Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hıı analdım canım hadı hayırlısı .inş.istediğin yere çıkar tayının allah gönlüne göre versin bizede haber ver kızz

hadı ya senındemı gelıo ayy ben temızledım banyoyu sımdı
tatlı borek 2 cesıt salatam tamam
corbada tamam
gerıye ana yemekle pılav yapcam
benımde bogaz fena sıstı
ayy dişş cok berbat bırsey allah yardımcın olsun cektım bende dısten cok

olabilir canım ya
ben sözde ateşi böyle saniyesinde ölçenlerden ölçmeye kalkıodum olmuodu
gittim ucuzlardan aldım dil üstü dalgalanma yapıodu ama dil altı kesinlikle iyi sonuç veriyor
ve kesinlikle gözünü açar açmaz hareket etmeden ölçmek gerekli
sabah 36.4 çıktı ateşim adet olcam dedim
sonra biraz uyuyp tekrar ölçtüm 36.8 çıktı bak nekadar farkediyor uyanmak ve arada azıcık uyumak
paylaşmayı bilsem göstercem ama beceremedim:)

filizz sen ne evhamlı tipsin yahu
bu yaşta böyleysen yaşlanınca doktordan çıkmazsın sen:)
bişi değildir o
enfeksiyon kapınca arada şiş bezeler olur 1 hafta 10 gün içinde geçmezse ozaman şüphelen
vakti zamnında ensem de olmuştu sonra geçti.
üzülme tedirgin olma.
dün balık büyütmemişin ama bademcik büyütmüşün bak
soğuk su okadar hızla içilir mi deli kızz

regen kırmızı bayrakla geldim
Allahtan sabahtan geldi:))

ayyyy dis dedikce bile bi acayip oluyorum cok sükür bugünlük gecti..

ya canim benimkiler yemekli degil.. bizim oldugumuz yere tatil alisverisine gelcekler, sonra da bi kahve icmeye gelirler, bizim buralari pek bilmiyorlar ya magazalari gezdiriyorum iste gelince, ama havenin ynain ane yapsam diyom.. bir de dedim ya bi kay kücük temizlik kaldi.. gelmeseler valla yatarim aksama kadar, o kadar bi hoc oldum

he bu arada snein menü güzelmis valla canim cekti

Son düzenleme:

ben de lepi beni görmedi diye üzülüyordum yaa sorma allahtan sabahtan geldi benimkiler de... aksam olunca duygusala bagliyorum gece boyu agliyorum felan.. ama gündüz bir sey yapiyorsun kafani dagitiyorsun, günesten midir nedir pozitif bakiyorsun iste... benim iki üc ay önce gece geldi de oooffff bütün gece aglamistim yaa ynei batin ne zaman peki??

analadım canım ben fertly friend diye site var ona üyeyim sendemi ona üyesin :)

aynen oleyım kuzum ben bırara doktordan hıc cıkmadım
cok evhamlıyım cok pıpırıklıyım hemen en kotu seyı dusunuyorum ıste
pko benı bole yaptı
bogazımın tek tarafı sıs ama bogazımın altında kucuk bezelye gıbı bısey var bademcık degıl o uste
dedım nodulmu cıktı doktora gıdıcem kesin :18:
bakalım gecmesse gıdıcem canımm ben cok korkuyorum kız cunku butun sorunlar benı buluyor
valla balık olmadı bana bademcık oldu aha kocaman sıstı ıltıhaplı hemde cok ıctım ama suyu

niye görmiyim aşkolssun:)
ya ben her daim duygusdala bağlayabilirim de gündüz gelmesi oruç tutuuğum için möhömdü
düşünsene ezana 5 kala adet olduğumu:))

bat ne oluo gelecek adet tarhimi?
onu bilmiyorum canım ya
mesela bundan evvel 45. gün adet oldum bu ay 38. gün
pko olunca yumurta nezaman oluo belli olmuoki
analadım canım ben fertly friend diye site var ona üyeyim sendemi ona üyesin :)

evet canım ama sen nasıl paylaşıosun çözemedim
öğretirsen göstrebilrim:)

bende cok korkarım dısten :18:
nerde oturuosun kı canım tatıl alısverısı derken
oh senın ıyımıs rahat kahveye ne var bır tatlı yaptınmı tamam
gel canımm buyur:)) menum guzelde yapması zor ıste allahtan yengem corbayı annem pılavı yapıo
yardımda edıolar

cannım hemen yazıyorum sana :)

sharing yazan yeri tıklaa ordan setup yazan yere bas bastıkdna sonra http:// www. diye bir yer çıkıyor orayı kopyala buraya yapıştır canım

Hadi hayırlısı canım, İnşALLAH olur, tutunur bebişin sana... Bende kullanıyorum o ilaçdan, adetin 14 ve 24. günleri arasında günde iki kere... İnşALLAH güzel haberler verirsin..

Hadi hayırlısı canım, İnşALLAH olur, tutunur bebişin sana... Bende kullanıyorum o ilaçdan, adetin 14 ve 24. günleri arasında günde iki kere... İnşALLAH güzel haberler verirsin..

amin cnaım amin inş.hepimiz güzel haberler veririz :))

ayyyy ne zormus ya kalabalık mısafır agırlamak belım sırtımm ayaklarım koptu koptu
bırde elım hıç aza gıtmıyor bır dunya turlu oldu guvecleree koydm esktra bı koca tencerede bana kaldı allahım yaa nolcak okadar yemek bılmem 3 gun yerız kocamla artık
bır yandanda bogazım cok agrıyor antıbıyotık ıcıcem valla cocuk mocuk yoktur zaten
yarında troıdmıdır guatırmıdır nodulmudur nedır bakalım bu şişlık bogazımdakı kontrole gıdıcem tıp merkezınde ucretsızmıs sansıma randevu alım dedım kampanya devam edıyor dedıler
aklımda kalmasın yoksa coookkkkk takarım ben bu huyumdan nefret edıyorum ama napımm
hepınızı optum şekerlerr

canım benim gözün aydın kavuştunmu oğluşuna :) benimde oğlum olcakmış kısmet olursa çocuk bakmak çok zor iş onla ilgilenmek özellikle ilkinde insan ne yapacağını şaşırıyor dimi Allahtan burdaki çok yakın arkadaşımın oğlu var yeni doğdu beş aylık falan ondan öğrenicem bazı şeyleri zamanla eğer dışkısı sulu ise bence doktorunu ara söyle eğer bir sorun olacaksa o seni çağırır zaten

evet tatlım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim az kaldı geçince evime kocamannn bir oh çekicem :) zaten anamda gelicek yardım eder evi düzene sokmama sonrası Allah kerim zaten canım anam benim evlenince daha bir kıymetini anlıyor insan

vuhuuuuuuuuuuuuuu benimkiler iptal oldu

vuhuuuuuuuuuuuuuu benimkiler iptal oldu

oohhhhhhh süper aman benımkıler ıptal olmasın sonra kalır onca sey zaten oyle bır sansları yok gelıcekler mecbur
öldüm bıttım keske hastalandıgım zaman alaydımmm yahu ablam falan ole yapmıstı susuzluktan oldum saat 9 dan berı ayaktayım

canım valla aynen oylee derınden bir ohhhh cekersın evıne gecınce oh mis hersey yenı yenı hersey kendıne ait
yenı ev yenı bebek süper valla
bende ınan evlenınce annemın kıymetını daha cok anladım eskıden bekarken bazen cok kızardım
sımdı onlara ablam 1 laf solese ustlerıne atlıyasım gelıo
allah onları basımızdan eksık etmesın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…