Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

inş canım allah gönlüne göre versin benim de bir tahlilde prolaktin 34 çıktı o zamana kadar hiç prolaktin sorunum yoktu şükür ki bu ay 14 e düşmüş inş seninde düşer

ılac kulalnıyorum canım ve dedıgım gıbı hıc olctrmedımde bırdaha hormonları ıns sorun yoktur bakalımm prolaktın cıkıp ınen bırsey oldugu ıcın devamlı hap kullanmamı tavsıye ettı doktor streste baglı bır hormon ne kadar cok strest o kadar cok yukselıyor ıste
saol canımm allahım hepımıze nasıp etsın ınsallahh

peki pko için bir ilaç kullandın mı?ne çok soru sordum ben de

peki pko için bir ilaç kullandın mı?ne çok soru sordum ben de

bıldıgımkadar cevap verırırm canım yaa
ılac kullandım soyle klomen ve catlatma ıgnesı kullandım 2 kere ama olmadı maalesef cocuk
daha sonra ıgne tedavsıne gectım gene olmadı cocuk
pko ıcın adet duzenlı oldugu ıcın sokturucu vs kullanmadım canım
metformın ıcerıklı seker hapı kullanıyrum suan ve hayıt kullancam bu ay ıgne tedavımden sonra doktor ara vermemı ıstedı
asılama yaptırmayı dusunuyorum artık bakalım hayırlısı

çok teşekkürler anladım canım peki eşinde bir sorun çıktı mı?

hıı analdım cnaım bizimde ileri hareketlide sorun var hadı hayırlısı canım.istediğin listeye yerleşmişsin en güzele yaa sevindim ne öğretmenisin sen hadı hayırlı olsun canım

sagol canım mhadı hayırlısı artık :))) cuma iğne oldum perşembe oldu ilişki bide c.tesi ve sonrası gün aşırı :)) haftaya bugun inş.güzel haberler veririm :))

vayyy güzel doğru hesap yapmıssın canım evet malesef ileri hareketli %0 dı 1sene önce inş.artış olmustur bu ay bişey olmazsa eşim tekrar test yaptırcak artık hadı hayırlısı hepimiz içinn bu arada eşinede geçmiş olsun caım bu değerlerimiz amelıyattan sonrakı değerler biizm

Son düzenleme:
canım naptın kan tetsi yaptırdın mı kızz meraklıı :)) ablanın durumuna svinzsemmi üzülsem mı anlamadım yanı 16mm maşallah evet kafaya takmamak gerekyor canım yaa bide bişey sorcam ben biizm sağlık ocağına hiç gitmedim gidip ne diycem kan testi yapıyormusunuz mu diycem aile doktorumuza kayıt bile yaptırmadık hiç hiç işim olmadı yanı sağlık ocağında parasızsa güzel hemen aynı gün çıkıyormu sonuç peki :)

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar benım tablo çizgi çekti ama kesik :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydın ecrıncım bugun ben de erkenciyim
hıı analdım cnaım bizimde ileri hareketlide sorun var hadı hayırlısı canım.istediğin listeye yerleşmişsin en güzele yaa sevindim ne öğretmenisin sen hadı hayırlı olsun canım

hayırlısı olsun canım senın de, branşım ingilizce kuzum.sagol guzel dıleklerın ıcın

Son düzenleme:
gunaydın ecrıncım bugun ben de erkenciyim

hayırlısı olsun canım senın de, branşım ingilizce kuzum.sagol guzel dıleklerın ıcın

amin canım amin sagol :)) ooo ingilizce süpermiş :)) ama liseli çocuklarla uğraşmak zor olur valla allah yardımcın olsun

nasılsın cnaım benim ne var ne yok yarın kalp atışlarını duycan inş. :) hadı hayırlısı olsun :)) sana bugun geçmez artık :))

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar benım tablo çizgi çekti ama kesik :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

süper.. kesikli olması akıntı vs gibi bilgilerden kaynaklanıyo.. zaten sen doktorda da çatladığını onaylattın.. sonu güzel olsun tablonun inşallah

sağlık ocağına aile hekimine gidiyorsun.. onaya filan gerek yok ki, netten bile doktorunun kim olduğunu öğrenebilirsin..
ama sakın gidipte kanda gebelik baktırıcam deme.. öyle dediğinde bakmıyorlar.. günün geçmesi gerek diyorlar.. sen gidince söyle tedavi oldum ilaç kullandım hala gelmedi adetim geçti günüm filan de. o zaman hemen bakıyorlar.. ben bi kere baktırmıştım.. sabah vermiştim kanı, ertesi gün akşam üstü sonucu almıştım.. bu bekleme şartından dolayı pek mantıklı gelmemişti bana.. sonrasında bir iki kez özel bir hastanede baktırdım.. 10tl ila 50 tl arasında değişiyor fiyatlar.. ucuz bi yer varsa çevrende orda yaptırıp hemde 1 saat içinde sonucu alabilirsin..

nasılsın cnaım benim ne var ne yok yarın kalp atışlarını duycan inş. :) hadı hayırlısı olsun :)) sana bugun geçmez artık :))

iyiyim diyeyim iyi olayım.. ama değilim işte
gece 5den bu saate kadar hep tuvaletteydim.. karnım öyle çok ağrıdı ki.. ishal oldum.. hemde çok fena.. su içsem 5 dakka sonra çıkarıyorum.. bağırsaklar fena durumda.. sabah 9u zor ettim, doktoru aradım.. muz ve haşlama patates ye bol bol su ve soda iç dedi.. kaybettiğin mineralleri kazanman için soda tüket bol bol dedi.. çok sıkıntılı devam ederse gün içinde ara beni gelirsin olmadı ama yarın sabah kontrolün var zaten.. yarın bi sürü değerlerine bakılıcak eğer vücutta sıkıntılı bi durum varsa sana hemen bi serum takarız kendine gelirsin dedi.. serumu duyunca daha bi kötü oldum moral olarak.. bakalım hayırlısı artık.. kalp atışını filan düşüncek halim kalmadı anlıyacağın.. sabah eşimde çok korktu.. acaba bebeğe bişey oldu da seni mi zehirledi ki filan demeye başladı, senin canın önemli şimdi kalk hastaneye gidelim filan diyo artık o derece kötüydüm düşün.. iyiyim ama 1 saattir filan.. inşallah düzelirim..
inşallah yarında sağlıklı olduğunu görürüz bebeğin..

güzel dileklerin için sagol canım o zaman uygun bir yer bulayım yaptırayım haftaya bugun :).sana üzüldüm yaaa yediğin bişey dokundu galıba canım yat dinlen sen kafanada takma allahın izniyle bebeğinde bişey olmazz yarın duycaksın pıt pıt atışları ben buna inanaıyorum vala rahat ol aklına kötü şeyler getirme gerekirse git doktora için rahat olsun ha bir gün önce ha birgün sonraa 1 günden bişey olmaz eger takcaksan git doktora canım benım

iyi haberlerini bekliyorum..
evet canım yediğim bişey dokundu kesin.. dün gece canım çok kebap istedi.. yemez olaydım.. o yaptı kesin.. hemde öyle düzgün bi yerde yedim ki.. sıkıntı olacağı aklımın ucundan geçmezdi.. doktorda sabah telefonda ilk ne yediğimi sordu.. söyleyince kesin etten olmuştur dedi.. inşallah iyi olurum canım yaa.. doktor fena olursan gel hemen ama yarına kadar iyi olursun dediklerimi yaparsan dedi.. artık yarın sabahı bekliyoruz bakalım.. inşallah pıt pıtları duyarız.. ama bence geç döllenme ve kalp duyamayız gibi geliyor.. son adete göre 6+4teyim ama zannetmiyorum bu kadar olduğunu.. çünki adetimin 22gününde hala yumurta ordaydı hemde daha küçüktü.. bakalım artık yarın belli olacak.. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim.. şimdi çıkmam lazım canım.. dikkat et kendine.. dediğim gibi bak aklını kurcalayıp durma.. düşünmemeye çalış.. biliyorum çok zor ama tamamen bizim elimizde..

canımm yok gıtmedım fırsat bulamadım acıkcası hemde agrım cok var gıtmedım olucam belli
ablamın durumune gelınce bende sevınsemmı uzulsemmı valla bılemedımm cok sevındım ama cocugu oldu banada umut oldu cunku onun adetlerı hep duzenlıdr.
ben saglık ocagında 1 sefer yaptırdım salı gunu dedım kan testi yaptırcam gunum gectı dedım ama tuncss dedıgı gıbı gunun gecmeden yapmıolar persembe almıstım sonucu ama ben adetıme 2 gun kala verdım kanı zaten 2 gunde ole bekledım kan testınde 2 gun oncesınde cıkar canım ucret vermek ıstemıyorsan oyle yap bızım burda en uygun kan testı 30 tl

sagol cnaım güzel dileklerin için kebap nerden geldi kız aklına hemende aş ermeyemı başladın kızz sende doktorun dediklerini yap canım benım öptüm bizi merakda bırakma sakın kalp atışlarınıda duyda sende yap hamıleleık çizelgeni :)

moralım öle bozukki :2:
eşimin arkadası vardı aılecede gorusmustuk neyse 3 senelık evlıler
dün eşimi aramıs demıs amca oluyorsun
siz dusunmuomsnuz :2:
eşim dıyorkı ne dıyecegımı bılemedım
bocaladım yok kanka daha var bıze 3 sene bır dolsun bızımde demiş :2::2::2::2:
onlarda korunmayı bırakmıs hamıle kalmıs o ayda
offffffffff dun sahurda aklına gelmıs bırde ozaman dedi
ne yemek yedım ne su ıcebıldım yattım agladımmmm agladım durdumm
adetım gelıo kesinn ben gene cokk duygusallastımm

hıı analdım canım hadı hayırlısı belki gerek kalamdan adet olcam pek umudum yok yaa yinede sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…