Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende öyle yapiyim o zaman garanti olsun:) hayırlı olsun bebişin benimde içimden erkek geçiyo ama kız istiyorum hayırlısı artık :)

erkek bebek rüyada çok olumludur canım annem bayılır :)))
canım insanın iyi haberinin ne olduğu belli olmaz :)) yeri gelio tuvalete çıktığımız için bayram ediyoruz

benim için de kırmızılar mucize...
seviyorum onları.. Allahım eksikliğini göstermesin walla...

canımm benim çok teşşekkür ederim ya yorumladın içimi rahatlattın valla
aynen öylee canımmm benim için de bir mucize buna inan o kadar rahatlıyorum ki artık olduktan sonra ama sonra da acaba bir daha ne zaman gelcek diyorum.. inşallah düzene girer canımm ya.. adet olmak da gerçekten bir nimet.. Allah' ım kimseye o eksikliği yaşatmasın gerçekten bize de şifamızı verir inşallahh

evet ya napıyım ama cok susamıstım neyse bogazımm gectıde yutkunmada bır tuaflık var bırsey takılıyor gıbı oluoo ..ınsallah olur canım hayırlısı
geçer canımm benim inşallah kısa zamanda.. adet belirtin var mı hiç canımm inşalah gelmez kırmızılar..

günaydın kızlarr hepinize iyi hafta sonları :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşinn çok iyi görünüyor canımmm inşallah düşmezz de bebişş gelirrr

Son düzenleme:
canım menulerı gordun kız canın cekmedı dımı
yaa ıste yaz sıcak ıftarda bırsey yenmıyor dıyoruz ama benım esımın aılesı cok yıyor maşallah bırde 3 erkek
mecburum yapmaya aslında az ama ugrasamıcamm daha fazla islim kebabının tarıfını verın banaaaaaaaaaaaa:)) onuda denıyımmm
canım sen gıtmedınmı doktora ayy hadı guzel guzell haberler getırr bıze inşallahhhhhhhh off cok heycanlısındır yaa

ehehe yok kız benım kocam pek sevmıyor gezmeyı ısten gec gelıyor haftanın hergunu calısıyor falan ya o yuzden gezmeye vakıt kalmıyor haftada 1 cıkıyoruz anca oda bazen ev oturmalrı bazen dısarı ıste genede sukur halımıze canımmm sen naptın hala gecmedımı kasık agrıların??
geçer canımm benim inşallah kısa zamanda.. adet belirtin var mı hiç canımm inşalah gelmez kırmızılar..

1 hafta oncesınden basladı canımmm belırtılerım gelıoo az kaldı sanırım adetımm

oyle canımm yaa aman umrumda degıl gelsınde adetım ıycene sınır yaptı bana
yoksa eşime sarıyorum
ne yaparsa gozume battı dün hep

canımm ya bu ara bende öyleyim biliyor musun dun sahurda yemek yerken tv ye baktı demediğimi bırakmadım ne oluyo bana dedim sonra her şeye sinir oluyorum

canımm ya bu ara bende öyleyim biliyor musun dun sahurda yemek yerken tv ye baktı demediğimi bırakmadım ne oluyo bana dedim sonra her şeye sinir oluyorum

okadar da degıl tv baksın banane:)
bende oleyım valla sınırlerım gerıldı ıste hastalansamda kurtulsam

hep hayra yor canım rüyaları.. önemli olan nasıl yorumladığın..
sen de gelir gelmez başlıo musun sonraki için strese
biraz keyfini çıkar sonra gireriz strese nie gelmedi die... gelcek gelcek başka şansı yok.. menopoza kadar öyle ya da böyle gelcekkkkk... bekliyoruz bakalım kıymetlilerimizi..

kız benimki de hiç sevmez işin ii tarafı ben de sevmem gezmeyiiii... hahahaha... ama çok içimde kalan yerler vardı görme adına.. zoraki planlar yaptık :))) sen de işte kür mür içirteceğine/o gündü bugündü gün saydıracağına (hahaha filiz yine "yok ya yapmıorum ööle" dicek ) gezi planları yap bak günübirlik öyle çok yer varki ist. için! edirneye gittin mi mesela size yakın da orası.. mutlaka görmelisin! bayramda boş bir gününüz olursa atlayın gidin çok yakın.. ciğer de ye benim için... oof of....

ben yıllardır hiç gezmedim canım yaa.. zorlamasam yine gezesim yoktu habire evde oturabilirim yani öyle bir keyfim var evde...
hep zorlayarak yaptım, iyi de oldu baya bir yer görmüş olduk!

geçmedi canım benim ağrılar.. sancı gibi bişiye dönüştü şimdi adet ağrısıdır heralde.. (inşallah!) yalama oldum artık walla sinirim bozuldu 1,5 aydır siz 2 gün dayanamıosunuz ben naaapiiimmmm
oyle canımm yaa aman umrumda degıl gelsınde adetım ıycene sınır yaptı bana
yoksa eşime sarıyorum
ne yaparsa gozume battı dün hep

ahahahhaah!!!!
menopoz teyzeler sizi! başlamışlaar kocaları yemeye
rahat bırakın adamları bakiiim!! aaaaa hahahha

birde beni düşün canım 2,5 aydır gelen gidenn yokkk
bakalım metformim işte yaradı gibi ama yorgun oluyorum ve midem bulanıyor

sen yeni başlamıştın di mi canım? zamanı var daha... bulantı başta oluo sonra geçio..

2,5 ay da bekleme canım söktürücü al duphaston veya tarlusal? uzun süre bekletme rahim duvarını ööle içerde..

canımm benimm inşallah bakalım hayırlısıyla.. ben çıkıyorum canım oğluşum durmuyor akşama görüşürüz inşallahh hadi görüşürüzzzz hoşçakalll

allah saglik versin canim, daha nice yaslara..

ayyy sorma yaa o adet gerginligi cok pis bir sey yaa ama belki de gelmez hani

birde beni düşün canım 2,5 aydır gelen gidenn yokkk
bakalım metformim işte yaradı gibi ama yorgun oluyorum ve midem bulanıyor
ay canım ya cok olmus yaa sokturucu ıcseydın ya alısırsın canım benımde oleydı
ben yemem kuzum cıger falan sevmıyorum kız sorma ya hıc benımkı sevmıo gezmeyı ben cooook severım
benımde ara ara kasıklarım agrıyor canım adetıme 3 gun var bakalım ne olucak. bır gelse bende bu stresten kurtulsam yaa
hahah yerım ben kocamı adet donemlerınde valla sonradan ıcım acıyor ama napım yaa o donemde oyle oluyorum alısıcak kuzum baska yolu yok

allah saglik versin canim, daha nice yaslara..

ayyy sorma yaa o adet gerginligi cok pis bir sey yaa ama belki de gelmez hani

tesekkur ederım canımmcımm
pis ki ne piss yaaa gelır canım hıssedıyorum ben

redy canım boregı sormussun ben dolaba atıyorum fazla gelenı sonra cıkartıp pısırıyorumm
5 yufkadan yapıyorum
yaglı sulu harc yapıyorum yufkaya cıtır cıtır olsun dıye
ıc harcı sana kalmıs yesıl mercımeklı cooook guzel oluooo
sonra ust uste 2 yufkayı yaglıyorum kesıp sıgara boregınden bıraz daha kalın sekılde sarıyorum

kızlar gercekten yeşill yok ya nerde gırıs tarıhlerıne bakınca gelmıs gozukuyor ama neden bızım topıge gelmıyor kı acaba zamanımı yok
çok ozledık seni yeşilll gel artık

Son düzenleme:

bu böreğin aynısını su yerine maden suyu koyarak yapıyorum. enfes oluyor :))

kızlar söylemeden geçmeyeyim bu ay ilke kez başka hiç bir ilaç ( tüp bebek ilaçları yada doğum kontrol hapi) kullanmadan sadece metformin kullandım ve bir de hayıt suyu içtim. sonuç: hiç gerginlik sinirlilik ağlama krizi olmadan tam gününde gelmiş bir adet. hem de çok az ağrıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…