Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

dün akşam eşimle bu konuyu ilk defa uzun uzun konuştuk.o benden de duygusal.hemen gözleri doldu.yani onun bu konuda fazla bir desteğini göremiyrm malesef tam tersi benim ona destek olmam gerek.bende zaten stres hat safhada.işimiz çok zor çok.bazen psikolojim bozulacak diye korkuym.hatta şöyle söyliyeyim size eşim yeğenlerine çok düşkündür.arar tlfla onlarla konuşurken bile gözlerim dolar.bebeği olan insanlara okadar imreniyrmki.hamile kadınlara.beni ancak sizler anlarsınız.

teşekkür ederim arakdaşım :) Peki bu tavsiye edilen doktorun adını ve hastanesini hatırlıyor musun?

ohhyy kuzumm üzülme Gerçekten bir günü varr kendini bu kadar sıkma aynen benim eşimde çok acayip istiyor ama neden bilmiyorum bana destek çok çıkmaz bunun sebebini geçnlerde bizde konuştuk dediki her dakika sana şöle yaptınmı böle yaptınmı şuraya gidelimmi desemde gitsek yapsak baktıkki gene olmadı sen bu sefer benide hüsrana uğrattın diye üzülmezmisin ben oluruna bıraktım diyor baktım gerçekten doğru sölüyor her dk sorsa sölese dahada canım sıkılır.bizimkide yeğenine çok düşkün şu an bitane var ama eltimde hamile daha şimdiden amcası ona neler alıcak neler diyor bende Rabbim hayırlı zamanını göster diorum.hele bi yeğenine bişeyler bakışı bak mağazalarda.napalım bu yani başımızda bizim olamıyor die kimsenin rahmine kilit vuramayız aslında kıskanmıyoruz çaresizliğimize üzülüyoruz ama bu kadar takmak ii deil güzellerim en baştada ben bıktım valla başka bişe düşünmek istiyomaklıma konuda gelmeyoo artıkk

allah seni netmesinn reyyan bu yazdıklarını saklayacağımmm kötü olduğun zamanlarda kendi sözlerinle karşılayacağımm seniii..çookgüzel ve doğru söylemişsinnn bende hayırlısı diyorumm bakalımmm ama insan oğluyuz işte yinede bazn bi bakıyorumki dipteyimmm...bizim hakkımızda hayırmı sermi allah bilirr...o yüzden hayırlısı neyse onu versinn hayırlısı hiç olmayacaksa onunda sabrını versinn içime...allaha binlerceşükür olsunki başımda devamlı neden çocuğun olmuyor diyen bi eş yok...eşim benden 9 yaş büyük ve o olgunluğu gösteriyorr benim hiç acelem yok diyor allah ne zaman verirse o zaman vermezsede ben seninle çocuk için birlikte değilimki diyor...ben varya eğerki bu sorun olmasaydı daha çocukda düşünmüyordum biliyormusun 24 e girdim yeni bi 28 ..30 olsun diyordum..ama bu sorun olunca korktumm...eşimde öyle diyor ama biliyorumm oda üzülüyorr arkadaşlarının baba oluyor sende yap diyorlar..oda daha düşünmüyoruz diyor ama çinde fırtınalar kopuyorrr...belli etmiyorr..ve bu beni dahada üzüyorr...kendimden çook o ne düşünüyor acaba diyorummm...oooffffffffff neyse hayırlısı diyorum bakıyorum dalmışım yineeee...anam yazınca yazınca gözlerim doluyorr kızzzz......

bak gecen aylarda bi haber izlemiştimmm..aynı benzerini bu sitedede okumuştummm...adam bu sene kpss sınavına gireceği gün sabah namaza giderken vuruluyor alkollu serserilerin kurşunuyla onun öldüğü gün oğlu doğuyor...karısı bebeği kucağında konuşuyordu..dediki çook uğraştık çook istedik bu bebeği..bu evin içinde bebek sesi duymak istiyorum diye gezermişş adam...öpe koklaya hazırlamış eşyalarını ama göremeden oğlunun doğdğa sabah öldü...bunu izleyincede ağlamıştımm..şimdi senin dediğin gibi bişeyi çook istememk lazımm...ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDAA....VE SABRINI...TAŞIYAMAYACAĞIMIZ YÜKLER YÜKLEMESİN OMZUMUZA....

canım benim bazen kendime kızıyorum niye bukadar güçsüzsün diye.ama Rabbime dualarımı ve şükürlerimi ihmal etmiyrm hiç.benim de eltilerim 2.çocukları daha yeni doğurdular.kesinlikle kızkanmıym.hatta biri beni hiç sevmez.ona rağmen onun yeni bebeğini severim öperim kucaklarım.eli yandı çocuğun babasıyla annesinden önce biz eşimle hastaneye koşturarak götürdük.bizimki sadece istek.

Aminnnnnn bunu çokk örnekleri varr Hz süleymanda oğluna çok düşkünmüşo kadar çok severmişki ona bişey olacak diye Aklı kaçarmış Rabbim ona bilirsiniz bu dünyadaki gelmiş geçmişş enn ama enn büyük serveti vermiş hiç bir kimse onun servetini geçememiş geçemeyecekte kıyamete kadar oğlunu öyle bir korumaya almışki .Rabbim ne yapmış ama?Bir sabah kalkıyor hz süleyman oğlunu kuran okuduğu rahlenin üzerinde ölü vaziyette buluyor.işte o zaman anlıyor Yaradandan çok hiçbir canlının cansızın sevilmeyeceğini.tarihimizede islamada bakıldığında hep sevdğinle imtahan olursun.kuranda evlat fitnedir diye geçer neden dışardan birisi evladın yaptığını yapsa cezasını verirsin konuşmazsın kızarsın vs vs ama evlat olunca ne yaparsa yapsın o evlattır.kimine vererek imtahan kimine vermeyerek imtahan hep yanıbaşımızda örnekler amcam 5 çocu var biri 2 kızı kaçtı biri adam öldürdü diğeri ben bildimmm bileli ipsiz sapsız noldu kanserden öldü.fitne.çoğaltırımda çok uzun oluyaa.
eşin hakkında düşündüklerini çok ii anlıyorum bende eşim için ya kendimi geçtim ona bu hazzı yaşatamazsam naparım die ağladığımı çok iyi biliyorum.hatta abartıp karşısında bağıra bağıra seni baba yapamazsam dediğimde bana çok kızdı kolumdan bi tuttu sıkıca sen olsun diye dua ediyosun ben olmasın die eder oldum sen benim karımsın canımsınn bununla böle kafayı yemeni istemiyorum dedi belli etmemeleri içlerini daha iyi biz duygusalız ama onlar eminimki bebekten daha çok bizi düşünüyorlar %100

teşekkür ederim arakdaşım :) peki bu tavsiye edilen doktorun adını ve hastanesini hatırlıyor musun?

hatırlamıyordummm ama aradım buldummm al bakalımmm....burda yazmıştı bana....

bizi bizden başka kimseee anlamazz.bliyorum bende görümcemi çok ahım şahım sevmem yani severimde o uzaktır bize.kızına ölürr benim eşim bişeyi eksikse kendimde yapmaya çalışırım.bazı islami şeyler var bebek için günde 700istigfar çekmek 7 gün ard arda oruç tutmak ve RAbbin rızası için demek sadece.bunlara ben şubatta yapmayı düşünüyorum bide böle deniyemberaber yapalım buradakiler hepimiz hemi?

kıslar benim az ev işlerim var 20 dk sürer şappşapp yapimde gelimm açık olcamm yazın haa gelince okimmmiyki varsınızzzzzzz hepicinizi toplicammm gemiyee götürecemmm pkolularr günü kurakk

evet yine haklısınnnnşimdi yine iyi ben esas gelecektenn korkuyorummmm....5 sene 10 sene ozaman ne yapacak eşimmm...benim yüzümden çocuksuz kalmayı göze alırmı..yada ben buna ne kadar izin verebilirimm...aynı dönemde evlenen arkadaslarının çocukları oldu hele birtanesinin 3üzü oldu:84:şimdi eşimde ben değilde başka biriyle evlenseydi oda baba olmuştu büyük ihtimalle....ne bilemmm ne kadar düşünmeyeyim desemde oluyor işneeee amannnnnnnn

bende bunu çok düşündüm canımcım ya çok uzun süre olmazsa eşimede söledim bak dedim eğer olmazsa ben sensiz duramam ama üstüme birini getirebilirsin ciddi ciddi söledim bunu oda bana çok kızdı hayat demek bebek demekm dedi sen ne saçmalıyosun o zaman çokmu mutlu oluruz yada hadi seni boşadım çocuk için hakkını yemekle ben ne hesap veririm dedi.sonra dedim saçma konuştun reyya sus adamı iyce deşme kuzum herkesin senelerce olmuyor yaşamıyorlarmı dedim bak kadın annemle yaşıt bebekleri yeni oldu.Allahını bilen bir adam bunu sorun yapmaz hak hukuk bilen bi eş bunu devasa bi beklenti haline dönüştürmez bnim eşimede soruyolar ark.ları varmı bebek hemen oda olursa saklıycak değiliz dimi der.o yüsdennn bunları takmadan yaşamayı bilmeliyiz böle haya gerçekten geçmez çocuk çocuk çocuk mutlu olmayı bilmezzsek hayat cehennemdende beter gelecek halbuki utlu olmak için çok sebebimiz var düşününce

ayy herkesler gitmiş bi bis kalmışızzz niekiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…