Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyi geceler kızlar..
ne var ne yok bakııım?
hoş kimsecikler yok ama.. ben yine de sorayım, elbet gelince yazarsınız :)))

sana da iyi geceler tatlim, ne olsun iste yavas yavas yatma ahzirliklari var, baska da bir sey yok

sen nasilsin??

sana da iyi geceler tatlim, ne olsun iste yavas yavas yatma ahzirliklari var, baska da bir sey yok

sen nasilsin??

iyi vallahi.. vakit geçirmek için ordan oraya zıplıyorum ama bunalıyorum..
annemleri özledim.. günler geçsin kavuşayım artık istiyorum..

hani hamileliğini öğrendin ya eşine nasıl söyledin tepkisi ne oldu çok merak ettim valla :) özel bir soru oldu ama napalım :44:

meraklıııı.. anlatmıştım burda kaçmış gözünden..
öyle özel bişey yapamadım.. öyle şaşkındım ki.. telefonda sonucu sordu yokmuş bebek dedim.. o da eve geldi hemen.. çok ağladın mı üzüldün mü filan demeye başladı gelir gelmez.. ben çok ağlamıştım, bi tuhaf oldum kanda pozitif çıkınca neyseee işte tabi onun geleceğini bildiğim için evdeki idrar testlerini yaptım.. bi de güzel bir mektup yazdım.. bebişin ağzından gibi ama yarı onun yarı benim ağzım :)) testlerin arkasına dayadım aynanın önüne.. bu dışardan geldi bana sarıldı falan filan üzülme etme derken ellerini yıkamaya girdi.. bi anda sırıtmaya başladı baktım elleri titriyo.. sarıldık, koklaştık.. ama inat etmiş kendi kendine beni telde kandırıyosa eğer asla tepki vermeyeceğim diye.. onu da sonradan söyledi.. tepkisiz kaldı yani aklınca ama ellerindeki titreşimi gördüm ya o yetti bana
bir de ben sürekli temkinli davranıyorum.. ne olur ne olmaz.. Allah korusun bizi tabii ama yine de 3 ayı devirmeden öyle havalara girmek olmaz deyip duruyorum..
işte böyle..
sen nasıl söylemiştin?

iyi geceler kızlar..
ne var ne yok bakııım?
hoş kimsecikler yok ama.. ben yine de sorayım, elbet gelince yazarsınız :)))
bızler ıyıyız sen bır gun daha atlattın onun mutlulugunu yasıyorsunuzdur 2 gunun kaldı bebegını gormene

evet aynı ole yumurtalıgın ıcınde kucuk kucuk kıstcıkler aynı pko goruntusuydu ablamında ben gordumm ınanmıyorum bendekılerden abla bu dedım :26: ve 2 cocugu var dedım ya ve bel bolgesı baya bır yaglı ayrıca zor kılo verıyor

ay ne güzel olmuş ben böyle şeyler yapamadım çünkü sabahın köründe test yapınca sevinçten çığlıklar atıp onu sarsarak uyandırdım ödü koptu aslında değişik birşeyler yapmak isterdim neyse önemli olan bebeğimizin gelmesi ben onu kaldırdım sabahın köründe ben biliyordum zaten dedi ben hep korkmuştum o çok rahattı çünkü hadi yatalım şimdi bebeğimizle sabah çok erken dedi delimidir nedir ben uyuyabilirmiyim hiç sevinçten :))) zaten kendide kalktı benim şakımalarıma uyku tutmadı
bende 3 ayı devirmeden içim rahat etmez diyordum ama korkma hayatım bebeğinin seninle olacağına inan doktoruma hep kötü şeyler sorardım yok kesesi boşmudur yok bozukmudur yok düşük tehlikem varmı falan çok kızdı kadın bana böyle şeyler öle sürekli olmaz dedi internetten kötü şeyleri okuyorsunuz sonra moralinizi bozuyorsunuz yapma dedi saolsun içimi rahatlatmıştı

seninkide gayet güzel sürpriz olmuş işte.. uykudan şok etkisi ile kalkmış adamcağız
ayy benimde ne hayallerim vardı.. ama hiçbiri olmadı.. artık ikinciye inşallah
valla şimdilik bende bekleyelim diyorum kimselere söylemiyoruz.. bi anneler biliyo o kadar.. ama çatlayacağım.. cumartesi duruma göre artık söyleyeceğiz herkese
ama benim bir sorunum var.. annemleri çok özledim.. bayram 19undaymış.. 16sı eşimin doğum günü.. onu burda anneleri ile kutladıktan sonra gideceğiz inşallah.. dayanamıyorum artık valla.. ağlıyorum her an aklıma geldikçe..

ayy canımmm dur annede onemlı tabıykı ama o mercımegı sen kac sene bekledınn bılıonmu
annene sımdı daha mutlu mutlu gıdıceksın hemde 2 kısı olarak

inşallah canım inşallah..
mercimek kadar olmuş mudur ki bak aklıma düşürdün şimdi.. kendimi gün gün hamilelik sayfalarında bulucam az sonra.. yook yook bakmayacağım hiçbişeye.. yoksa uyku tutmuyo gece..
3 kişi gidicez kız annemlere.. bi de kociş var.. bi de kontrole gidermişim iki bebek amma gülerim haa..

hahahaha malummu oldu kız ayy ınsallahh ozaman 4 kısı gdersnız nolcekkkkkk
mercımek kadar olmustur
evet goruyorum gece hep onlıne oldun artık burayı bırakma ama ara ara gel gene he ohh ohh annen ne mutlu olur yaa sımdı annane olucakk

yok yok ben bırakmam.. bu konuda kendime güveniyorum
bebek huysuz olmadıkça dünyaya geldikten sonra da gelirim.. merak ederim sizleri..

ben artık yatayım canım.. bugün çok yorucuydu.. bir sürü koşuşturmaca yaşadık.. artık biraz dinlenmek lazım..
kendinize dikkat edin.. yarın görüşürüz..

selam kızlar
tuncs nasılsın canım boğazın geçti mi?
gyaman ne zamandır denk gelemedik bebegin nasıl sen nasılsın?
filiz soğuk suları içmissin boğazın şişmiş seninde geçmiş olsun

Son düzenleme:

valla hayatım bende söylemiyim herkese dedim ama kaynanam saolsun heryere duyurdu çok kızdım ama napıyım kendi annem olsa engellerdim ama duymayan kimse kalmadı yani o kadara kadar çok kasma kendini
bende özlüyroum ailemi ama napalım hayatım alışmak zorundayız yine görüyoruz biz çok uzakta olup yılda bir kez gören var onları düşün yine şükür halimize sen kendini bebeğine odakla nasılsa annenleri göreceksin bak en çok istedğiin şeyi verdi Allah böle üzüp kendini onuda üzme

selam kızlar

canım benim saolasın sıcaklık ve misafir yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum hamilelikte beni çok bitkin yapıyor yazmak bile içimden gelmiyor çoğu zaman inan bebek iyi teyzesi erkek cinsiyeti belki okumamışsındır die yazıyorum iki hafta sonra organlarına bakılcak ultrasınla onu bekliyorum birde dörtlü testimin sonuçlarını bekliyorum sen nasılsın peki

peki şekerim bebeğimi düşüneyim bakalım.. ama hiç hamile gibi değilim idrak edemiyorum daha.. inşallah hep de böyle gider.. bulantısız kusmasız.. yılda 1 değil ama 2-3 ayda bir görüyorum bende.. son günlerde bebek olunca bu kadar sık gidemeyeceğim düşüncesi sardı beni o bozuyor psikolojimi

selam kızlar

canım teşekkür ederim.. daha iyiyim.. zencefil kaynatıp gargara yaptım sabah akşam bi de ballı ılık süt içiyorum.. baya yumuşadı..
sen nasılsın?

** ben gidiyorum ya kalabalıklaştı burası ama artık dayanamıyorum.. iyi geceler herkese..

tatlım bende beş aylık olucam nerdeyse bende idrak edemiyorum tek farkım biraz göbeğimin çıkması :) kasık batmaları birde onun dışanda çok şükür bulantım yok inşallah seninde olmaz hayatım
bebek olunca evet daha bir az göreceksin ama bu çok uzun zaman değil beş altı aylık olunca zaten bebeğinle gidersin bebeğine alışana kadar zaten onlar daha çok gelir gider üzme kendini şimdi hamilelik pskikolojisi dahada moralin bozuluyordur
iyi gecler cnm iyi bak kendine çok öptüm

canım cok takip edemesemde biliyorum erkek oldugunu hatta senin kız istediğini:) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin canım
halsizlık 3 aydan sonra geçer normalde ama tabı herkes aynı değil detaylı ultrasona bende girmiştim ilk kez o kadar uzun süre seyretmiştim bebeğimi ama tabi oğlum bizimle aynı fikirde değildi hiç sevmiyo bebekler sürekli yüzünü çevirdi bize:)
ne zaman çıkacak sonuçlar canım ben dörtlü tarama yaptırmamıştım
ben iyiyim canım az kaldı doğuma cumartesi randevum var onu bekliyorum heyecanla bu aksam doguruyorum sandım cok feci bi acıydı
hareketlerini hissetmeye başladınmı ? bi de sana tavsiyem şimdiden bol bol catlak önleyici kremler kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…