ben bı ara ıncır denedım, ama kılo aldırıyor gıbı geldı.çok tatlı . çörek otu bal da yıne aldırır gıbıme gelıyor.Zaten devamlılık sağlayamıyorum ben bı turlu. Başlarsam sonu da gelmıyor.
Benım esımde de sorun var,tek başıma yumurtlasam da işe yaramıyor.
Ama Allah buyuk dedıgın gıbı bılemeyız.
Ay bugun başka heyecanım da var,başka bır okula tayın ıstedım bugun bellı olacak.pc basından ayrılamıyorum heyecandan.doktora gıtmeden bellı olsa barı
hasta olmuşum:131:
beliydi zaten ayaklarım üşümeye hafiften de ağrım olmaya başlamıştı
gecmis olsun filizcim yaaa... nedir bizim bu cektigimiz.. benim de aksama misafirim var, her yer tamam d abi banyonun temizlenmesi lazim ama hiiiccccc.... midem alt üst zaten, disciden geldim daha yeni offf... hic anlatmaiym, tahmin edersiniz... ama rahatladi disleri biraz... ne diyim yaaa her halt geliyo bizi buluyoo
.
sagol canım iyiki varsınız bana umut oluyorsunuzz yumurta olduyaa gerisi gelir artık aşılama ttüp neyse önemli olan yumurtlamakdı benım içinrahatım kendımı herşeye odakladım zaten bu doktorumuda çok sevdim kızz sagolsun çok pozitifff :))belkide dediğin gibi canım sen dediğin beri dil altından ölçüyorum onun farkı var galıma ama bugun yarın çeker çizgiyi
hadı ya senındemı gelıo ayy ben temızledım banyoyu sımdı
tatlı borek 2 cesıt salatam tamam
corbada tamam
gerıye ana yemekle pılav yapcam
benımde bogaz fena sıstı
ayy dişş cok berbat bırsey allah yardımcın olsun cektım bende dısten cok
olabilir canım ya
ben sözde ateşi böyle saniyesinde ölçenlerden ölçmeye kalkıodum olmuodu
gittim ucuzlardan aldım dil üstü dalgalanma yapıodu ama dil altı kesinlikle iyi sonuç veriyor
ve kesinlikle gözünü açar açmaz hareket etmeden ölçmek gerekli
sabah 36.4 çıktı ateşim adet olcam dedim
sonra biraz uyuyp tekrar ölçtüm 36.8 çıktı bak nekadar farkediyor uyanmak ve arada azıcık uyumak
paylaşmayı bilsem göstercem ama beceremedim:)
filizz sen ne evhamlı tipsin yahu
bu yaşta böyleysen yaşlanınca doktordan çıkmazsın sen:)
bişi değildir o
enfeksiyon kapınca arada şiş bezeler olur 1 hafta 10 gün içinde geçmezse ozaman şüphelen
vakti zamnında ensem de olmuştu sonra geçti.
üzülme tedirgin olma.
dün balık büyütmemişin ama bademcik büyütmüşün bak
soğuk su okadar hızla içilir mi deli kızz
regen kırmızı bayrakla geldim
Allahtan sabahtan geldi:))
olabilir canım ya
ben sözde ateşi böyle saniyesinde ölçenlerden ölçmeye kalkıodum olmuodu
gittim ucuzlardan aldım dil üstü dalgalanma yapıodu ama dil altı kesinlikle iyi sonuç veriyor
ve kesinlikle gözünü açar açmaz hareket etmeden ölçmek gerekli
sabah 36.4 çıktı ateşim adet olcam dedim
sonra biraz uyuyp tekrar ölçtüm 36.8 çıktı bak nekadar farkediyor uyanmak ve arada azıcık uyumak
paylaşmayı bilsem göstercem ama beceremedim:)
bişi değildir o
enfeksiyon kapınca arada şiş bezeler olur 1 hafta 10 gün içinde geçmezse ozaman şüphelen
üzülme tedirgin olma.
regen kırmızı bayrakla geldim
Allahtan sabahtan geldi:))
bişi değildir o
üzülme tedirgin olma.
ben de lepi beni görmedi diye üzülüyordumyaa sorma allahtan sabahtan geldi benimkiler de... aksam olunca duygusala bagliyorum gece boyu agliyorum felan.. ama gündüz bir sey yapiyorsun kafani dagitiyorsun, günesten midir nedir pozitif bakiyorsun iste... benim iki üc ay önce gece geldi de oooffff bütün gece aglamistim yaa ynei batin ne zaman peki??
analadım canım ben fertly friend diye site var ona üyeyim sendemi ona üyesin :)
ayyyy dis dedikce bile bi acayip oluyorumcok sükür bugünlük gecti..
ya canim benimkiler yemekli degil.. bizim oldugumuz yere tatil alisverisine gelcekler, sonra da bi kahve icmeye gelirler, bizim buralari pek bilmiyorlar ya magazalari gezdiriyorum iste gelince, ama havenin ynain ane yapsam diyom.. bir de dedim ya bi kay kücük temizlik kaldi.. gelmeseler valla yatarim aksama kadar, o kadar bi hoc oldum
he bu arada snein menü güzelmis valla canim cekti
günaydın kızlar doktora gittim dün akşam doktorcum baktı yumurtama çatlamış çok güzel dedi dediğim gibi ilişki oldumu dedi evet dedim tamam o zmana bekliyelım dedi adetinin kaçıncı günü dedi bende 17 günü dedim sana bir ilaç yazcam bu ilacı sabah akşam kullancaksın birgün geç kalmışız son ilacı içmeyeceksin dedi ilaç bittikden 5gün sonra yaa hasta olursun yada olmazsın hasta olsanda gel olmasanda gel dedi.kendını rahat bırak kafana takma hemen hamıle kalamayabılırısnde kendini buna şartlama falan dedi niye böyle dedi anlamadım heyecanımdan dolayı galıbaa neyse kızlar beım durumlar böylee.ilacın adıda duphaston 10 mg 20tablet sabah akşam içilecek hadı hayırlısı ateş tablom hala çizgi çekmedi ama ateşimde yükselme var
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
3b232e Ovulation charts on FertilityFriend.com
oldumu bakalım işte bu benim ki ecrincim
edit: ohoo olayı çözdüm ilerledim bile aynı sayfada birden fazla scle ekleyebiliomuşuz:)aferin bana
Hadi hayırlısı canım, İnşALLAH olur, tutunur bebişin sana... Bende kullanıyorum o ilaçdan, adetin 14 ve 24. günleri arasında günde iki kere... İnşALLAH güzel haberler verirsin..
canım senin oğlun 6 aylık olmuş heralde
bana da yol gösterirsin ,daha yeniyiz 10 günlük.. ne zaman beni tanımaya başlayacak oğlumhani annesine gidince sakinleşir falan ya o zamanları bekliyorum şu an sanki iki yabancıyız:) bir de birkaç gündür sulu dışkısı var,dr götürsem mi :26:
canım valla benım adet belırtım 1 hafta oncesınden gelır benım sadece kasıklarım agrır ve belım baska gogsum falan hıc agrımaz gelıcek bugun yarın bellı zaten test yapmama ızın vermıycek gene adetımmmmmmmmm canım cektı kuzum ya ne zamandır yapmıom
ayy valla hayatım ya ınsallahhh atlatırım gerıldım baya bırde aha sımdı geldık eve banyomu temızlıcem sımdı sahura kadaryarın bır gecse ohhhhhh valla
ayy canım ya neyse az kaldı heralde evınıze gecersınız ınsallahhhhhhrahat edersınn analar baska kuzummmmmm kendı annemızın yerını kımse tutamaz ımkansız!!
evet kızlar hamile kalcaksınız kışın kalın çok zor :) aman be tatlım zor mor Allah herkese en kısa zamanda bebeğini yollasın zorda olsa onu hissetmek bile çok güzel bebişte çok iyi şükür yeğenlerini bekliyor sıra sizde kızlar Allah hepinizin muradını versin
ay keşke öyle planla hamile kalabilsek
öyle olaydı ben kışın hamile idim bu ay da doğurmuştum ahhh ahh
artık hayırlısı dioz Allah bize de nezaman nasip ederse ona razıyız
Allah hepinizin gönlüne göre versin canım inşallah tez zamanda sizde bu mutluluğu tadarsınız herkesin bir zamanı var gelince zaten oluyor çok takmayın ben taktımda ne oldu bak hamileyim şimdi sizde kalcaksınız Allahın izniylee
ayyyy ne zormus ya kalabalık mısafır agırlamak belım sırtımm ayaklarım koptu koptu
bırde elım hıç aza gıtmıyor bır dunya turlu oldu guvecleree koydm esktra bı koca tencerede bana kaldıallahım yaa nolcak okadar yemek bılmem 3 gun yerız kocamla artık
bır yandanda bogazım cok agrıyor antıbıyotık ıcıcem valla cocuk mocuk yoktur zaten
yarında troıdmıdır guatırmıdır nodulmudur nedır bakalım bu şişlık bogazımdakı kontrole gıdıcem tıp merkezınde ucretsızmıs sansımarandevu alım dedım kampanya devam edıyor dedıler
aklımda kalmasın yoksa coookkkkk takarım ben bu huyumdan nefret edıyorum ama napımm
hepınızı optum şekerlerr
vuhuuuuuuuuuuuuuu benimkiler iptal oldu
evet tatlım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim az kaldı geçince evime kocamannn bir oh çekicem :) zaten anamda gelicek yardım eder evi düzene sokmama sonrası Allah kerim zaten canım anam benim evlenince daha bir kıymetini anlıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?