iyi geceler kızlar..
ne var ne yok bakııım?
hoş kimsecikler yok ama.. ben yine de sorayım, elbet gelince yazarsınız :)))
sana da iyi geceler tatlim, ne olsun iste yavas yavas yatma ahzirliklari var, baska da bir sey yok
sen nasilsin??
iyi geceler kızlar..
ne var ne yok bakııım?
ya sana sorcam sorcam unutuyorum merak ettiğim bir şey varda mümkünmü :)
mümkün efenim buyrun sorun :)
hani hamileliğini öğrendin ya eşine nasıl söyledin tepkisi ne oldu çok merak ettim valla :) özel bir soru oldu ama napalım :44:
bızler ıyıyız sen bır gun daha atlattın onun mutlulugunu yasıyorsunuzdur 2 gunun kaldı bebegını gormeneiyi geceler kızlar..
ne var ne yok bakııım?
o konuda cok hakliisn canim, düsünürken gercekten zorama elde degilki iste.. ben bu ay nasil gececek de calismalara baslicaz diye düsünüyorum.. gecmez bir ay yaa...
ama seyi anlamadfim ben.. kistlerin icinde mioluyor yumurta??? hani o pko boncuklari varya yanyana dizilmis, ultraonda ayni mi gözüküyor?? nerden anlasiliyor??
meraklıııı.. anlatmıştım burda kaçmış gözünden..
öyle özel bişey yapamadım.. öyle şaşkındım ki.. telefonda sonucu sordu yokmuş bebek dedim.. o da eve geldi hemen.. çok ağladın mı üzüldün mü filan demeye başladı gelir gelmez.. ben çok ağlamıştım, bi tuhaf oldum kanda pozitif çıkıncaneyseee işte tabi onun geleceğini bildiğim için evdeki idrar testlerini yaptım.. bi de güzel bir mektup yazdım.. bebişin ağzından gibi ama yarı onun yarı benim ağzım :)) testlerin arkasına dayadım aynanın önüne.. bu dışardan geldi bana sarıldı falan filan üzülme etme derken ellerini yıkamaya girdi.. bi anda sırıtmaya başladı baktım elleri titriyo.. sarıldık, koklaştık.. ama inat etmiş kendi kendine beni telde kandırıyosa eğer asla tepki vermeyeceğim diye.. onu da sonradan söyledi.. tepkisiz kaldı yani aklınca ama ellerindeki titreşimi gördüm ya o yetti bana
bir de ben sürekli temkinli davranıyorum.. ne olur ne olmaz.. Allah korusun bizi tabii ama yine de 3 ayı devirmeden öyle havalara girmek olmaz deyip duruyorum..
işte böyle..
sen nasıl söylemiştin?
bızler ıyıyız sen bır gun daha atlattın onun mutlulugunu yasıyorsunuzdur 2 gunun kaldı bebegını gormene
amaaan valla annemlerin hasretinden pek bişey düşünemez oldum..
ay ne güzel olmuş ben böyle şeyler yapamadım çünkü sabahın köründe test yapınca sevinçten çığlıklar atıp onu sarsarak uyandırdım ödü koptuaslında değişik birşeyler yapmak isterdim neyse önemli olan bebeğimizin gelmesi ben onu kaldırdım sabahın köründe ben biliyordum zaten dedi ben hep korkmuştum o çok rahattı çünkü hadi yatalım şimdi bebeğimizle sabah çok erken dedi delimidir nedir ben uyuyabilirmiyim hiç sevinçten :))) zaten kendide kalktı benim şakımalarıma uyku tutmadı
bende 3 ayı devirmeden içim rahat etmez diyordum ama korkma hayatım bebeğinin seninle olacağına inan doktoruma hep kötü şeyler sorardım yok kesesi boşmudur yok bozukmudur yok düşük tehlikem varmı falan çok kızdı kadın bana böyle şeyler öle sürekli olmaz dedi internetten kötü şeyleri okuyorsunuz sonra moralinizi bozuyorsunuz yapma dedi saolsun içimi rahatlatmıştı
amaaan valla annemlerin hasretinden pek bişey düşünemez oldum..
ayy canımmm dur annede onemlı tabıykı ama o mercımegı sen kac sene bekledınn bılıonmu
annene sımdı daha mutlu mutlu gıdıceksın hemde 2 kısı olarak
inşallah canım inşallah..
mercimek kadar olmuş mudur kibak aklıma düşürdün şimdi.. kendimi gün gün hamilelik sayfalarında bulucam az sonra.. yook yook bakmayacağım hiçbişeye.. yoksa uyku tutmuyo gece..
3 kişi gidicez kız annemlere.. bi de kociş var.. bi de kontrole gidermişim iki bebekamma gülerim haa..
hahahaha malummu oldu kız ayy ınsallahh ozaman 4 kısı gdersnız nolcekkkkkk
mercımek kadar olmustur
evet goruyorum gece hep onlıne oldun artıkburayı bırakma ama ara ara gel gene he ohh ohh annen ne mutlu olur yaa sımdı annane olucakk
seninkide gayet güzel sürpriz olmuş işte.. uykudan şok etkisi ile kalkmış adamcağız
ayy benimde ne hayallerim vardı.. ama hiçbiri olmadı.. artık ikinciye inşallah
valla şimdilik bende bekleyelim diyorum kimselere söylemiyoruz.. bi anneler biliyo o kadar.. ama çatlayacağım.. cumartesi duruma göre artık söyleyeceğiz herkese
ama benim bir sorunum var.. annemleri çok özledim.. bayram 19undaymış.. 16sı eşimin doğum günü.. onu burda anneleri ile kutladıktan sonra gideceğiz inşallah.. dayanamıyorum artık valla..ağlıyorum her an aklıma geldikçe..
selam kızlar
tuncs nasılsın canım boğazın geçti mi?
gyaman ne zamandır denk gelemedik bebegin nasıl sen nasılsın?
filiz soğuk suları içmissin boğazın şişmiş seninde geçmiş olsun
valla hayatım bende söylemiyim herkese dedim ama kaynanam saolsun heryere duyurdu çok kızdım ama napıyım kendi annem olsa engellerdim ama duymayan kimse kalmadı yani o kadara kadar çok kasma kendini
bende özlüyroum ailemi ama napalım hayatım alışmak zorundayız yine görüyoruz biz çok uzakta olup yılda bir kez gören var onları düşün yine şükür halimize sen kendini bebeğine odakla nasılsa annenleri göreceksin bak en çok istedğiin şeyi verdi Allah böle üzüp kendini onuda üzme
selam kızlar
tuncs nasılsın canım boğazın geçti mi?
gyaman ne zamandır denk gelemedik bebegin nasıl sen nasılsın?
filiz soğuk suları içmissin boğazın şişmiş seninde geçmiş olsun
peki şekerim bebeğimi düşüneyim bakalım.. ama hiç hamile gibi değilimidrak edemiyorum daha.. inşallah hep de böyle gider.. bulantısız kusmasız.. yılda 1 değil ama 2-3 ayda bir görüyorum bende.. son günlerde bebek olunca bu kadar sık gidemeyeceğim düşüncesi sardı beni o bozuyor psikolojimi
canım teşekkür ederim.. daha iyiyim.. zencefil kaynatıp gargara yaptım sabah akşam bi de ballı ılık süt içiyorum.. baya yumuşadı..
sen nasılsın?
** ben gidiyorum ya kalabalıklaştı burası ama artık dayanamıyorum.. iyi geceler herkese..
canım benim saolasın sıcaklık ve misafir yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum hamilelikte beni çok bitkin yapıyor yazmak bile içimden gelmiyor çoğu zaman inan bebek iyi teyzesi erkek cinsiyeti belki okumamışsındır die yazıyorum iki hafta sonra organlarına bakılcak ultrasınla onu bekliyorum birde dörtlü testimin sonuçlarını bekliyorum sen nasılsın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?