Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

redyy buraya da uğrasana kızzz

geldim canım sağol walla ben pek çağrılmaya alışkın diilim, hoşuma da gidio

soğanın da faydası olmuştur heralde akıntıya. göğüs hassasiyeti süper bişi yaaa Allahım bana da yaşatsın yine de biliiim yumurtladığımı...

ben de yumurtamı bekliyorum işte.. sonra bebişin gül keyfine kalmış geliş zamanı..

hoşgeldinn canımm sen iste ben seni özel mesajlarla çağırırım valla
olmuştur herade canımm bu 1.ayımdı benim 3 ay daha kullanıcam inşallah faydasını görürüm valla sizleride bilgilendiririm faydasını görürsem canım bende göğüs hassasiyeti ergenlikten itibaren var ama 2 ayda, 3 ayda 1 adet olduğum içinn bende pek hissedemiyorum yanii.. inşallah yumurtladım bu ay 10 gün içinde gelir kırmızılar inşallahhhh.. adet olmayı özledim valla
canım adet öncesi sendrom deniliyor ona sende biliyorsun göğüslerin acıması, sivilcenin çıkması, karın şişliği fela şuan hepsini yaşıyorum valla bu ay çok umutluyummm
canımm sen düzenlimi adet oluyorsunnnn ymurtladığını nasıl anlıyorsunn yoksa çatlatma iğnesiyle felan mıı biraz garip sordum ama :26::26::26:

kız yok 1 kere yumurtladım işte onda da göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı olunca doktora gittim o söyledi ilk ve tek yumurtlama adetimi de o zaman gördüm işte ondan başka yok elimdekiler bu kadar hahaaha... onun dışında adetle anlarım heralde :))

güldürdün benii canım ya canım sorun yapma ben oğluma hamile kalmadan önce de 2 ayda 1 adet görüyordum hiç de bilmiyordum o zamanlar yumurtlama neymişş ne zamanmışş, ama oldu valla ben bile çok şaşırdım
inşallah sende alırsınn bebeğini kucağınaa koklarsın mis kokusunu aklına geldikce de kızarsınn niye bu kadar uğraştırdın diyee son söylediğim şaka tabikii

ah canım ya walla trajikomik hale bak şaka gibi ama değil işte
şu an 2 ayda olsam öpüp başıma koycam daha ne isteyim :))) söktürücü fln almasam benimkilerin keyfi yerinde içerde hiç çıkası yok :))
ilk ergenliğimde 3 ayda bir fln olurdu kıvrandırırdı beni.o dönemlerde bir başladım doğum kontrol haplarına.. geçen seneye kadar kullandım :)) bir ara yine bırakmıştım 4 ay gelen giden olmadı yine başladım (( bu da ilk işte :)
2 ayda olsam da yeter bana yani :)) yumurtluomuşsun demek ki ne güzel...

Allah bağışlasın cnm oğlunu! Allah bize de hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah!!!
AMİN CANIM İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH....... :)))

selam millet..
ben çok fenayım.. boğazım şişti.. öyle böyle değil.. yutkunamıyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.. cmtesiye daha çok var.. acile filan mı gitsem ki diyorum.. önerisi olan var mı ?

evett canımm valla muhabbetin çok güzel:13::13:
canımm baya kullanmışssın doğum kontrol hapını.. son zamanlarda bende öyle oldum canımm o yüzden başladım soğan kürüne bana faydası olursa adetlermi düzene sokarsa doktoruna danışıp sende denersin canımm ya :26::26: ben ibrahim saraçoğluna mail atmıştım başlamadan önce durumu anlatmıştım o da bana cevap vermişti sağolsun dediği gibi uygulayayım inşalah faydasını görürüm de denemek isteyen arkadaşlara da şifa olur.. bu ay da soğan suyu sayesinde gelcek canımm gelcekse bana öyle geliyorr
canımmm ya inşallah şifamızı buluruz..
çok teşekkür ederimm aminn amiiin ablasııı burdaki herkesin mutlu haberlerini duymayı o kadar istiyorum kii canımm sende dahilsinn tabikii.. inşallah olcak canımm olcak umudunu yitirme hiçbi zaman

hoşgeldinn canımm
nasıl gidiyor hamilelik dicektim kii üşütmüşsün galibaa :26::26: canım bir şey yapmadan da geçer mi ki bilmiyorumm kii geçmezse yarına bir doktora görünn ama hamilesin ilaç da veremezler nolcakkk :26::26: ıhlamur iç canımm bence

selamm canım çok geçmiş olsun!!! sana birkaç önerim olacak tabi:
sıcak olarak ne içiyorsan (kaynar olmasın ama!) içine bolca bal at erit ve iç, çok ama çoook iyi gelir! suya bile atsan olur.
bir de eğer boğazında iltihap çoksa, bir tülbentin içine bir miktar kolonyalı pamuk koy, pamuğum üzerine karabiber dök biraz ve tülbenti biraz boğazına tut.. çok yanarsa çekersin ama normalde baya kişiye iyi gelio.

tabi daha da önemlisi sıcak bişiler içip BOL BOL TERLE! EN BÜYÜK TEDAVİ O!!!! iyi olana kadar çıkma yataktan!!!

Çok çok geçmiş olsun tekrar!

hem de ne kullanma firma sponsor olacaktı bana yani...

yok canım ben soğanı 2 kere yaptım kime misin dedi bilmiyorum, bana mısın demediği kesindi...

inşallah hepimiz güzel haberler veririz :)))

nasil yani canim anlamadim??? klomen kullanmaya baslamadik zaten, ona baslamadan önce tüplere bakcak. tikaliysa zaten klomene de gerek yok, tedavisi neyse ona bakcaz ya benimkisi laparoskopi ama nasil anlatayim sana bi türü, yani basincli su ile yine tüplere bakilcak zaten, bi tikaniklik varsa o an halledilebilcek bir seyse halledilcek, yani direk ameliyat degil.. nasil anlatayim simdi yani ben baygin yatcam onlar tüplere bakcaklar kamerayla ama, rontgenle degil aradaki fark bu, tabiki ilacli suyla.. laparoskopide genelde 3-4 delik oluyo duruma göre.. bunda öyle degil iste, o yüzden icim rahat.. almanyada HSG oldum diyen kimse duymadim, herkese bu uygulaniyo ve sikayetci olan kimseye rastlamadim henüz tabiki anestezinin vs getirecegi komplikasyonlar her zaman söz konusu.. orasi da allaha kalmis artik

hem de ne kullanma firma sponsor olacaktı bana yani...

yok canım ben soğanı 2 kere yaptım kime misin dedi bilmiyorum, bana mısın demediği kesindi...

inşallah hepimiz güzel haberler veririz :)))

canımm ya ne diyeyim kii o zamann inşallah şifamızı buluruz hep dua ediyorumm.. canım ben çıkıyorumm çok teşekkür ederim cevapların için.. seninle konuşmak çok güzel oluyo valla
öpüyorum senii canımmm görüşürüzzz

Son düzenleme:

haaaa canım sen histereskopi diosun.. anladım şimdi tamam! operasyon değil yani vajinadan giren görüntüleme seninki??

klomen sadece benzetmeydi yoksa aslında konuyla alakası yok canım :) ben direkt laparoskopiyle bakcak sandım ondan seni durdurmaya çalışıodum bir panikle

hafif anestezi verirler sanırım bişi olmaz canını sıkma! hadi bakalım hayırlısı inşallah!

Allah kabul etsin cnm dualarını.. özellikle içinde bizim olduklarımızı da önlere alırsa fena olmaz di mi... eheheh

ben de sızdım sızıyorum kaçıyorumm kaaaççtttımmm
öpüyoruumm öööppttüümmm

yok iste canim histereskopi de degil.. karindan yine bi delik acicaklar kamerayla tüplere bakmak icin.. ama ameliyat aletleri icin delik acmicaklar, yani mesela safra kesesi icin yapilan laparoskopi gibi degil.. histereskopide, burda yapilan yani bildigim kadariyla, kesik yok.. her sey alttan.. ama benimki hem alttan hem karindan.. yani bi cesit laparoskopi diyeyim.. eger ki ilacli suyla bakma olmasaydi zaten ben de istemezdim.. biraz alman sitelerden baktim da, tipki hsg de oldugu gibi hamilelik sansini artiriyomus cok hamile kalan olmus o islemden sonra.. ona seviniyorum yani...

insallah bi sorun cikmazsa klomen kullancam da canim ondan bahsediyosun sandim.. ayy bakalim ya ne diyim dedigin gibi hayirlisi insallah.. insallah tek sorun pkodur

dr gitseydin canım ya sorun istemiyorum diyosun ama doktorlar sorunları çözmek için var

saol canım evet zor ama yardım eden var allaha skur
ben hamıle olsam ben hergun kaynanamda yerım gıder
anam kaynanan ne fena kız yapsın kendı gelın otursun demıooo
bıde kacıoo evden

hayatım her kaynana aynı değil ben iş yapayım diye gözümün içine bakıyor bende inadına bazı şeyleri görmezden geliyorum çok sinir bir durum keşke benim kaynanamda annem gibi olsa anneme gidince çok rahatlıyorum valla bebeğimde bende keyif çatıyoruz istanbulda anamda :) kimse insanın annesi gibi olamaaz

amannnn onun suratını tribini çekeceğimee kendim yaparım...ama hamilelik bi başka..acıkk nazz yap kızzz yeğenn nasılll..nasıl gidiyor gebelikk birass halsizim demişsinnn...diikkat et kendine..

kendim yapmak değil bana koyan hayatım kullanılmak istenmek canımı sıkıyor naz yapmayı beceremem ben neysem oyum herkes diyor rahat hamilelik geçirdiğini çaktırma diye ama yapamıyorum midem bulanıyor de kokulara hassasım de diyorlar ama yapamam benim sıkıntım sadece halsizlik elim kolum kalkmıyor ama işte insanlar anlamıyorlar benimde kızım var demiyor kimse ee Rabbim ömür verirse oda kızını ele veridği zaman anlıycak
yeğen iyi canım şimdilik çok şükür bir sorunumuz yok dörtlü testimide yaptırdım sonucunu bekliyorum doktor değiştirdim ayrıca güzel bir hastahane buldum özel doktoruda çok iyiymiş ona başlıyorum önümüzdeki günlerde gittim konuştum doktorum fena değildi ama hastahanesinin kötü şeylerini duyunca istemedim bıraktım

bu sıcaklarda allah yardımcın olsun canım yaa işin zorrr valla nasılsın bebek nasıl :))

evet kızlar hamile kalcaksınız kışın kalın çok zor :) aman be tatlım zor mor Allah herkese en kısa zamanda bebeğini yollasın zorda olsa onu hissetmek bile çok güzel bebişte çok iyi şükür yeğenlerini bekliyor sıra sizde kızlar Allah hepinizin muradını versin

bende en son canım bir arkadaşın doğumuna gittim çok ağladım orda bebeği odaya getirdiklerinde benim neden yok diye çok dokundu bana meğerse hamileymişim bilmiyordum ondan zırıl zırıl ağlıyormuşum en umutsuz olduğun zamanlarda Rabbim yolluyor çok şükür sende sabret hayatım hayırlı zamanda gelir inşallah bebeğin

hayatım benim doktorum 16. haftaya kadar belli olmaz dedi onlar anlıyorlar çoğu zaman ama söylemiyorlar tam emin olmak için 16. haftayı bekliyorlar zaten 3. ayda yeni oluşmaya başlıyor bebeğin organı kız olursa gerçi daha geç gösteriyor kendini
zeka testini neden yaptırmadın ben yaptırdım ikili testimi de dörtlüyü de şimdi sıra organlarını tek tek kontrol ettirmekte dört boyutlu ultrasonda
sen yaptırmadın rahatsın ben yaptırmasaydım içim içimi yerdi şimdi rahatım asıl :)
benim hiç bulantım yok hayatım bazen gaz yapan şeyler yediğim zaman çok kötü oluyorum karnım davul gibi şişiyor rahatlamak için bazen çıkarıyorum yoksa nefes almakta bile zorluk çekiyorum
hap verdi doktor ama çok zorda kalırsan iç dedi kefir falan aldım onu kullanıyroum

canım senin oğlun 6 aylık olmuş heralde
bana da yol gösterirsin ,daha yeniyiz 10 günlük.. ne zaman beni tanımaya başlayacak oğlum hani annesine gidince sakinleşir falan ya o zamanları bekliyorum şu an sanki iki yabancıyız:) bir de birkaç gündür sulu dışkısı var,dr götürsem mi :26:

canım valla benım adet belırtım 1 hafta oncesınden gelır benım sadece kasıklarım agrır ve belım baska gogsum falan hıc agrımaz gelıcek bugun yarın bellı zaten test yapmama ızın vermıycek gene adetımmmmmmmmm canım cektı kuzum ya ne zamandır yapmıom
canımm benimm yaparsınn senn ama dikkat et kendine çok yorulmaz kuşumm sen şu çarşambayı bir atlat yeterkii
ayy valla hayatım ya ınsallahhh atlatırım gerıldım baya bırde aha sımdı geldık eve banyomu temızlıcem sımdı sahura kadar yarın bır gecse ohhhhhh valla
ayy canım ya neyse az kaldı heralde evınıze gecersınız ınsallahhhhhh rahat edersınn analar baska kuzummmmmm kendı annemızın yerını kımse tutamaz ımkansız!!

Son düzenleme:
şaka yaptım şaka biz tavukçu değiliz
ismim farklı idi çook eskiden uzun diye kısaltmıştım 4 harfi bu kalmıştı okadar
anam yumurtayı döllicek adam yoksa sahanda bi güzel pişip yeniolar.
bu ara paydostayız biz
oyüzden kafam rahat hamilemiyim demiyom belirti aramıom ohh mis öneririm

doktora git tabiki canım durulur mu klima falan mı var ki onlar mı çarptı seni...
evdeyken de bi nane limon iç ballı süt yap terleme ve sopğuk su içme
inşallah kısa sürede geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…