerek yok dedim anlarsa anlasın istenmediğimi oturup düşünsün acaba niye istenmiyorum diye.gerçi öyle düşünmezler gelinde saygısız derler ama olsun onlar için kendimi sıkıntıya sokamam.şimdi böyle diyorumda ozamana ne olur zaman ne gösterir bilemem Allah muhtaç etmesin onlara.Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin sağlık versin inşallah.neyse canm ben bu konuyla ilgili daha sayfalarca yazabilirim.
bebk bezi kaçtane yeterli oluyo canm.ben 2takım koymuştum 3.yüde koyayım ozaman.mamayı hastaneden veriyolarmı alalımmı?göğüs ucunu bende aldım.şimdi kutusunn içinde dışı yağlı gibi bişey kullanmadan önce kaynatın diyo onu nasıl koyayım hastane çantama orda kaynatma imkanı olmaz kaynatıp temiz bi buz.poşetine koyup öylemi koysam çantama.mesela emzikte kaynatılacak şimdiden kaynatıp emzik kutusuna koysam ozamana kadar temiz kalırmı çantann içinde sanki tekrar pis olur gibime geliyo.herşeyi hazırladım nerdeyse bi bunları nasıl koyacağımı bilemedim.
ayy tüylerım dıken dıken oldu yaaa :2: ne kadar zorluklardan gecıyoruz işte bıde gostermıcekmısler sakası bıle kotu ıyı bagırmıssın
heralde ya degısık bır duygudur 9 ay karnında tası sonra dunyaya getır besle buyut
rabbım ya ne kadar buyukvalla allah saglık versın oglusunaada sızlerede canımmmm zorluklardan gecmıssın ama sonu guzel dımı deger yanı o kadar zorluga
lepi süpersiiin:) 50 60 olanlar snaıırm devekuşu gibi yumurtluyor:):) sağol canım bilgilendirdiğin için ama hiiiç umudum yok muhtemelen 0 lı bişeyler çıkar bende:):) doğuştan hasarlıyım ben:):) hayıt içiyorum bir de bal çörek otu tarçın yapıyorum o yüzden baktırcam işe yaradı mı diye
evet canım ya kendi annemle onun annesini aynı kefeye koymamı bekliyor neredeyse ..sonuçta kanaman oluyor bilmemne bunları kayınvalidenin yanında nasıl atlatabilirsin,bu konuda anlaşamıyoruz ama eşim çok iyidir diğer konularda hep gönlümü alır ben de sırf onun gönlü olsun diye gidip orda da kaldım ama çok strese girdim bunları ilerde kakarım başına
yok canım bağıramadım zorla konuştum sesim zor çıkıyordu:)
kızlar merhabaamuhabbetinizi bölmek gibi olmasınnnnn
yumurtlamadan kaç gün sonra adet görülür canlarım biliyor musunuzz 15 gün sonra mıı :26::26:
asıl büyük alışverişi kısmet olursa ramazandan sonra yapıcam canım.şimdilik öyle internetten gördğüm ufak tefek şeyleri almaya çalışıyorum dediğin gibi özeniyorum işte, herşeyi alasım varcanm bende çok düşündüm onu almayı hatta biyerde de uygun fiyata bulmuştum sonra int.araştırdım vazgeçtim.bazıları ben kullandım çok memenunum yazmışta bazılarıda zaten bebek küçükkken nasıl yatırıyosan öyle kalıyo demiş dönemiyolarya.büyüyüncede onun içine sığmıyo demiş bana mantıklı geldi.almamakta karar kıldım diym.ya hevesliyizya şimdi gerekli gereksiz herşeyi almak istiyoruz dimi.ama abartmamak lazım sanki.bide emzirme yastığı var onda baktım çok saçma geldi bana hepsini alacak olsak canm ohooo.sen alışverişine başladınmı?
canım ben hiç geçmedim ayrıca hamile olmasak bile geçme zorunluluğumuz yok , hele hamileyken hiç bir kuvvet geçiremez , sende herihtimale karşı geçme .dünde burda öyleydi ama bugün yine sıcak..
artık çıkıyorum uykum pek geldii.. yarın görüşürüz..
**bu arada hani şu alışveriş merkezlerinde güvenlik kapıları varya onlardan geçmek gebelikte tehlikeli mi? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
iyi geceler hepinize..
canım çok yoğun geldiyse çatlamıştır, bu günlerde ilişki olmalı.kızlar selammmm bu uzayan beyaz akıntı benden adetle bırlıkte 12.gununde gelmıstı
bugun sabahh gene gelmıs hemde baya yogun?
ne olabılır kı geç yumurtlamıs olabılırmıyım
bugun 23 gunum :44:
canım epiduralle acı hissettinmi.bebek çıktıktan sonra neden tamamen uyuşturdular ki ayık olman gerekmiyormuydu ? ay ne meraklıyız dimi şimdi biz.aynen canım yaa
bana da sezaryen sırasında belden aşağı uyuşturmuşlardı ayıktım yani ama gene de beynim biraz uyuşmuştu.. doktorlar beni sakinleştirmek için şaka yapıyordu "bebeğini gösterelim mi sana ,göstermeyelim mi" diye.. son kalan gücümle dilimin döndüğü kadar "gösterin" dedim "3 yıldır onu bekliyorum"sonra çıkardılar ve gösterdiler çok değişik bir duygu .."sonunda.. Allaha şükürler olsun"dedim içimden. sonra tamamen bayılttılar beni odamda açtım gözlerimi
canım 21. gün progesteron testin 10 ve üzeri çıkması gerekiyor.9-8 de de yumurtlama olmuş kabul ediliyor fakat en kaliteli yumurta 10 ve üzeridir.kızlar meraba canlarım . nasılsınız?? ben bu ay hiiiç bişey kullanmadım bikaç ay da kullanmıcam ne adet için ne yumurta çatlaması için. sadece hayıt ve bal çörek otu tarçın yapıcma inş. bu ay başladım yapmaya ve acaba yumurtam çatladı mı öğrenmek için haftaya ayın 5 inde progesteronuma baktırcam inş. değerin kaç olması gerekiyor kızlar bilgisi olan var mı?
normalde 14 gün sonra ama bizde daha erken görülebiliyor canım. BAT için 14-15 gün koy, daha erken olursa da problem yok :)
slm arkadfaslar ben pkoluyum ama drum bana pko sendromu dıyemeyız dedi en son ayın 13unde muayenede yumurtalıgın çatlamak uzere gun asırı ılışkıye gır dedi 6 7 gun içinde adet olcan dedi bugun dediği zamanı 10 gun gectı kanda test yaptım 2.00 cıktı
???
daha çatlamamış bir yumurtanın üzerinden 6-7 gün sonra adet???
canım yumurta çatladıktan sonra 14 gündür normalde süre.. sen en az 14 gün koy! yani ağustosa girmeden yaptığın testler erken, biraz daha bekle!
anladımmm canımm çok teşekkür ederim cevabınn için bir de şeyy bir soru daha sorabilir miyim sana yine yumurtlamayla ilgilii
kaldı 11 dakika :))) trt açık tabi ki!
yok yok geyikten zarar gelmez, geyik candırehhehe.. geyikten boynuz olaydı kocam babalık hasreti çekmezdi heralde şimdiye kadar bişe olmaz devam
doktor yok bişi dio gönderiyo terbiyesizler.. :) iş başa düştü!
of canım ya hakketen satım hangisi bilmiyorumbir mayısta oldu normal adet, o cepte tamam ondan sonra haziranda yarım gün bir kanamam oldu ben onu da adet saymıştım ama bu ağrı enfeksiyonsa emin olamadım (( mayıstaki geçerliyse 2 ay oldu (( ilkinde 30 günde yumurtlamıştım geri gelmesi gerekmio mu?
zaten senelerce günde 1 tane kullandım, kime misin dedi bilmiyorum2ye çıkarınca 5 ay sonra yuumurtlama oldu ama gerisi gelmedi :) la havle!
amin şeker)
sen ateşine bak sabaahwalla bizde adet düzensizse -hele hele uzunsa- akıntının her türlüsü teşrif edio.. nasıl istersen, şeffaf uzayan mı alırsın, krem formatında mı verelim, uzasın mı kısalsın mıyalan olduk hakketen takip ederken..
ateş de takip edemedim.. garip bir testere oluşturdum, site de yoruldu, ben de yoruldum bıraktım artık)))
ay mutlu ben testi yaptırdım bakayım dedi,m milletinki ne çıkıolepi süpersiiin:) 50 60 olanlar snaıırm devekuşu gibi yumurtluyor:):) sağol canım bilgilendirdiğin için ama hiiiç umudum yok muhtemelen 0 lı bişeyler çıkar bende:):) doğuştan hasarlıyım ben:):) hayıt içiyorum bir de bal çörek otu tarçın yapıyorum o yüzden baktırcam işe yaradı mı diye
hahahahsor tabi canım! çok geç kalma ama sızmayım :) uyku bastırıyor yavaş yavaş :)))
canım yanı ben 13unde gıttım dr 6 7 gun içinde o zaman 13 e 14 mu eklım sence
çatlamak üzere demiş canım! kaç günde çatlar bilmiyoruz.. hadi 2 günde çatlicek desek, üzerine 14 ekleyince 29u oluyor değil mi? BAT için onu alabilirsin. testi ne zaman yaptırdın??
0 da çıkmamış ama geç döllenmiş de olabilir.. biraz daha beklemekte fayda var.
sen de demekki baya bir zor yumurta oluşuyor ozamna sabırla içmeye devam edeceksin canım
inşallah tamamen düzene girer. ya ateşine bir baksana sen
takip yapmana gerek yok sen dil altından ölç söyle bana bakayım bi
mesela benim normalde 36.1 2 3 4 olur ama yumurtalama olunca 36. 6 7 8 9 37.0 ye kadar çıkar
sen de biliyorsundur heralde normal değerlerini bi bak hele
belkim hamilesindir yahu
bi de 6 ay beklermişin sen adet olcam diye en son doğuma gidermişin.
yurt dışında oluyo ya
sen ateşine bak sabaah
unutma dil altından
ay mutlu ben testi yaptırdım bakayım dedi,m milletinki ne çıkıo
bi girdim topike biri fio 50 öbürü dio 60 biri demiş 70 (bu şaka:))
ama 15 20 30 havada uçuo
8 çıkan üzülmüş
dedeim de gidin ben 0 ı görmediğime seviniom sizin üzüntüye nbakın
tabi bunları içimden diyip topiki terk ettim ve bu testin gereksdiz olduğuna karar verdim
çünkü 60 ı gören ben değildim
busmai bebeğin ne güzel kokuyordur şimdi
yerime bi kez koklayıp sev bayadır yeni doğmuş bebek görüp koklayamadım
ayyy tamam canımm son sorum sözzzcanım şimdi geçen gün benden böyle nasıl söyleyeyim bilmiyorumm mideni bulandırmak istemiyorum canımmm ama böyle beyaz renk fazlaca uzayan bir akıntı geldiii ama sadece bir defaa.. ondan sonraki günde aynı akıntı ama renksizdii.. ama şimdi hiçbir şeyy yokkk.. o akıntı yumurtlama akıntısı olabilir mi acaba diye sorcaktımmm canımmm
testi bu akşam yaptırdım canım o zaman kaç gun sonra bıdaha yaaptırıyım yada persembe gunu doktora gıdıcem ultrasonda anlamazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?