moralım öle bozukki :2:
eşimin arkadası vardı aılecede gorusmustuk neyse 3 senelık evlıler
dün eşimi aramıs demıs amca oluyorsun
siz dusunmuomsnuz :2:
eşim dıyorkı ne dıyecegımı bılemedım
bocaladım yok kanka daha var bıze 3 sene bır dolsun bızımde demiş :2::2::2::2:
onlarda korunmayı bırakmıs hamıle kalmıs o ayda
offffffffff dun sahurda aklına gelmıs bırde ozaman dedi
ne yemek yedım ne su ıcebıldım yattım agladımmmm agladım durdumm
adetım gelıo kesinn ben gene cokk duygusallastımm
vayyy güzel doğru hesap yapmıssın canım evet malesef ileri hareketli %0 dı 1sene önce inş.artış olmustur bu ay bişey olmazsa eşim tekrar test yaptırcak artık hadı hayırlısı hepimiz içinnbu arada eşinede geçmiş olsun caım bu değerlerimiz amelıyattan sonrakı değerler biizm
hıı analdım canım hadı hayırlısı belki gerek kalamdan adet olcampek umudum yok yaa yinede sorayım dedim
canım bizim bebeklerimiz nazlı bebekler zamnı var bekliyoruz hemen ağlama öylee ne ağlıyonn kızz herşeyde var bir hayırr üzme kendını canım sonucda tedavı olabılıyoruz bunada şükür yanı
filizcimmmmm lütfen yapma böylebenim de eşimin iş arkadaşı beraber çalıştığı en yakın arkadaşının hanımı hamile 5 aylık falan oldu sanıırm.geçen sene evlendiler hatta düğünleri bizden 2 hafta önceydi. ilk duyduğumda ben de biraz buruklaştım eşim de çok sevindi ama bir yandan da özendi biliyorum. gerçekten zor oluyor, sana söylemicektim aslında ama nasıl olsa duyulcak dedi. bende niye söylemiyosun onların adına sevindim dedim. sonuçta Allah kimseyi bu dertle sınamasın istiyoruz biz, çektiğimiz için biliyoruz ne kadar zor olduğunu. ama inş Rabbim bize de verecek filizcim, belki biz daha çok çabalıyoruz ama inş bizimde yüzümüz gülecek. sabır ve dua inş
canım ameliyattan sonra ileri hareketli hiç artmadı mı yani?? bizimde ileri hareketli sorunlu. inş ameliyattan sonra artat diyorum ama bir yandan da umudum azalıyor. Rabbim büyük inş verecek şifamızı. siz bu testi yeni yaptırmışsınız, tekrar neden yaptırıyosunuz canım?? emin olmak için mi??
canım ameliyattan sonra ileri hareketli hiç artmadı mı yani?? bizimde ileri hareketli sorunlu. inş ameliyattan sonra artat diyorum ama bir yandan da umudum azalıyor. Rabbim büyük inş verecek şifamızı. siz bu testi yeni yaptırmışsınız, tekrar neden yaptırıyosunuz canım?? emin olmak için mi??
canım benım gelıcek adetım zaten bellı cok duygusala bagladım geneınsallah senın gelmez
ya halımıze baksana ama okadar cok ugrasıyoruz kı okadar cok ıstıyoruz kı
ama bazı ınsanlar 1 ay korunmayı bırakıp hamıle kalabılıyorr cok zoruma gıdıyor
bız ne zorluklar yasıyoruz yumurta buyudumu buyumedımı acaba gecmı dollendı acaba dusuk olurmu kalp atısı duyarmıyız bos gebelıkmı dıs gebelıkmı dusun dusun dur allahım cuma gunu ezan vaktı nolurrrrrrrrrrr bızlerede saglıklı bebekler nasıp et
artık dayanamıyorummm ben
amelıyattan sonra değerler arttı canımm morfolojı %0 dı 3 olduama ileri ahreketli değişmedi geçen sene 5ayda yaptırdık daha yaptırmadık cnaım bu ay bişey olmazsa ki sanmıyorum olsun test yaptırcaz tekrar o değerler 1 sene öncesine ait canım
sen bugun baya duygusala bağlamıssın yaaa bak böyle düşünme canım yaa buda bizim sınavımız olmuyorsa bir sebebi var elbet isyan etmek yok bak mübarek gün bol bol dua et canım şükret biliyorum çok zor ama yapcak birşeyimizde yok rabbim ol derse olurr olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır canım demesi kolay biliyoum ama yapacak birşeyimiz yok rabbım görüyor ne kadar çabaladığımızı uğraştımızı bende duyunca çok üzülüyorum kıskanıyormuyum bilmiyorum ama ogün neden diye kendımı sorguluyorum sonra oturup dua edıyorum benım zamanım var beklıyorum diyorummm allah bize dayanacak sabır güç kuvvet versin birgün bizde burda paylaşcaz bebeklerimizi vee hele gelsin nazlı bebekler totoşlarını ısırcammmm
mutlu canımm
bızım sperm sayısı 49.000.000
tottal 78.400.000
ileri hareket %44
yerınde hareketlı %18
hareketsız %38
morfolojısıde%6
ileriyle yerınde hareketlı toplamı %40 olmalıymıs
morfolojısı bızım dusukmu ? bır onu anlamadım
ondan bır sonrakı ayda morfolojısı %16 cıkmıstı
canım benim eşimin morfolojisi de %6. doktorumuz gebelik için yeterli ama arttırırsak şansımız da artat demişti. benim doktorumda ooo fazlasıyla yeter daha ne olcak demişti.neden bir sonraki ay %16 çıktı onu anlayamadım ,doktorunuz bişey dedi mi yani hangisi doğru acaba?
bizim sperm sayımızda 63 milyon. 1 ay öncekinde 140 milyon çıkmıştı ama miktar mı farklıydı onu bilmiyorum. biz de sorun harekette. bizim ileri hızlı %15, ileri yavaş %5. bakalım inş ameliyattan sonra artar.
yok canım ısyan etmek degıl ben dun duada ettım hem agladım hem ettım
ama ınan ınsan cok uzuluyor bukadar tedavı doktora gıt gel benı cok yoruyor
allah sabır versın bıze vallahı bak ben bazen cok sabırsız oluyorum dayanamıyorum hemen 2 3 sefer tüp yaptıralım dıyorum
ınsallah canım ınsallah gelırr bırgun bızımde
canım benim eşimin morfolojisi de %6. doktorumuz gebelik için yeterli ama arttırırsak şansımız da artat demişti. benim doktorumda ooo fazlasıyla yeter daha ne olcak demişti.neden bir sonraki ay %16 çıktı onu anlayamadım ,doktorunuz bişey dedi mi yani hangisi doğru acaba?
bizim sperm sayımızda 63 milyon. 1 ay öncekinde 140 milyon çıkmıştı ama miktar mı farklıydı onu bilmiyorum. biz de sorun harekette. bizim ileri hızlı %15, ileri yavaş %5. bakalım inş ameliyattan sonra artar.
tuncss canım çok geçmiş olsun nasıl üşüttün o kadarda ishal oldun bu arada içme sodasını çok abartma gazlı sonuçta lapa pirinç ye en güzeli...içinede havuç doğra beraberce pişir...,
yarında iyi haberler getir bize...
bana gelince adet oldum şükür sonunda bu gün ama 41. gün ve ilaçla
ne yazıkki kendiliğinden olamadı....reglle birlikte kasık ağrımda bitti kanamamda çok az geliyor...
olsun napalım....
öptüm kızlar....
gyaman canım maşallah okuyorum yazdıklarını çok kilo almamışsın ve bebeğin iyi çok sevindim... 4 lü test sonuçlarında güzel çıksın inşallah...
canım yeni döngün hayırlı olsunn
sagol cnaım güzel dileklerin için kebap nerden geldi kız aklına hemende aş ermeyemı başladın kızzsende doktorun dediklerini yap canım benım öptüm bizi merakda bırakma sakın kalp atışlarınıda duyda sende yap hamıleleık çizelgeni :)
canım benım gelıcek adetım zaten bellı cok duygusala bagladım geneınsallah senın gelmez
ya halımıze baksana ama okadar cok ugrasıyoruz kı okadar cok ıstıyoruz kı
ama bazı ınsanlar 1 ay korunmayı bırakıp hamıle kalabılıyorr cok zoruma gıdıyor
bız ne zorluklar yasıyoruz yumurta buyudumu buyumedımı acaba gecmı dollendı acaba dusuk olurmu kalp atısı duyarmıyız bos gebelıkmı dıs gebelıkmı dusun dusun dur allahım cuma gunu ezan vaktı nolurrrrrrrrrrr bızlerede saglıklı bebekler nasıp et
artık dayanamıyorummm ben
tuncss canım çok geçmiş olsun nasıl üşüttün o kadarda ishal oldun bu arada içme sodasını çok abartma gazlı sonuçta lapa pirinç ye en güzeli...içinede havuç doğra beraberce pişir...,
yarında iyi haberler getir bize...
bana gelince adet oldum şükür sonunda bu gün ama 41. gün ve ilaçla
ne yazıkki kendiliğinden olamadı....reglle birlikte kasık ağrımda bitti kanamamda çok az geliyor...
olsun napalım....
öptüm kızlar....
gyaman canım maşallah okuyorum yazdıklarını çok kilo almamışsın ve bebeğin iyi çok sevindim... 4 lü test sonuçlarında güzel çıksın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?