naptın canm iyi çalıştınmı bakim bugünmü kontrolün.benm dr.m hiç bakmıyodu çatlamışmı diye.neyse inşallah çatlamıştırda bebiş olmuştur yumurtan.uzak kalmayla kafadan atılmıyo canm.nasıl olsa bu ay olmıcak şeklinde düşünmek lazım anca tabi oda yumurta varken olmaz neeyse yumurtan olsunda belkide sennki kafadan atmadan olacak.
inşallahhh buda güzel bi haber
eşin çok haklı canım.. göğüs ağrısı bulantı baş dönmesi bunların hepsini çatlatma iğnesi yapıyor.. belirti için daha çok erken.. adet gününü beklemekten başka çaren yok.. erkenden de sakın test filan yapma.. gününü bekle.. iğneden sonra 14.günde filan millet adet olurdu benim 18den önce hiç olmazdı.. her ay heveslenirdim ohh bu sefer tuttu derdim ama nerdeee.. ne zamanki olmuyor diye kendimi rahat ettirdim nasılsa tip yapcaz dedim günümü yaşayacağım dedim hamile kalıvermişim.. farkında bi değildim.. belirtilere de aldanmadım nasılsa adet olcam bunların hepsi adet belirtisi dedim.. sende rahat olmaya çalış canım arkadaşım..yoksa gerçekten kendine eziyet etmekten öte gidemiyorsun.. çok yıpranıyor insan çooook
kızlar bende dr.dan geldim öğlen kontrolüm vardı gördük oğluşumuzu.bugün gösterdi yüzünü birazcık geçen elleriyle kapatmıştı.2800gr olmuş 15günde 800gr almış maşallah.bende dedim böyle kilo alırsa doğuma 5kg olacak.bundan sonra daha çok kilo alır dedi dr.çok güzel bişey şimdi bide tam bi bebek görüntünü almış eşimle burnu sana benziyo ağzı bana benziyo diyoruz.Rabbimin bi mucizesi işte daha dün nokta gibi bişeydi.Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.biz hamilelerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ben artk sıcaklara dayanamıycam annemlere gitcez bugün.klimalı odadan dışarı çıkamıyorum sıkıldım artk.ne kadar kalırız bilmiyorum 15gün sonra kontrolüm var yine belki ozaman kadar kalırım.sonrada doğuma az kalıyo biyere kımıldamam heralde.dr.bugün ilk defa suyun gelirse kan gelirse hemen hastaneye geliyosun dedi.demekki artk bundan sonra daha temkinli olmalıyım.yine bebk hareketlerini saymamı söyledi.neyse canlarım annemlerde int.yok buralarda 1-2hafta uzak kalıcam sizleri çok özlicem unuttum sanmayın sakın hepinize dua edicem ben sizde bana edin olurmu?gelir gelmezde yazarım Allahın izniyle.hepiniz Allaha emanet olun öpüyorum.
ıyı yapmıssın kuzum 7 agustos 2 mızın adetıde AYNI hahahha hadı bakalım benım kasıklarım cok agrıyor adet gelıooooooo erkenden heraldeamin cnaım main inş.hayırlısı artık gün aşırı devamayakları diktim havaya valla nasip yaaa bakalım evet 7ağustos diye hesapladım ben son 2aylık adetıme göre hadı bakalım dayanabılırsem test falan yapmıycam 10 kadar ama belkı 7 de yaparım
canım bunlar hep ımtıhan iştee rabbımmmın taktırı ama ınsanın pskolojısıde bozuluyor benım kaynım evlı degıl daha dıyorum kı eşime ben dogurana bebek ıcın tedavı gorene kadar o evlenır cocugda hemen olur dıyorum ınsan ıster ıstemez azıcıkta olsa ahhhhhhhhh cekıyorrrrrr uzulmee arkadasım rabbım buyuk elbettt bızde o duyguları yasıycazşincikk dinleyin olayıı...geçen progestan içtim adet olayım diyee..olmadımbüyük bi heycan ve ümitle dr gittimm...bebek yerine kist olduğunu duyuncaki halimi siz tahmin edersinizzz...eşim sağolsun kafa dagıtayım diye yapmadığı kalmadı amaa bende gözyaşı hep gözümüğn ucunda oldu....o akşamı tel çaldı alt kattaki eltimm...ağlıyorrr...ben napcam akıl ver...ne olduu??? cevap ne olsa begenirsinizzzz???? HAMİLEYİMM... aldırıcamm çocuguu ben böle şokta çığlık çığlığaa sakına diyeee...bi üst katında aynı konudan müzdarip olduğumu ve nasıl hüzün içinde olduğumu bilmiyorr tabikii...neyse aldırtmadıkk sağlıcakla doğar inş...nasip böyle bişi...herşeyin bi sebebi varr..ben böle isterken...o istemezken onaa veriliyorsaa..rabbimin bi bildiği var demekkii...buna akıl sır ermiyorr....3 eltiyizz..en küçükleriyimm...büyük eltim geldi geçen hafta:):) sürprizz bende gebeyimmmmmmmm demezzmiii:):):):) benim aynen hareket şuu kafa yukardaa gözlerimle rabbbimle konuşuyorumm....daha ne kadar yakınım gebe kalır..çocuk istediğimden beri doğurmayacak insanlar bile doğurduuşaka gibi..ama vardır bundada bişi..rabbimin işine karışılmazz...anlatmak istedimm yaşadıklarımıı
hıc sorma kuzum yaaamaşallah kız azmış misafirlerin :)))) Allah kolaylık versin
döndüğümde inşallah hamiş haberleri çoğalır ecrin ve filiz sizi merak edicem güzel haberler verirsiniz inşallah bu ay.tuncs canm sende duyacaksın inşallah bebişinn kalp atışını.görüşmek üzere..
ıyı yapmıssın kuzum 7 agustos 2 mızın adetıde AYNI hahahha hadı bakalım benım kasıklarım cok agrıyor adet gelıooooooo erkenden heralde
[/B]
kızlar ben okadar kotuyum kısabah dısarı cıktım 2 kere markete gıttım geldım alısverıs yaptım
sonra eve geldım tatlı salatalar borekler derken geberdımm yorgunluktan okadar susadım kı anlatamam
susuzluktan olebılrım heran aglıycam o derece resmen agzım yuzum kurudu ve daha eşimin teyzesıne gıdıcez bugun
dus alıcam hazırlanıcam yolda 1 saat suruyorr
allahım aclara yardım etsın ne kadar zor açlık ve susuzlukkk
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu3 lıtre ıcıcem su yemek yemıcemm
keske temizliğini dün yemeğini bugün yapsaydın cnaım ya
oruçluyken insan çok terliyip susuo
bi soğuk duş al sen ayaklarını başını serinlet
biraz iyi gelir belki.
okadar su da içme içinde balık mı buyutcen
miden bulanır zaten içemezsin ama hayal et tabi içnde kalmasın
(((( çooookkkk moralimm bozuukkk... progestan biteli bugün 9. günüm ve hala adet olmadım.. az önce gidip gebelik testi yaptırdım tabiiki negatif.. hep gariplikler benimi buluurr kasıklarımda ağrı ve batma var.. yarın kontrolüm var doktora gidicem ve ultrasondan kistler bana ''merhaba biz geldiiikkkk'' diyecekler eminiiiiimmmmmmmm... deliricemm yaaa.. tam bütüüünnn tahlillerimi yaptırdım rahim filmimi çektirdim tedaviye başlıyorum artık tamam dedim.. bide bu çıktı başıma........ sabııııııııııııırrrrrrrrr allaahııımmmmm sabıııııııııııırrrrrrrrr.. çok kötüyüm
(((( çooookkkk moralimm bozuukkk... progestan biteli bugün 9. günüm ve hala adet olmadım.. az önce gidip gebelik testi yaptırdım tabiiki negatif.. hep gariplikler benimi buluurr kasıklarımda ağrı ve batma var.. yarın kontrolüm var doktora gidicem ve ultrasondan kistler bana ''merhaba biz geldiiikkkk'' diyecekler eminiiiiimmmmmmmm... deliricemm yaaa.. tam bütüüünnn tahlillerimi yaptırdım rahim filmimi çektirdim tedaviye başlıyorum artık tamam dedim.. bide bu çıktı başıma........ sabııııııııııııırrrrrrrrr allaahııımmmmm sabıııııııııııırrrrrrrrr.. çok kötüyüm
Allah kolaylık versin canım 2 buçuk saat var dahatemızlıgı dun yaptım hayatım yaa bırazınıda bugun ıste bır banyom kaldı onuda eve gelınce gece yapıcamm
okadar susadımkı anlatamam agzım dılım yapıstı
dus aldım buz gıbı suyla keşkmıyorsular bıle sıcak gelıoo sankı bana
ahahhhaa valla ıcıcem yaaa okadar ıcıcemkı bırde mısafırlıkteyım doldur doldur dıyemem en ıyısı yanımda su almak
kız ıcerım ben yemek yemem suyla karnımı doyururumsuyu cok sevıyorummmmmmmmmm
ölcem kız sınırden aglıcam suan o derecedeyımmmmmm bırde yol gıdıcemm şişlıyee üfffffffffff:2:
kıyamam ben sana yaa :2::2:
inşallah kist falan yoktur takma o guzel kafanaaa kuşummm yaaaa
allahımm ınsallah sabrını verır uzulmeee canımm benım hepımız yasadık bunları ıns olucakkk bırgunn emınımmmm benn ya ole ya bole olucakk :2:
inşallah kist yoktur da üzülmezsin daha fazla
moralini bozma
aynenn canımmm yaa
canımm şöyle diyeyim ya benim bir bebeğim var ve ben pko lu olduğumu yeni öğrendimm sayılır..
soğan suyuna başlamıştımm 10.gününde bıraktım onu.. şimdi de metformine başladımmm.. 2 aydır adet göremiyorumm ya artık gelsin diye dua ediyorum yanii.. öyle akıntı da uzun zamandır gelmeyince acaba yumurtlama felan mı oldu dedimm canımm.. karnımm çok şiş, göğüslerim de şişti iyice ve hassaslaştıı biraz sivilcelendim de umarımm yumurta yoldadırr.. tavuk gibi hissediyorum kendimi böyle diyincee
ben geldim sen gidiomusun?
ben de napimm gittim bugün kan verdim.. hormon testi icin. iste laparoskopi icin gün aldim geldim.. ayin 7sinde gidiyorum.. ayni gün geri cikcam ama.. ben hsg saniodum ama degilmis.. tüplere bakcaklarya bakalim insallah aciktir tüpcagizlarim
ayy yok canım yaa ne bebısı hastalanıcam bır adet sıvılcem ve kasık agrım basladı hadı bakalım erkenden gelıcek gene bu ay bır test yaptırmıolar adama alalalla
kuzum benım vaktınde gelıo cok sukuradet gelıcektır bebek gelıcegını sanmam :2: buarada sevıyorum senı yazıların beni ölduruyor ya tam kafa dengısın arkadaslara ayzdıgın yorumları okudumda kusura bakmada tam catlaksın buu pozıtıfle senın bebegınde ıns senı bekletmezzzzzzzz
canımmmm ıykı geldınnnnnnnnnnnnnnıyı yaptın gel tabııı kuzucummm ayrı kalma bızden buarada benımde ıltıhap var bılıosun smeardada ıltıhap cıktı bakalım adet olunca baslıcam kullanmaya benımde 2 ayım metformınle bekle canım ıns guzel seyler olur hakkımızdaa
canım adetle bırlıkte 23 gunum 12 gunumdede geldı akıntı bu 2 cı oluo hastalancam sanırımmm gelıo adetcıgımm benım
Çok yazmışsınız kızlar başım döndü okicem diye maşallahecrin de gelmiş uzaklaşan kimse kalmadı sanırım bir bir döndük yuvaya benim kasık ağrım yine arttı kızlar yaaaa (( 1 ay 1 hafta oldu artık.. ayaklarımı uzatıyorum vs geçmiyor yani yine de arttı desem de sancı veya ağrı kesicilik değil ama sürekli orda bir ağrı... bu sefer biraz daha orda nabız atar gibi bir ağrı ( offff... doktora gidesim yok sıkıldım.. zaten söktürücü başladım gitsem ne dicek ki? dese daha önce derdi..
soğanı yapalı ne kadar oldu?yakınsa soğan da artırıyor akıntıyı öyle bişi de olabilir??? ama akıntıyla beraber göğüs belirtileri de olduysa kesin yumurtlamadır.. hepimiz öyleyiz zaten hale bak yaahahaha.. artık ne yolu akıntı geldiyse çıkmış olması lazım şimdiye..
evet canım ama zor bile dayandım o uykuyailaçtan mıdır nedir nasıl gözüm kapanıodu
sen ne için laparoskopiye girceksin? rahim filmiyle niye bakmıyorlarmış? laparoskopi operasyon çünkü, sebebi var mı?
iyi de canım normalde 1 hafta önce mi başlıyordu adet belirtileri??? ve yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluosun sen? benim de sivilceler azdı oof nem arttıkça da kuduruolar((
evet canım geldim walla gümbür gümbür yazdım yineinşallah topik komple hamile kalır yaaa sonra yeni nesiller devam eder bizden sonra :)) "kuşaktan kuşağa pko..." :)))
Lepi ben senin yumurtlama problemini çözdüm canım.. seni gördüğüm günden beri şu tavuk harala hürele yürüyo.. şu garibimi bir kuluçkaya yatır da yumurtlasın gülüm hadiyumurta yola düşse görmiceksin zaten!!!..
ayrıca bir tabıkçı vardı üsküdarda lepi diye, onla alakan var mı senin? :)
he sahibi oluyoz
ailecenek lepigilleriz
yumurtalamyan tavığı kesioz afiyetle yiyoz
Allahtan bizi kesen yok
seviom ben avatarımı vırıl vırıl yürüo manyak şey yıllardır aynı hiç değişmedim
bildiğin 4 buçuk senelik üyeyimm
canim sebebim iste belli uzun zamandir hic bi gebelik gecirmedim yani pko da olsa iki seneyi bulmuyor cogu durumda.. dr muhtemel bi tikaniklik üzerinde duruyo, eger rahim filmi olsaydi sadece, tikaniklik durumunda zaten laparoskopiye göndercekti, direk ona gidicem iste ben de.. cok zor bi op degil allahtan.. arkadasim da oldu iki dikisle kapatiyorlarmis ve ayni gün cikiyormus zaten.. bana da tikaniklik var gibi geliyo tatlim bilmiyorum yaa cünkü pko hafif bende ileri derecede degil, hem tek tarafta.. diger tarafta adetle giden 3 cm capinda kistler olusuyo.. bakalim haftaya bugün bu saatlerde gelmis olurum muthemelen
gorusuruz canım aksama ben gene yokumyarına mısafırım var bırde offff bugunden yaptım temızlıgı salatalarıda bıraz yapcam tatlıyıda yapıcamm tamamdır
amin canım amin inş.evet yaa biz sağlıklı olsun diye neler yapıyoruzz onalr elindekinin kıymetini bilmiyorlar böyle insanalarada gıcık oluyorum valla
soğanı yapalı ne kadar oldu?yakınsa soğan da artırıyor akıntıyı öyle bişi de olabilir??? ama akıntıyla beraber göğüs belirtileri de olduysa kesin yumurtlamadır.. hepimiz öyleyiz zaten hale bak yaahahaha.. artık ne yolu akıntı geldiyse çıkmış olması lazım şimdiye..
canım soğanı 10 gün yaptım ve bırakalı da bir hafta oldu işte.. evett canımm göğüslerim çok şişti ve ve hassaslaştı yani acıyorr bir de sivilcelendimm tabikiii.. banada yumurtlama gibi geliyor valla.. çıksın da gelsin artıkk canımm ya bekleye bekleye bi hal oldu vallane gelmez birşeymiş canımm bu yaa
[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?