Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çenem düştü kızlar :)) söktürücü başladım ya heralde onun rahatlaması
ama kasığım yine bir yoklamaya başladı yaa napcem ben bu kasığı (((

hepinize iyi geceler, güzel sahurlar ve hayırlı ramazanlar..

bol yumurtalı, civcivli günlerimiz olsun :)

aynenn canımmm yaa
canımm şöyle diyeyim ya benim bir bebeğim var ve ben pko lu olduğumu yeni öğrendimm sayılır..
soğan suyuna başlamıştımm 10.gününde bıraktım onu.. şimdi de metformine başladımmm.. 2 aydır adet göremiyorumm ya artık gelsin diye dua ediyorum yanii.. öyle akıntı da uzun zamandır gelmeyince acaba yumurtlama felan mı oldu dedimm canımm.. karnımm çok şiş, göğüslerim de şişti iyice ve hassaslaştıı biraz sivilcelendim de umarımm yumurta yoldadırr.. tavuk gibi hissediyorum kendimi böyle diyince

ben geldim sen gidiomusun?

hosbulduk canim, nasilsin bakalim?? ufaklik nasil??

iyiyimm canım sen nasılsınnn.. ufaklığımız da yerinde durmuyor valla sürekli geziyor evin içinde bir de gezebilse dişi de çıktı şimdi canımm ne varsa ağzına götürüyor korkuyorum valla heran yanındayım ama şimdi uyuyor canım yorgun düştü tabii sıcaktan o da bunalıyor canım benim ya çok rahatsız oluyor o da hep kırmızı kırmızı benekler çıktı boynunda felann terden :26::26:

ayyy ne sekerdir o simdi tutup minciklamak lazim canimcocuklar ve bebekler sicakligi bizim hissettigimizden daha cok hissederler ve tabiki kaldiramazlar.. egerkibebenler gececek gibi durmuyosa dra götür bence.. agzina götürmesi normal, öyle taniyorlarmis cisimleri önmli olan bildigin gibi yabancilarin esyalarina uzanmamasi..

ben de napimm gittim bugün kan verdim.. hormon testi icin. iste laparoskopi icin gün aldim geldim.. ayin 7sinde gidiyorum.. ayni gün geri cikcam ama.. ben hsg saniodum ama degilmis.. tüplere bakcaklarya bakalim insallah aciktir tüpcagizlarim

senin için de mıncıklarımm canımm bakalım bende doktora götürmeyi düşünüyorumm.. evet canım her zaman hazırım valla götürsün de her şeyi de götürmesinn..

ayy canımm bugün hastanelerde dolaşmışsınn sen.. burdaki herkes bilir sende biliyorsundur zaten hastaneye gitmek benim için ölüm gibi çünkü gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi hiç gitmek istemiyorum ama ne yapalım mecburuz hepimiz de inşallah aynı hastaneye doğumun için gidersin canımm benimm..

inşallah açıktır canımm ya.. beni doktorum sadece ultrasona soktu canımm bir de işte kan verdim hormon testi için.. bebek istemiyorum şimdilik adetlerim düzene girsin istiyorum dedim metformin verdi yolladı vallaa :26::26: benimkinde mi var bir testlikk..

canimcim sana o kadar detayli bir seyler yapmamasinin sebebi senin zaten bi bebisinin olmasi.. eger bi kadin dogal yolla bi kez hamile kaldiysa öyle hsg hiteroskopi ya da laparoskopi denen islemleri yapmiyorlar kolay kolay.. yani bana da kist oldugu icin degil zaten, hamile kalamadigim icin verdi bu operasyonu.

evet hastaneye gitmek zor gercketen ama klinige gectim ya hic öyle rahatsiz olmuyorum seviyorum burdakileri.. ama eski gittigim muaynehanedekileri bogmak geliodu icimden.. allaha havale ediom ordaki dru da.. bir seneden fazla oyaladi beni

insallah dogum icin de gideriz bitanem bakalim hayirlisi olsun üni klinik oldugu icin doguma buraya mi giderim bilemiyorum dogrusu sonucta stajer dolu.. allah biliyor ya laparoskopi icin de korkmuyo degillim.. birakmaz sanirim beni acemi ellere :26:

anladımmm canımm bende doktorda mı bir sorun var dedimm demek öylee.. :26::26:
ay canım şöyle doktorları gerçekten anlayamıyorum ya.. bundan önceki doktorum da bana hiçbir şeyin yok tertemiz yumurtalıkların demişti.. baktım adet gelmiyor başka doktora gittim o zaman öğrendim pko olduğumu.. yani bu doktorlar neden böyle ki insan hayatı bu sonuçta ellerinden geleni yapmalılar bence..

canımm yeter ki doğum gelsin de valla nereye istersen gitttt
canımm ya laparoskopi de bir ameliyat sayılır sonuçta :44::44: yokk canım yok bırakmaz bence kendisi elleriyle yapar bence genelde öyle oluyor çünküü parça felan alındığında veya ne bilim bu tür şeyler de doktorlar kendileri yapıyor ya:26::26:

Son düzenleme:

ayy bilmiyorum canim yaa gidince sorarim artik drum kim diye :44::44::44:

ya bu arada canim bu metformin bana bulanti yapiyor.. peki ya sana???

ayy bilmiyorum canim yaa gidince sorarim artik drum kim diye :44::44::44:

ya bu arada canim bu metformin bana bulanti yapiyor.. peki ya sana???

canım bana bir şey yapmadı akıntılarım da biraz fazlalık oldu ama geçti şimdi..

doktorum bana söylemişti bulantı veya ishal yapabilir diye.. eğer öyle birşey yaparsa günde 1 kere kullan daha sonra 2ye çıkar demiştii ama eğer çok şiddetli olursa yanıma gelirsin demiştii.. çok şükür şimdilik birşey olmadı bakalımmm.. :44::44:

yok yaa bana ishal felan yapmadi.. keske biraz bagirsaklarimi calistirsaydi fena olmazdi

canm benm eşimde çok anlayışlıdır ama tek tartıştığımız konu onun ailesidir.ay bide rahat emzirebildinmi kayınvalidenn yannda.ben onu bile rahat yapamam şimdiye kadar göğsümüzü kimsenn yannda açmamışız bide onn yannda açmayı hiç istemem ama hastanede de çık emzircem denmezki ben desem bile annem kızar kadın alınır napıyon diye.evde olsan gider diğer odaya emzirirsin.off o döneme hiç hazır deilimya.bi arkadaş doğum yapmıştı hastaneye yanına gitmiştim kayınvalidesi yanndaydı sütü gelmiyodu kadında tutmuş kızın göğüs ucunu sıkıp durur süt gelsin diye off kız çok rahat görünüyodu ama ben sinir olmuştum.kadınn eline vurasım gelmiştiya.

iyi geceler kızlar.. ben bir günü daha devirmenin mutluluğu ile az sonra uyuyacağım..
Allah'ıma binlerce şükür olsun.. aylarca çatlatma iğnesi sonra gün saydım şimdi bebeğin kalp atışları için gün sayıyorum.. Sağlıkla o günü görelim inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşabiliyorum sadece.. daha anne babalar harici kimselere söylemedik.. çat diye orta yerimden çatlamak üzereyim

canım inşallah yumurtlama değil de bebiştirr o ben bilmiyorum acaba arkadaşalr biliyor mu bende de oldu uzayan beyaz akıntı ama daha da olmadı sende ikinci defa olmuşssa bende merak ettim şimdiiii :26::26:
ayy yok canım yaa ne bebısı hastalanıcam bır adet sıvılcem ve kasık agrım basladı hadı bakalım erkenden gelıcek gene bu ay bır test yaptırmıolar adama alalalla
kuzum benım vaktınde gelıo cok sukur adet gelıcektır bebek gelıcegını sanmam :2: buarada sevıyorum senı yazıların beni ölduruyor ya tam kafa dengısın arkadaslara ayzdıgın yorumları okudumda kusura bakmada tam catlaksın buu pozıtıfle senın bebegınde ıns senı bekletmezzzzzzzz
canımmmm ıykı geldınnnnnnnnnnnnnn ıyı yaptın gel tabııı kuzucummm ayrı kalma bızden buarada benımde ıltıhap var bılıosun smeardada ıltıhap cıktı bakalım adet olunca baslıcam kullanmaya benımde 2 ayım metformınle bekle canım ıns guzel seyler olur hakkımızdaa
canım çok yoğun geldiyse çatlamıştır, bu günlerde ilişki olmalı.
.
canım adetle bırlıkte 23 gunum 12 gunumdede geldı akıntı bu 2 cı oluo hastalancam sanırımmm gelıo adetcıgımm benım
yok yaa bana ishal felan yapmadi.. keske biraz bagirsaklarimi calistirsaydi fena olmazdi
ayy canımm keske benımde calıstırsa benım wc sorunum var offfffffff

kızlarrr hepınıze ıyı aksamlarr
bugun kaynanama gıttım eşimin yengesıde vardı kadın kuran hocası neyse
cok sever benı ruyasında gormus ben onun torununu cok severım okadar tatlıkı hanı su tv reklamında cıkanlar var ya aynıııı onlara
benzıyorrr boncuk gozlum yaa ve tedavı sonucu oldu bu bebek
ruyasında dıyormusum kı yenge benı torununa goturr sevıyım azıcık onu falan
kaynanamı aramıs demıs fılız hamılemı ıcıme dogdu falan demişş
kadın bana dıyor dusunuyormusun canım ıcıme dogdu dıyor dedım yok yenge daha dusunmuyoruz erken ( külliyen yalan tabi )
ayy ıcımden dedım ınsallah dogmusturda hamıle kalırım hemennnnnnnn üüffff

canım inş.bu ay hamıle kalırsınn yaa

günaydın kızlar ben geldimmm sizi çok merak ettim bi bakayım dedim burdan uzaklaşmayla kafadan atılmıyormus malesef bebek düşüncesi kafadan atmak gerekiyor malesef .benim size sorum olcak kızlar 2 gündür göğüs uçlarımöda hafıf bir ağrı varr neyin nesi anlamadım çatlatma iğnesinin etkisi olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…