Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

duphastonu ne zaman içmeye başlayacaksın yumurtan için çatladı dedi mi doktor canım?

ateşimde hala çizgi çekmedi ve hayıt hapını 2-3 gün oldu bırakalı baklaım kısmet artık

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hayıtı içme zaten canım hormon ilaçları aldın onlarla olmaz hayıt....
ateşi kafaya takma bebeğinin geleceği varsa gelir diye düşünüyorum :))
tuncss un g yaman ın nasıl da geldi.... bizimkiler de gelecek...

benim çıkmam lazım biraz dinleneyim yine görüşürüz gelirim canım öptüm

Son düzenleme:
duphastonu ne zaman içmeye başlayacaksın yumurtan için çatladı dedi mi doktor canım?

adetin 17 günü gittim baktı doktorum yumurta çatlamıs dedı dediğim gibi ilişki olduysa bekleyelım dedi sana ilaç yazcam hemen al başla 1 gün geç kaldık dedi son 2 hap kalınca alma 9 gün sabah akşam iç dedi bende salı başladım içmeye bugun 3 günü bitince 5 gün bekle gel dedi

tamam cnaım sagol dikkat et kendine çok öptüm senii sıra bizde haklısın canım geleceği varsa gelir :) yaa bide yumurtam c.tesi çatladı yaa iğnenin 36 saat oluyor ctesi gece doktorda çatladı dedi ilşkiye dikkat etmek gerekıyormu

06-05-2011
sprem sayısı ( milyon ml ) 21,00 &nbsp ;
top.sprem sayısı ( milyon ) 63,00
total molitite ( % ) 29
ileri hareketli ( +4% ) ( a )0
yav.ileri hareketli (+3 % ) ( b)12
yerinde hareketli ( +2,% ) 17
hareketsiz % 71 &nbsp ;
normol morfoloji %3

eşimin son değerelri kaan hoca normal yolla olabılır demişti eşimin doktoruda ama benım doktorum aşılama demişti.şimdi kafama bir soru takıldı ileri hareketli +%4 diyor ya %4 mü oluyorr 0 nee peki yandakı:26::26: bilne cevpa versinnnnnn

teşekkür ederim bicimm bilgiler için

sağol canım bugun doktora gittik aynı şeyi söyledi normaldir dedi ishali için. beni tanıması konusunda da biraz daha beklemem lazım demek

Evett annesi birazcık daha bekle, Allah' ın izniyle koskoca bir ömürr sizinn ,inşallahhh doya doya bakışır konuşursunuzz

ayy canımmm valla kocam coooooookkk yardım ettı 2 mızde yoruldukkkkkkk evet kuşummm yaaa cok konusuoduk bıara nazar degdı uyudun hıh tek bıraktın

hahhahah maşallah o zaman ikinizee dinlenirsiniz bundan sonra şekerimmm bu akşam uyumam canımmm o zaman hiç tek bırakır mıyım senii canımm sana bir sözüm vardı misafirleri atlatırsan eğerr belge vericem diyee onu vereyimm

,
Yukarıda kimliği yazılan Filiz86;
20 Kişilik bir Misafir grubunu ağırlayıp
Onlara mükemmel yemekler yapıp
Evi köşe bucak temizleyip,
Gerek arkadaşlarına, gerekse çevresine karşı örnek davranışlar sergilediği için bu kupayı almaya hak kazanmıştır.

hakkımzıda hayırlsı canım benım sizin değerler nasıldı

amın kuzum, bızım degerler degısıyor.2 ay hıc sıgara ıcmedı ve gunde 5 tane ılaç ıctı ürologun verdıgı ılaçlar.
Genel olarak ama sayı 15-18 mılyon arası.
ılerı hızlı % 8 gıbı oluyor
ilerı yavas 10-15 arası oluyor
yerınde hareketlı 10 gıbı
hareketsız de 50 ile 60 arası bırseyler.
bunlar tam degerler degıl sadece ortalamaları yazdım.3-4 kez test yenılendı cunku. Ama ılerı hızlı bır turlu artmıyor malesef.Doktorum da yetersız kanaatine vardı.Ilaç ıcmeyı de bıraktı esım, sıgaraya da tekrar başladı o da saldı ipin ucunu. Aşılamada nasılsa en hareketlılerı secılıyor dıye önemsemıyor
Bu arada dun bahsedıyordum ya tayın ıstedım dıye, ılk tercıhıme yerleştim;bi liseye cok şükür.

Son düzenleme:

canım yumurtanın çatlamış olması harika haber. ...
cumartesi çatlamışsa eğerki doktorun öyle demiş, o geceki ya da 1 önceki cuma günkü ilişki ile tutar canım tabi Allah bilir... yani diğer günlerdeki ilişkinin çok önemi yok....
ama doktor gün aşırı ilişki dediyse sen uy buna ama dediğim gibi yumurta hücresinin ömrü kısa 24 ila 48 saat...
10 ağustosta kandan baktırabilirsin :)) ama erken saatte değilde öğleden sonra falan baktır zamandan kazanalım...

Son düzenleme:

canım benim anladığım kadarıyla ; toplam molitite 29 diyor ya dolayısı ile hareketsiz 71 oluyo. o zaman ileriz hızlı, ileir yavaş ve yerinde hareketli değerlerin toplamı 29 olması lazım. yavaş ileri hareketli 12, yerinde hareketli 17 ikisini toplamı 29 olduğuna göre sanırm ileri hareket sıfır ama emin değilim cnaım anladığım kadarı ile yorumladım. sayı benim eşimle aynı. bizimde 21 e 63 milyon. sayı iyi, sanıırm hareket problemi var canım. Rabbim yardımcımız olsun şifamzı versin inş

tayinine sevindim canım gözün aydın:) inş her şey güzel olur yeni iş yerinde

crimsoncum eşin ameliyat oldu mu, ya da olmadıysa omayı düşünüyor mu?benim eşimde de varikosel vardı geçen hafta ameliyat oldu bekliyoruz bakalım.
amelıyat olmadı mutlu; olmasını da ben ıstemıyorum acıkcası.kendısı de ıstemedı sonra. Nasılsa bende de sorun var, aşılamadan sonra tüpe gecmeyı düşünüyoruz.o yuzden amelıyatla oyalanmasını ıstemıyorum ben.tüp ve aşılama ıcın yeterı sayıda sperm var
eşin için cok gecmış olsun.ınş ıyı olur sızın ıcın.

tayinine sevindim canım gözün aydın:) inş her şey güzel olur yeni iş yerinde

iyi dılegın ıcın teşekkur ederım canım

yetmezmı canım ya 1 tencere kaynanama verdım brazda altta yaslı tek bır teyze var ona verıcem dokmıyım cope gunahh bugunde ablamdayız ıftara gıdıcez bırazdan saglıkn ocagında bedava yapılıo tatlımmmm bende bugun gıdıcektımm usendımmm hahahha degısıklık olsun bebegımm herkez gıder mersıne ben gıderım tersıne
canımm ıyıyım ben senden nbrr bogazım sıstı hemde ıltıhaplı yarın gıdıyım bır doktora cok agrıyor yutkunamıyorum

geçmiş olsun filiiiiiiiiiiiiz

saol canımmm

dınlenemedım kuzum yaa bugunde dısardaydım sımdı geldım ablama gıdıcemm ıftara sımdı bu aksamda ben yokum gec gelırız heralde
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy belgemıde aldımm artık sırtım yere gelmezz bebegımm yaaa cokkk saolll
canım cıktı ama allahtan kocacıgım yardım ettı çok optum senı

Son düzenleme:
canımm ıyıyım ben senden nbrr bogazım sıstı hemde ıltıhaplı yarın gıdıyım bır doktora cok agrıyor yutkunamıyorum

geçmiş olsun canım yaa sende de mi oldu ( dikkat et kendine.. hem yorgunluktan bağışıklık düştü tabi soğuk suyu da içince.. aman dikkat et bak enfeksiyon pek seviyor seni aman Allah korusun! bal-çörekotu yiyo musun bak o bağışıklığa inanılmaz iyi gelir..

inşallah canım bilemedim walla ben de :)) şimdi netten bida baktım "enfeksiyonlarda kronik ağrı olmaz" diyor.. eminim öyledir :)) doktor yolları görüncek bana da işte adet olmayı bekliyorum.. gerçi en az 6 gün var nasıl dururum bilemedim

senin de sökecek heralde... inşallah çok bekletmez de rahatlarsın...

Bu arada dun bahsedıyordum ya tayın ıstedım dıye, ılk tercıhıme yerleştim;bi liseye cok şükür.

çok sevindim canım! tayin işleri sıkıntılıdır maşallah ilk tercihin gelmiş.. Allah şansını daim etsin, diğer güzel haberler de buna tutunsun gelsin sırasıyla...

merhaba canımmmm

dinlenirsinnn canımmm inşllah bundan sonra
hahaahhha tabikii yanii ne demek canımm vala zevkle yaptım
yesinlerr seniii maşallah sizee
eğer çıkmazsam görüşürüz akşama canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…