Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ne diyeyeim çok geçmiş olsun hem lavona hem sana dikkat et canım yediklerine içtiklerine :))

Canım nasılsın görüşmeyeli yemek davetin neoldu aldınmı sizinkileri davete?Umarım güzel geçmiştir.Bu arada bend ekayınvaldemleri çağrıcam yarına birde eşimin halasını çağırayım onlarla diyorum
İnşallah ikizlerin olur FilizBöylece bir taşla iki kuş bebek olur
Adet olmuşsun canım hayırlısı olsun hiç olmamaktansa yakın zamanda olmak iyi tabiki.Bebeğinde gelir inşallah Aşılama içinde okadar garanti vermiyorlar ona bksan hiçbişey garanti değil Allah yeterki ol desinEvicap neydi vitaminmi eczaneden aldırayım onu olmssa sağol canım
kızlar selammmm bu uzayan beyaz akıntı benden adetle bırlıkte 12.gununde gelmıstı
bugun sabahh gene gelmıs hemde baya yogun?
ne olabılır kı geç yumurtlamıs olabılırmıyım
bugun 23 gunum :44:
Yumurtlamış olabilirisn canım
İnşallah sorunsuz atlatırsın canım hamileliğini sıcaklarda zor olur tabiki ama seninki yaza gelmiyor şanslısın
Canım üzme kendini.Bebeğin ve kendin için takmamaya çalışıcan insanlar öyle bencil malesef sen kendi derdindeyken onlar hala böbürlenip gelinlik beklerler.Boşver kendi ailenin huzuruna bak.Nediyolarsa desinler Allah biliyor görüyor herşeyi sen ona bak
Doktorunuzdan memnun değilsenin doktor değiştirin hormon tahlili yapmaları gerekiyordu.Aminn inşallah hepimiz bebekleirmiz ekavuşuruz
Hoşgeldin aramıza şimdilik doğum kontrol ilacı verirler ama ben onu doğru bulmuyorum söktüürcü kullanabilirsin.
Malesef kendi annen gibi düşünceli olmaz kimse.Herkezin başında canım takmayın kafanıza kendi sağlığınıza ve bebeğinize bakın
Şimdi yeni doğum yaptın daha hassas olursun haliyle geçer bugünlerde inşallh bebeğine kavuşmanın keyfini çıkar canım
sorma canımm ya benim de var 7 kilo fazlalığım ya nasıl gitcek hiç bir fikrim yok vallaaa
Çok değilmiş gider ya takma kafana yüüryüş yap yemeklerden sonra ben her akşam yüüryorum sahilde
Npaıcan canım her insan bir olmuyor kimi çok düşüncesiz kimide düşünceli.Sen kendi bildiğin doğruları yap ve başkası içinde canını sıkma hayırlısıyla kolaylıkla atlatırsın inşallah
Hadi hayırlı haberler inşallah canım
İnşallahhhhh en kısa sürede bebeğin olur canım yeterki mücadeleyi elden bırakmayalım

Hoşgeldin canımmm inşllh hamilesindir değilsende güzel gelişmelerin oluyor yola devam

ne diyeyeim çok geçmiş olsun hem lavona hem sana dikkat et canım yediklerine içtiklerine :))

evet yaa zavallı klozete çok geçmişler olsun.. benden çok çekti zavallım iğrencim yaaa ne olur kusuruma bakmayın..

**bahar'cım teşekkür ederim canım.. pek uzun yazmışsın ordan alıntılamak pek zor geldi

geçmişimi okuyon kızzzzz

Ayy canım sen burdamıydın sonradan gördüm evet ya geçmişi oku bitmedi anca yazdım az önce alıntı yaparakNasılsın iyisinidir umarım.Yarın yemeğe kayınvaldemleri çağırıcamda ne yapsam diye düşünüyordum

iyi vallahi.. vakit geçirmek için ordan oraya zıplıyorum ama bunalıyorum..
annemleri özledim.. günler geçsin kavuşayım artık istiyorum..

ayy ben yeni geldim ama ben de cok özledim...

anladim canim biliyom kistlerin nasil oldugu dr göstermisti sunlar pko diye, benim merak ettigim o kistlerin icinden nasil anlasiliyo o yumurta :44::44::44::44: ayyy bel bölgesi de cok zor yaaa spor felan yapmali galiba, en zor eriyen yer sonucta

valla sayfalar hızlı hızlı ilerliyorr :) işin zorr valla yemek hemde kayınvalıdee :) ben beklemedeyım güzel dileklerin için çok sagol canım evet gzüel gelişmeler oldu bende kısmet artık takmıyorum yumurtladığımı gördüm yaa ölsemde gam yemem

yok canımmm ya ısyan etmem ama bazen ıste sabrım tukenıyor adet donemlerımde okadar duygusal oluyorum kı dokunsalar aglıycam o derecedeyım ıste bazen coook dusunuyorum tamam herseyım yerınde allahıma sukurler olsun ama ıste seytan dıyorum kı allahım vucudumda baska kotu seylermı varda olmuyor dıye dusunuyorum takıyorumm nebılıyım iştee
suan bıle yazını okuyunca yemın ederım aglıyorum ya işte nıe adet donemınde duygusal oluyorum anlamıyorum vaktı var tabıykıde ama o vaktı bekleyene kadar sabır bızde kalmıyor kı saol canım verdıgın moral ıcın bu ayda ara verıcektım ama arıycam doktoru gel derse gıdıcem gene ıgne tedavısıne

canım o kıstlerı doktor yumoşa cevırıyor bana oyle demıstı ılk tedavımde bız sımdı o kıstlerı yumurtalıga cevırıcez demıstı buyudugu zaman zaten catlıo ıste eger catlamassada kıst olarak bıze kalıoo

iyiyim canım sen nasılsın valla aldım yemege canım bıttı cok sukur atlattım sadece 2 aıle kaldı almadıgım onlarıda alıcam bıttı ramazan davetım benım
ay ınsallah sende atlatırsın canım hemencecık.
ınsallah olur canım razıyım ben

inş değerler çok iyi çıkar canım bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. canım eşim geçen hafta ameliyat oldu, biraz önce de kontrolden geldik. doktora sordum vitamin takviyeleri verecek misinz diye, 3. aydan sonra dedi. ama kendiniz kullanmak istiyorsanız kullanabilirsiniz tabi dedi. ben de kullanıcam karar verdim. ama hangisini alsam onu bilemedim proxeed plus geçiyo aklımdan ama, arginan max evicap çinko selenyum vs o kadar çok şey var ki kafam karıştı. senin bir bilgin var mı bu ilaçlara dair?

canım o aradaki sayı farkı sanırm sp....m miktarından. yani bazen bi kere de 3 cc bazen 5 cc olabiliyo. sanıırm o yüzden farklı çıkıyor sayılar.

canım o aradaki sayı farkı sanırm sp....m miktarından. yani bazen bi kere de 3 cc bazen 5 cc olabiliyo. sanıırm o yüzden farklı çıkıyor sayılar.

canım biz proxeed plus kullandık eşim kullandı yanı arada evcap içti ama benım aklımda şimdi arginmax men var çok kişi bu ilaçla hamıle kalmıs su sonuc alayım hemen alcam inş.gerek kalmaz tabıkı hadı hayırlısı

canım ya tamam adet haftanda ağlarsın, edersin.. hepimiz yaşadık bunu ama bari diğer haftalarda kendine ve eşine güzel zaman ayır, o günler geri gelmiyo bak şimdi bebek var .. iyi ki 3 sene bebeğimiz olmamış diyorum. eşimle beraber yatmaya gitmeyi özledim,tam yatarken acıkıyor bizim bebek ,eşim yatıyor ben de daha sonra yatıyorum yanına alıp başımızı gece yarısı çıkıp sinemaya giderdik şimdi imkanı yok bebeği nereye bırakıcaz. senin de vaktin gelecek ama biraz zaman..

tuncss yarın buyuk gun
ecrin87 inş hamilesindir
bahar27 evet canım lohusayken zor oluyo sabır ve guleryuz hersey batıyo insana

benimki de başta çizgi çekio heveslenio garibim ama sonra allak bullak oluo "yok sana çizgi mizgi" dio..
tuncsum serum dediği sıvı ve elektrolit kaybı için takviye tatlım.. hamilesin ya halsiz düşme diye.. ishal uzun sürerse sıvı-elektrolit kaybından bayılabilirsin (ki şu an çok yatkınsın :)) o yüzden demiştir canım başka bişi vermez ne vercek? riskli bişi olsa serum olarak vermez, damardan girer.. üzme sen o tatlı canını :)))

ve et yerken de 2-3 kere düşün tatlım artık! et ve süt ürünleri çok önemli. dikkat et! zaten boğazın da şişti bağışıklığın düşmüştür..

çok geçmiş olsun canım ama geçtiğine sevindim..

kalp atışları için de çok haklısın, bizimki çoğunlukla geç döllenme oluyor, kafaya takmamak lazım. inşallah duyarsın tabi tatlım da en azından rahat edersin :) Allahım yardım etsin sana da kıymetli bebişimize de..

üzmüşler yine filizimiziii :))) bence de ya bir süre gebeliği durduralım nüfus patlaması olcakmış devlet el koydu bi süre yasak diyelim bu ne yaa doğuran doğurana ayıptır!!!

canlarım üzülmeyin biz 4 yıllık evliyiz ve yaş da 30! :
hani size moral olsun diye yazıyorum.. beterin beteri var sıkma canını ayrıca çocuk sahibi olmak herkese bize olduğu kadar avantajlı değil ki canım! ilk seferde olanlarda hep bi "ulen erken mi acep" düşüncesi belirir muhakkak.. kocası da hazır değilse (hamileliği değil tabi bebeğe) ilişki de zorlanır emin olun... o yüzden şükredelim, Allah bize anneliği-babalığı yaşattığında bunun kıymetini bilen insanlar olcaz ve çocuklarımızı herkesten güzel yetiştircez.. bu bize ve çocuğumuza bir lütuf! ve de zor olduğu için ilk bebek sonrası korunmadığımızdan tek çocuk kalmaları zor olcak bir de kardeşleri olcaaaak... şükür ki ne şükür..

ben de daraldım aslında bir ara.. ağrım da geçmedikçe sinirlerim daha çok gerildi ama habire plan yapmaya çalışıyorum.. buluşmalar görüşmeler günübirlik geziler cartlar curtlar.. yoksa olmuyor yaa

gözün aydın canım!! darısı başıma olsun..

haklısın canımda ıste ınsan yasamadan anlamıyor ki.. bebegı takmasam bu seferde baska sorunlar cıkıyor en ufak seyı takar oldum artık kafama adetım gelsede bekleme ızdırabından kurtulsam bare
oyy işi bılıyor sızın bebek cok uyanık demekki tam yatarken acıkıyor ooh ınsallahh cok ıstahlı olur canım
ıstahsız bebekde cok zor zorla yemek yedırmek.

evet canım E vitamini evicap fort

sımdı asagı ındım annem dıokı uzulme ama sana bırsey soylıycemm dedım soylee yenı evlenen amcaoglunun karısı hamıle dımı dedım!! hayır dedı kurandan bır arkadas vardı gecen sene evlendı 3 aylık hamıleymıs iyi cok guzel dedım 2 cı haberıde duydum yengemde dıo bunların sey baya ıyı calısıyor
canım genelde adet gunlerınde gelıyorlar bana ıste :2:
inşallah 1 cıyı yaptıkta 2 cı kaldı kız catlak

gez canım gez ben gezemıyorum ramazanda cok susuyorum anca ıftar davetlerı falan derken zaman gecıyor ıste

canım bi de diğer taraftan bak. şu an sen de bir çok kişinin gıpta ettiği bir evliliğe sahipsin!!! bu öyle çocuk gibi tedaviyle olabilecek bir şey de değil!
çocuk yapmaya karar verebildiğimiz mutlu evliliklerimiz için şükredelim kızlar..

yok kız ramazanda nereye geziyoruz.. 1-2 iftar planı yaptık sonrası bayram ertesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…