Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm arkadaşlar ben de pko mağduruyum...ççok zor ve sinir bozucu bir hastalık...sizler adet görmek için neler yapıyosunuz tıbbi yada alternatif olarak...yardımcı olursanız sevinirim...RABBİM hepimize yardım etsinnnnnn

FİLİZ napıo acep :))
canımm ıyıyım ben senden nbrr bogazım sıstı hemde ıltıhaplı yarın gıdıyım bır doktora cok agrıyor yutkunamıyorum
ohh cok sukur mısafırlerım gıttı anca gelebıldım

ayy canımmm valla kocam coooooookkk yardım ettı 2 mızde yoruldukkkkkkk evet kuşummm yaaa cok konusuoduk bıara nazar degdı uyudun hıh tek bıraktın
insallahhh hayatımmmmmm ınsallahhhhhhhhh benımde 2 cı ayım doktora ara verdım zaten 2 ay dınlenıcem 1 ay ıgnelerden dınlen dedı ama ben 2 ay dınlenıcem napım ramazanda oruc tutmayıpta gıdemem doktora hemm ben ramazan dıye 1 ıcıyorum ramazandan sonra 2 cıkarıcam canımm benım 1 sene 6 ay oldu normalınde korunmayalı off olmuo olmuo ıste :2:
saol canımmm gecırdım ama cokkkkk yoruldum evı zor topladım yenı gıttıler evı toplADIM bır bakıyım dedım
selam canım hosgeldın aramıza benım adet zamanında gelıo ama az gelıo canım
metformın ıcerıklı seker ılacı kullanıyoruz hem adet gelıo bazı arklarda hemde pko ıcın ıyı
bıtkısel bıseyde sogan suyu ıceblırsın

kızlar uzun zamandır girmedim beni yeni üyler tanımaz eskilerde hatırlamaz heralde yeni hamişler varmış çok sevindim içim hüzün ve mutluluk kapladı Rabbim hayırlı ve sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin topigi tam okumadım ama tuncs gördüm hamiş kalamayan arkadaşlara da VE bana da tabii Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklısından inşallah ben hala eşimin yolunu bekliyorum adetlerim 35 günde oluyor kist felan var mı bilmiyorum hiç gitmedim metformin ve balık yağını kullanıyorum 2 aydır siğarayı bıraktım kilo vermek için rejim yaptım 3 kilo verdim bu kadar yani topragı hazır ediyorum eşim gelseydi :))ama söz verdim 6 ay boyunca hiç kafama takmıyacam yani eşim geldikten sonra yok olmuyorsa tedaviydi klomendi tekrar başlarız çünkü evlenir evlenmez bebek fikrini kafama taktım ne evliliğimden bişey anladım ne eşimden şimdi ayrı kalınca tez canlılığımdan dolayı pişmanım kızlar öpüyorum sizleri

günaydın arkadaşım. benim tek yaptığım şey soğan kürü.onu içtiğim zaman adet oluyorum. yoksa zaten biliyosun aylar sürüyor olmak.

Döndük bile, dr.yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı. Sımdı iğnemı vurdum, pazartesı kontrolumuz var. 2.aşılama ıcın start verıldı

hadı hayırlısı olsun canım siz niye aşılama yapıyorsunuz eşindede sorun varmı senın canımm

valla bende anlamadım canımm yaa inmiyomu cıkıyormu yumurta çatladı ama ateş çizgi çekmedi hayırlısı bakalım görcez :))

kızlarrr selammm nerdesınız bakimmmmm
nasılsınızzz :13:
bugun kan testı yaptırıcaktım saglık ocagında vazgectım usendım gıtmeye adetımede 5 gun var zaten
maksat öylesine hamıle olucagımdan degılde can sıkıntısı
bugun doktora gıdıcemm :18: troıdlerıme baktırıcam bır ultrasyonla hamıleysemde radyosyan aldık ıyımı ama sanmıyorum hamıle olucagımı
bırde kulak burun bogaza gıdıcem bogazım cok agrıyor :18: ıltıhaplı bırde
yemek yedırtmıyor en ıyısı aldırmak bademcıklerı kucuklugumden berı cekerım her ay oluyor ya eşim aldırdı rahatladı ben korkudan aldıramıyorumm:18:
ecrın ates tablosundan ben hıc anlamıyorumm yaa
bır sefer denıyım dedımm yapamadım
sen test yapıcakmısın adetın gecınce kıs

geçmiş olsun canım misafirlerinde gelmiş ohh ne güzel yemekler 3 gün yete ben geleyim kızz yemeye :)) git aldır canım korkma korkunun ecele faydası yok :)) salı günü belki idrar testi yaparım ama çift çıkma ihtimalı yüksekmiş burda biryerde okudum en güzel sonu iğneden 15-16 gün sonraymıss cumada çift çıkarsa kesın gider kan verrim saglık ocağında ne kadara yapıyorlar kız kan testini ve kç günde çıkıyorr.sen delimiisn kızz durduk yere gidip kan tahlılı yaptırcan daha adete 5 gün varken millet 5 gün geçince yaptırır sen 5 gün kala

ben de dün zk deydim ilaçlarımı yazdırdım ama ne oldu benim yumurtla takibim adetim bayrama geliyormuş yani eylüldeki adete kaydı off dedim ne şans zaten hep böyle olur...bir de acaba aşılama zormudurki ben vajinusmusumda

ben 1 kere yaptırdım canım.. çok zor bir uygulama değil.. hiç acısız olduğunu söylemek de yalan olur.. ama hafif bi acı.. spermi içeri verirken hafif bi adet ağrısı hissediosun.. o kadar..

ben her ay adet görüyorum ama çok sürüyo kızlar benim reglim.. 3-4 gün max.. sadece düzensizlik var.. eskiden 31 inde olurdum.. sonra 5ine kaydı..sonra 22 sine döndü.. bu kafamı karıştırıyo.. pko belirtisi dio doktor.. eskiden hep geç kalırdı şimdi erken gelmeye başladı.. biraz kilo verdim doktor ondandır dio.. kilo vermemiz lazımmmmmmmm.. ama kilo vermek çok zoooooooooooooooooooooooor ..

ben de pco'yum.. peki kızlar soğan kürü beklenmedik bi hamileliğe zarar verir mi? bebiş var ama bilmiosun sorun olur mu acaba? regl olduğunda içilebilio mu?

bi de bnm sorunum yumurtamın büyüyüp yeterli olgunluğa erişmemesi.. soğan kürü bunun tedavisine de yardım eder mi..
yumurtamı göbekten yapılan iğnelerle büyütüyorlar.. ilaçla büyümüyo yani.. sizde nasıl bi yol izlediler benle aynı durumda olan var mı ki?

canım kasık ağrın inşallah iltihap değildir... büyüyen yumurtadır ya da sonradan gelişip çatlamaya çabalayan yumurtadır inşallah :)
benim söktürücüler bitti 4. günüm bu gün kasık ağrım başladı ama gelen giden yok daha...

canım hayırlı olsun tedavin iğnenide olmuşsun onun bir sürü yan etkisi vardır test yapana kadar kendini dinleme ve kandan baktır evde test yapma :)

canım sakın üzülme doktor ne dedi inşallah hamilesindir... bazen testler geç yanıt verir....

selam
yumurta geliştiren haplarda var iğnelerde var ....iğneler göbek deliği çevresine yapılır, çatlatma iğneside öyledir..
soğan kürüne adet 14. günden sonra başlanır ve 15 gün süreyle ilk ay için uygulanır...2. ay adete 10 gün kala ve 3. ay adete 1 hafta kala tekrarlanıp bırakılır...
işe yaradığını görürsen en fazla 3 ay yapabilirsin.... yumurta çatlamasına yaradı bende ama gelişimine etkisi var mı bilemem ama yerleşik kistlerimi attırmıştı....
bebek varsa düşüğe neden olmaz demiş ibrahim saraçoğlu... tvde...

Son düzenleme:
nasılsın yaaa nerelerdesın sennnnnnnn

sağ tarafımda şiddetli kasık ağrısı var 2 gündür oturtmuyor beni yatıyorum canım ondan gelemedim nete şimdide çok kalamayacağım adetim bu gün yarın başlar söktürücü içmiştim yine bu ay yumurtlamam olmadı ne yazıkki... olsun napalım...söktürücü olarak adet tarihim çok geçtiğinden 5 gün duphaston içtim bıraktım adeti bekliyorum...40 gün oldu regl olmayalı ki ilaç içtim çatlamak üzereyim biz kadınlara Allah iyi sabır vermiş :))
yukarıda yazmıştım sana canım öptüm görüşürüz sonra yine gelirim...

Son düzenleme:

sagol bicim direk kanda mı baktırayım şimdi iğneyi 27 temmuzda vurdurdum 26 ilşki oldu ve 28 ilişki oldu son gün aşırı devam iğneyi 27 vurdurdum ya test 10 ağustos 15 günü oluyor vurduralı ben testi 7-8 ağustos yaptırsam cıkarmı avaba gerçi bu aydan pek umudum yok eşimin değerleri yüzünden ama allah büyük :) sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyorr

yumurtlama olmamasına üüzlme canım bak bende üzülüyordum ama çok şükür bu ay oldu çok geçmiş olsun canım banada doktorum duphaston verdi 9 gün içip 5gün bekliycekmişim adet olabılırmısım gebelıkde olabılırmıs ne olursa olsun gel dedi bakalım

Son düzenleme:

canım geç çatlama ihtimalini de hesaplarsak 13 Ağustos pazartesi günü hem evde test yap hemde kandan baktır derim... 10 agust cuma günü erken olabilir... çünkü biliyorsun ertesi günü çatlama olmayabilir...ama doktor iğneden sonraki gün çatlamış dediyse cuma günü çıkar canım 10 u cuma ama kandan çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…