Döndük bile, dr.yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı. Sımdı iğnemı vurdum, pazartesı kontrolumuz var. 2.aşılama ıcın start verıldı
Döndük bile, dr.yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı. Sımdı iğnemı vurdum, pazartesı kontrolumuz var. 2.aşılama ıcın start verıldı
gözünaydin tatlim... güzel sonuclara devam et insallah
aaa hadı hayırlısı olsun bakalımm
ınsallah bu sefer olucakk!
guzell seylerrr ınsallahh metformınde ıcsene bana ıgnelerle verdı doktor hatta 2 cıkardı ben ıcememıstım bence iç onuda
aaa hadı hayırlısı olsun bakalımm
ınsallah bu sefer olucakk!
guzell seylerrr ınsallahh metformınde ıcsene bana ıgnelerle verdı doktor hatta 2 cıkardı ben ıcememıstım bence iç onuda
ayyyyyy metformin deme yaa noluuurrssuuunnnn :120::120::120::120:
inş.olsun ya
bır yıldan fazladır doktora gıdıyoruz, bı kez bıle olsun metformın demedı adam ya nedenkı:44:
amiin canımm amiinnn.. inşallahhh ilk onlar kabul olurrAllah kabul etsin cnm dualarını.. özellikle içinde bizim olduklarımızı da önlere alırsa fena olmaz di mi... eheheh
ben de sızdım sızıyorum kaçıyorumm kaaaççtttımmmöpüyoruumm öööppttüümmm
canım senin oğlun 6 aylık olmuş heralde
bana da yol gösterirsin ,daha yeniyiz 10 günlük.. ne zaman beni tanımaya başlayacak oğlumhani annesine gidince sakinleşir falan ya o zamanları bekliyorum şu an sanki iki yabancıyız:) bir de birkaç gündür sulu dışkısı var,dr götürsem mi :26:
kız ole deme herkez onunla hamıs kaldı bak topıgı bastan oku anlarsın
benım doktorumda vermedı basta bana zayıfsın vs dıye
neysekı ıcıyorum suan ıgne tedavımde vermıstı zorumla
2 tane verdı hatta ben ıcemedım mıdemmmmmm cok fenaydı kusucaktım ve hıcbırsey yıyemedım 1 hafta ıctım gene alısamadımm :120:
suan 1 tane alıyorum tok karnına etkılemıo benii
benımkıde demedı bılmıyrmusun anlatmıstım
valla ben topıgı okudum ve burdakı saolsun bır kac arkadas vasıtası ıle ıcmeye basladım
doktorumda basta vermedı sonra ıgne tedavısınde 2 tane ıc dedı
yumurta kalıtesını arttırıyor sanırım 2 ıcemedım tabı ben 1 e devam edıom
zayıfsın sen ama dıcle arkadasımız dahada zayıf senden oda ıcıp hamıs kalanlardan
canımm nasılsın hazırlıklar tamam mııı
yok iste canim histereskopi de degil..karindan yine bi delik acicaklar kamerayla tüplere bakmak icin.. ama ameliyat aletleri icin delik acmicaklar, yani mesela safra kesesi icin yapilan laparoskopi gibi degil.. histereskopide, burda yapilan yani bildigim kadariyla, kesik yok.. her sey alttan.. ama benimki hem alttan hem karindan.. yani bi cesit laparoskopi diyeyim.. eger ki ilacli suyla bakma olmasaydi zaten ben de istemezdim.. biraz alman sitelerden baktim da, tipki hsg de oldugu gibi hamilelik sansini artiriyomus cok hamile kalan olmus o islemden sonra.. ona seviniyorum yani...
insallah bi sorun cikmazsa klomen kullancam da canim ondan bahsediyosun sandim.. ayy bakalim ya ne diyim dedigin gibi hayirlisi insallah.. insallah tek sorun pkodur
canım senin oğlun 6 aylık olmuş heralde
bana da yol gösterirsin ,daha yeniyiz 10 günlük.. ne zaman beni tanımaya başlayacak oğlumhani annesine gidince sakinleşir falan ya o zamanları bekliyorum şu an sanki iki yabancıyız:) bir de birkaç gündür sulu dışkısı var,dr götürsem mi :26:
şaka yaptım şaka biz tavukçu değiliz
ismim farklı idi çook eskiden uzun diye kısaltmıştım 4 harfi bu kalmıştı okadar
anam yumurtayı döllicek adam yoksa sahanda bi güzel pişip yeniolar.
bu ara paydostayız biz
oyüzden kafam rahat hamilemiyim demiyom belirti aramıom ohh mis öneririm
ay keşke öyle planla hamile kalabilsek
öyle olaydı ben kışın hamile idim bu ay da doğurmuştum ahhh ahh
artık hayırlısı dioz Allah bize de nezaman nasip ederse ona razıyız
sagol canım iyiki varsınız bana umut oluyorsunuzz yumurta olduyaa gerisi gelir artık aşılama ttüp neyse önemli olan yumurtlamakdı benım içinrahatım kendımı herşeye odakladım zaten bu doktorumuda çok sevdim kızz sagolsun çok pozitifff :))belkide dediğin gibi canım sen dediğin beri dil altından ölçüyorum onun farkı var galıma ama bugun yarın çeker çizgiyi
yok kuzum yok benimki naznaz yapiyorum size allah eksik etmesin metformini, insallah bize de faydasi olur yaa... peki ne kadar zamanda etki ediyo dersin??? kacinci ayda hamile kaldilar?? senin ikinci ayin di mi???
eşim de hıc sevmez öle doktorsuz ılaç, adama da acıklayamam kısuan tatıldeyız ya o da hep evde, işe başlayalım bı ondan kacırabılırım
canımmmmmmmmmmmm tamam pılavım kaldı ekstra 2 cesıt daha salata geldı
cok yoruldummm ve susadımm sırtım 2 ye ayrılcak sankı
bırde bogaz agrısı off yarın doktora gıdıcemm bakalım
sen naptınnn şekerimmmmm dun gece yoktun
kuzum benım 2 ayım evet adetım 2 gun onceden geldı gecen ay sanırım etkı gosterıyorgenelde 1 sene ıcende var topıkte okudum kadarıyla soyluyorum
3 ay ıcende var 1 ay ıcıp hamıle kalanda var bılemeyız herkezın bunyesıne gore degısıyor sanırım ıns bende 3 ayımda kalırım
sende kullanıomuydun canımcımm
TUNCS canım unutmuşum bak gargara da yapabilirsin! çok iyi gelir hem de ağrını azaltır. nasıl oldun daha iyi misin?
FİLİZ napıo acep :))
rast gitsin canım, inşallah iyi gelir de güzel haberlerin de gelir.. şimdiden geçmiş olsun :)
sen türkiyede değilsin sanırım?
busmaicim sezaryen bebişleri bi 15 gün kadar kendilerine gelemiyor genelde, dışarı çıktıklarını fln farketmeleri zaman alıyordaha çok uyuyorlar.. eminim 15 günden sonra daha çok farkedeceksin seni tanıdığını.. ben hala uykulu olduğu için senin böyle düşündüğünü düşünüorum :)) daha çook ufak annesi yaaa canım benim..
o zaman bu şaka için "çok ayıp" diorum sana lepi!!! :)
kızım sen yumurtla da artık sahanda mı olur haşlama mı rafadan mı? yoksa aşka gelirsin de yatar mısın üzerine fark etmezsen sipariş geldiğinde hazır ol
evet ya ben de çok istiyorum yaza denk gelmemesini çünkü normalde de çok ciddi terliyorum zaten(( ama Allah bizi bir de onunla imtihan edebilir belli olmaz, büyük konuşmamak lazım
ateş tablona bayıldım ya benimki de böyle olsa keşkene kadar belirgin...
adetin ve yeni döngün de hayırlı olsun, darısı başıma((( yumurta fikrini bi düşün sen yine de
ecrin canım senin tablo da benimki gibi inio mu çıkıo mu karışıktestere gibi mübarek :) ay benimki de böyle anlamak zor oluo yaa bak lepininki ne kadar güzel, belirgin di mi :))
inşallah düşmez ateşin de yanarsın 9 ay e mi:))) hayırlısı bakalım..
ohh ohh maşallahh canımmm
doğrudur canımm benim ya onca şey yaptınn kocişin bi masaj yapar akşamaa
bu akşam çok soğuk su içme bari canım boğazın ağrıyorsa.. dün de temizlik yapıyordun öyle susayıp içmişsindir böyle olmuşturr valla..
bende dün temizlik yaptımm canımmm çok yoruldum valla dün akşam ilk defa uyudum 11de sahurda kalktımnazar değdirdiler kızz bize uyumuyolar diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?