yok canımmm ya ısyan etmem ama bazen ıste sabrım tukenıyoradet donemlerımde okadar duygusal oluyorum kı dokunsalar aglıycam o derecedeyım ıste bazen coook dusunuyorum tamam herseyım yerınde allahıma sukurler olsun ama ıste seytan dıyorum kı allahım vucudumda baska kotu seylermı varda olmuyor dıye dusunuyorum takıyorumm nebılıyım iştee
suan bıle yazını okuyunca yemın ederım aglıyorum ya işte nıe adet donemınde duygusal oluyorum anlamıyorum vaktı var tabıykıde ama o vaktı bekleyene kadar sabır bızde kalmıyor kısaol canım verdıgın moral ıcın bu ayda ara verıcektım ama arıycam doktoru gel derse gıdıcem gene ıgne tedavısıne
canım o kıstlerı doktor yumoşa cevırıyor bana oyle demıstı ılk tedavımde bız sımdı o kıstlerı yumurtalıga cevırıcez demıstı buyudugu zaman zaten catlıo ıste eger catlamassada kıst olarak bıze kalıoo
canım bi de diğer taraftan bak. şu an sen de bir çok kişinin gıpta ettiği bir evliliğe sahipsin!!! bu öyle çocuk gibi tedaviyle olabilecek bir şey de değil!
çocuk yapmaya karar verebildiğimiz mutlu evliliklerimiz için şükredelim kızlar..
yok kız ramazanda nereye geziyoruz.. 1-2 iftar planı yaptık sonrası bayram ertesine..
hiimmm anladim canim cok sagol demek onlari büyütüyoruzayyyy bu ay korunuyoruz bakalim ama insallah eylülde bu cile bitmis olur...
evet dedigin gibi etraftan zirt pirt bebek haberi geliyor.. kimseyle konusmuyorum artik, kaynanama felan gitmiyorum.. cenesi hic durmuyor.. sanki bu varlik yani benim kaynana, kadin degil yaa... erkekler bile daha iyi anlar bu konuda.. hic demiyorki ayda bi kez hamile kalir insan.. ya olurya adeti de gecikir zamani uymaz vs vs... yok her gittigimde ya birini söyler bilmem kimin gelini hamileymis diye, olmadi direk sorar daha yavru yok mu diyeofffffff ne diyim daha...
canım biz proxeed plus kullandık eşim kullandı yanı arada evcap içti ama benım aklımda şimdi arginmax men var çok kişi bu ilaçla hamıle kalmıs su sonuc alayım hemen alcam inş.gerek kalmaz tabıkı hadı hayırlısı
evet canım o kucuk kucuk kıstlerı yumurta gelıstırıcı ılacla buyutuyoruz ıste
sen nıe korunuyordun ya unuttum
benımkıde hep dua edıyor bol bol ınsallah olur dıye cunku kendı kardesının kızınındada pko var tüp bebek yaptırıcaklar cunku yası var baya 5 sene bekledı olmadı2 mızede cok dua eder kaynanam olsun dıye bırde benım kaynanamdan cokk kayınlarımm ıstıyorrr gıdıp hep fenerbahcelı tulumlar montlar bır dunya sey almıslar :2::2::2:
aman ya senınkıde ne fena ne ole baskalarının bebeklerını soyluyornapalım yanı bızım elımızdemı rabbım nasıp ettıgı zaman olucak ıste ya kendı oglunda olsaydı sorunn ozaman bole konusabılcekmıydı bakalım allah yardım etsın hepımıze çokk zorr
dun bugun yakınlardan 2 hamıle haberı aldım bende allah sonunuda guzel etsın gozum hıc yok yemın ederım ama rabbım banada versinnn bızlerede versınnnnnnn
hic bi sey tatlim ne olsun, tv izliyoruz esimle, ölye geciyo zaman.. birazdan da yatariz artik.. sabah erken kalkcak esim.. ama ben yatmaya devam
kızlar ben bugun doktora gıttım troıdlere baktırıyım dedım adam saolsun komple baktı bana ucretsızdı zatenkampanya yapmıslar bırsey cıkkmadı kulak burun bogaza gozukmemı tavsıye ettı ama orayada gıdemedım oruclu oldugum ıcın agıza bır sey sıkıomus ıltıhap ıcın mecbur gıtmedımm yani
buarada ınanamadımm ablamada baktı adam bırde zaten tanıdıktı ole baya baktı ablamda ne goruyum dersınız??????????
ya ınanamadım şok oldumm pko var goruntusu aynı kucuk kucukk kıstler doktor dedı kıstlerın var yumurtalıkta ve bır tanesı suan 16mm dedı ayy şok oldum yaaa nasıl onda var ve cocugu var 2 tane hemde korunuo suan aman cocugum olur dıye :44:
şunu anladım demekkı takmamak ve umursamamak gerekmıs ve bahsetmıstım evlendıgı zaman ondanda sut gelmıstı gogsunden :44:
zaten onun bel kısmı cok yaglı ve kılo vermekte zorluk cekıyordu ama cokta kılolu degıl
anladımm canımm benimm her zamanki şeyler yanii Allah kötü şeyler vermesin başka başka sorunlar vermesin zaten pko yetiyor hepimize..
canımm benim eşim de kalkıyor sabahtan bazen eve geceleri bile gelebiliyor mesleğinden dolayı.. bende yatıyorum öyle.. ama valla okullar açılınca bende okula döncemm çağanı ne yapcam diye düşünüyorumm ananesine bırakırım ama hiç durmuyor ki hep beni arıyor ya da babasını Allah yardı meder inşallah
canımmm bende çok şaşırdım şuann :26::26: geçende konuşuyorduk hatta biz gideriz çocuklarımız konuşur burda diye şakalaşmıştık sende genetik değil benim annemde ablamda yok mesela demiştinn canımm ya çok üzüldüm ablan adına gerçekten ama 2 tane çocuğu varmışş Allah bağışlasınnn moralini bozmasınn
benimde bir pkolu olarak bebeğim varr canımmm.. ve o zamanlar bilmiyordum dolayısıyla hiçbir şeyi takmıyordum.. yani gerçekten takmamak gerek..
senin adına da sevindimm hayatımm bir şey çıkmamışşş
amin canim insallah bizlere de nasip olur yaaa ne diyimki.. sözün bittigi yerdeyiz acikcasi hayirlisi demekten baska bir sey gelmiyor elden.. cok zor bi durum ama Allahin bilecegi is kim ne yapabilirki.. senin kaynanadan yana sansin varmis kuzum, o da kendi yakininda da oldugu icin ayni sorun anliyor.. ama benim kaynanamin kizi yok ya, cok atar tutar kadinlar hakkinda allah bi kiz evlat verseydi ona o zaman görürdüm onu.. neyse yaa amaannn gitmiyorum esim de bir sey demiyor allahtan.. bir de bu metformin beni cok yoruyodu bi haftadir, cok sükür bugün iyiydim.. onu da bahane ettim kafami yastiktan kaldiramiyorum diye, simdilik idare ediyorum böyle..
insallah allah bize de nasip olur filizim yaa ne diyim ki, gözümüz yok tabiki de ama bize de diyorum yaaa bize de kismet olsun artik..
canim benim tüplere bakilcak ya bu ay o yüzden koruma verdi dr.. acikcasi ben de pko azalir diye kabul ettim, zaten cogu dr tüplere bakilacagi zaman veriyormus koruma en azindan bir ay... bu aydan da baslatti metformine.. vucüt alissin dedi.. iste haftaya sali gidiyorum batircam tüpleretikaniklik var mi yok mu ögrenelim dedi.. insallah yoktur cünkü varsa acacaklar felan uzayacak yine.. ammaaannnn efkarlandim yine
sen nasilsin peki???
ayyyyyy canim senin icin de zor olur galiba.. okuyor musun halen?? bilmiyordum ben.. ben de cok istiyorum bölüm degistirmek ama önce bebek istedik ama o da olmuyor simdilik.. ne diyim hayirlisi..
canımmm bende çok şaşırdım şuann :26::26: geçende konuşuyorduk hatta biz gideriz çocuklarımız konuşur burda diye şakalaşmıştık sende genetik değil benim annemde ablamda yok mesela demiştinn canımm ya çok üzüldüm ablan adına gerçekten ama 2 tane çocuğu varmışş Allah bağışlasınnn moralini bozmasınn
benimde bir pkolu olarak bebeğim varr canımmm.. ve o zamanlar bilmiyordum dolayısıyla hiçbir şeyi takmıyordum.. yani gerçekten takmamak gerek..
senin adına da sevindimm hayatımm bir şey çıkmamışşş
evet canım bende cok sasırdım ablamın 2 cocugu var ve suan korunuyor aman olur dıye
takmamak onemlı kafaaya ama nerdeeeeeee ben genetık oldugunu dusunmemıstım
annemde yoktur cunku 4 cocugu var hatta 2 tanede dusmus
aman ne bılım canım yaa ole ıste
saol bende bırsey cıkmadı ama ole bedava olunca salladı gıbı geldı. komple baktı bıde kımse yok dıye
bogazım hala kotu bırsey varmıs gıbı yutkununca
benım esımde pek karısmaz gıt yada gıtme benımkı ıyı oldugu halde 15 de bır haftada bır gıderım kı aynı mahalledeyım aman ne kadar uzak okadar rahatlık kuzum ya benımkınınde kızı yok 3 erkek
olsun vallahı canım yaa olsunn arrrtıkkk ben rahım fılmı cektırmıstım ozaman baktılar tüplerme tıkalımı deglmı dıya allahtan sorun yokmuss neyse canım ınsallah senınde acıktır bır sorun yokturr
ben ıste ıyı saylılırım bıraz uzgunum kendımı işe vurdumyarına kaynanamları aldım ıftara kafam dagılsın az sımdıde anneme ınıcem asagıya dogum gunu bugun
yokk hayatımm öğretmenim
heheheeeeay ne güldüm kendime yaa, niye hic aklmia gelmedik ki bu secenek?? ben de ögretmenlik okuyordum tr'de hatta gelince burda kaldigim yerden devam ettim ama iste maalesef burda cok zor.. zaten burda dogup büyüyenler yerlesemiyor bana hayatta sira gelmez.. burda da devlet yerlestirmiyor, okullara gidip basvuruyoruz onlar da alirsa.. yani müdür tanidik varsa rahat, ama burdakiler de türkleri sevmiyor zaten.. ynai benim bölüm degistirmem gerekiyor ama bakalim.. offf cok gücüme gidiyor böyle bos hissetmek..
olsunn canımm aklına gelmemiştirr öğretmen tipi görünmüyordur uzaktann
evet canım biliyorum gerçekten çok zor ama olsun yani canın sağolsun..
sen ne öğretmenisin canmm yani bölümün neyy
yok canim tabiki öyle bir sey demek istemedim, görmedim seni sonucta.. ben ing ögr okuyor-DUM... geldi ve gecti.. hayal oldu yani.. cok üzülüyorum ama yapcak tek sey bastan benim durumuma daha uydun bi bölüme baslamak..
Evet canım baya hızlı ilerlemiş:))İnşallh güzel haberlerle gelirsinvalla sayfalar hızlı hızlı ilerliyorr :) işin zorr valla yemek hemde kayınvalıdee :) ben beklemedeyım güzel dileklerin için çok sagol canım evet gzüel gelişmeler oldu bende kısmet artık takmıyorum yumurtladığımı gördüm yaa ölsemde gam yemem
İyi kurtulmuşsun Filizciğimiyiyim canım sen nasılsın valla aldım yemege canım bıttı cok sukur atlattım sadece 2 aıle kaldı almadıgım onlarıda alıcam bıttı ramazan davetım benım
ay ınsallah sende atlatırsın canım hemencecık.
ınsallah olur canım razıyım ben
Canım bu ilaçlar sperm sayısı için değilmi?Benim eşim içinde alsam olurmu?Doktora sormaya gerek varmı?:44:canım biz proxeed plus kullandık eşim kullandı yanı arada evcap içti ama benım aklımda şimdi arginmax men var çok kişi bu ilaçla hamıle kalmıs su sonuc alayım hemen alcam inş.gerek kalmaz tabıkı hadı hayırlısı
Tamam canım sağol teşekkürler.Sen naptın bu arada nasılsın?evet canım E vitamini evicap fort
Canım üzme kendini Allah bizlerede nasip eder inşallah.Herşeyin zamanı ve saati bellievet canım o kucuk kucuk kıstlerı yumurta gelıstırıcı ılacla buyutuyoruz ıste
sen nıe korunuyordun ya unuttum
benımkıde hep dua edıyor bol bol ınsallah olur dıye cunku kendı kardesının kızınındada pko var tüp bebek yaptırıcaklar cunku yası var baya 5 sene bekledı olmadı2 mızede cok dua eder kaynanam olsun dıye bırde benım kaynanamdan cokk kayınlarımm ıstıyorrr gıdıp hep fenerbahcelı tulumlar montlar bır dunya sey almıslar :2::2::2:
aman ya senınkıde ne fena ne ole baskalarının bebeklerını soyluyornapalım yanı bızım elımızdemı rabbım nasıp ettıgı zaman olucak ıste ya kendı oglunda olsaydı sorunn ozaman bole konusabılcekmıydı bakalım allah yardım etsın hepımıze çokk zorr
dun bugun yakınlardan 2 hamıle haberı aldım bende allah sonunuda guzel etsın gozum hıc yok yemın ederım ama rabbım banada versinnn bızlerede versınnnnnnn
evet ya napıyım ama cok susamıstım neyse bogazımm gectıde yutkunmada bır tuaflık var bırsey takılıyor gıbı oluoo ..ınsallah olur canım hayırlısıyok canımm genetik değil ama işte Allah' ın işi ne diyelim..
yok canımm sanmıyorum dikkat etmiştirr muhakkak.. soğuk soğuk suları içersen öyle olurr filizcimm susadım susadım diye ölüyordun burdaşaka bir yana canım ıhlamur felan içç sıcak şeyler iyi gelir..
takmamak lazım canım tekrar söylüyorum çağan 2 yaşına gelsin korunmayı bende bırakcam ama kesinlikle olmicak bana sorarsan
ayyy kuşumm benım cok saoll optum bol bol pastasınıda uflettık bır yas daha yaslandı annecıgım ..allahım onlara saglık versın ınsallah ..canım adet olucam cok gergınım işteeayyyyy dogum günü kutlu olsun gidince bizim yerimizi de öp kutla... aaaah ah keske ben de anneme yakin olsam
evet benim kaynanam da hemen yan sokaktkapidan cikayim 5 dk bile sürmez, o kadar yakiniz yani.. aman uzak durmusken durayim kafam rahat oluyo böyle yaa.. sen neden üzgünsün ki??
Evet canım baya hızlı ilerlemiş:))İnşallh güzel haberlerle gelirsinValla ben yapacağımı yapıcam ister beğensin ister beğenmesin güzel yapsakta beğendiklerini belli etmezlerki bu kayınvaldeler Menüme karar verdim bakalım nediyeceksin?Terbiyeli tavuklu düğün çorba,islim kebabı,pirinç pilavı,paçanga böreği,cacık,salata,kemalpaşa tatlısı ,çay Birazdan hem hareket olsun diye balkonun canımını silip balkonu yıkıcam yarına işim kolay olsun
İyi kurtulmuşsun FilizciğimDarısıda bana menümü yukarda yazdım sence nasıl?Bende iyiyim canım neolsun uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?