Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

amin cnaım amin sagol ben ilk kez gördüm yumurtladığımı inş. bu ilk yumoş bebiş olur :))

ohh ohh bol bol calısma yapsaydınız canımmmm ve hemen yıkanmasaydın
benm doktorum gobekten dıyor ben koldan hıc duymadım burda okudum sadece gobek yumoslara yakın oldugu ıcın etkısı daha ıyıymıs hadı bakalım canımm hayırlısıyla guzel seyler olur adetlerımız yakın

amin cnaım amin sagol ben ilk kez gördüm yumurtladığımı inş. bu ilk yumoş bebiş olur :))

ayy inşallah canımm inşallah ya bu mübarek ayda Rabbim herkesin yüzünü güldürse..
annem arkadaşının kızı var o da işte 27 28 yaşlarında evlendikten 3 ay sonra hamile oldu şimdi yine hamile.. Bir de sigara içiyor.. Diyorum yazık günah hem kendine o meleğe hiç takmıyor.. Biz de buralarda sağlığımız olsun bebeklerimiz gelsin diye neler çekiyoruz..

ben de 4 gibi uykuya dalıp sabah 7 gibi ölçüyorum canım
bi sorun olmuyor 3 saat uyku vücut sıcaklığpını stabilize ediyor merak etme:)

asılamayı eylul gıbı dusunuyoruz cANIm
ınsallah olmustur

eylüle ne kaldı kız
gelecek ay işte:126:

ay kızlar ne çok yazışma var okumaya üşendim valla çok garip bir haldeyim havadan mıdır nedir bilmem hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor çok miskinlik var üzerimde sanırım hamilelikten bulantım falan olmadı ama çok halsizim sürekli devrilip yatmak istyorum üç parça ütü var günlerdir sürünüyor yapamıyorum ay ne gıcık bir durum :) ara ara yazışmalarınızı okuyorum ama cevap yazmaya bile üşeniyorum düşünün artık

ben de 4 gibi uykuya dalıp sabah 7 gibi ölçüyorum canım
bi sorun olmuyor 3 saat uyku vücut sıcaklığpını stabilize ediyor merak etme:)

eylüle ne kaldı kız
gelecek ay işte:126:

evet canım ınsallah kendı doktorumda yaptırmıcam hastalandıgım zaman arıycam eger ıgne deneyelım bu ayda derse esımde hemen tamam der aşılamayı hemen ıstemıyor gercı ben ona ıstetırımde bakalım ınsallah hayırlısıyla olur asıılamaa ben cok ıstıyorum artık dayanamıyorum

aşk olsun kız nıe yazmıosun cvp bıze merak ettım ben senı gecen sordum hatta gyman mısafırlerle bogusuyor dedım
sıcakkkkkkkkk cok sıcak valla canımmm bız zor dayanıoz sen 2 canlı dahada zor olurr :13:

ay valla hiç halim yok inan nasıl birşey anlamadım sürekli yatasım var sahuru hazırlıyorum eşime sonra bir yatıyorum zaten 12 gibi kalkıyorum ruh gibi dolanıyorum ortalıkta
sen nasılsın cnm ne var ne yok

ay valla hiç halim yok inan nasıl birşey anlamadım sürekli yatasım var sahuru hazırlıyorum eşime sonra bir yatıyorum zaten 12 gibi kalkıyorum ruh gibi dolanıyorum ortalıkta
sen nasılsın cnm ne var ne yok

iyi valla canım ne olsun iftar gezmelerle ugrasıyoruzz yarınada 20 kısı mısafırım var bugunde yokum ınsallah yetısırım valla bende sahura kadar oturuyorum yattıgım zaman kalkamıyorum ohh sen yat kız kaynanan hazırlasın

ay Allah kolaylık versin hayatım 20 kişi ağırlamak zordur
ne güzel yatayım kaynanam hazırlasın yaparda surat asar hayatım birde hergün ne yemek yapcaz diye bana sorar hazırlıyım diye ben yapıyım diye masus kaçar evden geç gelir :))

saol canım evet zor ama yardım eden var allaha skur
ben hamıle olsam ben hergun kaynanamda yerım gıder
anam kaynanan ne fena kız yapsın kendı gelın otursun demıooo
bıde kacıoo evden

Son düzenleme:
slmmm kızlarrr...nasılsınızz..?? dilerimm herkezz iyidirr.....bende durumlar aynıı...kist vardı promulüt N diye bi ilaç içtim adet oldumm çok uzun sürdüü 16 gün oldu adet kesilmedii dr gitmedim yeni bi sorun daha istemiyorum diyeee...son 2 gündür kanama yok...GİNERA kullanıyorum..bittiğinde tahlilleri vericemmmm...ÇOOKK YORGUNUMM...YORULDUMM ARTIKK....

amin cnaım main inş.hayırlısı artık gün aşırı devam ayakları diktim havaya valla nasip yaaa bakalım evet 7ağustos diye hesapladım ben son 2aylık adetıme göre hadı bakalım dayanabılırsem test falan yapmıycam 10 kadar ama belkı 7 de yaparım

amin canım amin inş.evet yaa biz sağlıklı olsun diye neler yapıyoruzz onalr elindekinin kıymetini bilmiyorlar böyle insanalarada gıcık oluyorum valla

amannnn onun suratını tribini çekeceğimee kendim yaparım...ama hamilelik bi başka..acıkk nazz yap kızzz yeğenn nasılll..nasıl gidiyor gebelikk birass halsizim demişsinnn...diikkat et kendine..

bu sıcaklarda allah yardımcın olsun canım yaa işin zorrr valla nasılsın bebek nasıl :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…