arkadaşımmm bende tuanaya katılıyorummm...bence çocuk düşünüyorsan hemen tedaviye başla pko değişik bişi..kiminde bir ayda kiminde 2 yılda...bide artı sorunlar çıkarsa dahada uzuyorr...tedaviye başlamadan önce eşindende test istiyorlar eğer sonuç güzelse o zaman senin üstüne yoğunlaşıyorlarrr....bide fazlakilo varsa oda dert...bende fazla kiloda varrr...bu arada bende anadolu yakasındayım kadıköydegökşenay batu ya gidiyordum ama şimdi yeni doktorr arıyorumm iyi bi doktor ama ben piypirikliyim ve araştırdığım kadarıyla çookda ilgilenmiyorrr...direk aşılama var kafasında bende onu istemiyorumm...o yüzden anlayacağın bende anadolu yakasında bi doktor arıyorum bulursam sölerimm...ama bak bu formda nediyim arkadaşın doktoru varr oda çook iyi ben yakında birini bulamazsamm onu deneyeceğimm...ve o şuanda hamileeee....bana kendisi tavsiye etti formda olduğu zaman kendin sorarsın yine....
dün akşam eşimle bu konuyu ilk defa uzun uzun konuştuk.o benden de duygusal.hemen gözleri doldu.yani onun bu konuda fazla bir desteğini göremiyrm malesef tam tersi benim ona destek olmam gerek.bende zaten stres hat safhada.işimiz çok zor çok.bazen psikolojim bozulacak diye korkuym.hatta şöyle söyliyeyim size eşim yeğenlerine çok düşkündür.arar tlfla onlarla konuşurken bile gözlerim dolar.bebeği olan insanlara okadar imreniyrmki.hamile kadınlara.beni ancak sizler anlarsınız.
günaydınnnnn herkessslereeeeeşeytanın sağdan yaklaşması olayı var "nolcak canım sonuçta bebek istiyorsun hayırsız bişeymi sonuçta dua ediyorsun onun için hayırsızmı diye diye aklıma mıhh gibi çaktı"silip atmak istiyorum düşünmek ama sadece dua olarak düşünmek istiyorum.başka türlü sankim kafayı yiycem ye bebek iç bebek kalk bebek giyin bebek çarşıya git bebek kıyafetleri bak sapık gibi çok uzun yasdımmmm yavvvvv
ohhyy kuzumm üzülme Gerçekten bir günü varr kendini bu kadar sıkma aynen benim eşimde çok acayip istiyor ama neden bilmiyorum bana destek çok çıkmaz bunun sebebini geçnlerde bizde konuştuk dediki her dakika sana şöle yaptınmı böle yaptınmı şuraya gidelimmi desemde gitsek yapsak baktıkki gene olmadı sen bu sefer benide hüsrana uğrattın diye üzülmezmisin ben oluruna bıraktım diyor baktım gerçekten doğru sölüyor her dk sorsa sölese dahada canım sıkılır.bizimkide yeğenine çok düşkün şu an bitane var ama eltimde hamile daha şimdiden amcası ona neler alıcak neler diyor bende Rabbim hayırlı zamanını göster diorum.hele bi yeğenine bişeyler bakışı bak mağazalarda.napalım bu yani başımızda bizim olamıyor die kimsenin rahmine kilit vuramayız aslında kıskanmıyoruz çaresizliğimize üzülüyoruz ama bu kadar takmak ii deil güzellerim en baştada ben bıktım valla başka bişe düşünmek istiyomaklıma konuda gelmeyoo artıkk
allah seni netmesinn reyyan bu yazdıklarını saklayacağımmm kötü olduğun zamanlarda kendi sözlerinle karşılayacağımm seniii..çookgüzel ve doğru söylemişsinnn bende hayırlısı diyorumm bakalımmm ama insan oğluyuz işte yinede bazn bi bakıyorumki dipteyimmm...bizim hakkımızda hayırmı sermi allah bilirr...o yüzden hayırlısı neyse onu versinn hayırlısı hiç olmayacaksa onunda sabrını versinn içime...allaha binlerceşükür olsunki başımda devamlı neden çocuğun olmuyor diyen bi eş yok...eşim benden 9 yaş büyük ve o olgunluğu gösteriyorr benim hiç acelem yok diyor allah ne zaman verirse o zaman vermezsede ben seninle çocuk için birlikte değilimki diyor...ben varya eğerki bu sorun olmasaydı daha çocukda düşünmüyordum biliyormusun 24 e girdim yeni bi 28 ..30 olsun diyordum..ama bu sorun olunca korktumm...eşimde öyle diyor ama biliyorumm oda üzülüyorr arkadaşlarının baba oluyor sende yap diyorlar..oda daha düşünmüyoruz diyor ama çinde fırtınalar kopuyorrr...belli etmiyorr..ve bu beni dahada üzüyorr...kendimden çook o ne düşünüyor acaba diyorummm...oooffffffffff neyse hayırlısı diyorum bakıyorum dalmışım yineeee...anam yazınca yazınca gözlerim doluyorr kızzzz......
bak gecen aylarda bi haber izlemiştimmm..aynı benzerini bu sitedede okumuştummm...adam bu sene kpss sınavına gireceği gün sabah namaza giderken vuruluyor alkollu serserilerin kurşunuyla onun öldüğü gün oğlu doğuyor...karısı bebeği kucağında konuşuyordu..dediki çook uğraştık çook istedik bu bebeği..bu evin içinde bebek sesi duymak istiyorum diye gezermişş adam...öpe koklaya hazırlamış eşyalarını ama göremeden oğlunun doğdğa sabah öldü...bunu izleyincede ağlamıştımm..şimdi senin dediğin gibi bişeyi çook istememk lazımm...ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDAA....VE SABRINI...TAŞIYAMAYACAĞIMIZ YÜKLER YÜKLEMESİN OMZUMUZA....
teşekkür ederim arakdaşım :) peki bu tavsiye edilen doktorun adını ve hastanesini hatırlıyor musun?
. Ben de anadolu yakasında oturuyorum. Içerenköydeyim ama doktorum üsküdarda. özel hospitaltürk hastanesi. özgür hanım doktorum. Ssk mla gidiyorum. Muayene 27 tl. 10 gün içinde ne kadar gidersen git kontrol sayılıyor ve ücret vermiyorsun. klomenden sonra 3-4 kere peş peşe gidiliyor çünkü. Sana öyle ters davranan bir doktorada gitme bence. Ben daha çok sinirlenirim öyle şeye. Nedemek saçma ve boş. Nasıl anlıyor ozaman yumurtanın büyüyüp büyümediğini, çatlayıp çatlamadığını. Nasıl doktor ben anlamadım bu işi. Mesela bana önce doktorum rahim filmi çektirdi. Eğer tüpler tıkalıysa boşuna uğraşır dururuz dedi. Işimizi sağlama alalım dedi. Sende çektirdinmi rahim filmi? Bu arada özgür hanım eskiden üsküdar devlet hastanesinde çalışıyordu. Eğer devlete gidiyorsan belki sana yardımcı olucak bi arkadaşını önerir. Bu arada eğer gidersen özgür hanıma benim adımı verirsin. Pkolu ezgi ataman. şuan hamileymiş.size geliyormuş dersen beni hatırlar zaten. Cumartesileride yarım gün orda. Randevu telefonla alınıyor.
canım benim bazen kendime kızıyorum niye bukadar güçsüzsün diye.ama Rabbime dualarımı ve şükürlerimi ihmal etmiyrm hiç.benim de eltilerim 2.çocukları daha yeni doğurdular.kesinlikle kızkanmıym.hatta biri beni hiç sevmez.ona rağmen onun yeni bebeğini severim öperim kucaklarım.eli yandı çocuğun babasıyla annesinden önce biz eşimle hastaneye koşturarak götürdük.bizimki sadece istek.
eşin hakkında düşündüklerini çok ii anlıyorum bende eşim için ya kendimi geçtim ona bu hazzı yaşatamazsam naparım die ağladığımı çok iyi biliyorum.hatta abartıp karşısında bağıra bağıra seni baba yapamazsam dediğimde bana çok kızdı kolumdan bi tuttu sıkıca sen olsun diye dua ediyosun ben olmasın die eder oldum sen benim karımsın canımsınn bununla böle kafayı yemeni istemiyorum dedi belli etmemeleri içlerini daha iyi biz duygusalız ama onlar eminimki bebekten daha çok bizi düşünüyorlar %100
evet yine haklısınnnnşimdi yine iyi ben esas gelecektenn korkuyorummmm....5 sene 10 sene ozaman ne yapacak eşimmm...benim yüzümden çocuksuz kalmayı göze alırmı..yada ben buna ne kadar izin verebilirimm...aynı dönemde evlenen arkadaslarının çocukları oldu hele birtanesinin 3üzü oldu:84:şimdi eşimde ben değilde başka biriyle evlenseydi oda baba olmuştu büyük ihtimalle....ne bilemmm ne kadar düşünmeyeyim desemde oluyor işneeee amannnnnnnn
Reyyaaan yarım saatın doldu bak nerdesın?
çamaşır astım yavv dütyenlerimiyıkadım elimdeeeee makinaya atamıyorumm bişe olcak diee napimm şimdide ezan okundu bi namaz kılaydım iyidi ama hava çok sert üşüdüm yaa canım gezmekte istiyodu napcikk şimdii
ayy herkesler gitmiş bi bis kalmışızzzniekiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?