Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlarr benn çıkıyorumm iftara 40 dk mıız kaldıı yemek haır ama sofrayı kurayımmm..
akşama görüşürüz inşallahhhhh..

filizcimm sana da kolay gelsinn bitanemm inşallah güzel bi gece geçirirsinnn hayırlısıyla bir atlat da

herkese hayırlıı iftarlarrr

aaaaaaaaaaaa bana slm vermeden gidiosun amaaaa

heheheheeee ben de tam sitem ediyodum iyidir iste ne olsun.. o zaman ben tutmayim seni yemekten sonra gelirsin sohbete devam ederiz

hiçç yazmadan çıkar mıyımm canımm canım kusura bakma lütfenn çıkmak zorundayımm iftarımıı bir yapayımmmm akşama görüşürüüzzz sohbetimize devam ederizz

hiçç yazmadan çıkar mıyımm canımm canım kusura bakma lütfenn çıkmak zorundayımm iftarımıı bir yapayımmmm akşama görüşürüüzzz sohbetimize devam ederizz

tamam canim hadi görüsürz.. gidin valla teker teker birakin beni burda tek basima

sağol canım bugun doktora gittik aynı şeyi söyledi normaldir dedi ishali için. beni tanıması konusunda da biraz daha beklemem lazım demek

bakıcaz canım yaa cuma gunu 15 gun doluyor ,henuz çok şuursuz:)

cok cok cok sagol canim benim bi atlatayim hayirlisiyla.. evet degilim ya almanyadayim eee sen nasilsin peki??

İNŞALLAH!
sorma canım ben kırmızılara hasret bir insanım henüz :)))) yani yumurtlayıp adet görmeye çalışıyorum işte uzun hikaye

sağol canım bugun doktora gittik aynı şeyi söyledi normaldir dedi ishali için. beni tanıması konusunda da biraz daha beklemem lazım demek

bakıcaz canım yaa cuma gunu 15 gun doluyor ,henuz çok şuursuz:)

kız daha böcek ooooo :))) Allahım yaa 10 günlük minicik
gerçekten sezaryen bebeklerinde ilk zamanlar öyle oluo canım. çoğu arkadaşımda öyleydi. ilk 15 gün gözünü zor görenler vardı anne karnında geçirmesi gereken son zamanlarını uzatılmış olarak dışarda geçiriorlar tatlım..
az kalmış ama senin için viyaklamasına

kokla ve öp onu bizim için...

anladim canim gecmis olsun.. evet benim de düzensiz adetlerim ama sükür son zamanlarda daha iyi.. adet olmak da bi nimet valla...

of kızlar ya bu kasık ağrısı sancımsı bir hal almaya başlıo sanırım.. tarif de edemiyorum ki offf (( bi nabız gibi atıyo orası, bir sızı oluo, bir sancımsııı ne kalksam ne otursam ne sıcak ne soğuk geçirmio (( söktürücünün 5.günündeyim.

adetin ve yeni döngün de hayırlı olsun, darısı başıma ((( yumurta fikrini bi düşün sen yine de

hiç tavukçuya benziomuyum:)
inşallah senind e ateş tablon böyle olur
benim de eskiden çisgi çekmiodu
senin de çeker yakında metforminin mucizesi bu
tavsiye edenlerden allah razı olsun
yeni adet döngüsü yeni adeti getirecek
ben çok mutsuzum galba şuan
gün boyu ağladım yattım kalktım
adetim de tam gelmedi
selpağa geldi gibi olmuştu ama kesildi
orucuma da devam ettim.
ateş tablom adetimin böyle gelmesine engel olmuyor ama bak...

bence kesinlikle doktora gitmelisin bir ağrı 1 ay sürmez canım

ebnde de bi bel agrisi aldi yürüdü yaa sanki yenidne adet oluyorum :44::44::44:

Arkadaşlar merhaba.Nasılsınız?Umarım güzel güzel haberler vardır ne zamandır hiç bakamadım..Biz 20 haftalık olduk,şimdilik her şey yolunda çok şükür. Ben sizlere bir konuda duyuru yapmak istedim. Doğum öncesinde nefes,hareket egzersizleri ve ilk bebek bakımıyla ilgili anne adaylarına verilen kursa katılmayı düşünüyorum. Ben İzmir'de oturuyorum ve internetten yaptığım kısa bir araştırma sonucu İzmir'de bu alanda pek fazla kursa rastlayamadım. 2009 yılında Dokuz Eylül Üniv. Hastanesi'nde açılmış. Ama bu sene öyle bir bilgiye rastlayamadım. Sonra Ege Üniversitesi'nin Sürekli eğitim merkezi olan EGESEM'de böyle bir kursun talebe göre açılabileceği hakkında bilgi aldım.Fakat şu anda malesef minimum 10 kişilik olan katılımcı sayısı tamamlanamamış.Ben ön kayıt yaptırdım, bildiğim bir kişi daha var. Yani en az 8 kişiye daha ihtiyacımız var. Kursa 20-32 hafta arası olan anne adayları katılabiliyor. Doktordan da kursa katılınabileceğine dair bir izin belgesi alınıyormuş..(Gebenin sağlık durumuyla ilgili filan sanırım) Toplam 8 hafta ve 16 saat sürüyor. Ücreti 250 TL. Kursa katılmak isterseniz İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ - EGESEM.ORG adresinden ya da (232) 483-53-64 nolu telefondan ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ön kayıtta sadece ad soyad, telefon ve mail bilgileri alınıyor. Kurs İzmir Bornova Metro Durağı'nın karşısında..Daha fazla bilgi isterseniz internet adresi de işte bu Doğum Öncesi Eğitim ve Hazırlık Sınıfı - EGESEM.ORG İzmir'de oturan anne adayları ve/veya tanıdığınız varsa haberdar ederseniz ve bu kurs açılırsa çoook sevineceğim :)) Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

len sanki profilden hafif bir hava var ama bilemedim tavuğun yansıttığı etki de olabilir :))

doktor "bişi yok, rahatsız ediosa aprı kesici içebilirsin, temiz" dedi

ay inşş öyle olur tablom da hakkaten biraz anlarım ne olduğunu
benimki böyle bak (bu arada 22 haz bana göre adet, doktor sallamadı.. ona göre hala 29 mayıs ):

ben de metformin sayesinde mucize yaşadım mayısta 30 günde yumurtlayarak ama işte ondan beri garipliklerle uğraşıorum bu 6.ayım günde 2 defa için..
canım adet olmak bile gerçekten büyük mucize benim için.. hiç canını sıkma! inan olmamak mahvediyor insanı! gerçi sen de biliosun sanırım onu hatırla!
ben de bu aralar bana ters olacak şekilde moralsizim, üzgünüm, birkaç ufak ağlama anı yaşadım... sanırım zaman geçtikçe daha hassaslaşıyoruz. çin işkencesi etkisi yapıyor bu üst üste yaşananlar ve negatifler! yine de toparlicam, toparlicaz... her ay yeni bir konuyla veya umutla yine silcez önceki durumları :)) ve her zaman şükretcez!! ramazan ayındayız, hepimiz inançlı insanlarız ve şükretmemiz gerektiğini biliyoruz. neler neler geçmedi şimdiye kadar bunlar da geçecek.. hepimiz bu yazıları gülerek okicez :) kimimiz 1 ay sonra kimimiz 2-3.. fark etmez! hepimiz annelik mutluluğunu yaşıcaz ve sonra "niye emmio?", "nie öksürdü?", "boyu normal mi" gibi sorular olcak bu sefer hedefimiz :)) her halledilen konuyla birlikte yeni konu gelir gündeme.. mutlaka da bir şeyler olur :)
her zaman "şükür" diyip "sen bana annelik yaşatacağın zamanı biliyorsun Allahım! lütfen çok geciktirme" dememiz lazım..
Hepimizin dilekleri kabul olsun inşallah :)

hiiii benim alman dr da öyle demisti... iyi dr bulmak galiba sans isi biraz da...

sen naislsin peki?? minigin nasil?? cok merak ediyorum onu...

iyi canım ama çok vaktimi alıyor, kalan boş vaktimde de uyumaya çalışıyorum tamamen asosyal oldum evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…