Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Döndük bile, dr.yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı. Sımdı iğnemı vurdum, pazartesı kontrolumuz var. 2.aşılama ıcın start verıldı

Döndük bile, dr.yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı. Sımdı iğnemı vurdum, pazartesı kontrolumuz var. 2.aşılama ıcın start verıldı

aaa hadı hayırlısı olsun bakalımm
ınsallah bu sefer olucakk!
guzell seylerrr ınsallahh metformınde ıcsene bana ıgnelerle verdı doktor hatta 2 cıkardı ben ıcememıstım bence iç onuda

guzell seylerrr ınsallahh metformınde ıcsene bana ıgnelerle verdı doktor hatta 2 cıkardı ben ıcememıstım bence iç onuda

inş.olsun ya
bır yıldan fazladır doktora gıdıyoruz, bı kez bıle olsun metformın demedı adam ya nedenkı:44:

ayyyyyy metformin deme yaa noluuurrssuuunnnn :120::120::120::120:

ayyyyyy metformin deme yaa noluuurrssuuunnnn :120::120::120::120:

kız ole deme herkez onunla hamıs kaldı bak topıgı bastan oku anlarsın
benım doktorumda vermedı basta bana zayıfsın vs dıye
neysekı ıcıyorum suan ıgne tedavımde vermıstı zorumla
2 tane verdı hatta ben ıcemedım mıdemmmmmm cok fenaydı kusucaktım ve hıcbırsey yıyemedım 1 hafta ıctım gene alısamadımm :120:
suan 1 tane alıyorum tok karnına etkılemıo benii

inş.olsun ya
bır yıldan fazladır doktora gıdıyoruz, bı kez bıle olsun metformın demedı adam ya nedenkı:44:

benımkıde demedı bılmıyrmusun anlatmıstım
valla ben topıgı okudum ve burdakı saolsun bır kac arkadas vasıtası ıle ıcmeye basladım
doktorumda basta vermedı sonra ıgne tedavısınde 2 tane ıc dedı
yumurta kalıtesını arttırıyor sanırım 2 ıcemedım tabı ben 1 e devam edıom
zayıfsın sen ama dıcle arkadasımız dahada zayıf senden oda ıcıp hamıs kalanlardan

amiin canımm amiinnn.. inşallahhh ilk onlar kabul olurr

evett canımm 6 aylık olduukk 7ye yaklaşıyoruz Allah'ın izniylee
tabikii canımm elimden geldiğince ne biliyorsam söylerim.. ne tatlıdırr şimdii o annesi minicikkkk Allah bağışlasınn, uzun sağlıklı ömürler versin.. ( benimkide minikk ama o kadar değiill ) tanıma konusunda da canımm tabiki bebekten bebeğe göre farklılık gösterir ama 4.haftadan itibaren annesine ve babasına yani sizlere karşı farklı tavırlar sergiler yani sizi artık tanımaya başlar.. Bebeğin dört haftalık olduğunda anneye ve babaya iyice alışır, diğer insanlara yapmadığı hareketleri anne ve babaya yapmaya başlar.. hatta 4.haftadan sonra babasının ve senin sesini duyduğunda bakışları ve duruşu değişirr.. Uzmanlara bakarsan da bu tanıma evresi 6.aydan sonra başlıyor.. Seni tam olarak 6.aydan sonra tanıyor.. Ama daha 10günlükmüşşş annesi yabancı gibi durması normal, bende de öyle olmuştu, şimdi beni görmese ağlıyor

canım sulu dışkı da genelde rastlanan bir durum benim de çok başıma geldi hala da geliyor hatta..anne sütü alan her bebeğin kakası sulu ve sarıdır.. o yüzden endişelenme.. ama içim rahat etsin nolur nolmaz diyorsan bir doktora götür en azından için rahatlar

canımm çokk uzun kusura bakmaaa

Son düzenleme:

yok kuzum yok benimki naz naz yapiyorum size allah eksik etmesin metformini, insallah bize de faydasi olur yaa... peki ne kadar zamanda etki ediyo dersin??? kacinci ayda hamile kaldilar?? senin ikinci ayin di mi???

eşim de hıc sevmez öle doktorsuz ılaç, adama da acıklayamam kı suan tatıldeyız ya o da hep evde, işe başlayalım bı ondan kacırabılırım

canımm nasılsın hazırlıklar tamam mııı

canımmmmmmmmmmmm tamam pılavım kaldı ekstra 2 cesıt daha salata geldı
cok yoruldummm ve susadımm sırtım 2 ye ayrılcak sankı
bırde bogaz agrısı off yarın doktora gıdıcemm bakalım
sen naptınnn şekerimmmmm dun gece yoktun

TUNCS canım unutmuşum bak gargara da yapabilirsin! çok iyi gelir hem de ağrını azaltır. nasıl oldun daha iyi misin?

FİLİZ napıo acep :))

rast gitsin canım, inşallah iyi gelir de güzel haberlerin de gelir.. şimdiden geçmiş olsun :)
sen türkiyede değilsin sanırım?

busmaicim sezaryen bebişleri bi 15 gün kadar kendilerine gelemiyor genelde, dışarı çıktıklarını fln farketmeleri zaman alıyor daha çok uyuyorlar.. eminim 15 günden sonra daha çok farkedeceksin seni tanıdığını.. ben hala uykulu olduğu için senin böyle düşündüğünü düşünüorum :)) daha çook ufak annesi yaaa canım benim..

o zaman bu şaka için "çok ayıp" diorum sana lepi!!! :)

kızım sen yumurtla da artık sahanda mı olur haşlama mı rafadan mı? yoksa aşka gelirsin de yatar mısın üzerine fark etmez sen sipariş geldiğinde hazır ol

evet ya ben de çok istiyorum yaza denk gelmemesini çünkü normalde de çok ciddi terliyorum zaten (( ama Allah bizi bir de onunla imtih
an edebilir belli olmaz, büyük konuşmamak lazım

ateş tablona bayıldım ya benimki de böyle olsa keşke ne kadar belirgin...

adetin ve yeni döngün de hayırlı olsun, darısı başıma ((( yumurta fikrini bi düşün sen yine de

ecrin canım senin tablo da benimki gibi inio mu çıkıo mu karışık testere gibi mübarek :) ay benimki de böyle anlamak zor oluo yaa bak lepininki ne kadar güzel, belirgin di mi :))

inşallah düşmez ateşin de yanarsın 9 ay e mi :))) hayırlısı bakalım..

yok kuzum yok benimki naz naz yapiyorum size allah eksik etmesin metformini, insallah bize de faydasi olur yaa... peki ne kadar zamanda etki ediyo dersin??? kacinci ayda hamile kaldilar?? senin ikinci ayin di mi???

kuzum benım 2 ayım evet adetım 2 gun onceden geldı gecen ay sanırım etkı gosterıyor genelde 1 sene ıcende var topıkte okudum kadarıyla soyluyorum
3 ay ıcende var 1 ay ıcıp hamıle kalanda var bılemeyız herkezın bunyesıne gore degısıyor sanırım ıns bende 3 ayımda kalırım
sende kullanıomuydun canımcımm

eşim de hıc sevmez öle doktorsuz ılaç, adama da acıklayamam kı suan tatıldeyız ya o da hep evde, işe başlayalım bı ondan kacırabılırım

ıcsen ıyı olurdu ama madem esın kızar bsver ozaman canımm
ınsallah tutuverır ASILAMANda hapa mapa gerek kalmaz

ohh ohh maşallahh canımmm
doğrudur canımm benim ya onca şey yaptınn kocişin bi masaj yapar akşamaa
bu akşam çok soğuk su içme bari canım boğazın ağrıyorsa.. dün de temizlik yapıyordun öyle susayıp içmişsindir böyle olmuşturr valla..
bende dün temizlik yaptımm canımmm çok yoruldum valla dün akşam ilk defa uyudum 11de sahurda kalktım nazar değdirdiler kızz bize uyumuyolar diye diye

evet canim yaklasik bi haftadir aliyorum iste c.tesi günde iki hapa cikarcam.. o yüzden ögggleyip böggglüyorum ya midem de midem diye ayyyyyyy ben simdi bu ay basladim ama korunuyoruz ya, yani ikinci ayina basliyoruz denemeye.. insallah hemen tutar da hepimizin daha fazla beklemeyiz yaaa artik dayanamiyorum sabirsizlaniyorum artik iyice yaa.. zaten bi ay beklicem ööffffff sen de insallah 3. ayinda tutturanlardan olursun

cok cok cok sagol canim benim bi atlatayim hayirlisiyla.. evet degilim ya almanyadayim eee sen nasilsin peki??

kiiisss browniii nasilsin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…