Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok sevindim canım! tayin işleri sıkıntılıdır maşallah ilk tercihin gelmiş.. Allah şansını daim etsin, diğer güzel haberler de buna tutunsun gelsin sırasıyla...

ayy inş. canım sağolasın. bir de bebiş olsa, ohh yeme de yanında yat

napiyosun fistigim???

cnımm forumu dolaşıyordum ya bu ayda bende garip bir şeyler oldu anlatayımm belki bir fikrin vardırr..

Canım şimdi bundan 5-6 gün önce benden akıntı geldi ama böyle uzayan bir akıntı, ilk akıntıdan 2-3 sonra da yani bundan 3-4 gün önce de çok yoğun bir şekilde beyaz ve uzayan bir akıntı geldi yine.. 2 aydır adet olmuyorum ya heh tamam geliyor bu sefer dedim..
ama baktım az önce yine aynı akıntı canım yumurtlama akıntısı ama kaç defa oldu canımm çok sıkıldıı neyin nesi bu

tatlim o uzayan akinti yumurtlama döneminde olur bildigim kadariyla.. bir de sogan kürü de artiyor akintiyi eger yapiyosan ondandir.. inan baska da neden olur bilmiyorum..

tatlim o uzayan akinti yumurtlama döneminde olur bildigim kadariyla.. bir de sogan kürü de artiyor akintiyi eger yapiyosan ondandir.. inan baska da neden olur bilmiyorum..

canımm soğan kürü uyguladım ama yapalı 1 ay olacak bir de göğüslerim de aşırı bir şişlik var ve çok da acıyor, sivilcelenmeye başladım adet olmayı bekliyorumm uzayan akıntı ilk geldiğinde yumurtladım 2 haftaya gelir kırmızılarr demiştim.. o akıntılarda sürekli gelince de sinirlerim bozluyor yine gelmicek kesin diyorum..

kadın olmakkk çokkkkk zorr canımm çokk

hmm o zaman bir sey diyemicem hayatim, benim bildikelrim bu kadar iste..

eee baska neler yapyiosun?? cagan pasa nasil??

hmm o zaman bir sey diyemicem hayatim, benim bildikelrim bu kadar iste..

eee baska neler yapyiosun?? cagan pasa nasil??

olsunn canımmm dediklerin yeterlii dert yanıyorum işte bendee
iyiyimmm canımm benimm oturuyorum öylee, çağan da uyuyor şimdii maşallahh gündüzleri bi oraya bi buraya emekliyor yoruluyor tabikii
sen napıyosunn canımm nasılsınn

iyi akşamlar kızlar nasılsınız hamile olan arkadaşlara bi sorum olacak doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz

saol canımm soguk sudan oldu sanırım canım bal corekotu tarcın karısımını bu ay tam yptım canımmm sen nasılsın nedır kız bu kasık agrın ya yuh valla 1 aydır nasl gecmedı hıcc anlamadımmm
merhabaa canımmmmmmm
dinlenirsinnn canımmm inşllah bundan sonra
hahaahhha tabikii yanii ne demek canımm vala zevkle yaptım
yesinlerr seniii maşallah sizee
eğer çıkmazsam görüşürüz akşama canımmmm

ayy erken kalktık zaten cok yorgunum kuşumm yaa yarın yatarım artık pasooo
gorusuruz canımcım buralarda olursan

ne kadar mutlu olursan ol yada huzurlu annenin kıymeti her daim anlaşılıyor şimdi bebeğimiz oluncada dahada iyi anlıycaz anneliği dimi
ah evim valla biran önce geçmeyi düşünüyoruz yarım yamalakta olsa çünkü bazı şeylerimizi evdeyken halledicez yetişmek çok zor maddi manevi

çok geçmiş olsun cnm iyi bak kendinee güzel haberlerini bekliyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız hamile olan arkadaşlara bi sorum olacak doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz

canım demir ilacını alırken şuna dikkat et peynir süt yoğurt kola çay bunun gibi şeyleri bir saat önceden almış ol ne yersen ye bir saat sonra iç demir hapını eşimin kızkardeşi eczacı ilk o söyledi doktora söyledim doğru dedi

Son düzenleme:

hic bi sey tatlim ne olsun, tv izliyoruz esimle, ölye geciyo zaman.. birazdan da yatariz artik.. sabah erken kalkcak esim.. ama ben yatmaya devam

nasilsin filizim??

soğan suyu gebeliğe zarar vermez ben hamileydim bilmiyodum tabi 10 gün boyunca içtim bi sorun olmadı şüükür.. adetin 14. günü başlıyosun 15 gün boyunca 2 defa aç karna içiyosun günde.. diğer ay ise adetine 10 gün kala 10 gün boyunca içiyosun faydasını görürsün inş..

kızlar ben bugun doktora gıttım troıdlere baktırıyım dedım adam saolsun komple baktı bana ucretsızdı zaten kampanya yapmıslar bırsey cıkkmadı kulak burun bogaza gozukmemı tavsıye ettı ama orayada gıdemedım oruclu oldugum ıcın agıza bır sey sıkıomus ıltıhap ıcın mecbur gıtmedımm yani
buarada ınanamadımm ablamada baktı adam bırde zaten tanıdıktı ole baya baktı ablamda ne goruyum dersınız??????????
ya ınanamadım şok oldumm pko var goruntusu aynı kucuk kucukk kıstler doktor dedı kıstlerın var yumurtalıkta ve bır tanesı suan 16mm dedı ayy şok oldum yaaa nasıl onda var ve cocugu var 2 tane hemde korunuo suan aman cocugum olur dıye :44:
şunu anladım demekkı takmamak ve umursamamak gerekmıs ve bahsetmıstım evlendıgı zaman ondanda sut gelmıstı gogsunden :44:
zaten onun bel kısmı cok yaglı ve kılo vermekte zorluk cekıyordu ama cokta kılolu degıl

tmm cnm çook sağol aç karna içtim bugun midem bulandı azıcık . kahvaltıdan 1 saat sonra içerim oldu mu .. sen içmiyomusun ve bebişinin cinsiyeti ne ben gittim doktora göstermedi kendini gelecek aya kaldı.

heralde canımm o anne ya baska varmı ondan ..anne olunca coookk daha ıyı anlıcaksın annenın kıymetını her zaman annelerımız ole demezmı sende anne ol ozaman anlarsın ....heralde kuzum yaa zor olur yavas yavas yapın acelenız mı var
nasilsin filizim??

iyidir bebegım senden nbrrrrr evdeyım cok sukur ohhh yarınnda evımde yıcem yemek hergun dısardaydım cok yoruldum ve sıkıldım kocamla basbasa kalmayı ozledım

ay haklisin yaa sürekli disard aolunca insan evi özlüyo ev yemekelrini özlüyo.. kadinlik dogasi iste naparsin... e tabi kocanla basbasa olmak da ayri bi konu..

o konuda cok hakliisn canim, düsünürken gercekten zor ama elde degilki iste.. ben bu ay nasil gececek de calismalara baslicaz diye düsünüyorum.. gecmez bir ay yaa...
ama seyi anlamadfim ben.. kistlerin icinde mioluyor yumurta??? hani o pko boncuklari varya yanyana dizilmis, ultraonda ayni mi gözüküyor?? nerden anlasiliyor??

tmm cnm çook sağol aç karna içtim bugun midem bulandı azıcık . kahvaltıdan 1 saat sonra içerim oldu mu .. sen içmiyomusun ve bebişinin cinsiyeti ne ben gittim doktora göstermedi kendini gelecek aya kaldı.

ben yatmadan önce içiyorum daha garanti yatmadan bir saat önce içip yatıyorum
benim bebek erkek hayatım ben tam 16. haftamda öğrendim zaten öncesi söylemedi doktor görselerde çoğu söylemiyor garanti olsun diye

doğru diyorsun içine girelim de yavaş yavaş olsun en azından huzurum olur

iyi geceler kızlar..
ne var ne yok bakııım?
hoş kimsecikler yok ama.. ben yine de sorayım, elbet gelince yazarsınız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…