canım soğanı 10 gün yaptım ve bırakalı da bir hafta oldu işte.. evett canımm göğüslerim çok şişti ve ve hassaslaştı yani acıyorr bir de sivilcelendimm tabikiii.. banada yumurtlama gibi geliyor valla.. çıksın da gelsin artıkk canımm ya bekleye bekleye bi hal oldu valla ne gelmez birşeymiş canımm bu yaa
redyy buraya da uğrasana kızzz
geldim canım sağol walla ben pek çağrılmaya alışkın diilim, hoşuma da gidio
soğanın da faydası olmuştur heralde akıntıya. göğüs hassasiyeti süper bişi yaaa Allahım bana da yaşatsın yine de biliiim yumurtladığımı...
ben de yumurtamı bekliyorum işte.. sonra bebişin gül keyfine kalmış geliş zamanı..
hoşgeldinn canımm sen iste ben seni özel mesajlarla çağırırım valla
olmuştur herade canımm bu 1.ayımdı benim 3 ay daha kullanıcam inşallah faydasını görürüm valla sizleride bilgilendiririm faydasını görürsemcanım bende göğüs hassasiyeti ergenlikten itibaren var ama 2 ayda, 3 ayda 1 adet olduğum içinn bende pek hissedemiyorum yanii.. inşallah yumurtladım bu ay 10 gün içinde gelir kırmızılar inşallahhhh.. adet olmayı özledim valla
canım adet öncesi sendrom deniliyor ona sende biliyorsun göğüslerin acıması, sivilcenin çıkması, karın şişliği fela şuan hepsini yaşıyorum valla bu ay çok umutluyummm
canımm sen düzenlimi adet oluyorsunnnn ymurtladığını nasıl anlıyorsunn yoksa çatlatma iğnesiyle felan mıı biraz garip sordum ama:26::26::26:
kız yok 1 kere yumurtladım işte onda da göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı olunca doktora gittim o söylediilk ve tek yumurtlama adetimi de o zaman gördüm işte ondan başka yok elimdekiler bu kadar hahaaha... onun dışında adetle anlarım heralde :))
güldürdün benii canım yacanım sorun yapma ben oğluma hamile kalmadan önce de 2 ayda 1 adet görüyordum hiç de bilmiyordum o zamanlar yumurtlama neymişş ne zamanmışş, ama oldu valla ben bile çok şaşırdım
inşallah sende alırsınn bebeğini kucağınaa koklarsın mis kokusunu aklına geldikce de kızarsınn niye bu kadar uğraştırdın diyeeson söylediğim şaka tabikii
ah canım ya walla trajikomik hale bakşaka gibi ama değil işte
şu an 2 ayda olsam öpüp başıma koycam daha ne isteyim :))) söktürücü fln almasam benimkilerin keyfi yerinde içerde hiç çıkası yok :))
ilk ergenliğimde 3 ayda bir fln olurdu kıvrandırırdı beni.o dönemlerde bir başladım doğum kontrol haplarına.. geçen seneye kadar kullandım :)) bir ara yine bırakmıştım 4 ay gelen giden olmadı yine başladım(( bu da ilk işte :)
2 ayda olsam da yeter bana yani :)) yumurtluomuşsun demek ki ne güzel...
Allah bağışlasın cnm oğlunu! Allah bize de hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah!!!
AMİN CANIM İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH....... :)))
selam millet..
ben çok fenayım.. boğazım şişti.. öyle böyle değil.. yutkunamıyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.. cmtesiye daha çok var.. acile filan mı gitsem ki diyorum.. önerisi olan var mı ?
selam millet..
ben çok fenayım.. boğazım şişti.. öyle böyle değil.. yutkunamıyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.. cmtesiye daha çok var.. acile filan mı gitsem ki diyorum.. önerisi olan var mı ?
evett canımm valla muhabbetin çok güzel:13::13:
canımm baya kullanmışssın doğum kontrol hapını.. son zamanlarda bende öyle oldum canımm o yüzden başladım soğan kürüne bana faydası olursa adetlermi düzene sokarsa doktoruna danışıp sende denersin canımm ya :26::26: ben ibrahim saraçoğluna mail atmıştım başlamadan önce durumu anlatmıştım o da bana cevap vermişti sağolsun dediği gibi uygulayayım inşalah faydasını görürüm de denemek isteyen arkadaşlara da şifa olur.. bu ay da soğan suyu sayesinde gelcek canımm gelcekse bana öyle geliyorr
canımmm ya inşallah şifamızı buluruz..
çok teşekkür ederimm aminn amiiin ablasıııburdaki herkesin mutlu haberlerini duymayı o kadar istiyorum kii canımm sende dahilsinn tabikii.. inşallah olcak canımm olcak umudunu yitirme hiçbi zaman
hadi canımm!!!!kızım biz o sokakta oturuoduk 2009'a kadar komşuymuşuz demek :)) çok hoşuma giderdi onun adı ve adresleri hep ordan tarif ederdim ben hahahaa.. ay keyiflendim walla
kızım yürü yürü nereye kadar 2 dakka soluklan da yımırtlasın garibim :)))belki oturunca sakinlicek yımırtliiicek.. 4 senedir yürü yürü nereye kadar.. :) bak sen beni dinle, aynısının kuluçkasını bul belki uğur getirir
canım tabi en iyi doktorun bilir ama bu klomen kullanmadan "nasılsa olmazsa tüpe geçcez" diyip tüp bebek yapmak gibi geldi bana :S laparoskopi operasyon sonunda, hsg'nin bir yan etkisi yok ki? bence önce rahim filmi çektirmende fayda var.. yine sen bilirsin tabi.. bazen de film esnasında basınçlı sıvıdan açılabiliyor bak çektiren arkadaşlar var burda bir de onlarla konuş derim????
hem de ne kullanma firma sponsor olacaktı bana yani...
yok canım ben soğanı 2 kere yaptım kime misin dedi bilmiyorum, bana mısın demediği kesindi...
inşallah hepimiz güzel haberler veririz :)))
nasil yani canim anlamadim??? klomen kullanmaya baslamadik zaten, ona baslamadan önce tüplere bakcak. tikaliysa zaten klomene de gerek yok, tedavisi neyse ona bakcazya benimkisi laparoskopi ama nasil anlatayim sana bi türü, yani basincli su ile yine tüplere bakilcak zaten, bi tikaniklik varsa o an halledilebilcek bir seyse halledilcek, yani direk ameliyat degil.. nasil anlatayim simdi yani ben baygin yatcam onlar tüplere bakcaklar kamerayla ama, rontgenle degil aradaki fark bu, tabiki ilacli suyla.. laparoskopide genelde 3-4 delik oluyo duruma göre.. bunda öyle degil iste, o yüzden icim rahat.. almanyada HSG oldum diyen kimse duymadim, herkese bu uygulaniyo ve sikayetci olan kimseye rastlamadim henüz tabiki anestezinin vs getirecegi komplikasyonlar her zaman söz konusu.. orasi da allaha kalmis artik
canımm ya ne diyeyim kii o zamann inşallah şifamızı buluruz hep dua ediyorumm.. canım ben çıkıyorumm çok teşekkür ederim cevapların için.. seninle konuşmak çok güzel oluyo valla
öpüyorum senii canımmm görüşürüzzz
haaaa canım sen histereskopi diosun.. anladım şimdi tamam! operasyon değil yani vajinadan giren görüntüleme seninki??
klomen sadece benzetmeydi yoksa aslında konuyla alakası yok canım :) ben direkt laparoskopiyle bakcak sandım ondan seni durdurmaya çalışıodum bir panikle
hafif anestezi verirler sanırım bişi olmaz canını sıkma! hadi bakalım hayırlısı inşallah!
slmmm kızlarrr...nasılsınızz..?? dilerimm herkezz iyidirr.....bende durumlar aynıı...kist vardı promulüt N diye bi ilaç içtim adet oldumm çok uzun sürdüü 16 gün oldu adet kesilmedii dr gitmedim yeni bi sorun daha istemiyorum diyeee...son 2 gündür kanama yok...GİNERA kullanıyorum..bittiğinde tahlilleri vericemmmm...ÇOOKK YORGUNUMM...YORULDUMM ARTIKK....
saol canım evet zor ama yardım eden var allaha skur
ben hamıle olsam ben hergun kaynanamda yerım gıder
anam kaynanan ne fena kız yapsın kendı gelın otursun demıooo
bıde kacıoo evden
amannnn onun suratını tribini çekeceğimee kendim yaparım...ama hamilelik bi başka..acıkk nazz yap kızzzyeğenn nasılll..nasıl gidiyor gebelikk birass halsizim demişsinnn...diikkat et kendine..
bu sıcaklarda allah yardımcın olsun canım yaa işin zorrr valla nasılsın bebek nasıl :))
şincikk dinleyin olayıı...geçen progestan içtim adet olayım diyee..olmadımbüyük bi heycan ve ümitle dr gittimm...bebek yerine kist olduğunu duyuncaki halimi siz tahmin edersinizzz...eşim sağolsun kafa dagıtayım diye yapmadığı kalmadı amaa bende gözyaşı hep gözümüğn ucunda oldu....o akşamı tel çaldı alt kattaki eltimm...ağlıyorrr...ben napcam akıl ver...ne olduu??? cevap ne olsa begenirsinizzzz???? HAMİLEYİMM... aldırıcamm çocuguu ben böle şokta çığlık çığlığaa sakına diyeee...bi üst katında aynı konudan müzdarip olduğumu ve nasıl hüzün içinde olduğumu bilmiyorr tabikii...neyse aldırtmadıkk sağlıcakla doğar inş...nasip böyle bişi...herşeyin bi sebebi varr..ben böle isterken...o istemezken onaa veriliyorsaa..rabbimin bi bildiği var demekkii...buna akıl sır ermiyorr....3 eltiyizz..en küçükleriyimm...büyük eltim geldi geçen hafta:):) sürprizz bende gebeyimmmmmmmm demezzmiii:):):):) benim aynen hareket şuu kafa yukardaa gözlerimle rabbbimle konuşuyorumm....daha ne kadar yakınım gebe kalır..çocuk istediğimden beri doğurmayacak insanlar bile doğurduuşaka gibi..ama vardır bundada bişi..rabbimin işine karışılmazz...anlatmak istedimm yaşadıklarımıı
aynen bende böyleyim ya çok kötü geçiyor bide sıcklar vuruyo insanı dün doktora gittim herşey yolundaymış bebeğim kendini göstermedi cinsiyetini daha öğrenemedim.. zeka testi istedi yapmadım rahatım ohhh.. 3 ayımı bitirdim darısı 4e..Bende
ya uyurum ya uzanırım yada kuran okurum böyle rahatlamaya çalışıyorum bide belim çok ağrıyo
ara ara midemde bulanmaya başladı özellikle geceleri
evett canımm valla muhabbetin çok güzel:13::13:
canımm baya kullanmışssın doğum kontrol hapını.. son zamanlarda bende öyle oldum canımm o yüzden başladım soğan kürüne bana faydası olursa adetlermi düzene sokarsa doktoruna danışıp sende denersin canımm ya :26::26: ben ibrahim saraçoğluna mail atmıştım başlamadan önce durumu anlatmıştım o da bana cevap vermişti sağolsun dediği gibi uygulayayım inşalah faydasını görürüm de denemek isteyen arkadaşlara da şifa olur.. bu ay da soğan suyu sayesinde gelcek canımm gelcekse bana öyle geliyorr
canımmm ya inşallah şifamızı buluruz..
çok teşekkür ederimm aminn amiiin ablasıııburdaki herkesin mutlu haberlerini duymayı o kadar istiyorum kii canımm sende dahilsinn tabikii.. inşallah olcak canımm olcak umudunu yitirme hiçbi zaman
canım valla benım adet belırtım 1 hafta oncesınden gelır benım sadece kasıklarım agrır ve belım baska gogsum falan hıc agrımaz gelıcek bugun yarın bellı zaten test yapmama ızın vermıycek gene adetımmmmmmmmm canım cektı kuzum ya ne zamandır yapmıomCanım 2 gün önceki testlerde anca erken döllenme varsa fln çıkıo normalde adetin geçmesi lazım test için.. gerçekten bak testler insanın psikolojisini bozuo bi de erken yapma be( çok canın çektiyse yap tabi ama üzülüorum ben
ayy valla hayatım ya ınsallahhh atlatırım gerıldım baya bırde aha sımdı geldık eve banyomu temızlıcem sımdı sahura kadarcanımm benimm yaparsınn senn ama dikkat et kendine çok yorulmaz kuşumm sen şu çarşambayı bir atlat yeterkii
ayy canım ya neyse az kaldı heralde evınıze gecersınız ınsallahhhhhhhayatım her kaynana aynı değil ben iş yapayım diye gözümün içine bakıyor bende inadına bazı şeyleri görmezden geliyorum çok sinir bir durum keşke benim kaynanamda annem gibi olsa anneme gidince çok rahatlıyorum valla bebeğimde bende keyif çatıyoruz istanbulda anamda :) kimse insanın annesi gibi olamaaz
şaka yaptım şaka biz tavukçu değilizhadi canımm!!!!kızım biz o sokakta oturuoduk 2009'a kadar komşuymuşuz demek :)) çok hoşuma giderdi onun adı ve adresleri hep ordan tarif ederdim ben hahahaa.. ay keyiflendim walla
kızım yürü yürü nereye kadar 2 dakka soluklan da yımırtlasın garibim :)))belki oturunca sakinlicek yımırtliiicek.. 4 senedir yürü yürü nereye kadar.. :) bak sen beni dinle, aynısının kuluçkasını bul belki uğur getirir
selam millet..
evet kızlar hamile kalcaksınız kışın kalın çok zor :) aman be tatlım zor mor Allah herkese en kısa zamanda bebeğini yollasın zorda olsa onu hissetmek bile çok güzel bebişte çok iyi şükür yeğenlerini bekliyor sıra sizde kızlar Allah hepinizin muradını versin
ay keşke öyle planla hamile kalabilsek
öyle olaydı ben kışın hamile idim bu ay da doğurmuştum ahhh ahh
artık hayırlısı dioz Allah bize de nezaman nasip ederse ona razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?