Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

16 gün çok sürmüş cnaım yaaa keşke gitseydin doktoraa bizde durumlar aynı son hamılemıs tuncs oldu :)) ben ilkez bu ay yumurtladım yumurtaldığımı gördüm 20mm çatlatma iğnemi oldum çalışmalar devam ediyorr ayın10 da test yapcam bakalım kısmet artıkk

şincikk dinleyin olayıı...geçen progestan içtim adet olayım diyee..olmadımbüyük bi heycan ve ümitle dr gittimm...bebek yerine kist olduğunu duyuncaki halimi siz tahmin edersinizzz...eşim sağolsun kafa dagıtayım diye yapmadığı kalmadı amaa bende gözyaşı hep gözümüğn ucunda oldu....o akşamı tel çaldı alt kattaki eltimm...ağlıyorrr...ben napcam akıl ver...ne olduu??? cevap ne olsa begenirsinizzzz???? HAMİLEYİMM... aldırıcamm çocuguu ben böle şokta çığlık çığlığaa sakına diyeee...bi üst katında aynı konudan müzdarip olduğumu ve nasıl hüzün içinde olduğumu bilmiyorr tabikii...neyse aldırtmadıkk sağlıcakla doğar inş...nasip böyle bişi...herşeyin bi sebebi varr..ben böle isterken...o istemezken onaa veriliyorsaa..rabbimin bi bildiği var demekkii...buna akıl sır ermiyorr....3 eltiyizz..en küçükleriyimm...büyük eltim geldi geçen hafta:):) sürprizz bende gebeyimmmmmmmm demezzmiii:):):):) benim aynen hareket şuu kafa yukardaa gözlerimle rabbbimle konuşuyorumm....daha ne kadar yakınım gebe kalır..çocuk istediğimden beri doğurmayacak insanlar bile doğurduuşaka gibi..ama vardır bundada bişi..rabbimin işine karışılmazz...anlatmak istedimm yaşadıklarımıı

TUNCSS hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ohhhhh çok şükürrr yaaaaaaaaaa.....şuanki sevincimii anlatamammm...allahım sana şükürlerr olsunn.....kistti aşılamaydı derkennnn...çok şükürrrr onun bebeğininde zamanı geldi demekk.....canımmm inşş.. senin yumoşda bebişş olurrrr...inş.bi kaç hafta sonra seninde güsel haberini alırımm...yaa bana öyle umut oluyorkii burda bi hamile duysamm kendim kalmış gibi seviniyorumm...rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip etsin inş...

ben şimdilik çıkıyorum..

kendinize dikkat edin.. öpüyorum hepinizi..

TUNCSS canımmm gözün aydınnn....rabbimm sağlıcaklaaaa kucagına almayıı nasipp etsinnn...yemin ederimm öylee sevindimmkiiii bana enerjiiiii verddiii bu haberrrr....

ay canım ya zordur senin için biri istemiom diye ağlıo diye gebeyim diyo yanıunda sevinio
he sevincek tabi ama senin durumunu bilmiyorlar işte
insan senden sonra evlenip hamile kalanı falan duyunca bi garip oluyor
kıskanmam asla ama böyle bir içim buruluyor bukadar kolay hamile kalıyorlar diye
bizim de sınavımız buymuş
inşallah çabalarımıza değecek evlatlarımız olur

çok zor valla allah yardımcımız olsun zamnı var demekki canım dua et bol bol canım bizimde gelcek bebeişlerimiz ama ne zaman allah büyüktür ve herşeyde vardır bir hayırrr

amin canım amin evet bende çok sevınıyorum özellikle pko olanlar kaldığı zaman evet zamnaı gelmiş demekki çok uğraştı kızz kısmet bu zamanymıss darııs başımıza inş. güzel dilkelerin içinde sagol öptüm canım

TUNCSS canımmm gözün aydınnn....rabbimm sağlıcaklaaaa kucagına almayıı nasipp etsinnn...yemin ederimm öylee sevindimmkiiii bana enerjiiiii verddiii bu haberrrr....

canım benimmm..
çoook teşekkür ederim.. inşallah sağlıcakla dünyaya gelişini de paylaşırız.. öğrendiğimden beri herkese söylüyorum kafadan atmak en önemlisi.. ben artık nasılsa olmuyor moduna girmiştim.. çok rahattım ve eylülde tüp bebek yaptırıcaz diyordum sürekli.. Rabbim inşallah nasip eder de sonunu da görürüm.. cumartesi kontrolüm var.. dua edin bana.. darısı en kısa zamanda size inşallahhh

napıyon kızzz yenı anne topiğin son annesi :)) ayağını sürü kızzz :)))) arkadan gelelim çifter çifter benim bugun kontrolum var çatladım mı diye bakcak doktorum :))) ilaç yazarmı acaba yada ben progestan istesemm mi karar veremedım :))

canm üzülme buda bizim sınavımız napalım bide gıcık gibi en yakınlarından alırsın ya böyle hamile haberlerini.sen istedikçe etrafında hamileler çoğalır sanki.Allah görüyor canm senn bebişinnde zamnı var mutlaka sabr et dua et canm başka yapacak bişeyimiz yok.verecek olan Allah.

canım benim rahat olmaya çalış.. kafana takıp belirtiler arama sakın.. yoksa cidden olmuyo bu iş.. kafanı rahatlatmaya çalış.. kendine uğraşlar bul.. çocuk fikrini düşünme.. acaba oldu mu tuttumu filan diye düşünme..
progestanı doktor verebilir.. vermezse de iste bence.. bu sefer adetin gecikmesin bi de daha çok stres olursun..
iyi haberlerini bekliyorum canım benim..

maşallah kız azmış misafirlerin :)))) Allah kolaylık versin

sabır kardeşim inşallah iyi sonuçlar alırsın bende çok çektim adet düzensizliğinden bi Allah bilir ama bitti şükürler olsun

naptın canm iyi çalıştınmı bakim bugünmü kontrolün.benm dr.m hiç bakmıyodu çatlamışmı diye.neyse inşallah çatlamıştırda bebiş olmuştur yumurtan.uzak kalmayla kafadan atılmıyo canm.nasıl olsa bu ay olmıcak şeklinde düşünmek lazım anca tabi oda yumurta varken olmaz neeyse yumurtan olsunda belkide sennki kafadan atmadan olacak.

aynen bende böyleyim ya çok kötü geçiyor bide sıcklar vuruyo insanı dün doktora gittim herşey yolundaymış bebeğim kendini göstermedi cinsiyetini daha öğrenemedim.. zeka testi istedi yapmadım rahatım ohhh.. 3 ayımı bitirdim darısı 4e..Bende
ya uyurum ya uzanırım yada kuran okurum böyle rahatlamaya çalışıyorum bide belim çok ağrıyo
ara ara midemde bulanmaya başladı özellikle geceleri

sagol cnaım benım sagol ama nasıl atcam bılmıyorum atmaya çalışıyorum suan belirti olmazdı göğüs ağrısı hiç yoktu onu taktım kafaya şimdi neyse geçti ama :))) eşim çok rahat bak takma kafana yumurtladıysan gerisi gelirr stres yapma falan diyo kendını odaklama diyor rolmzsa uzulursun diyoo benı rahatlatmaya çalışıyorr sagolsun bugun daha iyiym doktor vermezse istiycem canım :))

Son düzenleme:

eşin çok haklı canım.. göğüs ağrısı bulantı baş dönmesi bunların hepsini çatlatma iğnesi yapıyor.. belirti için daha çok erken.. adet gününü beklemekten başka çaren yok.. erkenden de sakın test filan yapma.. gününü bekle.. iğneden sonra 14.günde filan millet adet olurdu benim 18den önce hiç olmazdı.. her ay heveslenirdim ohh bu sefer tuttu derdim ama nerdeee.. ne zamanki olmuyor diye kendimi rahat ettirdim nasılsa tip yapcaz dedim günümü yaşayacağım dedim hamile kalıvermişim.. farkında bi değildim.. belirtilere de aldanmadım nasılsa adet olcam bunların hepsi adet belirtisi dedim.. sende rahat olmaya çalış canım arkadaşım..yoksa gerçekten kendine eziyet etmekten öte gidemiyorsun.. çok yıpranıyor insan çooook

kızlar bende dr.dan geldim öğlen kontrolüm vardı gördük oğluşumuzu.bugün gösterdi yüzünü birazcık geçen elleriyle kapatmıştı.2800gr olmuş 15günde 800gr almış maşallah.bende dedim böyle kilo alırsa doğuma 5kg olacak.bundan sonra daha çok kilo alır dedi dr.çok güzel bişey şimdi bide tam bi bebek görüntünü almış eşimle burnu sana benziyo ağzı bana benziyo diyoruz.Rabbimin bi mucizesi işte daha dün nokta gibi bişeydi.Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.biz hamilelerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ben artk sıcaklara dayanamıycam annemlere gitcez bugün.klimalı odadan dışarı çıkamıyorum sıkıldım artk.ne kadar kalırız bilmiyorum 15gün sonra kontrolüm var yine belki ozaman kadar kalırım.sonrada doğuma az kalıyo biyere kımıldamam heralde.dr.bugün ilk defa suyun gelirse kan gelirse hemen hastaneye geliyosun dedi.demekki artk bundan sonra daha temkinli olmalıyım.yine bebk hareketlerini saymamı söyledi.neyse canlarım annemlerde int.yok buralarda 1-2hafta uzak kalıcam sizleri çok özlicem unuttum sanmayın sakın hepinize dua edicem ben sizde bana edin olurmu?gelir gelmezde yazarım Allahın izniyle.hepiniz Allaha emanet olun öpüyorum.

döndüğümde inşallah hamiş haberleri çoğalır ecrin ve filiz sizi merak edicem güzel haberler verirsiniz inşallah bu ay.tuncs canm sende duyacaksın inşallah bebişinn kalp atışını.görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…