canımm ıyıyım ben senden nbrr bogazım sıstı hemde ıltıhaplı yarın gıdıyım bır doktora cok agrıyor yutkunamıyorumFİLİZ napıo acep :))
ayy canımmm valla kocam coooooookkk yardım ettı 2 mızde yoruldukkkkkkk evet kuşummm yaaa cok konusuoduk bıaraohh ohh maşallahh canımmm
doğrudur canımm benim ya onca şey yaptınn kocişin bi masaj yapar akşamaa
bu akşam çok soğuk su içme bari canım boğazın ağrıyorsa.. dün de temizlik yapıyordun öyle susayıp içmişsindir böyle olmuşturr valla..
bende dün temizlik yaptımm canımmm çok yoruldum valla dün akşam ilk defa uyudum 11de sahurda kalktımnazar değdirdiler kızz bize uyumuyolar diye diye
insallahhh hayatımmmmmm ınsallahhhhhhhhhevet canim yaklasik bi haftadir aliyorum iste c.tesi günde iki hapa cikarcam.. o yüzden ögggleyip böggglüyorum ya midem de midem diyeayyyyyyy ben simdi bu ay basladim ama korunuyoruz ya, yani ikinci ayina basliyoruz denemeye.. insallah hemen tutar da hepimizin daha fazla beklemeyiz yaaa artik dayanamiyorum sabirsizlaniyorum artik iyice yaa.. zaten bi ay beklicem ööffffff sen de insallah 3. ayinda tutturanlardan olursun
saol canımmm gecırdım ama cokkkkk yoruldumkızlarr benn çıkıyorumm iftara 40 dk mıız kaldıı yemek haır ama sofrayı kurayımmm..
akşama görüşürüz inşallahhhhh..
filizcimm sana da kolay gelsinn bitanemm inşallah güzel bi gece geçirirsinnn hayırlısıyla bir atlat da
herkese hayırlıı iftarlarrr
selam canım hosgeldın aramıza benım adet zamanında gelıo ama az gelıo canımslm arkadaşlar ben de pko mağduruyum...ççok zor ve sinir bozucu bir hastalık...sizler adet görmek için neler yapıyosunuz tıbbi yada alternatif olarak...yardımcı olursanız sevinirim...RABBİM hepimize yardım etsinnnnnn
slm arkadaşlar ben de pko mağduruyum...ççok zor ve sinir bozucu bir hastalık...sizler adet görmek için neler yapıyosunuz tıbbi yada alternatif olarak...yardımcı olursanız sevinirim...RABBİM hepimize yardım etsinnnnnn
Döndük bile, dr.yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı. Sımdı iğnemı vurdum, pazartesı kontrolumuz var. 2.aşılama ıcın start verıldı
TUNCS canım unutmuşum bak gargara da yapabilirsin! çok iyi gelir hem de ağrını azaltır. nasıl oldun daha iyi misin?
FİLİZ napıo acep :))
rast gitsin canım, inşallah iyi gelir de güzel haberlerin de gelir.. şimdiden geçmiş olsun :)
sen türkiyede değilsin sanırım?
busmaicim sezaryen bebişleri bi 15 gün kadar kendilerine gelemiyor genelde, dışarı çıktıklarını fln farketmeleri zaman alıyordaha çok uyuyorlar.. eminim 15 günden sonra daha çok farkedeceksin seni tanıdığını.. ben hala uykulu olduğu için senin böyle düşündüğünü düşünüorum :)) daha çook ufak annesi yaaa canım benim..
o zaman bu şaka için "çok ayıp" diorum sana lepi!!! :)
kızım sen yumurtla da artık sahanda mı olur haşlama mı rafadan mı? yoksa aşka gelirsin de yatar mısın üzerine fark etmezsen sipariş geldiğinde hazır ol
evet ya ben de çok istiyorum yaza denk gelmemesini çünkü normalde de çok ciddi terliyorum zaten(( ama Allah bizi bir de onunla imtihan edebilir belli olmaz, büyük konuşmamak lazım
ateş tablona bayıldım ya benimki de böyle olsa keşkene kadar belirgin...
adetin ve yeni döngün de hayırlı olsun, darısı başıma((( yumurta fikrini bi düşün sen yine de
ecrin canım senin tablo da benimki gibi inio mu çıkıo mu karışıktestere gibi mübarek :) ay benimki de böyle anlamak zor oluo yaa bak lepininki ne kadar güzel, belirgin di mi :))
inşallah düşmez ateşin de yanarsın 9 ay e mi:))) hayırlısı bakalım..
kızlarrr selammm nerdesınız bakimmmmm
nasılsınızzz :13:
bugun kan testı yaptırıcaktım saglık ocagında vazgectım usendım gıtmeye adetımede 5 gun var zaten
maksat öylesine hamıle olucagımdan degılde can sıkıntısı
bugun doktora gıdıcemm :18: troıdlerıme baktırıcam bır ultrasyonla hamıleysemde radyosyan aldık ıyımı ama sanmıyorum hamıle olucagımı
bırde kulak burun bogaza gıdıcem bogazım cok agrıyor :18: ıltıhaplı bırde
yemek yedırtmıyoren ıyısı aldırmak bademcıklerı kucuklugumden berı cekerım her ay oluyor ya eşim aldırdı rahatladı ben korkudan aldıramıyorumm:18:
ecrın ates tablosundan ben hıc anlamıyorumm yaa
bır sefer denıyım dedımm yapamadım
sen test yapıcakmısın adetın gecınce kıs
ben de dün zk deydim ilaçlarımı yazdırdım ama ne oldu benim yumurtla takibim adetim bayrama geliyormuş yani eylüldeki adete kaydı off dedim ne şans zaten hep böyle olur...bir de acaba aşılama zormudurki ben vajinusmusumda
slm arkadaşlar ben de pko mağduruyum...ççok zor ve sinir bozucu bir hastalık...sizler adet görmek için neler yapıyosunuz tıbbi yada alternatif olarak...yardımcı olursanız sevinirim...RABBİM hepimize yardım etsinnnnnn
canımm ıyıyım ben senden nbrr bogazım sıstı hemde ıltıhaplı yarın gıdıyım bır doktora cok agrıyor yutkunamıyorum
geçmiş olsun filiiiiiiiiiiiiz
canım kasık ağrın inşallah iltihap değildir... büyüyen yumurtadır ya da sonradan gelişip çatlamaya çabalayan yumurtadır inşallah :)Selamlar! kimseler yok tabi istanbul dışında iftarı yapmaya başlıyorsunuz şimdi :))) biz bugün kahvaltı etcez ondan biraz daha rahatım, filizcim de gel topiğe dedi bir uğrayım dedim :)))
tuncs tekrar tebrikler, herkese neşeye boğmuşsun harika olmuş topik :) bu neşemiz bebişine katlanarak ulaşsın inşalllah!
busmai gözlerim dolarak okuyorum yazdıklarını.. Allah analı babalı büyütsün canım! msj atmıştım sana ama vaktin olmamıştır zor geçer ilk günler. gözün aydın! inşallah ilk kalabalık akınını rahat atlatırsın da çekirdek ailenizin tadını çıkarırsınız :)) 40ından sonra çekirdek aileniz oluşuyor artık sizsize kalıosunuz :) Allahım sağlık versin..
lepi favori listemdesin :))) ben de geyiğe bayılan bi tip olduğumdan keyifli oluo yazdıklarını okumak..
benim kasık ağrım bir ayı hayli hayli devirdi, burda konu açıp sordum bir arkadaş sağolsun yardımcı oldu, o da yaşamış hem kahve akıntıları hem de hafif kasık ağrısını ve hafif bir enfeksiyon çıkmış rahimde. antibiyotik vermişler. ben de başliim dedim ama başlayacağım zaman azaldı.. şimdi hala geçmedi ama daha az. c.tesi de orgametril başladım artık söksün diye.. 10 gün kullancam, adetimi bilirim en azından. SATımı da bilmiyorum yalan oldu yinene güzel düzene girdi diye sevinmiştim ama tık tok (( metforminciler ilk yumurtlama sonrası tık yok bende yaaa (
sıkılıyorum, bunalıyorum, normalime dönüyorum fln ne olcak bilmiorum :) kaçıncı günümdeyim hangi aşamadayım adet ne zaman vs vs hiçbirinin cevabı yok
canım hayırlı olsun tedavin iğnenide olmuşsun onun bir sürü yan etkisi vardır test yapana kadar kendini dinleme ve kandan baktır evde test yapma :)günaydın kızlar ben geldimmmsizi çok merak ettim bi bakayım dedim burdan uzaklaşmayla kafadan atılmıyormus malesef bebek düşüncesi kafadan atmak gerekiyor malesef .benim size sorum olcak kızlar 2 gündür göğüs uçlarımöda hafıf bir ağrı varr neyin nesi anlamadım çatlatma iğnesinin etkisi olabılır mı
canım sakın üzülme doktor ne dedi inşallah hamilesindir... bazen testler geç yanıt verir....(((( çooookkkk moralimm bozuukkk... progestan biteli bugün 9. günüm ve hala adet olmadım.. az önce gidip gebelik testi yaptırdım tabiiki negatif.. hep gariplikler benimi buluurr kasıklarımda ağrı ve batma var.. yarın kontrolüm var doktora gidicem ve ultrasondan kistler bana ''merhaba biz geldiiikkkk'' diyecekler eminiiiiimmmmmmmm... deliricemm yaaa.. tam bütüüünnn tahlillerimi yaptırdım rahim filmimi çektirdim tedaviye başlıyorum artık tamam dedim.. bide bu çıktı başıma........ sabııııııııııııırrrrrrrrr allaahııımmmmm sabıııııııııııırrrrrrrrr.. çok kötüyüm
selamben de pco'yum.. peki kızlar soğan kürü beklenmedik bi hamileliğe zarar verir mi? bebiş var ama bilmiosun sorun olur mu acaba? regl olduğunda içilebilio mu?
bi de bnm sorunum yumurtamın büyüyüp yeterli olgunluğa erişmemesi.. soğan kürü bunun tedavisine de yardım eder mi..
yumurtamı göbekten yapılan iğnelerle büyütüyorlar.. ilaçla büyümüyo yani.. sizde nasıl bi yol izlediler benle aynı durumda olan var mı ki?
nasılsın yaaa nerelerdesın sennnnnnnn
canım kasık ağrın inşallah iltihap değildir... büyüyen yumurtadır ya da sonradan gelişip çatlamaya çabalayan yumurtadır inşallah :)
benim söktürücüler bitti 4. günüm bu gün kasık ağrım başladı ama gelen giden yok daha...
canım hayırlı olsun tedavin iğnenide olmuşsun onun bir sürü yan etkisi vardır test yapana kadar kendini dinleme ve kandan baktır evde test yapma :)
canım sakın üzülme doktor ne dedi inşallah hamilesindir... bazen testler geç yanıt verir....
selam
yumurta geliştiren haplarda var iğnelerde var ....
soğan kürü adet 14. günden sonra başlanır ve 15 gün ilk ay için uygulanır...
işe yaradığını görürsen en fazla 3 ay yapabilirsin.... yumurta çatlamasına yaradı bende ama gelişimine etkisi var mı bilemem ama yerleşik kistlerimi attırmıştı....
bebek varsa düşüğe neden olmaz demiş ibrahim saraçoğlu... tvde...
sağ tarafımda şiddetli kasık ağrısı var 2 gündür oturtmuyor beni yatıyorum canım ondan gelemedim nete şimdide çok kalamayacağım adetim bu gün yarın başlar söktürücü içmiştim yine bu ay yumurtlamam olmadı ne yazıkki... olsun napalım...söktürücü olarak adet tarihim çok geçtiğinden 5 gün duphaston içtim bıraktım adeti bekliyorum...
sagol bicim direk kanda mı baktırayım şimdi iğneyi 27 temmuzda vurdurdum 26 ilşki oldu ve 28 ilişki oldu son gün aşırı devam iğneyi 27 vurdurdum ya test 10 ağustos 15 günü oluyor vurduralı ben testi 7-8 ağustos yaptırsam cıkarmı avaba gerçi bu aydan pek umudum yok eşimin değerleri yüzünden ama allah büyük :) sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?