yok yok ben bırakmam.. bu konuda kendime güveniyorum
bebek huysuz olmadıkça dünyaya geldikten sonra da gelirim.. merak ederim sizleri..
ben artık yatayım canım.. bugün çok yorucuydu.. bir sürü koşuşturmaca yaşadık.. artık biraz dinlenmek lazım..
kendinize dikkat edin.. yarın görüşürüz..
peki şekerim bebeğimi düşüneyim bakalım.. ama hiç hamile gibi değilimidrak edemiyorum daha.. inşallah hep de böyle gider.. bulantısız kusmasız.. yılda 1 değil ama 2-3 ayda bir görüyorum bende.. son günlerde bebek olunca bu kadar sık gidemeyeceğim düşüncesi sardı beni o bozuyor psikolojimi
canım teşekkür ederim.. daha iyiyim.. zencefil kaynatıp gargara yaptım sabah akşam bi de ballı ılık süt içiyorum.. baya yumuşadı..
sen nasılsın?
** ben gidiyorum ya kalabalıklaştı burası ama artık dayanamıyorum.. iyi geceler herkese..
canım cok takip edemesemde biliyorum erkek oldugunu hatta senin kız istediğini:) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin canım
halsizlık 3 aydan sonra geçer normalde ama tabı herkes aynı değil detaylı ultrasona bende girmiştim ilk kez o kadar uzun süre seyretmiştim bebeğimi ama tabi oğlum bizimle aynı fikirde değildi hiç sevmiyo bebekler sürekli yüzünü çevirdi bize:)
ne zaman çıkacak sonuçlar canım ben dörtlü tarama yaptırmamıştım
ben iyiyim canım az kaldı doğuma cumartesi randevum var onu bekliyorum heyecanla bu aksam doguruyorum sandım cok feci bi acıydı
hareketlerini hissetmeye başladınmı ? bi de sana tavsiyem şimdiden bol bol catlak önleyici kremler kullan
bende o ultrasonu bekliyorum çok merak ediyorum önemli olan organlarının düzgün ve sağlıklı olması dörtlü test için gün vermediler ama biraz geç çıkıyormuş çünkü yeni çıkan birşeymiş istanbuldan sonuçlar geldiği için bekliyorum işte ama yarın arıycam kaç gün geçti merak ettim
doktorda bana üç aydan sonra geçer dedi ama benim üç aydan sonra başladı diyebilirim tabi sıcaklarında etkisi var hayatım dahada insanı bitkin yapıyor miskinim sürekli :) ben daha haraketlerini hiç hissetmedim bir ay sonra demişti doktorum 15 gün sonra başlar sanırım bilmiyorum herkese göre değişiyor biliyorsun
ben göbeğime şu anda bebe yağı kullanıyroum başkasına gerek yok özel krem almıyroum bebe yağı en güzeli çok kişiden de duydum sen ne kullanmıştın çok çatlağın oldumu benim annemin hiç olmamış inşallah ona benzerim
canım bende 4 aydan sonra bebe yağı kullanmaya başladım hatta 7 aya kadar hiç çatlak olmadı ama kaşınmaya başladı bende rahat rahat kaşıdım çatlak yok diyesonra vazalinde kullanmaya başladım şimdi kayısı yağı kakao yağı ve badem yagını karıstırıyorum yani anlayacagın bi sürü şey kullanıyorum benim anneminde var çatlakları inşallah seninde olmaz annene çekersin
ama inan çok can sıkıcı çatlaklar
selam kızlar
tuncs nasılsın canım boğazın geçti mi?
gyaman ne zamandır denk gelemedik bebegin nasıl sen nasılsın?
filiz soğuk suları içmissin boğazın şişmiş seninde geçmiş olsun
filizbuldun mu cranberry meyve suyunu?
ben çıkıyorum kızlar artık oturmak çok zor geliyor
iyi geceler hepinize...
kızlar aranızda pko lu olan var mı benim bazı sorularım olacak?
olmazmı topıgın adı pkolular dıye canım hepımızde var
:)canım hemen anlatayım durumumu o zaman.benim adetim normalde 30 günde bir olur.üç ay düzenliyse 4. ayda bir hafta on gün arası gecikmeli olur.her ay düzensiz değil 3-4 ayda bir sapar:)ultrasonla bakıldığında polikistik over gözükmüyor.ama fsh ın 7,8 lh ım 13,11 çıktı.doktor polikistik over yok dedi.ama benim aklıma takılıyor bu düzensizlik.bebekte istiyom senin fsh lh kaç mesela?
pko goruntusu yoksa demekkı yumurtlamada sorun var canım yumosların buyumuodur
benım lh10 fsh 5 gıbı normalde fsh daha buyuk olmalıymıs ıste yumurtlamamıs ıcın
hormonlar yuzundende adet duzensızlıgı olabılır canım
doktor inatla bana sende bir sorun yok diyopeki senin kilo problemin var mı canım?
peki senin kilo problemin var mı canım?
doktor inatla bana sende bir sorun yok diyoişin içinden çıkamıyorum
benım kılo problemın bana gore var doktoruma gore yok
1.68 boy kılomdA 60
benımde 1 sene 6 aydır olmuyor bebek
baska bır doktora gıt canım zaman kaybetme derım bende 2 sacma sapan doktora gttım bısey yok dıolardı
megerse pko varmıs adetler duzensızdı hep
ayy valla iki tane doktora gittim biri evlenmeden önce biri evlendikten sonra.ikisi de sorun yok diyor.ikisi de isim yapmış doktor.eşimde doktor o da sorun yok diyor.ama araştırıyorum senin dediğin gibi fsh ve lh değerleri birbirine yakın olmalı diyor.benim de 1 yıldır olmuyor bebek.kilo problemim yok çok zayıfım.ama kıllanma problemim var ve saçlarım acayip dökülüyor
benımde saclarım dokuluyordu ve gogus ucumda kıl vardı baska hıc bıryerımde kıl mıl cok yok yanı pkoya hıc uymuyorum ama ıste pkoluyummmmmmmm off vallaa ne doktoru eşin canım ?
evet canım yakın olması lazım
klomen tarzı ılac kullandınmı yada esıne baktırdınmı pekı tatlım
canım ben de öle kılsız bir insandım ki koltuk altımı bile almazdım çıkmazdı hiç.şimdi alıyorum belki yine birçok insana göre kılsızım ama eskiye göre kıyaslayınca.eşim pratisyen canım uzmanlık alanım değil ama az çok yorumlarım diyor.bebek için ilk defa bu ay gittim.ilaç kullanmadım .eşime daha bakılmadı.o da sperm sayımı yaptıracak.senin her ay mı düzensiz adetin.ben elime aldım bana yapılan hormon tahlillerini.benim adetim düzenli olduğu aylarda fsh ve lh birbirine yakın fsh 5 lh 7.düzensiz olduğu aylarda söylediğim gibi fsh 7 lh 13.aradaki fark açılınca benim adetim düzensiz oluyo bunun farkındayım.bir de senin şekerin yüksek mi?
hayır canım benım adetlerım herzaman duzenlı bekarken duzensızdı suan tam gununde oluyorumya 28 gunde olurum yada 30 gunde olurum ben koltuk altımı 18 yasında aldım okadar tuysuzum
yaptırın canım ona gore hareket edın benım esımde yaptırdı 3 kere hemde
canım ben 1 sefer yaptırdım tahlıl doktor 1 sene sonra yenılerız dedı yanı 7 ay once tahlıllerımı yaptırmıstım prolaktın sorunum var benım yanı gogsumden sut gelıyor maalesef o yuksek oldugu ıcınde olmuyor zaten
ama bır cok arkadasımız hamıle kaldı burda o yuzden umut hep var
buarada sekerım normal canım ama seker ılacı kullanıyorum
metformın ıcerıklı ılac kullanıyorum
yumurta kalıtesı ve adetıde duzenlıyor bırcok arkadasımızda kullandı kımı 1 senede kımı 3 ayda kımıde 1 ayda hamıle kaldı yani
bu hapla benım suan 2 ayım ınsallah banada etkı gosterır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?