yumurtlama olmamasına üüzlme canım bak bende üzülüyordum ama çok şükür bu ay oldu çok geçmiş olsun canım banada doktorum duphaston verdi 9 gün içip 5gün bekliycekmişim adet olabılırmısım gebelıkde olabılırmıs ne olursa olsun gel dedi bakalım
ateşimde hala çizgi çekmedi ve hayıt hapını 2-3 gün oldu bırakalı baklaım kısmet artık
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
duphastonu ne zaman içmeye başlayacaksın yumurtan için çatladı dedi mi doktor canım?
hayıtı içme zaten canım hormon ilaçları aldın onlarla olmaz hayıt....
ateşi kafaya takma bebeğinin geleceği varsa gelir diye düşünüyorum :))
tuncss un g yaman ın nasıl da geldi.... bizimkiler de gelecek...
benim çıkmam lazım biraz dinleneyim yine görüşürüz gelirim canım öptüm
hadı hayırlısı olsun canım siz niye aşılama yapıyorsunuz eşindede sorun varmı senın canımm
canım kasık ağrın inşallah iltihap değildir... büyüyen yumurtadır ya da sonradan gelişip çatlamaya çabalayan yumurtadır inşallah :)
benim söktürücüler bitti 4. günüm bu gün kasık ağrım başladı ama gelen giden yok daha...
canım hayırlı olsun tedavin iğnenide olmuşsun onun bir sürü yan etkisi vardır test yapana kadar kendini dinleme ve kandan baktır evde test yapma :)
canım sakın üzülme doktor ne dedi inşallah hamilesindir... bazen testler geç yanıt verir....
selam
yumurta geliştiren haplarda var iğnelerde var ....iğneler göbek deliği çevresine yapılır, çatlatma iğneside öyledir..
soğan kürüne adet 14. günden sonra başlanır ve 15 gün süreyle ilk ay için uygulanır...2. ay adete 10 gün kala ve 3. ay adete 1 hafta kala tekrarlanıp bırakılır...
işe yaradığını görürsen en fazla 3 ay yapabilirsin.... yumurta çatlamasına yaradı bende ama gelişimine etkisi var mı bilemem ama yerleşik kistlerimi attırmıştı....
bebek varsa düşüğe neden olmaz demiş ibrahim saraçoğlu... tvde...
evet arkadasım, eşimde de varikosel var. Sperm sayısı ve hareketlılıgı düşük
sağol canım bugun doktora gittik aynı şeyi söyledi normaldir dedi ishali için. beni tanıması konusunda da biraz daha beklemem lazım demek
ayy canımmm valla kocam coooooookkk yardım ettı 2 mızde yoruldukkkkkkk evet kuşummm yaaa cok konusuoduk bıaranazar degdı uyudun hıh tek bıraktın
hakkımzıda hayırlsı canım benım sizin değerler nasıldı
adetin 17 günü gittim baktı doktorum yumurta çatlamıs dedı dediğim gibi ilişki olduysa bekleyelım dedi sana ilaç yazcam hemen al başla 1 gün geç kaldık dedi son 2 hap kalınca alma 9 gün sabah akşam iç dedi bende salı başladım içmeye bugun 3 günü bitince 5 gün bekle gel dedi
tamam cnaım sagol dikkat et kendine çok öptüm senii sıra bizde haklısın canım geleceği varsa gelir :) yaa bide yumurtam c.tesi çatladı yaa iğnenin 36 saat oluyor ctesi gece doktorda çatladı dedi ilşkiye dikkat etmek gerekıyormu
06-05-2011
sprem sayısı ( milyon ml ) 21,00   ;
top.sprem sayısı ( milyon ) 63,00
total molitite ( % ) 29
ileri hareketli ( +4% ) ( a )0
yav.ileri hareketli (+3 % ) ( b)12
yerinde hareketli ( +2,% ) 17
hareketsiz % 71   ;
normol morfoloji %3
eşimin son değerelri kaan hoca normal yolla olabılır demişti eşimin doktoruda ama benım doktorum aşılama demişti.şimdi kafama bir soru takıldı ileri hareketli +%4 diyor ya %4 mü oluyorr 0 nee peki yandakı:26::26: bilne cevpa versinnnnnn
evet arkadasım, eşimde de varikosel var. Sperm sayısı ve hareketlılıgı düşük
amın kuzum, bızım degerler degısıyor.2 ay hıc sıgara ıcmedı ve gunde 5 tane ılaç ıctı ürologun verdıgı ılaçlar.
Genel olarak ama sayı 15-18 mılyon arası.
ılerı hızlı % 8 gıbı oluyor
ilerı yavas 10-15 arası oluyor
yerınde hareketlı 10 gıbı
hareketsız de 50 ile 60 arası bırseyler.
bunlar tam degerler degıl sadece ortalamaları yazdım.3-4 kez test yenılendı cunku. Ama ılerı hızlı bır turlu artmıyor malesef.Doktorum da yetersız kanaatine vardı.Ilaç ıcmeyı de bıraktı esım, sıgaraya da tekrar başladı o da saldı ipin ucunu. Aşılamada nasılsa en hareketlılerı secılıyor dıye önemsemıyor
Bu arada dun bahsedıyordum ya tayın ıstedım dıye, ılk tercıhıme yerleştim;bi liseyecok şükür.
amelıyat olmadı mutlu; olmasını da ben ıstemıyorum acıkcası.kendısı de ıstemedı sonra. Nasılsa bende de sorun var, aşılamadan sonra tüpe gecmeyı düşünüyoruz.o yuzden amelıyatla oyalanmasını ıstemıyorum ben.tüp ve aşılama ıcın yeterı sayıda sperm varcrimsoncum eşin ameliyat oldu mu, ya da olmadıysa omayı düşünüyor mu?benim eşimde de varikosel vardı geçen hafta ameliyat oldu bekliyoruz bakalım.
tayinine sevindim canım gözün aydın:) inş her şey güzel olur yeni iş yerinde
yetmezmı canım ya 1 tencere kaynanama verdım brazda altta yaslı tek bır teyze var ona verıcemgeçmiş olsun canım misafirlerinde gelmiş ohh ne güzel yemekler 3 gün yete ben geleyim kızz yemeye :)) git aldır canım korkma korkunun ecele faydası yok :)) salı günü belki idrar testi yaparım ama çift çıkma ihtimalı yüksekmiş burda biryerde okudum en güzel sonu iğneden 15-16 gün sonraymıss cumada çift çıkarsa kesın gider kan verrim saglık ocağında ne kadara yapıyorlar kız kan testini ve kç günde çıkıyorr.sen delimiisn kızz durduk yere gidip kan tahlılı yaptırcan daha adete 5 gün varken millet 5 gün geçince yaptırır sen 5 gün kala
canımm ıyıyım ben senden nbrr bogazım sıstı hemde ıltıhaplı yarın gıdıyım bır doktora cok agrıyor yutkunamıyorum
geçmiş olsun filiiiiiiiiiiiiz
hahhahah maşallah o zaman ikinizee dinlenirsiniz bundan sonra şekerimmmbu akşam uyumam canımmm o zaman hiç tek bırakır mıyım senii canımm sana bir sözüm vardı misafirleri atlatırsan eğerr belge vericem diyee onu vereyimm
,
Yukarıda kimliği yazılan Filiz86;
20 Kişilik bir Misafir grubunu ağırlayıp
Onlara mükemmel yemekler yapıp
Evi köşe bucak temizleyip,
Gerek arkadaşlarına, gerekse çevresine karşı örnek davranışlar sergilediği için bu kupayı almaya hak kazanmıştır.
canımm ıyıyım ben senden nbrr bogazım sıstı hemde ıltıhaplı yarın gıdıyım bır doktora cok agrıyor yutkunamıyorum
canım kasık ağrın inşallah iltihap değildir... büyüyen yumurtadır ya da sonradan gelişip çatlamaya çabalayan yumurtadır inşallah :)
benim söktürücüler bitti 4. günüm bu gün kasık ağrım başladı ama gelen giden yok daha...
sağ tarafımda şiddetli kasık ağrısı var 2 gündür oturtmuyor beni yatıyorum canım ondan gelemedim nete şimdide çok kalamayacağım adetim bu gün yarın başlar söktürücü içmiştim yine bu ay yumurtlamam olmadı ne yazıkki... olsun napalım...söktürücü olarak adet tarihim çok geçtiğinden 5 gün duphaston içtim bıraktım adeti bekliyorum...40 gün oldu regl olmayalı ki ilaç içtim çatlamak üzereyim biz kadınlara Allah iyi sabır vermiş :))
yukarıda yazmıştım sana canım öptüm görüşürüz sonra yine gelirim...
Bu arada dun bahsedıyordum ya tayın ıstedım dıye, ılk tercıhıme yerleştim;bi liseyecok şükür.
merhaba canımmmmmerhaba kizlar
dınlenemedım kuzum yaa bugunde dısardaydım sımdı geldım ablama gıdıcemm ıftara sımdı bu aksamda ben yokum gec gelırız heralde
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy belgemıde aldımm artık sırtım yere gelmezz bebegımm yaaa cokkk saolll
canım cıktı ama allahtan kocacıgım yardım ettıçok optum senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?