kiiisss browniii nasilsin???
kızlarr benn çıkıyorumm iftara 40 dk mıız kaldıı yemek haır ama sofrayı kurayımmm..
akşama görüşürüz inşallahhhhh..
filizcimm sana da kolay gelsinn bitanemm inşallah güzel bi gece geçirirsinnn hayırlısıyla bir atlat da
herkese hayırlıı iftarlarrr
canımm be nimm tam çıkıyordum bak yazdığını gördüm
iyiyim canımm sen nasılsınnnn
heheheheeee ben de tam sitem ediyodumiyidir iste ne olsun.. o zaman ben tutmayim seni yemekten sonra gelirsin sohbete devam ederiz
hiçç yazmadan çıkar mıyımm canımmcanım kusura bakma lütfenn çıkmak zorundayımm iftarımıı bir yapayımmmm akşama görüşürüüzzz sohbetimize devam ederizz
evett canımm 6 aylık olduukk 7ye yaklaşıyoruz Allah'ın izniylee
tabikii canımm elimden geldiğince ne biliyorsam söylerim.. ne tatlıdırr şimdii o annesi minicikkkk Allah bağışlasınn, uzun sağlıklı ömürler versin..( benimkide minikk ama o kadar değiill ) tanıma konusunda da canımm tabiki bebekten bebeğe göre farklılık gösterir ama 4.haftadan itibaren annesine ve babasına yani sizlere karşı farklı tavırlar sergiler yani sizi artık tanımaya başlar.. Bebeğin dört haftalık olduğunda anneye ve babaya iyice alışır, diğer insanlara yapmadığı hareketleri anne ve babaya yapmaya başlar.. hatta 4.haftadan sonra babasının ve senin sesini duyduğunda bakışları ve duruşu değişirr.. Uzmanlara bakarsan da bu tanıma evresi 6.aydan sonra başlıyor.. Seni tam olarak 6.aydan sonra tanıyor.. Ama daha 10günlükmüşşş annesi yabancı gibi durması normal, bende de öyle olmuştu, şimdi beni görmese ağlıyor
canım sulu dışkı da genelde rastlanan bir durum benim de çok başıma geldi hala da geliyor hatta..anne sütü alan her bebeğin kakası sulu ve sarıdır.. o yüzden endişelenme.. ama içim rahat etsin nolur nolmaz diyorsan bir doktora götür en azından için rahatlar
canımm çokk uzun kusura bakmaaa
bakıcaz canım yaa cuma gunu 15 gun doluyor ,henuz çok şuursuz:)busmaicim sezaryen bebişleri bi 15 gün kadar kendilerine gelemiyor genelde, dışarı çıktıklarını fln farketmeleri zaman alıyordaha çok uyuyorlar.. eminim 15 günden sonra daha çok farkedeceksin seni tanıdığını.. ben hala uykulu olduğu için senin böyle düşündüğünü düşünüorum :)) daha çook ufak annesi yaaa canım benim..
inş.olsun ya
bır yıldan fazladır doktora gıdıyoruz, bı kez bıle olsun metformın demedı adam ya nedenkı:44:
bazı doktorlar demiyor canım yaa ben de kendim istedim doktordan
cok cok cok sagol canim benim bi atlatayim hayirlisiyla.. evet degilim ya almanyadayimeee sen nasilsin peki??
sağol canım bugun doktora gittik aynı şeyi söyledi normaldir dedi ishali için. beni tanıması konusunda da biraz daha beklemem lazım demek
bakıcaz canım yaa cuma gunu 15 gun doluyor ,henuz çok şuursuz:)
İNŞALLAH!
sorma canım ben kırmızılara hasret bir insanım henüz :)))) yani yumurtlayıp adet görmeye çalışıyorum işte uzun hikaye
kız daha böcek ooooo :))) Allahım yaa 10 günlük minicik
gerçekten sezaryen bebeklerinde ilk zamanlar öyle oluo canım. çoğu arkadaşımda öyleydi. ilk 15 gün gözünü zor görenler vardıanne karnında geçirmesi gereken son zamanlarını uzatılmış olarak dışarda geçiriorlar tatlım..
az kalmış ama senin için viyaklamasına
kokla ve öp onu bizim için...
anladim canim gecmis olsun.. evet benim de düzensiz adetlerim ama sükür son zamanlarda daha iyi.. adet olmak da bi nimet valla...
[
o zaman bu şaka için "çok ayıp" diorum sana lepi!!! :)
kızım sen yumurtla da artık sahanda mı olur haşlama mı rafadan mı? yoksa aşka gelirsin de yatar mısın üzerine fark etmezsen sipariş geldiğinde hazır ol
evet ya ben de çok istiyorum yaza denk gelmemesini çünkü normalde de çok ciddi terliyorum zaten(( ama Allah bizi bir de onunla imtihan edebilir belli olmaz, büyük konuşmamak lazım
ateş tablona bayıldım ya benimki de böyle olsa keşkene kadar belirgin...
ecrin canım senin tablo da benimki gibi inio mu çıkıo mu karışıktestere gibi mübarek :) ay benimki de böyle anlamak zor oluo yaa bak lepininki ne kadar güzel, belirgin di mi :))
inşallah düşmez ateşin de yanarsın 9 ay e mi:))) hayırlısı bakalım..
bence kesinlikle doktora gitmelisin bir ağrı 1 ay sürmez canımof kızlar ya bu kasık ağrısı sancımsı bir hal almaya başlıo sanırım.. tarif de edemiyorum ki offf(( bi nabız gibi atıyo orası, bir sızı oluo, bir sancımsııı ne kalksam ne otursam ne sıcak ne soğuk geçirmio (( söktürücünün 5.günündeyim.
ya vallahi cok kiomik bu drlar.. sanki biz druz.. nerden bilcez ne iyi gelir ne olurburda da öyle dr cok...
evet bir de "bana güven" derler
]
hiç tavukçuya benziomuyum:)
inşallah senind e ateş tablon böyle olur
benim de eskiden çisgi çekmiodu
senin de çeker yakında metforminin mucizesi bu
tavsiye edenlerden allah razı olsun
yeni adet döngüsü yeni adeti getirecek
ben çok mutsuzum galba şuan
gün boyu ağladım yattım kalktım
adetim de tam gelmedi
selpağa geldi gibi olmuştu ama kesildi
orucuma da devam ettim.
ateş tablom adetimin böyle gelmesine engel olmuyor ama bak...
bence kesinlikle doktora gitmelisin bir ağrı 1 ay sürmez canım
[/B]
hiiii benim alman dr da öyle demisti... iyi dr bulmak galiba sans isi biraz da...
sen naislsin peki?? minigin nasil?? cok merak ediyorum onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?