olabilirrr canım çatlatma iğnesini olanlar bilirler mutlaka ama herkesde farklı bir etki olabilirr.. :26::26:
bende adete 1 hafta kala oluyor canım göğsüm şişiyor ve ağrı mı desem hassasiyet mi desemm öyle bir şeyler oluyor adet olcağımı ordan anlıyorumm
canımmm inşallah adetin gelmez ve hamişşş olursun ya hayırlısıı inşallah bebeğin bu sefer seninle olurr
asılamayı eylul gıbı dusunuyoruz cANIm
ınsallah olmustur
sen dedin diye bend eöyle yaptırdım kızz hatta sana soruyordum çatlatma iğnesi nerden vuruyor acıyormu diyee içime doğmuş yumurtladığım :)) ama cumartesi çok kötü oldum miğde bulantısı baş dönmesi kasıkda ağrı ama pazar iyiydim :))
amin cnaım amin sagol ben ilk kez gördüm yumurtladığımı inş. bu ilk yumoş bebiş olur :))
evet canım aynı devam :) bugun yazamayabılırım belki çünkü iş çıkışı gitcem akşam fırsat bulursam yazarımm bulamazsam sabah yazarım cnaım aynen kalkmadan ölçmeye devam 4 de yatıyorum sahurdan sonra inş.etkilemez
asılamayı eylul gıbı dusunuyoruz cANIm
ınsallah olmustur
ben de 4 gibi uykuya dalıp sabah 7 gibi ölçüyorum canım
bi sorun olmuyor 3 saat uyku vücut sıcaklığpını stabilize ediyor merak etme:)
eylüle ne kaldı kız
gelecek ay işte:126:
ay kızlar ne çok yazışma var okumaya üşendim valla çok garip bir haldeyim havadan mıdır nedir bilmem hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor çok miskinlik var üzerimde sanırım hamilelikten bulantım falan olmadı ama çok halsizim sürekli devrilip yatmak istyorum üç parça ütü var günlerdir sürünüyor yapamıyorum ay ne gıcık bir durum :) ara ara yazışmalarınızı okuyorum ama cevap yazmaya bile üşeniyorum düşünün artık
aşk olsun kız nıe yazmıosun cvp bıze merak ettım ben senı gecen sordum hatta gyman mısafırlerle bogusuyor dedım
sıcakkkkkkkkk cok sıcak valla canımmm bız zor dayanıoz sen 2 canlı dahada zor olurr :13:
kızlarr ben kaçıyorummm
akşama görüşürüzzz inşallahh
ay valla hiç halim yok inan nasıl birşey anlamadım sürekli yatasım var sahuru hazırlıyorum eşime sonra bir yatıyorum zaten 12 gibi kalkıyorum ruh gibi dolanıyorum ortalıkta
sen nasılsın cnm ne var ne yok
iyi valla canım ne olsun iftar gezmelerle ugrasıyoruzz yarınada 20 kısı mısafırım var bugunde yokum ınsallah yetısırım vallabende sahura kadar oturuyorum yattıgım zaman kalkamıyorum ohh sen yat kız kaynanan hazırlasın
ay Allah kolaylık versin hayatım 20 kişi ağırlamak zordur
ne güzel yatayım kaynanam hazırlasın yaparda surat asar hayatım birde hergün ne yemek yapcaz diye bana sorar hazırlıyım diye ben yapıyım diye masus kaçar evden geç gelir :))
ohh ohh bol bol calısma yapsaydınız canımmmm ve hemen yıkanmasaydın
benm doktorum gobekten dıyor ben koldan hıc duymadım burda okudum sadece gobek yumoslara yakın oldugu ıcın etkısı daha ıyıymıs hadı bakalım canımm hayırlısıyla guzel seyler olur adetlerımız yakın
ayy inşallah canımm inşallah ya bu mübarek ayda Rabbim herkesin yüzünü güldürse..
annem arkadaşının kızı var o da işte 27 28 yaşlarında evlendikten 3 ay sonra hamile oldu şimdi yine hamile.. Bir de sigara içiyor.. Diyorum yazık günah hem kendine o meleğe hiç takmıyor.. Biz de buralarda sağlığımız olsun bebeklerimiz gelsin diye neler çekiyoruz..
amannnn onun suratını tribini çekeceğimee kendim yaparım...ama hamilelik bi başka..acıkk nazz yap kızzzay Allah kolaylık versin hayatım 20 kişi ağırlamak zordur
ne güzel yatayım kaynanam hazırlasın yaparda surat asar hayatım birde hergün ne yemek yapcaz diye bana sorar hazırlıyım diye ben yapıyım diye masus kaçar evden geç gelir :))
ben de 4 gibi uykuya dalıp sabah 7 gibi ölçüyorum canım
bi sorun olmuyor 3 saat uyku vücut sıcaklığpını stabilize ediyor merak etme:)
eylüle ne kaldı kız
gelecek ay işte:126:
ay kızlar ne çok yazışma var okumaya üşendim valla çok garip bir haldeyim havadan mıdır nedir bilmem hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor çok miskinlik var üzerimde sanırım hamilelikten bulantım falan olmadı ama çok halsizim sürekli devrilip yatmak istyorum üç parça ütü var günlerdir sürünüyor yapamıyorum ay ne gıcık bir durum :) ara ara yazışmalarınızı okuyorum ama cevap yazmaya bile üşeniyorum düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?