Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

güzel haberlerle gell canımmmm gelir gelmez yaz pıt pıtlarıı :)

sagol canım allah razı olsun haftaya cumaaa test yapcam kısmet artık

inş canım inş gerek kalmaaaaz. Rabbim hayırlısıyla inş versin bebeğini. anladım canm sağol. ben şimdilik proxeed alayım o zaman. siz faydasını gördünüz mü peki

valla gördük sayılır canım 3 ay pek düzenli kullnmadı eşim ama faydasını gören çok :) inş.sizde görürsünüzz

Son düzenleme:
kızlar bugün göğüs hassasiyetim de başladı... hani ekip tam olsun sorf kasık ağrısıyla başbaşa kalmayım diye..
söktürücü başladım ya onun etkisidir di mi? ateş de tavan olmuş...

aslında daha önce böyle belirtiler vermezdi ama o zaman yumurtalıklarım görevini tamamen unutmuştu şimdi koskoca 1 yumurtlamam var 2 ay önce de olsa...

AMİN CANIM!
Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın ve SAHİP OLDUĞU MUTLULUKLARI UNUTTURMASIN İNŞALLAH!!!!!
Bence en önemlisi o

Ben çok mutluyum canım! hep Allahıma şükrediyorum verdikleri için.. vermedikleri için de hep "vardır bir hayır en iyi o bilir" diyorum
insan yaşam tarzı haline getirmeli bunu gerçekten..
canım biz 4 senedir evliyiz
şu gördüklerinin hiçbiri sizin kadar evliyken olmadı 3.senden sonra başladık siz de gezin acık çocuk olmadan...

ne iş yapıyor canım eşin?
oğluşunu merak etme canım alışıyorlar. Allah yardım ediyor ve insanoğlu her şeye alışıyor..
6 aylıktı di mi? normal doğum izni 3 ay biliosun...

çalışmak zorundaysan yapacak bir şey yok. anane oldumu da sorun yok.. hatta bazen özlemeleri iyi bile oluyor )

boregım var buzlukta

buzluğa attığın nasıl bir börek canım? sigara böreği dışında bişi mi? yaz bakem :)

yaw yeşil nerde kızlar haber alan var mı? bir hormon sonucu mu girsem acep gelir mi..

oooo listen çok güzel canım ellerine sağlık şimdiden :)) beğenmiycekde napcak :) süper süperr evet sprem hızı için canım içmesinde bir sakınca yok tabıkıde içebilir :)))

yesile dün öel msj attım nerdesın diye ama öğlen çevrimiçi olmus ama bana cvp yazmamış

canım seni görmemişim ben kusura bakma :) kimse yok diye de çıktım... nasıl yumuşun???
ben de bir adet olsam rahatlicem döngümü bilcem en azından bakalım p.tesi son ilaç.. çarşamba itibariyle beklicem kırmızılarımı :))))

yesile dün öel msj attım nerdesın diye ama öğlen çevrimiçi olmus ama bana cvp yazmamış

bişilerle meşgul heralde okulda fln işi varsa.. bişiye bakıp çıktı demek ki.. yoksa yazardı cevap aksatmaz pek o :)))
bi gelse de güncellese napıo nedio merak ettim gerçekten?
adetleri hala düzenlidir inşallah )
benimki başladığı gibi gidemedi malesef :S

sağ kasığım şu an sancımsı bir hale geldi.. yani zonklama şeklinde gelio gidio gelio gidio.. tarz değiştirdi manyak sıkıldı tabi aynı tarzdan ne de olsa hatun kasığı tabi değişiklik istiyo

yarebbim sen sabır ver banaaaa

evet canım 6 aylıkk işe dönüyorum malesef doğum izninin biraz daha yükselmesi gerek diye düşünüyorum neyseki benimki tatile geldi ama o yönden şanslıyım biraz
inşallah canım benim mecburen alışcak bundan sonra derse onunla giremiceğime göre şaka maka işte o konuda çok tereddüt ediyorum canımm olmazsa eylül ayına bi girelim ananesine bırakıcam yine alıştırma olsun diye :44::44: ama tabiki Allah' ın yardım edeceği kesinn..
eşim de savcı canım..
bu gece çok garip bir rüya gördümm yaa

Allah' ımmmm redyyyy
kızzi nşallah adet sancısıdırrrr

ben suan beklemedeyim cnaım benim buay 20mm yumoş oldu çatlatma iğnemi oldum önümüzdeki cuma kan tahlılı yaptırcma bakalım inş.tutmustur bu ay ay tutmasada sorun yok ama tutsa daha iyi yanı yumurtladığımı gördüm bunadaa şükürrr.yeşil yoğun galıba bende merak ettim kızz onu napıyor diye gelsede listeyi güncellese

Allah' ımmmm redyyyy
kızzi nşallah adet sancısıdırrrr

hayırolsun canım ne gördün??? hayra yor hayırolsun ama kötü düşünme :))
eylüle kadar biraz doğa büyür canım üzülme sakın :))) için rahat olsun.. millet 3 aylıkken bırakıo daha böceklerken..
tam zamanlı mı canım öğretmenliğin?

eşinin işi zormuş.. ALlah kolaylık versin..

İnşallah canım yaa :)))) inşallah diğer ağrı bitmiştir de adet ağrısına girmişimdir :))) ay sinirden güler haldeyim walla bu napcem ben bu kasıkla

allah yardımcın olsun canımm işin zor çalışan için çok zor valla ne gördün kızz

canımm en sonunda anltayımm rüyayı.. valla sizlerde bir bakın da iyi mi kötümü bilmiyorummm
inşallah canımm evet tam gün kalıyorum okulda sabah 8.30 akşam 15.45
eşimin işi de çok zor canım bazen geç geliyor bazen gelemiyor ama ne yapalımm işte
ağrın da en kısa zamand a kırmızıları getirir canımmm uzun zamandır olmuyorsun yaa misafir zor geliyorr nazlana nazlanaa

allah yardımcın olsun canımm işin zor çalışan için çok zor valla ne gördün kızz

evet canımm çok zorlancam biliyorumm Allah' ımm yardım eder inşallahhh..

kızlar anlatıyorum rüyamııı : dayımın kızı kuzenim doğum yapmış işte güya hastanedeyiz erkek bebek doğurmuş ben hemen doğduktan sonra üzerine battaniye örtüyorum heemncik hiç doktor felan yokk.. sonra kuzenim alıyo kucağına arabay bincez ama çocuğun üstü açılıyor bende üstünü kapatayım derken kaldırıma düşürüyorum çocuğu sonra hemen kucağıma alıyorum bakıyorum kafası şişmiş kuzenime veriyorum sonra rabaya binip eve gidiyoruz kafasındaki şişliği kimse anlamasın diyoruz kızarlar felan diyoruz ama anlıyorlar tabii öyle bir rüyaa bebek de o kadar tatlı kiii :44::44:

HAYIROLSUN CANIM! Çok güzel bir rüya! erkek çocuk kısmet demektir! güzel bir haber var sana ))
hem bebekle direkt sen ilgilenmişsin, yardım etmişsin bebeğe... güzel bir haber alcaksın canım inşallah :))
kafa şişliği fln da uyku huzursuzluğundandır :) bişi diil yani çok güzelmiş rüyan! :)))

iyiymiş kız çalışma saatlerin yakın mı peki öğlen eve gelebilio musun?
sabah emzirirsin, öğlen sağarsın akşama evde sağarsın canım bence saatler güzel..

naptın kızzz pıt pıtları duydun mu kızzz hadı gel artık yaa ben çıkmadna gelllll merak ediyorum seni

ayyyy canımm ne kadar rahatlattın beniii kırmızıları bekliyorum bende gelcek diye 2 aydırr inşallah onlar gelir valla.. Düşünebiliyor musunn iyi haberii adet olmak diye yorumluyorum Allah' ım ne hallere düştükk

canımm yok pek yakın değil bir uçtan bir uca diyebilirim ama arabayla 10-15 dakikada gelirim.. zzaten öğle arası da 1 saat 15 dkk.. ama hiç düşünmemiiştim bu gelme işini öğlede gidip emzirebilirim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…