Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydın kızlar doktora gittim dün akşam doktorcum baktı yumurtama çatlamış çok güzel dedi dediğim gibi ilişki oldumu dedi evet dedim tamam o zmana bekliyelım dedi adetinin kaçıncı günü dedi bende 17 günü dedim sana bir ilaç yazcam bu ilacı sabah akşam kullancaksın birgün geç kalmışız son ilacı içmeyeceksin dedi ilaç bittikden 5gün sonra yaa hasta olursun yada olmazsın hasta olsanda gel olmasanda gel dedi.kendını rahat bırak kafana takma hemen hamıle kalamayabılırısnde kendini buna şartlama falan dedi niye böyle dedi anlamadım heyecanımdan dolayı galıbaa neyse kızlar beım durumlar böylee.ilacın adıda duphaston 10 mg 20tablet sabah akşam içilecek hadı hayırlısı ateş tablom hala çizgi çekmedi ama ateşimde yükselme var

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

gunaydınnn canım.
hadi maşallah iyi sonuclar al ınş..
duphaston gebelık olursa bebegın tutunması ıcın verılıyor.Gebelık olmazsa da regl olmaya yardımcı oluyor canım belkı bılıyorsundur.
ben de bugun doktor yolcusuyum saat 4'te randevum.

insallah umdugun gibi gider tatlim yaa... gercekten sartlamamak lazim,..

sagol canım allah razı olsun hadı hayırlısı sende güzel haberlerle gel cnaım senınde klomenle yumurtan gelişmiyorduyaa bal tarçın çörek otu yap bide incir yee bende işe yarardı :) olmazsada üzülmeyecem çünkü artık yumurtlayabılıyorumm yumurta oldukdan sonra aşılamada olur tüpdee aslınd aeşimin değerleri yüzünden bu ay pek umudum yok fazla kaptırmadım kendımı yanı ama allah büyük olursa süpriz olurr :)))

ecrınnn canımmmmm cokkk sevındımm hadı hayırlısı kuzumm yaaaa
ınsallah guzel seyler olur senı merak ettım geldım
bugun mısafırım var :18:
dun cok susamıstım bır dunya su ıctım sımdıde bogazım sıstı
bırde bı tarafı sıstı anlamadım gıttı cok agrıyor :2:
adacayı ıctım 1 bardak dün :2:
ınSALLAH ILAC BITER ve hastalanmassın umuduylaaaaaaaaa opuorummm senii

ecrin doktorun dediklerini bizde sana demiyor muyuz:)
stres yapma olan zaten olmuştur artık günlük yaşama devam
ateşin de bugün yükselmiş
yarın öbür gün de hatta öbür öbür günlerde böyle gider umarım:)
ilk ölçümlerin dil üstünden olduğundan garip bence...

crimson hadi bakalım sen de güzel haberlerle dön:))

benim de bugün adet olmama lazım
erkenden olayım ya da iftardan sonra olayım lütfen
pazarlık gibi oldu ama napiyim ya boşa gitmesin günüm

crımson sen 2 asılamamı yaptırıcannn
hadı hayırlısı senınde ınsallah guzel seyler olur bu ay...

sagol cnaım allah razı olsunn fazla umutlanmıyorum eşimin değerleri yüzünden ama allah büyük tabı :))

valla canim sana bir sey diyim mi??? dedigin gibi esinin degerleri önemli, biz de pkoluyuz ama onca milyonlarin icinden bize bi tane lazim veeeee esinin 1 milyon gibi cok az bi degeri ile dogal yoldan hamile kalan biliyorum, hic takma valla o tamamen sans isi, kader... biz yine de umutlanmayalim ben 1 yil boyunca umutlanip umutlanip sonra en basa döndügüm icin, yaklasik 10 aydir hiiiiiiicccc hamile olsam da inanmayacak duruma geldim

ben bı ara ıncır denedım, ama kılo aldırıyor gıbı geldı.çok tatlı . çörek otu bal da yıne aldırır gıbıme gelıyor.Zaten devamlılık sağlayamıyorum ben bı turlu. Başlarsam sonu da gelmıyor.
Benım esımde de sorun var,tek başıma yumurtlasam da işe yaramıyor.
Ama Allah buyuk dedıgın gıbı bılemeyız.
Ay bugun başka heyecanım da var, başka bır okula tayın ıstedım bugun bellı olacak.pc basından ayrılamıyorum heyecandan.doktora gıtmeden bellı olsa barı

hasta olmuşum :131:

beliydi zaten ayaklarım üşümeye hafiften de ağrım olmaya başlamıştı

sagol cnaım allah razı olsun hayırlısı :)sanada çok geçmiş olsun üüzldüm yaa dikkat et kendıne yorma fazla kendını misafirlerinde olcakmıs kolay gelsin sana canımm

crımson sen 2 asılamamı yaptırıcannn
hadı hayırlısı senınde ınsallah guzel seyler olur bu ay...

evet, bugun doktorum karar verecek işte.adetın 3.gunu bugun, bir sorun yoksa 2.si için adım atarız umuyorum.
Sağol ıyı dıleğin için, herkes guzel haberler alsın ınş bu ay

sagol canım iyiki varsınız bana umut oluyorsunuzz yumurta olduyaa gerisi gelir artık aşılama ttüp neyse önemli olan yumurtlamakdı benım için rahatım kendımı herşeye odakladım zaten bu doktorumuda çok sevdim kızz sagolsun çok pozitifff :))belkide dediğin gibi canım sen dediğin beri dil altından ölçüyorum onun farkı var galıma ama bugun yarın çeker çizgiyi

Son düzenleme:
anaaammmmm filizle lepi de gelmisler hosgelmisleerrr

hoşbuldukkk canımmm kız mısafırım gelcek ben burdayım
allahtan dunden yaptım bır cogunu
benmde bogazım sıstı tam mısafır gelıcekk
off cok fena hemde ıltıhaplı
adacayı ıctım antıbıyotıkte ıcmıyorum ya bısey varsa dıye
bıde yuvarlak bısey cıktı bogazımda korktumm :18::18:
annem bezeddır dıyor ama nodül falandır dıye korktum :18:

evet, bugun doktorum karar verecek işte.adetın 3.gunu bugun, bir sorun yoksa 2.si için adım atarız umuyorum.
Sağol ıyı dıleğin için, herkes guzel haberler alsın ınş bu ay

ınsallah ınsallahh hayırlı olsun bu sefer tutma sansı daha yuksek okudugum kadarıyla 2 asılamalarda sans daha yuksekmıss
ınsallahh.

haklıısn cnaım benim rabbım ol desin yeterki bu pko hareket sayısı falan hiç önemli değil yanı neker duyduk bu topikdee herşeyde vardır bir hayır demekden başka çaremiz yok bekliycem zamanı gelınce olcak inş.hepimiz için hayırlısı

aaaaaa :2:
hadı yaa bende olucam dun cok agrım vardı kasıklarda
dun bıde cok susadım dıye bır dunya su ıctım soguk sıstı bogazımm
offfffffff cok agrıyor yutkunamıyorumm

gecmis olsun filizcim yaaa... nedir bizim bu cektigimiz.. benim de aksama misafirim var, her yer tamam d abi banyonun temizlenmesi lazim ama hiiiccccc.... midem alt üst zaten, disciden geldim daha yeni offf... hic anlatmaiym, tahmin edersiniz... ama rahatladi disleri biraz... ne diyim yaaa her halt geliyo bizi buluyoo

canin sagolsun tatlim.. dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…