Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hoşbulduk sagol canım aklım hep sizde valla burdan gitmeyle olmuyorr kafada bitirmek önemliymiş bunu anladım olsun yumurtanın olmaısda güzel onu bile bulamıyordum ben ama şöyle düşünüyorum eşimin en son ileri hareketli %0 dı hala öyleyse hamıle kalma sansım çok yok onun için çok umutlanmıyorum bakalım valla doktor gel dedı ateşe göre daha çatlamadım bakalım akşm nolcak belkı ilaç falan veriri eşim moralonı bozma fazlada kaptıra kendını diyorr bak yumurtluyorsun geri gelir allahın iznile diyorr :)

sagol cnaım benim çok haklısın valla napayım atttyım kafamdan eşimin değerşleri düşüktü zaten ileri hareketli düzeldimi bilmiyorum %0 dı eger hala böyleyse hamıle kalmam zor olsun kısmet olursa süper olur tabı adetım 7 ağustos 2 aya göre hesap yaptım ama ayın 10da test yapcam 10 iğnenin 14.günü oluyorr olmazsa zaten aşılma ayaptırcaz eylül gibi :))

ayy ne güzel yaa allahım bizlerde yaşattsın o duyguyu az kaldı canım dualrımız senınle valla send bizlere dua et :)) fazla özletmedne gel tamam mı canımm

ıyı yapmıssın kuzum 7 agustos 2 mızın adetıde AYNI hahahha hadı bakalım benım kasıklarım cok agrıyor adet gelıooooooo erkenden heralde
canım bunlar hep ımtıhan iştee rabbımmmın taktırı ama ınsanın pskolojısıde bozuluyor benım kaynım evlı degıl daha dıyorum kı eşime ben dogurana bebek ıcın tedavı gorene kadar o evlenır cocugda hemen olur dıyorum ınsan ıster ıstemez azıcıkta olsa ahhhhhhhhh cekıyorrrrrr uzulmee arkadasım rabbım buyuk elbettt bızde o duyguları yasıycaz
maşallah kız azmış misafirlerin :)))) Allah kolaylık versin
hıc sorma kuzum yaaa

ahh canım arkadasım saol dusundugun ıcın ınsallah guzel haberler verırız ama ben umutlu degılım cok agrım var suan zaten hep adetım 2 gun onceden gelır gelıcek heralde cok optummmmm canımm kendıne ve bebişine cok dıkkat ettt bol bol dınlen serınle annende

kızlar ben okadar kotuyum kı sabah dısarı cıktım 2 kere markete gıttım geldım alısverıs yaptım
sonra eve geldım tatlı salatalar borekler derken geberdımm yorgunluktan okadar susadım kı anlatamam
susuzluktan olebılrım heran aglıycam o derece resmen agzım yuzum kurudu ve daha eşimin teyzesıne gıdıcez bugun
dus alıcam hazırlanıcam yolda 1 saat suruyorr
allahım aclara yardım etsın ne kadar zor açlık ve susuzlukkk
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 3 lıtre ıcıcem su yemek yemıcemm

keske temizliğini dün yemeğini bugün yapsaydın cnaım ya
oruçluyken insan çok terliyip susuo
bi soğuk duş al sen ayaklarını başını serinlet
biraz iyi gelir belki.
okadar su da içme içinde balık mı buyutcen
miden bulanır zaten içemezsin ama hayal et tabi içnde kalmasın

(((( çooookkkk moralimm bozuukkk... progestan biteli bugün 9. günüm ve hala adet olmadım.. az önce gidip gebelik testi yaptırdım tabiiki negatif.. hep gariplikler benimi buluurr kasıklarımda ağrı ve batma var.. yarın kontrolüm var doktora gidicem ve ultrasondan kistler bana ''merhaba biz geldiiikkkk'' diyecekler eminiiiiimmmmmmmm... deliricemm yaaa.. tam bütüüünnn tahlillerimi yaptırdım rahim filmimi çektirdim tedaviye başlıyorum artık tamam dedim.. bide bu çıktı başıma........ sabııııııııııııırrrrrrrrr allaahııımmmmm sabıııııııııııırrrrrrrrr.. çok kötüyüm

temızlıgı dun yaptım hayatım yaa bırazınıda bugun ıste bır banyom kaldı onuda eve gelınce gece yapıcamm
okadar susadımkı anlatamam agzım dılım yapıstı
dus aldım buz gıbı suyla keşkmıyor sular bıle sıcak gelıoo sankı bana
ahahhhaa valla ıcıcem yaaa okadar ıcıcemkı bırde mısafırlıkteyım doldur doldur dıyemem en ıyısı yanımda su almak
kız ıcerım ben yemek yemem suyla karnımı doyururum suyu cok sevıyorummmmmmmmmm
ölcem kız sınırden aglıcam suan o derecedeyımmmmmm bırde yol gıdıcemm şişlıyee üfffffffffff:2:

kıyamam ben sana yaa :2::2:
inşallah kist falan yoktur takma o guzel kafanaaa kuşummm yaaaa
allahımm ınsallah sabrını verır uzulmeee canımm benım hepımız yasadık bunları ıns olucakkk bırgunn emınımmmm benn ya ole ya bole olucakk :2:

inşallah kist yoktur da üzülmezsin daha fazla
moralini bozma
Allah kolaylık versin canım 2 buçuk saat var daha
şu yaz günü en korktuğum şey başına gelmiş
uyu dicem ama yola gitcekmişsin sabret bakalım belki kendiliğinden geçer

((((( bu ayda boşuna geçecek ama =((

inşallah kist yoktur da üzülmezsin daha fazla
moralini bozma

bilmiyorumki cnm =(( adetin gelmemesinin sebebi kistten başka ne olabilirki =(( aptal gibiyim..

Çok yazmışsınız kızlar başım döndü okicem diye maşallah ecrin de gelmiş uzaklaşan kimse kalmadı sanırım bir bir döndük yuvaya benim kasık ağrım yine arttı kızlar yaaaa (( 1 ay 1 hafta oldu artık.. ayaklarımı uzatıyorum vs geçmiyor yani yine de arttı desem de sancı veya ağrı kesicilik değil ama sürekli orda bir ağrı... bu sefer biraz daha orda nabız atar gibi bir ağrı ( offff... doktora gidesim yok sıkıldım.. zaten söktürücü başladım gitsem ne dicek ki? dese daha önce derdi..

soğanı yapalı ne kadar oldu?yakınsa soğan da artırıyor akıntıyı öyle bişi de olabilir??? ama akıntıyla beraber göğüs belirtileri de olduysa kesin yumurtlamadır.. hepimiz öyleyiz zaten hale bak yaa hahaha.. artık ne yolu akıntı geldiyse çıkmış olması lazım şimdiye..

ben geldim sen gidiomusun?

evet canım ama zor bile dayandım o uykuya ilaçtan mıdır nedir nasıl gözüm kapanıodu
sen ne için laparoskopiye girceksin? rahim filmiyle niye bakmıyorlarmış? laparoskopi operasyon çünkü, sebebi var mı?

iyi de canım normalde 1 hafta önce mi başlıyordu adet belirtileri??? ve yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluosun sen? benim de sivilceler azdı oof nem arttıkça da kuduruolar ((

evet canım geldim walla gümbür gümbür yazdım yine inşallah topik komple hamile kalır yaaa sonra yeni nesiller devam eder bizden sonra :)) "kuşaktan kuşağa pko..." :)))

Canım 2 gün önceki testlerde anca erken döllenme varsa fln çıkıo normalde adetin geçmesi lazım test için.. gerçekten bak testler insanın psikolojisini bozuo bi de erken yapma be ( çok canın çektiyse yap tabi ama üzülüorum ben

Lepi ben senin yumurtlama problemini çözdüm canım.. seni gördüğüm günden beri şu tavuk harala hürele yürüyo.. şu garibimi bir kuluçkaya yatır da yumurtlasın gülüm hadi yumurta yola düşse görmiceksin zaten!!!..

ayrıca bir tabıkçı vardı üsküdarda lepi diye, onla alakan var mı senin? :)

canim sebebim iste belli uzun zamandir hic bi gebelik gecirmedim yani pko da olsa iki seneyi bulmuyor cogu durumda.. dr muhtemel bi tikaniklik üzerinde duruyo, eger rahim filmi olsaydi sadece, tikaniklik durumunda zaten laparoskopiye göndercekti, direk ona gidicem iste ben de.. cok zor bi op degil allahtan.. arkadasim da oldu iki dikisle kapatiyorlarmis ve ayni gün cikiyormus zaten.. bana da tikaniklik var gibi geliyo tatlim bilmiyorum yaa cünkü pko hafif bende ileri derecede degil, hem tek tarafta.. diger tarafta adetle giden 3 cm capinda kistler olusuyo.. bakalim haftaya bugün bu saatlerde gelmis olurum muthemelen

he sahibi oluyoz
ailecenek lepigilleriz
yumurtalamyan tavığı kesioz afiyetle yiyoz
Allahtan bizi kesen yok
seviom ben avatarımı vırıl vırıl yürüo manyak şey yıllardır aynı hiç değişmedim
bildiğin 4 buçuk senelik üyeyimm

hadi canımm!!!! kızım biz o sokakta oturuoduk 2009'a kadar komşuymuşuz demek :)) çok hoşuma giderdi onun adı ve adresleri hep ordan tarif ederdim ben hahahaa.. ay keyiflendim walla

kızım yürü yürü nereye kadar 2 dakka soluklan da yımırtlasın garibim :)))
belki oturunca sakinlicek yımırtliiicek.. 4 senedir yürü yürü nereye kadar.. :) bak sen beni dinle, aynısının kuluçkasını bul belki uğur getirir

canım tabi en iyi doktorun bilir ama bu klomen kullanmadan "nasılsa olmazsa tüpe geçcez" diyip tüp bebek yapmak gibi geldi bana :S laparoskopi operasyon sonunda, hsg'nin bir yan etkisi yok ki? bence önce rahim filmi çektirmende fayda var.. yine sen bilirsin tabi.. bazen de film esnasında basınçlı sıvıdan açılabiliyor bak çektiren arkadaşlar var burda bir de onlarla konuş derim????

gorusuruz canım aksama ben gene yokum yarına mısafırım var bırde offff bugunden yaptım temızlıgı salatalarıda bıraz yapcam tatlıyıda yapıcamm tamamdır

canımm benimm yaparsınn senn ama dikkat et kendine çok yorulmaz kuşumm sen şu çarşambayı bir atlat yeterkii

amin canım amin inş.evet yaa biz sağlıklı olsun diye neler yapıyoruzz onalr elindekinin kıymetini bilmiyorlar böyle insanalarada gıcık oluyorum valla

bende canım aynen öyle ne diyeyim.. Allah' ın var bir bildiği diyorum sadece.. Annem hep şey der: Allah sevdiği kullarına bu dünyada çektirirmiş ki günahları azalsın yanmasınlar diye.. İnşalah bizde öyleyizdir bitanem kendimi öyle avutuyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…