günaydın millet..
yemek menülerinizi gördüm şimdi..
* bahar gayet güzel bir menü; kaynana illetineayy pardon milletine yeter de artar bile
* filiz sen de çok bişey yapmıcam uğraşmam diyorsun döktürüyorsun valla..
bu arada islim kebabı süper bi yemektir hemde çok kolaydır yapımı.. denemelisin kesinlikle
canım ya tamam adet haftanda ağlarsın, edersin.. hepimiz yaşadık bunu ama bari diğer haftalarda kendine ve eşine güzel zaman ayır, o günler geri gelmiyo bak şimdi bebek var .. iyi ki 3 sene bebeğimiz olmamış diyorum. eşimle beraber yatmaya gitmeyi özledim,tam yatarken acıkıyor bizim bebek ,eşim yatıyor ben de daha sonra yatıyorum yanınaalıp başımızı gece yarısı çıkıp sinemaya giderdik şimdi imkanı yok bebeği nereye bırakıcaz. senin de vaktin gelecek ama biraz zaman..
tuncss yarın buyuk gun
ecrin87 inş hamilesindir
bahar27 evet canım lohusayken zor oluyo sabır ve guleryuz hersey batıyo insana
inş canım inş gerek kalmaaaaz. Rabbim hayırlısıyla inş versin bebeğini. anladım canm sağol. ben şimdilik proxeed alayım o zaman. siz faydasını gördünüz mü peki
allah bozmasın canım tabykıde halımıze bınlerce sukur olsun
senınde guzel sekerım evlılıgın resımlerden gordugum kadarıyla mutlusunuzallah kımsenın mutlulugunu bozmasınnnnn
bırde cok gezıyorsunuz
canımm benim eşim de kalkıyor sabahtan bazen eve geceleri bile gelebiliyor mesleğinden dolayı.. bende yatıyorum öyle.. ama valla okullar açılınca bende okula döncemm çağanı ne yapcam diye düşünüyorumm ananesine bırakırım ama hiç durmuyor ki hep beni arıyor ya da babasını Allah yardı meder inşallah
boregım var buzlukta
Evet canım baya hızlı ilerlemiş:))İnşallh güzel haberlerle gelirsinValla ben yapacağımı yapıcam ister beğensin ister beğenmesin güzel yapsakta beğendiklerini belli etmezlerki bu kayınvaldeler Menüme karar verdim bakalım nediyeceksin?Terbiyeli tavuklu düğün çorba,islim kebabı,pirinç pilavı,paçanga böreği,cacık,salata,kemalpaşa tatlısı ,çay Birazdan hem hareket olsun diye balkonun canımını silip balkonu yıkıcam yarına işim kolay olsun
İyi kurtulmuşsun FilizciğimDarısıda bana menümü yukarda yazdım sence nasıl?Bende iyiyim canım neolsun uğraş dur
Canım bu ilaçlar sperm sayısı için değilmi?Benim eşim içinde alsam olurmu?Doktora sormaya gerek varmı?:44:
Tamam canım sağol teşekkürler.Sen naptın bu arada nasılsın?
Canım üzme kendini Allah bizlerede nasip eder inşallah.Herşeyin zamanı ve saati belli
yesile dün öel msj attım nerdesın diye ama öğlen çevrimiçi olmus ama bana cvp yazmamış
ne iş yapıyor canım eşin?
oğluşunu merak etme canım alışıyorlar. Allah yardım ediyor ve insanoğlu her şeye alışıyor..
6 aylıktı di mi? normal doğum izni 3 ay biliosun...
çalışmak zorundaysan yapacak bir şey yok. anane oldumu da sorun yok.. hatta bazen özlemeleri iyi bile oluyor)
sağ kasığım şu an sancımsı bir hale geldi.. yani zonklama şeklinde gelio gidio gelio gidio..tarz değiştirdi manyak sıkıldı tabi aynı tarzdan ne de olsa hatun kasığı tabi değişiklik istiyo
yarebbim sen sabır ver banaaaa
canım seni görmemişim ben kusura bakma :) kimse yok diye de çıktım... nasıl yumuşun???
ben de bir adet olsam rahatlicem döngümü bilcem en azından bakalım p.tesi son ilaç.. çarşamba itibariyle beklicem kırmızılarımı :))))
bişilerle meşgul heralde okulda fln işi varsa.. bişiye bakıp çıktı demek ki.. yoksa yazardı cevap aksatmaz pek o :)))
bi gelse de güncellese napıo nedio merak ettim gerçekten?
adetleri hala düzenlidir inşallah)
benimki başladığı gibi gidemedi malesef :S
evet canım 6 aylıkk işe dönüyorum malesef doğum izninin biraz daha yükselmesi gerek diye düşünüyorum neyseki benimki tatile geldi ama o yönden şanslıyım biraz
inşallah canım benim mecburen alışcak bundan sonra derse onunla giremiceğime göreşaka maka işte o konuda çok tereddüt ediyorum canımm olmazsa eylül ayına bi girelim ananesine bırakıcam yine alıştırma olsun diye :44::44: ama tabiki Allah' ın yardım edeceği kesinn..
eşim de savcı canım..
bu gece çok garip bir rüya gördümm yaa
Allah' ımmmm redyyyy
kızzi nşallah adet sancısıdırrrr
evet canım 6 aylıkk işe dönüyorum malesef doğum izninin biraz daha yükselmesi gerek diye düşünüyorum neyseki benimki tatile geldi ama o yönden şanslıyım biraz
inşallah canım benim mecburen alışcak bundan sonra derse onunla giremiceğime göreşaka maka işte o konuda çok tereddüt ediyorum canımm olmazsa eylül ayına bi girelim ananesine bırakıcam yine alıştırma olsun diye :44::44: ama tabiki Allah' ın yardım edeceği kesinn..
eşim de savcı canım..
bu gece çok garip bir rüya gördümm yaa
hayırolsun canım ne gördün??? hayra yor hayırolsun ama kü düşünme :))
eylüle kadar biraz doğa büyür canım üzülme sakın :))) için rahat olsun.. millet 3 aylıkken bırakıo daha böceklerken..tam zamanlı mı canım öğretmenliğin?
eşinin işi zormuş.. ALlah kolaylık versin..
İnşallah canım yaa :)))) inşallah diğer ağrı bitmiştir de adet ağrısına girmişimdir :))) ay sinirden güler haldeyim walla bu napcem ben bu kasıkla
allah yardımcın olsun canımm işin zor çalışan için çok zor valla ne gördün kızz
canımm en sonunda anltayımm rüyayı.. valla sizlerde bir bakın da iyi mi kötümü bilmiyorummm
inşallah canımm evet tam gün kalıyorum okulda sabah 8.30 akşam 15.45
eşimin işi de çok zor canım bazen geç geliyor bazen gelemiyor ama ne yapalımm işte
ağrın da en kısa zamand a kırmızıları getirir canımmm uzun zamandır olmuyorsun yaa misafir zor geliyorr nazlana nazlanaa
evet canımm çok zorlancam biliyorumm Allah' ımm yardım eder inşallahhh..
kızlar anlatıyorum rüyamııı : dayımın kızı kuzenim doğum yapmış işte güya hastanedeyiz erkek bebek doğurmuş ben hemen doğduktan sonra üzerine battaniye örtüyorum heemncik hiç doktor felan yokk.. sonra kuzenim alıyo kucağına arabay bincez ama çocuğun üstü açılıyor bende üstünü kapatayım derken kaldırıma düşürüyorum çocuğu sonra hemen kucağıma alıyorum bakıyorum kafası şişmiş kuzenime veriyorum sonra rabaya binip eve gidiyoruz kafasındaki şişliği kimse anlamasın diyoruz kızarlar felan diyoruz ama anlıyorlar tabii öyle bir rüyaabebek de o kadar tatlı kiii :44::44:
HAYIROLSUN CANIM! Çok güzel bir rüya! erkek çocuk kısmet demektir! güzel bir haber var sana))
hem bebekle direkt sen ilgilenmişsin, yardım etmişsin bebeğe... güzel bir haber alcaksın canım inşallah :))
kafa şişliği fln da uyku huzursuzluğundandır :) bişi diil yani çok güzelmiş rüyan! :)))
iyiymiş kız çalışma saatlerinyakın mı peki öğlen eve gelebilio musun?
sabah emzirirsin, öğlen sağarsın akşama evde sağarsın canım bence saatler güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?