Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım bizim bebeklerimiz nazlı bebekler zamnı var bekliyoruz hemen ağlama öylee ne ağlıyonn kızz herşeyde var bir hayırr üzme kendını canım sonucda tedavı olabılıyoruz bunada şükür yanı

canım ameliyattan sonra ileri hareketli hiç artmadı mı yani?? bizimde ileri hareketli sorunlu. inş ameliyattan sonra artat diyorum ama bir yandan da umudum azalıyor. Rabbim büyük inş verecek şifamızı. siz bu testi yeni yaptırmışsınız, tekrar neden yaptırıyosunuz canım?? emin olmak için mi??

filizcimmmmm lütfen yapma böyle benim de eşimin iş arkadaşı beraber çalıştığı en yakın arkadaşının hanımı hamile 5 aylık falan oldu sanıırm.geçen sene evlendiler hatta düğünleri bizden 2 hafta önceydi. ilk duyduğumda ben de biraz buruklaştım eşim de çok sevindi ama bir yandan da özendi biliyorum. gerçekten zor oluyor, sana söylemicektim aslında ama nasıl olsa duyulcak dedi. bende niye söylemiyosun onların adına sevindim dedim. sonuçta Allah kimseyi bu dertle sınamasın istiyoruz biz, çektiğimiz için biliyoruz ne kadar zor olduğunu. ama inş Rabbim bize de verecek filizcim, belki biz daha çok çabalıyoruz ama inş bizimde yüzümüz gülecek. sabır ve dua inş

hıı analdım canım hadı hayırlısı belki gerek kalamdan adet olcam pek umudum yok yaa yinede sorayım dedim

canım bizim bebeklerimiz nazlı bebekler zamnı var bekliyoruz hemen ağlama öylee ne ağlıyonn kızz herşeyde var bir hayırr üzme kendını canım sonucda tedavı olabılıyoruz bunada şükür yanı

canım benım gelıcek adetım zaten bellı cok duygusala bagladım gene ınsallah senın gelmez
ya halımıze baksana ama okadar cok ugrasıyoruz kı okadar cok ıstıyoruz kı
ama bazı ınsanlar 1 ay korunmayı bırakıp hamıle kalabılıyorr cok zoruma gıdıyor
bız ne zorluklar yasıyoruz yumurta buyudumu buyumedımı acaba gecmı dollendı acaba dusuk olurmu kalp atısı duyarmıyız bos gebelıkmı dıs gebelıkmı dusun dusun dur allahım cuma gunu ezan vaktı nolurrrrrrrrrrr bızlerede saglıklı bebekler nasıp et
artık dayanamıyorummm ben

banada dedi soylemıcektım sana ama solemesemde kendın duyarsanda kızarsın dedı soledı bırde sahur vaktı
ya tamam allahım nasıp ettı ona saglıklı dogsun yemın ederım gozum yok cok sevındım bır yandan ama bır yandanda kendı ve sızlerın halıne uzuldummm ne kadar caba sarfedıyoruz
ama bızede nasıp olsun yaa bızlerde cok sıkıntı cekmeden cocuk sahıbı olalımm
bızlerde cok para harcamadan cocuk sahıbı olalım yaa
ara verıcektım adet oluyum doktoru arıycam bakalım ne dıcekk

amelıyattan sonra değerler arttı canımm morfolojı %0 dı 3 olduama ileri ahreketli değişmedi geçen sene 5ayda yaptırdık daha yaptırmadık cnaım bu ay bişey olmazsa ki sanmıyorum olsun test yaptırcaz tekrar o değerler 1 sene öncesine ait canım

canım 3 ayda bir spermm degerlerı degısıyor
sigara alkol saglıksız beslenme strest hepsı etkılıyor.

sen bugun baya duygusala bağlamıssın yaaa bak böyle düşünme canım yaa buda bizim sınavımız olmuyorsa bir sebebi var elbet isyan etmek yok bak mübarek gün bol bol dua et canım şükret biliyorum çok zor ama yapcak birşeyimizde yok rabbim ol derse olurr olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır canım demesi kolay biliyoum ama yapacak birşeyimiz yok rabbım görüyor ne kadar çabaladığımızı uğraştımızı bende duyunca çok üzülüyorum kıskanıyormuyum bilmiyorum ama ogün neden diye kendımı sorguluyorum sonra oturup dua edıyorum benım zamanım var beklıyorum diyorummm allah bize dayanacak sabır güç kuvvet versin birgün bizde burda paylaşcaz bebeklerimizi vee hele gelsin nazlı bebekler totoşlarını ısırcammmm

inş hiç gerek kalmaz da bebeişin sürpriz yapar sana hayırlısıyla inş canım. yaptırırsaız da inş gelişme olmuştur diye düşünüyorum çünkü bu geçen senenin sonuçlarıymış. bence inş artmıştır değerleriniz. bu arada morfolojiniz güzel artmış canım maşallah. inş diğerleri de fazla fazla artar

mutlu canımm
bızım sperm sayısı 49.000.000
tottal 78.400.000
ileri hareket %44
yerınde hareketlı %18
hareketsız %38
morfolojısıde%6

ileriyle yerınde hareketlı toplamı %40 olmalıymıs
morfolojısı bızım dusukmu ? bır onu anlamadım
ondan bır sonrakı ayda morfolojısı %16 cıkmıstı

yok canım ısyan etmek degıl ben dun duada ettım hem agladım hem ettım
ama ınan ınsan cok uzuluyor bukadar tedavı doktora gıt gel benı cok yoruyor
allah sabır versın bıze vallahı bak ben bazen cok sabırsız oluyorum dayanamıyorum hemen 2 3 sefer tüp yaptıralım dıyorum
ınsallah canım ınsallah gelırr bırgun bızımde

canım benim eşimin morfolojisi de %6. doktorumuz gebelik için yeterli ama arttırırsak şansımız da artat demişti. benim doktorumda ooo fazlasıyla yeter daha ne olcak demişti.neden bir sonraki ay %16 çıktı onu anlayamadım ,doktorunuz bişey dedi mi yani hangisi doğru acaba?
bizim sperm sayımızda 63 milyon. 1 ay öncekinde 140 milyon çıkmıştı ama miktar mı farklıydı onu bilmiyorum. biz de sorun harekette. bizim ileri hızlı %15, ileri yavaş %5. bakalım inş ameliyattan sonra artar.

değerleriniz iyi bence canım maşallah eşimin doktoru bu sayı iyi ama hareket için ilaç kullan dedi proxeep plus normal deneyin bir süre dedi ama eşim düzenli kullanamdım hiçbişey benım doktorum ileri hareketli 0 normal olmaz aşılama şart demişti tedavıyı bıraktık imdi bakalım bu ay bişey olmazsa test vercek ve ben şimdiden araştırdım bitkisel şeyleri evicap incir ve argınmax iyimiş bide düzenli ve sağlıklı beslenmek bunlara dikkat etcez şimdiden araştırmalaar geçtim bide keçiboynuzu pekemzi yedirebilirsem yedircem bakalım sizin doktor ilaç verdimi

amin canım amin inş. eşinin değerleri iyi bencee hadı hayırlısı

tuncss canım çok geçmiş olsun nasıl üşüttün o kadarda ishal oldun bu arada içme sodasını çok abartma gazlı sonuçta lapa pirinç ye en güzeli...içinede havuç doğra beraberce pişir...,

yarında iyi haberler getir bize...
bana gelince adet oldum şükür sonunda bu gün ama 41. gün ve ilaçla
ne yazıkki kendiliğinden olamadı....reglle birlikte kasık ağrımda bitti kanamamda çok az geliyor...
olsun napalım....
öptüm kızlar....
gyaman canım maşallah okuyorum yazdıklarını çok kilo almamışsın ve bebeğin iyi çok sevindim... 4 lü test sonuçlarında güzel çıksın inşallah...

Son düzenleme:

banada gayet ıyı dedı doktor
bızım 3 sefer yapıldı sperm testı canım anlatmıstım daha once 1 seferde dusuktu 2 sınde yuksek hangısının dogru oldugunu anlamak ıcın bırdaha ıstedı dokor 3 cusude ıyı cıkmıstı bırınde bızımde 150 mılyonduuu

canım yeni döngün hayırlı olsunn

yok kız aşermek değil.. dün lavabo kırıldı mutfaktaki.. mermeritti tezgahla bütün.. nasıl oldu anlamadık.. resmen lavabosu kırıldı kocaman bir parça düştü altına.. heryer battı.. kaynanamı çağırdım yardıma geldi filan, sonra biz gittik çelik evyelerden aldık onun montajı filan oldu.. ama 24 saat ellemeyin iyice kurusun dedi adam.. onun için de yemek filan yapamadık.. eee acıktım akşam.. gidip dışarda yiyelim dedik. düzgün bişey yiyeyim dedim ama bozdum işte bağırsakları.. inşallah bakalım yarın bi gidelim hele doktora durumu görelim de.. sonrasında çizelgesi kalsın

arkadaşım bak benimle aynı yıl sonrasında ve öncesinde herkes evlendi ve çocuk sahibi oldu.. bir ben kalmıştım.. eşimin de aynı şekilde etrafında herkesin çocukları var.. öyle zor günler geçirdik ki.. her arayan her gören soruyordu.. sürekli istemiyoruz diyor ama içimden Allah'ım öyle çok istiyorum ki duy sesimi derdim.. gözünü seveyim isyan etme.. şükret.. bak düzenli adet oluyorsun, rahmin yerinde, yumurtalıkların sağlıklı.. ya bunlar eksik olsaydı.. ya dermansız derdin olsaydı.. Allah korusun.. hayırlısını dile.. Rabbim duyuyor sesimizi.. vakti saati geldiğinde olacak buna inan sürekli.. ama bil ki vakti saati gelmeden, Rabbim ol demeden olmuyor işte.. bende çok isyan etme durumuna geldim ama sabretmeyi öğrenmek gerekiyor bu hastalıkta.. sabır en büyük ilacımız.. sakinlik ve sükunette.. duygusallığın inşallah adetten değil de bebekten olur.. şimdi değilse bile en kısa zamanda olacak.. buna inan gerisini Allah'a bırak..

canım arkadaşım.. üşütmekten değil yediklerimdenmiş.. doktor öyle dedi.. iyiyim ama son 3-4 saattir.. en azında o wcden çıkamayan halim geçti.. inşallah bi daha olmaz.. öyle zor ki.. lapa önerini dikkate alacağım ama patates haşladım ondan yiyorum sürekli.. arada da muz.. oruç moruç yok tabii bu kadar oruçlunun içinde söyledim ama..
sen de adet olmuşsun.. ilaçla da olsa adetin gelmesi iyi bişey.. bunu yaşayamayanlar bile var.. bin şükür halimize.. arayı çok açma gel sık sık, özletme kendini canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…