slmmm kızlarrr...nasılsınızz..?? dilerimm herkezz iyidirr.....bende durumlar aynıı...kist vardı promulüt N diye bi ilaç içtim adet oldumm çok uzun sürdüü 16 gün oldu adet kesilmedii dr gitmedim yeni bi sorun daha istemiyorum diyeee...son 2 gündür kanama yok...GİNERA kullanıyorum..bittiğinde tahlilleri vericemmmm...ÇOOKK YORGUNUMM...YORULDUMM ARTIKK....
TUNCSS hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ohhhhh çok şükürrr yaaaaaaaaaa.....şuanki sevincimii anlatamammm...allahım sana şükürlerr olsunn.....kistti aşılamaydı derkennnn...çok şükürrrr onun bebeğininde zamanı geldi demekk.....canımmm inşş.. senin yumoşda bebişş olurrrr...inş.bi kaç hafta sonra seninde güsel haberini alırımm...yaa bana öyle umut oluyorkii burda bi hamile duysamm kendim kalmış gibi seviniyorumm...rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip etsin inş...16 gün çok sürmüş cnaım yaaa keşke gitseydin doktoraa bizde durumlar aynı son hamılemıs tuncsoldu :)) ben ilkez bu ay yumurtladım yumurtaldığımı gördüm 20mm çatlatma iğnemi oldum çalışmalar devam ediyorr ayın10 da test yapcam bakalım kısmet artıkk
ben şimdilik çıkıyorum..
kendinize dikkat edin.. öpüyorum hepinizi..
şincikk dinleyin olayıı...geçen progestan içtim adet olayım diyee..olmadımbüyük bi heycan ve ümitle dr gittimm...bebek yerine kist olduğunu duyuncaki halimi siz tahmin edersinizzz...eşim sağolsun kafa dagıtayım diye yapmadığı kalmadı amaa bende gözyaşı hep gözümüğn ucunda oldu....o akşamı tel çaldı alt kattaki eltimm...ağlıyorrr...ben napcam akıl ver...ne olduu??? cevap ne olsa begenirsinizzzz???? HAMİLEYİMM... aldırıcamm çocuguu ben böle şokta çığlık çığlığaa sakına diyeee...bi üst katında aynı konudan müzdarip olduğumu ve nasıl hüzün içinde olduğumu bilmiyorr tabikii...neyse aldırtmadıkk sağlıcakla doğar inş...nasip böyle bişi...herşeyin bi sebebi varr..ben böle isterken...o istemezken onaa veriliyorsaa..rabbimin bi bildiği var demekkii...buna akıl sır ermiyorr....3 eltiyizz..en küçükleriyimm...büyük eltim geldi geçen hafta:):) sürprizz bende gebeyimmmmmmmm demezzmiii:):):):) benim aynen hareket şuu kafa yukardaa gözlerimle rabbbimle konuşuyorumm....daha ne kadar yakınım gebe kalır..çocuk istediğimden beri doğurmayacak insanlar bile doğurduuşaka gibi..ama vardır bundada bişi..rabbimin işine karışılmazz...anlatmak istedimm yaşadıklarımıı
şincikk dinleyin olayıı...geçen progestan içtim adet olayım diyee..olmadımbüyük bi heycan ve ümitle dr gittimm...bebek yerine kist olduğunu duyuncaki halimi siz tahmin edersinizzz...eşim sağolsun kafa dagıtayım diye yapmadığı kalmadı amaa bende gözyaşı hep gözümüğn ucunda oldu....o akşamı tel çaldı alt kattaki eltimm...ağlıyorrr...ben napcam akıl ver...ne olduu??? cevap ne olsa begenirsinizzzz???? HAMİLEYİMM... aldırıcamm çocuguu ben böle şokta çığlık çığlığaa sakına diyeee...bi üst katında aynı konudan müzdarip olduğumu ve nasıl hüzün içinde olduğumu bilmiyorr tabikii...neyse aldırtmadıkk sağlıcakla doğar inş...nasip böyle bişi...herşeyin bi sebebi varr..ben böle isterken...o istemezken onaa veriliyorsaa..rabbimin bi bildiği var demekkii...buna akıl sır ermiyorr....3 eltiyizz..en küçükleriyimm...büyük eltim geldi geçen hafta:):) sürprizz bende gebeyimmmmmmmm demezzmiii:):):):) benim aynen hareket şuu kafa yukardaa gözlerimle rabbbimle konuşuyorumm....daha ne kadar yakınım gebe kalır..çocuk istediğimden beri doğurmayacak insanlar bile doğurduuşaka gibi..ama vardır bundada bişi..rabbimin işine karışılmazz...anlatmak istedimm yaşadıklarımıı
TUNCSS hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ohhhhh çok şükürrr yaaaaaaaaaa.....şuanki sevincimii anlatamammm...allahım sana şükürlerr olsunn.....kistti aşılamaydı derkennnn...çok şükürrrr onun bebeğininde zamanı geldi demekk.....canımmm inşş.. senin yumoşda bebişş olurrrr...inş.bi kaç hafta sonra seninde güsel haberini alırımm...yaa bana öyle umut oluyorkii burda bi hamile duysamm kendim kalmış gibi seviniyorumm...rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip etsin inş...
TUNCSS canımmm gözün aydınnn....rabbimm sağlıcaklaaaa kucagına almayıı nasipp etsinnn...yemin ederimm öylee sevindimmkiiii bana enerjiiiii verddiii bu haberrrr....
napıyon kızzz yenı anne topiğin son annesi :)) ayağını sürü kızzz :)))) arkadan gelelim çifter çifter benim bugun kontrolum var çatladım mı diye bakcak doktorum :))) ilaç yazarmı acaba yada ben progestan istesemm mi karar veremedım :))
iyi valla canım ne olsun iftar gezmelerle ugrasıyoruzz yarınada 20 kısı mısafırım var bugunde yokum ınsallah yetısırım vallabende sahura kadar oturuyorum yattıgım zaman kalkamıyorum ohh sen yat kız kaynanan hazırlasın
slmmm kızlarrr...nasılsınızz..?? dilerimm herkezz iyidirr.....bende durumlar aynıı...kist vardı promulüt N diye bi ilaç içtim adet oldumm çok uzun sürdüü 16 gün oldu adet kesilmedii dr gitmedim yeni bi sorun daha istemiyorum diyeee...son 2 gündür kanama yok...GİNERA kullanıyorum..bittiğinde tahlilleri vericemmmm...ÇOOKK YORGUNUMM...YORULDUMM ARTIKK....
ay kızlar ne çok yazışma var okumaya üşendim valla çok garip bir haldeyim havadan mıdır nedir bilmem hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor çok miskinlik var üzerimde sanırım hamilelikten bulantım falan olmadı ama çok halsizim sürekli devrilip yatmak istyorum üç parça ütü var günlerdir sürünüyor yapamıyorum ay ne gıcık bir durum :) ara ara yazışmalarınızı okuyorum ama cevap yazmaya bile üşeniyorum düşünün artık
amin cnaım amin sagol ben ilk kez gördüm yumurtladığımı inş. bu ilk yumoş bebiş olur :))
canım benim rahat olmaya çalış.. kafana takıp belirtiler arama sakın.. yoksa cidden olmuyo bu iş.. kafanı rahatlatmaya çalış.. kendine uğraşlar bul.. çocuk fikrini düşünme.. acaba oldu mu tuttumu filan diye düşünme..
progestanı doktor verebilir.. vermezse de iste bence.. bu sefer adetin gecikmesin bi de daha çok stres olursun..
iyi haberlerini bekliyorum canım benim..
sagol cnaım benım sagol ama nasıl atcam bılmıyorum atmaya çalışıyorum suan belirti olmazdı göğüs ağrısı hiç yoktu onu taktım kafaya şimdi neyse geçti ama :))) eşim çok rahat bak takma kafana yumurtladıysan gerisi gelirr stres yapma falan diyo kendını odaklama diyor rolmzsa uzulursun diyoo benı rahatlatmaya çalışıyorr sagolsun bugun daha iyiym doktor vermezse istiycem canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?