brownimm rüyan hayrolsun canım benim yaaa anlamıyorum ben pek
ben yatmadan önce içiyorum daha garanti yatmadan bir saat önce içip yatıyorum
benim bebek erkek hayatım ben tam 16. haftamda öğrendim zaten öncesi söylemedi doktor görselerde çoğu söylemiyor garanti olsun diye
ayyyy canımm ne kadar rahatlattın beniii kırmızıları bekliyorum bende gelcek diye 2 aydırr inşallah onlar gelir valla.. Düşünebiliyor musunn iyi haberii adet olmak diye yorumluyorumAllah' ım ne hallere düştükk
canımm yok pek yakın değil bir uçtan bir uca diyebilirim ama arabayla 10-15 dakikada gelirim.. zzaten öğle arası da 1 saat 15 dkk.. ama hiç düşünmemiiştim bu gelme işini öğlede gidip emzirebilirim aslında
erkek bebek rüyada çok olumludur canım annem bayılır :)))
canım insanın iyi haberinin ne olduğu belli olmaz :)) yeri gelio tuvalete çıktığımız için bayram ediyoruz
benim için de kırmızılar mucize...seviyorum onları.. Allahım eksikliğini göstermesin walla...
geçer canımm benim inşallah kısa zamanda.. adet belirtin var mı hiç canımm inşalah gelmez kırmızılar..evet ya napıyım ama cok susamıstım neyse bogazımm gectıde yutkunmada bır tuaflık var bırsey takılıyor gıbı oluoo ..ınsallah olur canım hayırlısı
canım menulerı gordun kız canın cekmedı dımıgünaydın millet..
yemek menülerinizi gördüm şimdi..
* bahar gayet güzel bir menü; kaynana illetineayy pardon milletine yeter de artar bile
* filiz sen de çok bişey yapmıcam uğraşmam diyorsun döktürüyorsun valla..
bu arada islim kebabı süper bi yemektir hemde çok kolaydır yapımı.. denemelisin kesinlikle
ehehe yok kız benım kocam pek sevmıyor gezmeyı ısten gec gelıyor haftanın hergunu calısıyor falan ya o yuzden gezmeye vakıt kalmıyor haftada 1 cıkıyoruz anca oda bazen ev oturmalrı bazen dısarı ısteAMİN CANIM!
Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın ve SAHİP OLDUĞU MUTLULUKLARI UNUTTURMASIN İNŞALLAH!!!!!
Bence en önemlisi o
Ben çok mutluyum canım! hep Allahıma şükrediyorum verdikleri için.. vermedikleri için de hep "vardır bir hayır en iyi o bilir" diyoruminsan yaşam tarzı haline getirmeli bunu gerçekten..
canım biz 4 senedir evliyizşu gördüklerinin hiçbiri sizin kadar evliyken olmadı 3.senden sonra başladık siz de gezin acık çocuk olmadan...
geçer canımm benim inşallah kısa zamanda.. adet belirtin var mı hiç canımm inşalah gelmez kırmızılar..
1 hafta oncesınden basladı canımmm belırtılerım gelıoo az kaldı sanırım adetımm
canımm ya gel dersin gelmezz gelme dersinn geliirrr ne biçim birşey buuu
oyle canımm yaa aman umrumda degıl gelsınde adetım ıycene sınır yaptı bana
yoksa eşime sarıyorum
ne yaparsa gozume battı dün hep
canımm ya bu ara bende öyleyim biliyor musun dun sahurda yemek yerken tv ye baktı demediğimi bırakmadım ne oluyo bana dedim sonra her şeye sinir oluyorum
okadar da degıltv baksın banane:)
bende oleyım valla sınırlerım gerıldı ıste hastalansamda kurtulsam
canımm benim çok teşşekkür ederim ya yorumladın içimi rahatlattın valla
aynen öylee canımmm benim için de bir mucize buna inan o kadar rahatlıyorum ki artık olduktan sonra ama sonra da acaba bir daha ne zaman gelcek diyorum.. inşallah düzene girer canımm ya.. adet olmak da gerçekten bir nimet.. Allah' ım kimseye o eksikliği yaşatmasın gerçekten bize de şifamızı verir inşallahh
ehehe yok kız benım kocam pek sevmıyor gezmeyı ısten gec gelıyor haftanın hergunu calısıyor falan ya o yuzden gezmeye vakıt kalmıyor haftada 1 cıkıyoruz anca oda bazen ev oturmalrı bazen dısarı ıstegenede sukur halımıze canımmm sen naptın hala gecmedımı kasık agrıların??
oyle canımm yaa aman umrumda degıl gelsınde adetım ıycene sınır yaptı bana
yoksa eşime sarıyorum
ne yaparsa gozume battı dün hep
canımm ya bu ara bende öyleyim biliyor musun dun sahurda yemek yerken tv ye baktı demediğimi bırakmadım ne oluyo bana dedim sonra her şeye sinir oluyorum
birde beni düşün canım 2,5 aydır gelen gidenn yokkk
bakalım metformim işte yaradı gibi ama yorgun oluyorum ve midem bulanıyor
hep hayra yor canım rüyaları.. önemli olan nasıl yorumladığın..
sen de gelir gelmez başlıo musun sonraki için stresebiraz keyfini çıkar sonra gireriz strese nie gelmedi die... gelcek gelcek başka şansı yok.. menopoza kadar öyle ya da böyle gelcekkkkk... bekliyoruz bakalım kıymetlilerimizi..
ahahahhaah!!!!
menopoz teyzeler sizi! başlamışlaar kocaları yemeyerahat bırakın adamları bakiiim!! aaaaa hahahha
evet ya napıyım ama cok susamıstım neyse bogazımm gectıde yutkunmada bır tuaflık var bırsey takılıyor gıbı oluoo ..ınsallah olur canım hayırlısı
ayyy kuşumm benım cok saoll optum bol bol pastasınıda uflettık bır yas daha yaslandı annecıgım ..allahım onlara saglık versın ınsallah ..canım adet olucam cok gergınım işteeay bırı bısey dese bagrıyorum hemen yaa :2: son 3 gun var adetıme :18::18::18:
menü guzel canım islim kebabı nasıl kızben atlattım ama yarına kaynanamlar gelıo benımde yaa
hıc ugrasamıcam ben valla cok bıseye
boregım var buzlukta corba pılav etlı sote tazefasulye
etımeklı tatlı
ortayada 3 cesıt salata yeter
ay canım ya cok olmus yaa sokturucu ıcseydın yabirde beni düşün canım 2,5 aydır gelen gidenn yokkk
bakalım metformim işte yaradı gibi ama yorgun oluyorum ve midem bulanıyor
ben yemem kuzum cıger falankız benimki de hiç sevmezişin ii tarafı ben de sevmem gezmeyiiii... hahahaha... ama çok içimde kalan yerler vardı görme adına.. zoraki planlar yaptık :))) sen de işte kür mür içirteceğine/o gündü bugündü gün saydıracağına (hahaha filiz yine "yok ya yapmıorum ööle" dicek ) gezi planları yap bak günübirlik öyle çok yer varki ist. için! edirneye gittin mi mesela size yakın da orası.. mutlaka görmelisin! bayramda boş bir gününüz olursa atlayın gidin çok yakın.. ciğer de ye benim için... oof of....
ben yıllardır hiç gezmedim canım yaa.. zorlamasam yine gezesim yoktu habire evde oturabilirim yani öyle bir keyfim var evde...hep zorlayarak yaptım, iyi de oldu baya bir yer görmüş olduk!
geçmedi canım benim ağrılar..sancı gibi bişiye dönüştü şimdi adet ağrısıdır heralde.. (inşallah!) yalama oldum artık walla sinirim bozuldu 1,5 aydır siz 2 gün dayanamıosunuz ben naaapiiimmmm
ahahahhaah!!!!
menopoz teyzeler sizi! başlamışlaar kocaları yemeyerahat bırakın adamları bakiiim!! aaaaa hahahha
allah saglik versin canim, daha nice yaslara..
ayyy sorma yaa o adet gerginligi cok pis bir sey yaaama belki de gelmez hani
redy canım boregı sormussun ben dolaba atıyorum fazla gelenı sonra cıkartıp pısırıyorumm
5 yufkadan yapıyorum
yaglı sulu harc yapıyorum yufkaya cıtır cıtır olsun dıye
ıc harcı sana kalmıs yesıl mercımeklı cooook guzel oluooo
sonra ust uste 2 yufkayı yaglıyorum kesıp sıgara boregınden bıraz daha kalın sekılde sarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?