çok teşekkür ederim canım ya.... seninde bebeğin bu ay gelsin inşallah sağlıkla :)
yok kız aşermek değil.. dün lavabo kırıldı mutfaktaki.. mermeritti tezgahla bütün.. nasıl oldu anlamadık.. resmen lavabosu kırıldı kocaman bir parça düştü altına.. heryer battı.. kaynanamı çağırdım yardıma geldi filan, sonra biz gittik çelik evyelerden aldık onun montajı filan oldu.. ama 24 saat ellemeyin iyice kurusun dedi adam.. onun için de yemek filan yapamadık.. eee acıktım akşam.. gidip dışarda yiyelim dedik. düzgün bişey yiyeyim dedim ama bozdum işte bağırsakları.. inşallah bakalım yarın bi gidelim hele doktora durumu görelim de.. sonrasında çizelgesi kalsın
arkadaşım bak benimle aynı yıl sonrasında ve öncesinde herkes evlendi ve çocuk sahibi oldu.. bir ben kalmıştım.. eşimin de aynı şekilde etrafında herkesin çocukları var.. öyle zor günler geçirdik ki.. her arayan her gören soruyordu.. sürekli istemiyoruz diyor ama içimden Allah'ım öyle çok istiyorum ki duy sesimi derdim.. gözünü seveyim isyan etme.. şükret.. bak düzenli adet oluyorsun, rahmin yerinde, yumurtalıkların sağlıklı.. ya bunlar eksik olsaydı.. ya dermansız derdin olsaydı.. Allah korusun.. hayırlısını dile.. Rabbim duyuyor sesimizi.. vakti saati geldiğinde olacak buna inan sürekli.. ama bil ki vakti saati gelmeden, Rabbim ol demeden olmuyor işte.. bende çok isyan etme durumuna geldim ama sabretmeyi öğrenmek gerekiyor bu hastalıkta.. sabır en büyük ilacımız.. sakinlik ve sükunette.. duygusallığın inşallah adetten değil de bebekten olur.. şimdi değilse bile en kısa zamanda olacak.. buna inan gerisini Allah'a bırak..
canım arkadaşım.. üşütmekten değil yediklerimdenmiş.. doktor öyle dedi.. iyiyim ama son 3-4 saattir.. en azında o wcden çıkamayan halim geçti.. inşallah bi daha olmaz.. öyle zor ki..lapa önerini dikkate alacağım ama patates haşladım ondan yiyorum sürekli.. arada da muz.. oruç moruç yok tabii bu kadar oruçlunun içinde söyledim ama..
sen de adet olmuşsun.. ilaçla da olsa adetin gelmesi iyi bişey.. bunu yaşayamayanlar bile var.. bin şükür halimize.. arayı çok açma gel sık sık, özletme kendini canım benim.
Canım nasılsın görüşmeyeli yemek davetin neoldu aldınmı sizinkileri davete?Umarım güzel geçmiştir.Bu arada bend ekayınvaldemleri çağrıcam yarına birde eşimin halasını çağırayım onlarla diyorumbellı olmuoo canım artık zaten tüyy kaldı tek
semızotunu hıc yapmadım salatasını canım bakarm ama onada
ohh dısarda acık havada ferah ferah ne guzel olmustur degısıklık olmustur canım sanada valla bızde ole kalabalık alıyoruz bıran once bıtsın hem hemde kalabalıgı sevıyoruzbende haftasonu kaynanamları alırım canım kaynımm hafta sonu calısmıyor ya daha rahat olur
ay saol canım bakalım yardım eden olur canım aılemle aynı bnada olmanın avantajı ıste
valla daha bısey yapamam abartamam yanı yeter bu kadar cesıt cok bılemm
bızımkıler yıyor canım erkeklerımız hepsı zayıf ama ıstahlılar
aılenden uzak olman zor ama dedıgın gıbı hersey dort dortluk degıl uzun mesafe yoksa gıt ramazanda canım...
İnşallah ikizlerin olur Filizvalla yerınde olsam 2 sene korunurdum 5 6 cokkk ben mesela cocuk yapıyım hıc korunmıcam olsun olursa napıyım cok zor oldugu ıcın ve yasadıgım ıcın bu zorlukları ınadına korunmıycammmmmm cocuk oldugu zaman ıns hemen arkasına bıdaha olur
ben yıgenlerden alısıgım cocuklara
kıs ısterız her kadın kız annesı olmak ıster canım ama rabbım ne verırsede razıyız! saglıklı olsun yeter.
Adet olmuşsun canım hayırlısı olsun hiç olmamaktansa yakın zamanda olmak iyi tabiki.Bebeğinde gelir inşallahben iyiyim canım sorun yok....
senin durumunda normal yolla da olabilir Allah büyük canım olasılık her zaman var ama aşılama kesin çözüm... diğer kontrollerinin iyi olmasına çok sevindim... keçiboynuzu pekmezi çok işe yarar evicap vitamin de işe yarar....
inşallah sonuç alacağız ikimizde canım.... :))
adetlerin ne durumda düzenlendi mi?
Yumurtlamış olabilirisn canımkızlar selammmm bu uzayan beyaz akıntı benden adetle bırlıkte 12.gununde gelmıstı
bugun sabahh gene gelmıs hemde baya yogun?
ne olabılır kı geç yumurtlamıs olabılırmıyım
bugun 23 gunum :44:
İnşallah sorunsuz atlatırsın canım hamileliğini sıcaklarda zor olur tabiki ama seninki yaza gelmiyor şanslısınayy canımmm.. havalar çok sıcak ondan uyuyamıyorum.. ama bi önceki gece fena değildi az uyumuşum.. iyi geldi..
şimdilik çok iyiyim.. inşallah böyle iyi devam eder herşey..
bende mesajını bugün gördüm.. sana cevap yazacaktım.. uygun zamanda uzuuun uzuuun yazacağım canım.. öpüyorum
** güvenlik noktalarından geçişle ilgili yardımlarınıza teşekkür ederim..
ben dün alışveriş merkezine gittim.. kapıdan geçerken hamileyim yandan geçicem dedim.. geçirmediler.. radyasyon yok bunlarda burdan geçin yandan olmaz dediler.. gıcık oldum.. ama bi daha geçmem artık.. geçemezsiniz derlerse de napııım bende girmem içeri :)))
Canım üzme kendini.Bebeğin ve kendin için takmamaya çalışıcan insanlar öyle bencil malesef sen kendi derdindeyken onlar hala böbürlenip gelinlik beklerler.Boşver kendi ailenin huzuruna bak.Nediyolarsa desinler Allah biliyor görüyor herşeyi sen ona baksorma canım hastaneden çıkınca 2 gün annemde kaldım eşim istemedi daha fazla,neymiş ailesine ayıp olurmuş ,1 gün de kayınvalidemlerde kaldım.sonra yallah evime. zaten çok kötü geçti doğum sürecim moralim sıfırdı..3 gece hastanede geçirince suratım da asıktı haliyle. eşimin annesi dedi ki ,onları yanımda istemediğimi düşünmüş suratım asık olduğu için.. yahu ben nelerle uğraşıyorum azcık bana müsamaha gösterin.. bir de; yok şöyle emzir, yok böyle tut.. beni delirttiler etrafımda görümceler her kafadan bir ses çıkıyor normalde aramız iyidir ama lohusa psikolojisiyle nerdeyse aklımı kaçıracaktım ağla ağla bi hal oldum ilk birkaç gün.. şimdi evime geçtim kendi başımayım. ara sıra geliyorlar. annem de geliyor ara sıra. ancak rahatladım eşimle yalnız kalmak beni rahatlattı. inan insan hiç sabırlı olamıyor doğum sonrası ,ama ben gene de kendimi tuttum kötü söz söylemedim .suratım asıkmış ona bozuluyorlar bir de
yok canım yaa hiç tanıyor gibi bir hali yok tamamen menfaat:)
amin canım darısı başına olsun inşallah
evet canım kendi başına bakmak çok yorucu ama en azından kafam rahat.. eşim de yardım ediyor sağolsun
canım ben arkasına yastık koyuyorum öyle de yan yatıyor.
hastane için gerekli şeyler
gecelik ,ped,iç çamaşır,tarak parfüm vs kozmetik kullanıyosan. bol bol bebek bezi çok gidiyor.zıbınlık ve tulum,eldiven,şapkası,çorap.bunlardan en az 3 tane al. alt açma bezi hazır olanlardan var pakette kullanıp atılan,onlardan aldım ben canbebe nin. ıslak mendil, biberon avent 1 numara,başta süt gelmiyor mama veriyorlar. emzik. battaniye.
bir de çikolata götürmüştüm gelenlere vermek için.
meme ucumu tutamadı küçük olduğu için ben de avent silikon göğüs ucu aldım birkaç gün sonra,ancak rahat ettim
humana still tea süt arttıran çaymış ondan da alabilirsin
Doktorunuzdan memnun değilsenin doktor değiştirin hormon tahlili yapmaları gerekiyordu.Aminn inşallah hepimiz bebekleirmiz ekavuşuruzarkadaşlar adetlerim oldum olası düzensizdi , kızken gittiğim doktorlar geçer evlenince dedi .5 aylık evliyim korunmuyoruz ama bebiş yok henüz. Sağ kasığımda ağrılarım başladı adet sonrası doktora gittim alltan muayne etti ultrasonla da baktı ben ağrımın sebebi kist sandım doktora sordum ama rahim yumurtalıklar normal dedi , kistim olsaydı eğer çıkar mıydı yoksa başka tetkikler mi yaptırmam gerek ? doktorlar adam gibi cevap vermiyorlarşimdiden tşk ediyorum Rabbim şu mübarek günlerde dualarımız kabul etsin tüm isteyenlere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasib etsin İnşallah...
Hoşgeldin aramıza şimdilik doğum kontrol ilacı verirler ama ben onu doğru bulmuyorum söktüürcü kullanabilirsin.Selam kizlar ben geldim. 20 yasimda bekarim. 1 ay once kilo alma , asiri tuylenme ve adet olamama sebebiyle doktora gittim ve pko oldugumu ogrendm. Doktorum 6 aylik diane 35 tedavisi verdi. Simdi ilaca baslamak icin adet olmayi bekliyorum. Tam diyorum bugun olucam galiba ama yine yok. Aslnda daha 1 hafta gecikti simdilik ama ilaca basliyicagim icin acele ediyorum. Sizler ilac olarak ne kullaniyosunuz.
Malesef kendi annen gibi düşünceli olmaz kimse.Herkezin başında canım takmayın kafanıza kendi sağlığınıza ve bebeğinize bakınya bu eşler niye böyle bırak ayıp olsun yeterki sen rahat et.o dönemde senn rahatın daha önemli ama gelde anlat.ailenede söyle orda rahat ediyo orda kalcak de.sen yine gidip 1günde kayınvalidende kalmışsın ben onuda yapmazdım.en iyisi evin canm senn yanına gelsin annen.eşlerin ailesi çok bencil oluyo niyeyse doğumdan sonra kendi derdin yetmiyomuş gibi bide onlar üzülmesin diye gülücük dağıtsaydın.işte annen ne kadar suratın asık olsada böyle düşünmez ama onlar düşünür.ahhh ahhh benm başıma neler gelecek dur bakalım.eşimle önceden onun kavgasını yaptık zaten.sen yannda anneni istersin bizimkiler gelmesin istersin dedi bende evet dedim ilk başlarda tabikide annemi isterim senn annenn yannda rahat edemem dedim.yani bizim aileler çok yakın olmadığı için gelen kalacak tabiki ben ilk başta kendi annem kalsın isticem doğal olarak.onlarda gelecek öyle kalmasınlar tabi evin içinde bisürü insanmı olsun kaynanam gelince kayınbaba görümcede gelir bide benm annem babam.valla kalalım felan derlerse ben dicem kibarca şimdilik annem kalsın sonra siz gelirsiniz dicemde annem kalsa 1ay felan zaten ben alışırım artk kimseyede gerek kalmaz sonra onlar gelelimmi derlerse gerek yok ben hallediyorum derim.tabi sevmeye görmeye gelsinler onları esirgicek deilim ama ben kayıvalidemle günlerce aynı evde kalmak istemem.eşim işe gitcek ben onla kalcam düşüncesi bile kötü.hamileliğimdede istersen geleyim dedi ben hemen yokyok gerek yok dedim anlarsa anlasın istenmediğimi oturup düşünsün acaba niye istenmiyorum diye.gerçi öyle düşünmezler gelinde saygısız derler ama olsun onlar için kendimi sıkıntıya sokamam.şimdi böyle diyorumda ozamana ne olur zaman ne gösterir bilemem Allah muhtaç etmesin onlara.Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin sağlık versin inşallah.neyse canm ben bu konuyla ilgili daha sayfalarca yazabilirim.
bebk bezi kaçtane yeterli oluyo canm.ben 2takım koymuştum 3.yüde koyayım ozaman.mamayı hastaneden veriyolarmı alalımmı?göğüs ucunu bende aldım.şimdi kutusunn içinde dışı yağlı gibi bişey kullanmadan önce kaynatın diyo onu nasıl koyayım hastane çantama orda kaynatma imkanı olmaz kaynatıp temiz bi buz.poşetine koyup öylemi koysam çantama.mesela emzikte kaynatılacak şimdiden kaynatıp emzik kutusuna koysam ozamana kadar temiz kalırmı çantann içinde sanki tekrar pis olur gibime geliyo.herşeyi hazırladım nerdeyse bi bunları nasıl koyacağımı bilemedim.
Şimdi yeni doğum yaptın daha hassas olursun haliyle geçer bugünlerde inşallh bebeğine kavuşmanın keyfini çıkar canımevet canım ya kendi annemle onun annesini aynı kefeye koymamı bekliyor neredeyse ..sonuçta kanaman oluyor bilmemne bunları kayınvalidenin yanında nasıl atlatabilirsin,bu konuda anlaşamıyoruz ama eşim çok iyidir diğer konularda hep gönlümü alır ben de sırf onun gönlü olsun diye gidip orda da kaldım ama çok strese girdim bunları ilerde kakarım başına:)
mamayı hastanede veriyorlar hepsini kaynat hazır dursun poşette bişey olmaz. bebek bezi en az 6-7 tane al. kıyafet de erkek olduğu için ordan burdan çişini sızdırıp batırdı kıyafetlerini valla hastanede. hala başa çıkamıyorum:)
yok canım bağıramadım zorla konuştum sesim zor çıkıyordu:)
Çok değilmiş gider ya takma kafana yüüryüş yap yemeklerden sonra ben her akşam yüüryorum sahildesorma canımm ya benim de var 7 kilo fazlalığım ya nasıl gitcek hiç bir fikrim yok vallaaa
Npaıcan canım her insan bir olmuyor kimi çok düşüncesiz kimide düşünceli.Sen kendi bildiğin doğruları yap ve başkası içinde canını sıkma hayırlısıyla kolaylıkla atlatırsın inşallahcanm benm eşimde çok anlayışlıdır ama tek tartıştığımız konu onun ailesidir.ay bide rahat emzirebildinmi kayınvalidenn yannda.ben onu bile rahat yapamam şimdiye kadar göğsümüzü kimsenn yannda açmamışız bide onn yannda açmayı hiç istemem ama hastanede de çık emzircem denmezki ben desem bile annem kızar kadın alınır napıyon diye.evde olsan gider diğer odaya emzirirsin.off o döneme hiç hazır deilimya.bi arkadaş doğum yapmıştı hastaneye yanına gitmiştim kayınvalidesi yanndaydı sütü gelmiyodu kadında tutmuş kızın göğüs ucunu sıkıp durur süt gelsin diye off kız çok rahat görünüyodu ama ben sinir olmuştum.kadınn eline vurasım gelmiştiya.
Hadi hayırlı haberler inşallah canımiyi geceler kızlar.. ben bir günü daha devirmenin mutluluğu ile az sonra uyuyacağım..
Allah'ıma binlerce şükür olsun..aylarca çatlatma iğnesi sonra gün saydım şimdi bebeğin kalp atışları için gün sayıyorum.. Sağlıkla o günü görelim inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşabiliyorum sadece.. daha anne babalar harici kimselere söylemedik.. çat diye orta yerimden çatlamak üzereyim
İnşallahhhhh en kısa sürede bebeğin olur canım yeterki mücadeleyi elden bırakmayalımkızlarrr hepınıze ıyı aksamlarr
bugun kaynanama gıttım eşimin yengesıde vardı kadın kuran hocası neyse
cok sever benı ruyasında gormus ben onun torununu cok severım okadar tatlıkı hanı su tv reklamında cıkanlar var ya aynıııı onlara
benzıyorrr boncuk gozlum yaa ve tedavı sonucu oldu bu bebek
ruyasında dıyormusum kı yenge benı torununa goturr sevıyım azıcık onu falan
kaynanamı aramıs demıs fılız hamılemı ıcıme dogdu falan demişş
kadın bana dıyor dusunuyormusun canım ıcıme dogdu dıyor dedım yok yenge daha dusunmuyoruz erken ( külliyen yalan tabi )
ayy ıcımden dedım ınsallah dogmusturda hamıle kalırım hemennnnnnnn üüffff
günaydın kızlar ben geldimmmsizi çok merak ettim bi bakayım dedim burdan uzaklaşmayla kafadan atılmıyormus malesef bebek düşüncesi kafadan atmak gerekiyor malesef .benim size sorum olcak kızlar 2 gündür göğüs uçlarımöda hafıf bir ağrı varr neyin nesi anlamadım çatlatma iğnesinin etkisi olabılır mı
ne diyeyeim çok geçmiş olsun hem lavona hem sanadikkat et canım yediklerine içtiklerine :))
geçmişimi okuyon kızzzzz
iyi vallahi.. vakit geçirmek için ordan oraya zıplıyorum ama bunalıyorum..
annemleri özledim.. günler geçsin kavuşayım artık istiyorum..
bızler ıyıyız sen bır gun daha atlattın onun mutlulugunu yasıyorsunuzdur 2 gunun kaldı bebegını gormene
evet aynı ole yumurtalıgın ıcınde kucuk kucuk kıstcıkleraynı pko goruntusuydu ablamında ben gordumm ınanmıyorum bendekılerden abla bu dedım :26: ve 2 cocugu var dedım ya ve bel bolgesı baya bır yaglı ayrıca zor kılo verıyor
Ayy canım sen burdamıydın sonradan gördüm evet ya geçmişi oku bitmedi anca yazdım az önce alıntı yaparakNasılsın iyisinidir umarım.Yarın yemeğe kayınvaldemleri çağırıcamda ne yapsam diye düşünüyordum
yok canımmm ya ısyan etmem ama bazen ıste sabrım tukenıyorarkadaşım bak benimle aynı yıl sonrasında ve öncesinde herkes evlendi ve çocuk sahibi oldu.. bir ben kalmıştım.. eşimin de aynı şekilde etrafında herkesin çocukları var.. öyle zor günler geçirdik ki.. her arayan her gören soruyordu.. sürekli istemiyoruz diyor ama içimden Allah'ım öyle çok istiyorum ki duy sesimi derdim.. gözünü seveyim isyan etme.. şükret.. bak düzenli adet oluyorsun, rahmin yerinde, yumurtalıkların sağlıklı.. ya bunlar eksik olsaydı.. ya dermansız derdin olsaydı.. Allah korusun.. hayırlısını dile.. Rabbim duyuyor sesimizi.. vakti saati geldiğinde olacak buna inan sürekli.. ama bil ki vakti saati gelmeden, Rabbim ol demeden olmuyor işte.. bende çok isyan etme durumuna geldim ama sabretmeyi öğrenmek gerekiyor bu hastalıkta.. sabır en büyük ilacımız.. sakinlik ve sükunette.. duygusallığın inşallah adetten değil de bebekten olur.. şimdi değilse bile en kısa zamanda olacak.. buna inan gerisini Allah'a bırak..
canım o kıstlerı doktor yumoşa cevırıyor bana oyle demıstı ılk tedavımde bız sımdı o kıstlerı yumurtalıga cevırıcez demıstı buyudugu zaman zaten catlıo ıste eger catlamassada kıst olarak bıze kalıooayy ben yeni geldim ama ben de cok özledim...
anladim canim biliyom kistlerin nasil oldugu dr göstermisti sunlar pko diye, benim merak ettigim o kistlerin icinden nasil anlasiliyo o yumurta :44::44::44::44:ayyy bel bölgesi de cok zor yaaa spor felan yapmali galiba, en zor eriyen yer sonucta
iyiyim canım sen nasılsın valla aldım yemege canım bıttı cok sukur atlattım sadece 2 aıle kaldı almadıgım onlarıda alıcam bıttı ramazan davetım benımCanım nasılsın görüşmeyeli yemek davetin neoldu aldınmı sizinkileri davete?Umarım güzel geçmiştir.Bu arada bend ekayınvaldemleri çağrıcam yarına birde eşimin halasını çağırayım onlarla diyorum
İnşallah ikizlerin olur FilizBöylece bir taşla iki kuş bebek olur
değerleriniz iyi bence canım maşallaheşimin doktoru bu sayı iyi ama hareket için ilaç kullan dedi proxeep plus normal deneyin bir süre dedi ama eşim düzenli kullanamdım hiçbişey benım doktorum ileri hareketli 0 normal olmaz aşılama şart demişti tedavıyı bıraktık imdi bakalım bu ay bişey olmazsa test vercek ve ben şimdiden araştırdım bitkisel şeyleri evicap incir ve argınmax iyimiş bide düzenli ve sağlıklı beslenmek bunlara dikkat etcez şimdiden araştırmalaar geçtim bide keçiboynuzu pekemzi yedirebilirsem yedircem bakalım sizin doktor ilaç verdimi
banada gayet ıyı dedı doktor
bızım 3 sefer yapıldı sperm testı canım anlatmıstım daha once 1 seferde dusuktu 2 sınde yuksek hangısının dogru oldugunu anlamak ıcın bırdaha ıstedı dokor 3 cusude ıyı cıkmıstı bırınde bızımde 150 mılyonduuu
banada gayet ıyı dedı doktor
bızım 3 sefer yapıldı sperm testı canım anlatmıstım daha once 1 seferde dusuktu 2 sınde yuksek hangısının dogru oldugunu anlamak ıcın bırdaha ıstedı dokor 3 cusude ıyı cıkmıstı bırınde bızımde 150 mılyonduuu
inş değerler çok iyi çıkar canım bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. canım eşim geçen hafta ameliyat oldu, biraz önce de kontrolden geldik. doktora sordum vitamin takviyeleri verecek misinz diye, 3. aydan sonra dedi. ama kendiniz kullanmak istiyorsanız kullanabilirsiniz tabi dedi. ben de kullanıcam karar verdim. ama hangisini alsam onu bilemedimproxeed plus geçiyo aklımdan ama, arginan max evicap çinko selenyum vs o kadar çok şey var ki kafam karıştı. senin bir bilgin var mı bu ilaçlara dair?
moralım öle bozukki :2:
eşimin arkadası vardı aılecede gorusmustuk neyse 3 senelık evlıler
dün eşimi aramıs demıs amca oluyorsun
siz dusunmuomsnuz :2:
eşim dıyorkı ne dıyecegımı bılemedım
bocaladım yok kanka daha var bıze 3 sene bır dolsun bızımde demiş :2::2::2::2:
onlarda korunmayı bırakmıs hamıle kalmıs o ayda
offffffffff dun sahurda aklına gelmıs bırde ozaman dedi
ne yemek yedım ne su ıcebıldım yattım agladımmmm agladım durdumm
adetım gelıo kesinn ben gene cokk duygusallastımm
süper.. kesikli olması akıntı vs gibi bilgilerden kaynaklanıyo.. zaten sen doktorda da çatladığını onaylattın.. sonu güzel olsun tablonun inşallah
iyiyim diyeyim iyi olayım.. ama değilim işte
gece 5den bu saate kadar hep tuvaletteydim.. karnım öyle çok ağrıdı ki.. ishal oldum.. hemde çok fena.. su içsem 5 dakka sonra çıkarıyorum.. bağırsaklar fena durumda.. sabah 9u zor ettim, doktoru aradım.. muz ve haşlama patates ye bol bol su ve soda iç dedi.. kaybettiğin mineralleri kazanman için soda tüket bol bol dedi.. çok sıkıntılı devam ederse gün içinde ara beni gelirsin olmadı ama yarın sabah kontrolün var zaten.. yarın bi sürü değerlerine bakılıcak eğer vücutta sıkıntılı bi durum varsa sana hemen bi serum takarız kendine gelirsin dedi.. serumu duyunca daha bi kötü oldum moral olarak.. bakalım hayırlısı artık.. kalp atışını filan düşüncek halim kalmadı anlıyacağın.. sabah eşimde çok korktu.. acaba bebeğe bişey oldu da seni mi zehirledi ki filan demeye başladı, senin canın önemli şimdi kalk hastaneye gidelim filan diyo artık o derece kötüydüm düşün.. iyiyim ama 1 saattir filan.. inşallah düzelirim..
inşallah yarında sağlıklı olduğunu görürüz bebeğin..
moralım öle bozukki :2:
eşimin arkadası vardı aılecede gorusmustuk neyse 3 senelık evlıler
dün eşimi aramıs demıs amca oluyorsun
siz dusunmuomsnuz :2:
eşim dıyorkı ne dıyecegımı bılemedım
bocaladım yok kanka daha var bıze 3 sene bır dolsun bızımde demiş :2::2::2::2:
onlarda korunmayı bırakmıs hamıle kalmıs o ayda
offffffffff dun sahurda aklına gelmıs bırde ozaman dedi
ne yemek yedım ne su ıcebıldım yattım agladımmmm agladım durdumm
adetım gelıo kesinn ben gene cokk duygusallastımm
banada dedi soylemıcektım sana ama solemesemde kendın duyarsanda kızarsın dedı soledı bırde sahur vaktı
ya tamam allahım nasıp ettı ona saglıklı dogsun yemın ederım gozum yok cok sevındım bır yandan ama bır yandanda kendı ve sızlerın halıne uzuldummm ne kadar caba sarfedıyoruz
ama bızede nasıp olsun yaa bızlerde cok sıkıntı cekmeden cocuk sahıbı olalımm
bızlerde cok para harcamadan cocuk sahıbı olalım yaa
ara verıcektım adet oluyum doktoru arıycam bakalım ne dıcekk
tuncss canım çok geçmiş olsun nasıl üşüttün o kadarda ishal oldun bu arada içme sodasını çok abartma gazlı sonuçta lapa pirinç ye en güzeli...içinede havuç doğra beraberce pişir...,
yarında iyi haberler getir bize...
bana gelince adet oldum şükür sonunda bu gün ama 41. gün ve ilaçla
ne yazıkki kendiliğinden olamadı....reglle birlikte kasık ağrımda bitti kanamamda çok az geliyor...
olsun napalım....
öptüm kızlar....
gyaman canım maşallah okuyorum yazdıklarını çok kilo almamışsın ve bebeğin iyi çok sevindim... 4 lü test sonuçlarında güzel çıksın inşallah...
canım ya tamam adet haftanda ağlarsın, edersin.. hepimiz yaşadık bunu ama bari diğer haftalarda kendine ve eşine güzel zaman ayır, o günler geri gelmiyo bak şimdi bebek var .. iyi ki 3 sene bebeğimiz olmamış diyorum. eşimle beraber yatmaya gitmeyi özledim,tam yatarken acıkıyor bizim bebek ,eşim yatıyor ben de daha sonra yatıyorum yanınaalıp başımızı gece yarısı çıkıp sinemaya giderdik şimdi imkanı yok bebeği nereye bırakıcaz. senin de vaktin gelecek ama biraz zaman..
tuncss yarın buyuk gun
ecrin87 inş hamilesindir
bahar27 evet canım lohusayken zor oluyo sabır ve guleryuz hersey batıyo insana
Adet olmuşsun canım hayırlısı olsun hiç olmamaktansa yakın zamanda olmak iyi tabiki.Bebeğinde gelir inşallahAşılama içinde okadar garanti vermiyorlar ona bksan hiçbişey garanti değil Allah yeterki ol desin Evicap neydi vitaminmi eczaneden aldırayım onu olmssa sağol canım
sımdı asagı ındım annem dıokı uzulme ama sana bırsey soylıycemm dedım soylee yenı evlenen amcaoglunun karısı hamıle dımı dedım!! hayır dedı kurandan bır arkadas vardı gecen sene evlendı 3 aylık hamıleymıs iyi cok guzel dedım 2 cı haberıde duydum yengemde dıo bunların sey baya ıyı calısıyorüzmüşler yine filizimiziii :))) bence de ya bir süre gebeliği durduralım nüfus patlaması olcakmış devlet el koydu bi süre yasak diyelim bu ne yaa doğuran doğurana ayıptır!!!
canlarım üzülmeyin biz 4 yıllık evliyiz ve yaş da 30! :hani size moral olsun diye yazıyorum.. beterin beteri var sıkma canını ayrıca çocuk sahibi olmak herkese bize olduğu kadar avantajlı değil ki canım! ilk seferde olanlarda hep bi "ulen erken mi acep" düşüncesi belirir muhakkak.. kocası da hazır değilse (hamileliği değil tabi bebeğe) ilişki de zorlanır emin olun... o yüzden şükredelim, Allah bize anneliği-babalığı yaşattığında bunun kıymetini bilen insanlar olcaz ve çocuklarımızı herkesten güzel yetiştircez.. bu bize ve çocuğumuza bir lütuf! ve de zor olduğu için ilk bebek sonrası korunmadığımızdan tek çocuk kalmaları zor olcak bir de kardeşleri olcaaaak... şükür ki ne şükür..
ben de daraldım aslında bir ara.. ağrım da geçmedikçe sinirlerim daha çok gerildi ama habire plan yapmaya çalışıyorum.. buluşmalar görüşmeler günübirlik geziler cartlar curtlar.. yoksa olmuyor yaa
sımdı asagı ındım annem dıokı uzulme ama sana bırsey soylıycemm dedım soylee yenı evlenen amcaoglunun karısı hamıle dımı dedım!! hayır dedı kurandan bır arkadas vardı gecen sene evlendı 3 aylık hamıleymıs iyi cok guzel dedım 2 cı haberıde duydum yengemde dıo bunların sey baya ıyı calısıyor
canım genelde adet gunlerınde gelıyorlar bana ıste :2:
inşallah 1 cıyı yaptıkta 2 cı kaldı kız catlak
gez canım gez ben gezemıyorum ramazanda cok susuyorum anca ıftar davetlerı falan derken zaman gecıyor ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?