merhaba canımmmm
dinlenirsinnn canımmm inşllah bundan sonra
hahaahhha tabikii yanii ne demek canımm vala zevkle yaptım
yesinlerr seniii maşallah sizee
eğer çıkmazsam görüşürüz akşama canımmmm
çok sevindim canım! tayin işleri sıkıntılıdır maşallah ilk tercihin gelmiş..Allah şansını daim etsin, diğer güzel haberler de buna tutunsun gelsin sırasıyla...
napiyosun fistigim???
cnımm forumu dolaşıyordum ya bu ayda bende garip bir şeyler oldu anlatayımm belki bir fikrin vardırr..
Canım şimdi bundan 5-6 gün önce benden akıntı geldi ama böyle uzayan bir akıntı, ilk akıntıdan 2-3 sonra da yani bundan 3-4 gün önce de çok yoğun bir şekilde beyaz ve uzayan bir akıntı geldi yine.. 2 aydır adet olmuyorum ya heh tamam geliyor bu sefer dedim..
ama baktım az önce yine aynı akıntı canım yumurtlama akıntısı ama kaç defa oldu canımm çok sıkıldıı neyin nesi bu
tatlim o uzayan akinti yumurtlama döneminde olur bildigim kadariyla.. bir de sogan kürü de artiyor akintiyi eger yapiyosan ondandir.. inan baska da neden olur bilmiyorum..
canımm soğan kürü uyguladım ama yapalı 1 ay olacak bir de göğüslerim de aşırı bir şişlik var ve çok da acıyor, sivilcelenmeye başladım adet olmayı bekliyorumm uzayan akıntı ilk geldiğinde yumurtladım 2 haftaya gelir kırmızılarr demiştim.. o akıntılarda sürekli gelince de sinirlerim bozluyor yine gelmicek kesin diyorum..
kadın olmakkk çokkkkk zorr canımm çokk
hmm o zaman bir sey diyemicem hayatim, benim bildikelrim bu kadar iste..
eee baska neler yapyiosun?? cagan pasa nasil??
saol canımm soguk sudan oldu sanırım canım bal corekotu tarcın karısımını bu ay tam yptım canımmmgeçmiş olsun canım yaa sende de mi oldu( dikkat et kendine.. hem yorgunluktan bağışıklık düştü tabi soğuk suyu da içince.. aman dikkat et bak enfeksiyon pek seviyor seni aman Allah korusun! bal-çörekotu yiyo musun bak o bağışıklığa inanılmaz iyi gelir..
merhabaa canımmmmmmmmerhaba kizlar
dinlenirsinnn canımmm inşllah bundan sonra
hahaahhha tabikii yanii ne demek canımm vala zevkle yaptım
yesinlerr seniii maşallah sizee
eğer çıkmazsam görüşürüz akşama canımmmm
canım valla aynen oylee derınden bir ohhhh cekersın evıne gecınce oh mis hersey yenı yenı hersey kendıne ait
yenı ev yenı bebeksüper valla
bende ınan evlenınce annemın kıymetını daha cok anladımeskıden bekarken bazen cok kızardım
sımdı onlara ablam 1 laf solese ustlerıne atlıyasım gelıo
allah onları basımızdan eksık etmesın canımm
hayıtı içme zaten canım hormon ilaçları aldın onlarla olmaz hayıt....
ateşi kafaya takma bebeğinin geleceği varsa gelir diye düşünüyorum :))
tuncss un g yaman ın nasıl da geldi.... bizimkiler de gelecek...
benim çıkmam lazım biraz dinleneyim yine görüşürüz gelirim canım öptüm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız hamile olan arkadaşlara bi sorum olacak doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz
olsunn canımmm dediklerin yeterlii dert yanıyorum işte bendee
iyiyimmm canımm benimm oturuyorum öylee, çağan da uyuyor şimdii maşallahh gündüzleri bi oraya bi buraya emekliyor yoruluyor tabikii
sen napıyosunn canımm nasılsınn
saol canımm soguk sudan oldu sanırım canım bal corekotu tarcın karısımını bu ay tam yptım canımmmsen nasılsın nedır kız bu kasık agrın ya yuh valla 1 aydır nasl gecmedı hıcc anlamadımmm
merhabaa canımmmmmmm
ayy erken kalktık zaten cok yorgunum kuşumm yaa yarın yatarım artık pasooo
gorusuruz canımcım buralarda olursan
ben de pco'yum.. peki kızlar soğan kürü beklenmedik bi hamileliğe zarar verir mi? bebiş var ama bilmiosun sorun olur mu acaba? regl olduğunda içilebilio mu?
bi de bnm sorunum yumurtamın büyüyüp yeterli olgunluğa erişmemesi.. soğan kürü bunun tedavisine de yardım eder mi..
yumurtamı göbekten yapılan iğnelerle büyütüyorlar.. ilaçla büyümüyo yani.. sizde nasıl bi yol izlediler benle aynı durumda olan var mı ki?
canım demir ilacını alırken şuna dikkat et peynir süt yoğurt kola çay bunun gibi şeyleri bir saat önceden almış ol ne yersen ye bir saat sonra iç demir hapını eşimin kızkardeşi eczacı ilk o söyledi doktora söyledim doğru dedi
heralde canımm o anne ya baska varmı ondan ..anne olunca coookk daha ıyı anlıcaksın annenın kıymetını her zaman annelerımız ole demezmı sende anne ol ozaman anlarsın ....heralde kuzum yaa zor olur yavas yavas yapın acelenız mı varne kadar mutlu olursan ol yada huzurlu annenin kıymeti her daim anlaşılıyor şimdi bebeğimiz oluncada dahada iyi anlıycaz anneliği dimi
ah evim valla biran önce geçmeyi düşünüyoruz yarım yamalakta olsa çünkü bazı şeylerimizi evdeyken halledicez yetişmek çok zor maddi manevi
nasilsin filizim??
heralde canımm o anne ya baska varmı ondan ..anne olunca coookk daha ıyı anlıcaksın annenın kıymetını her zaman annelerımız ole demezmı sende anne ol ozaman anlarsın ....heralde kuzum yaa zor olur yavas yavas yapın acelenız mı var
iyidir bebegım senden nbrrrrrevdeyım cok sukur ohhh yarınnda evımde yıcem yemek hergun dısardaydım cok yoruldum ve sıkıldım kocamla basbasa kalmayı ozledım
kızlar ben bugun doktora gıttım troıdlere baktırıyım dedım adam saolsun komple baktı bana ucretsızdı zatenkampanya yapmıslar bırsey cıkkmadı kulak burun bogaza gozukmemı tavsıye ettı ama orayada gıdemedım oruclu oldugum ıcın agıza bır sey sıkıomus ıltıhap ıcın mecbur gıtmedımm yani
buarada ınanamadımm ablamada baktı adam bırde zaten tanıdıktı ole baya baktı ablamda ne goruyum dersınız??????????
ya ınanamadım şok oldumm pko var goruntusu aynı kucuk kucukk kıstler doktor dedı kıstlerın var yumurtalıkta ve bır tanesı suan 16mm dedı ayy şok oldum yaaa nasıl onda var ve cocugu var 2 tane hemde korunuo suan aman cocugum olur dıye :44:
şunu anladım demekkı takmamak ve umursamamak gerekmıs ve bahsetmıstım evlendıgı zaman ondanda sut gelmıstı gogsunden :44:
zaten onun bel kısmı cok yaglı ve kılo vermekte zorluk cekıyordu ama cokta kılolu degıl
tmm cnm çook sağol aç karna içtim bugun midem bulandı azıcık . kahvaltıdan 1 saat sonra içerim oldu mu .. sen içmiyomusun ve bebişinin cinsiyeti ne ben gittim doktora göstermedi kendini gelecek aya kaldı.
heralde canımm o anne ya baska varmı ondan ..anne olunca coookk daha ıyı anlıcaksın annenın kıymetını her zaman annelerımız ole demezmı sende anne ol ozaman anlarsın ....heralde kuzum yaa zor olur yavas yavas yapın acelenız mı var
iyidir bebegım senden nbrrrrrevdeyım cok sukur ohhh yarınnda evımde yıcem yemek hergun dısardaydım cok yoruldum ve sıkıldım kocamla basbasa kalmayı ozledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?