Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayy cnaım yaaa günler sanada geçmez şimdi hadı hayırlısı olsunnn

inşallah yakın zamanda hatta bu ay hamile kalırsın canım
hayatta oldukça umut da olacak elbet.
sabır işin sırrı galba

ecrin
canım benim unut belirti aramayı vs yi bu ayı normal bir ay gibi düşün yapacağını yaptın mı yaptın
artık herşey Allaha kalmış
sen dert etsen de etmesen de o gebelik olduysa olmuştur olmadıysa 10 12 güne adetin gelir zaten
şimdi tut orucunu et duanı
göğüs ucu bazen acır bazen acımz benim acım olmamıştı mesela
ama bu ay gösüm de ağrı var ama eminimki adet olcam
yarına bayrağı çekerim
ilk deneme aylarımızda gaz sancımı bilem yyumurtlamaya yoruyordum
oysaki nerdee pko imişim:26:
yani demem o ki boşver vücudunu dinlemeyi
senin ateş durumun ne alemde dediğim gibi dil altından ölçtün mü i,ğneden sonra bugüne kadar kaç çıktı paylaşsana göreyim

canım inş.bu ay hamıle kalırsınn yaa
inşallah kuzum yaaa

ayyy hosgeldın canmmmmmmm
gogus ucu agrısı hamılelıkte en belırgın seymıs topıkte yazıyor hamılleık belırtılerı dıye bak canım
ben catlatma ıgnesı oldugumda sadece kasıklrım agrımıstı

inşallah yakın zamanda hatta bu ay hamile kalırsın canım
hayatta oldukça umut da olacak elbet.
sabır işin sırrı galba

ayyyy canımm cok saol ınsallah hepımız kalırız bırerbırer
sabretmeyı becerebılsek zaten bebısler gelır ama ben cok sabrsızım hemen
kafamda tüp bebegıde yaptım asılamayıda bu sene kendımce tabı ne doktor ne esım tüp ıstemıyor daha

sagol cnaım benim allah razı olsun evet ben elşmden gelenı yaptım değerlendrırdım inş. tutmuştur haklısın oruca duaya devam hiç yumurtamamıs gibi :)) evet canım dediğin gibi ölçtüm hemen paylaşıyorum.bugun doktora gitcem çatladımı diye bakcak :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hamıleleık için daha çok erken canım hoşbulduk dün ara ara baktım kız sizee aklım hep sizdee

hamıleleık için daha çok erken canım hoşbulduk dün ara ara baktım kız sizee aklım hep sizdee

ben tahmın ettım ve dedım ya gızlı gızlı gelır okursun dıye
dayanamassın kuzum yaa ınsan merak edıooo
hadı bakalım gıt doktora yumosun catlamıstır kesın canım ıgneden
ovıtrellemı oldun ıgne?? guzel etkılı ıgne o

hee evet yaa çatlarım kız gelmezsem :)) ovitrel evet canım 250 galıba tam görememiştim kadın hemşire hemen vurmustu koldan dedi ben doktorum göbekden demişti dedim deri altın koldan göbekden farketmez dedi ve göbekden oldum :) 10 ağustosa kadar adet olmazsam 10 ağustos da test yapcam :))

kafamızda bir doğurmıyoruz zaten
herşeyi yapız da

progesteron da yaptırasana canım sen bak bakalım kaç çıkıo
inşallah güzel haberle dönersin
genelde çatlama iğnesi kesin işe yarıo ama kesin gör bakalım testi de öneririm
0 ın üstünde çıkınca insan mutlu oluo

progestoran etsti yumurtlama değilmi kızz ben yumurtaldım bakacak bugun doktorr bu ay gerek ypk canım doktora gitmediğim ay yaptırırım para lazım para uzun bir süreç bu tedavı herşey para ateşim nasıl sabıt gidiyorr

36.6 ben de çatladı anlamına gelir.
bence iyi:)en son yorumu doktor yapacak bugün gelir yazarsın artık bize
ölçmeye devam sabah kalkmadan ve dil atından yoksa yanıltıyor insanı ateş

ayy yok canım yaa ne bebısı hastalanıcam bır adet sıvılcem ve kasık agrım basladı hadı bakalım erkenden gelıcek gene bu ay bır test yaptırmıolar adama alalalla

Allah allah canımm öylediyince belki hamilesindir diye düşündümm ya senden daha fazla hevesliyim vallaa hamile ol diye canım en azından adetlerin düzenlii yani şükür demek lazımm inşallah bebişte gelir bir an öncee

canımm bakk ben ne dedim benimde içime doğuyor dediimm hatırlarsan dimiiii güldürdünn benii kuzum ya külliyen yalan tabii yazmışssın birdee inşallah en kısa zamanda gelir bebeğiinn filizimm

canım göğüs ucu acısını hamilelik belirtisine alıyorlar ama bende adetten önce oluyorr :26::26:

Son düzenleme:

iyi yapmıssın gobekten daha etkılı dıye bılıyorum ben yumoslara yakın ya zaten hadı bakalım kuzum hayırlısı

inşallah inşallahh hayatımmm yaa hamıs oluyum ıns gercı bu ay rahattım olmıyacagına beynımı ınandırdım
ama allahtan umut keslmez hayırlısı bakalım 7 gun var adete
valla canım kadının ıcıne dogmus dun dıo hamıle sandım senı bıze soylemıosunuz dedım ask olsun yenge nıe solemıyım daha dusunmuyruz

inşallahhh canımm benimm inşallah olcak ya aşılamanda vardı dimii :26::26:
evet canımm sen adet beklerken bebiş geliyormuşş birde ne zaten hamilelikle adet belirtileri birbirinin aynısıı
olunca da kazayla oldu dersiiinn sekerimmm ay inşallah kadına malum olmuştur canımm yaa

36.6 ben de çatladı anlamına gelir.
bence iyi:)en son yorumu doktor yapacak bugün gelir yazarsın artık bize
ölçmeye devam sabah kalkmadan ve dil atından yoksa yanıltıyor insanı ateş

evet canım aynı devam :) bugun yazamayabılırım belki çünkü iş çıkışı gitcem akşam fırsat bulursam yazarımm bulamazsam sabah yazarım cnaım aynen kalkmadan ölçmeye devam 4 de yatıyorum sahurdan sonra inş.etkilemez

canım cuma yatlatma iğnemi oldum belkı onun etkisi var belkide adetimin gelcek bilmiyorum düşünmek istemiyorum ayın 10 kadar bakalım kısmet artık :))) ama benım hiç ağrım olmaxdı adet olsamda

iyi yapmıssın gobekten daha etkılı dıye bılıyorum ben yumoslara yakın ya zaten hadı bakalım kuzum hayırlısı

sen dedin diye bend eöyle yaptırdım kızz hatta sana soruyordum çatlatma iğnesi nerden vuruyor acıyormu diyee içime doğmuş yumurtladığım :)) ama cumartesi çok kötü oldum miğde bulantısı baş dönmesi kasıkda ağrı ama pazar iyiydim :))

canım cuma yatlatma iğnemi oldum belkı onun etkisi var belkide adetimin gelcek bilmiyorum düşünmek istemiyorum ayın 10 kadar bakalım kısmet artık :))) ama benım hiç ağrım olmaxdı adet olsamda

olabilirrr canım çatlatma iğnesini olanlar bilirler mutlaka ama herkesde farklı bir etki olabilirr.. :26::26:
bende adete 1 hafta kala oluyor canım göğsüm şişiyor ve ağrı mı desem hassasiyet mi desemm öyle bir şeyler oluyor adet olcağımı ordan anlıyorumm
canımmm inşallah adetin gelmez ve hamişşş olursun ya hayırlısıı inşallah bebeğin bu sefer seninle olurr

asılamayı eylul gıbı dusunuyoruz cANIm
ınsallah olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…