bu böreğin aynısını su yerine maden suyu koyarak yapıyorum. enfes oluyor :))
kızlar söylemeden geçmeyeyim bu ay ilke kez başka hiç bir ilaç ( tüp bebek ilaçları yada doğum kontrol hapi) kullanmadan sadece metformin kullandım ve bir de hayıt suyu içtim. sonuç: hiç gerginlik sinirlilik ağlama krizi olmadan tam gününde gelmiş bir adet. hem de çok az ağrıyla.
öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum inşallah bu ramazan hepinize hayırlara vesile olurda meleklerinizi kucağınıza alırsınız
benim hikayem kısaca şöyle: yumurtlama sorunum vardı tam bir yıl sürdü bir yıl içersinde sadece 3 kere adet oldum oda ilaçlarda hiç kendiliğimden olmamıştım aynı menopozdaki gibiydim en sonunda doktor rahim filmi ve peşinden yumurtlama iğnesi dedi fakat iki ay bekledim bi kere kist vardı doktorum riske atmadı ikincisinde kendisi tatildeydi olmadı o zaman içinde bitkisel çay içtim adet düzenleyici ve yumurta geliştirici (yurt dışından bir ebeden satın aldım) ümidim yoktu ya öylesine tedaviye takviye amaçlı kullanıyordum ama ilk kullanmada işe yaramış doktorum tatilden dönmüştü ve ben adetimi söktürmeye uğraşıyordum biran evvel iğnelerimi yapsın diye derken hamileymişim hiç farkında değildim şu an dünyalar tatlısı kızım tam 5 aylık Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın
neyse kısacası elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var henüz bir alıcı bulamadım ihtiyacı olana duyrulur ya msjı beğenin yada özelden msj atın anlayayım
mrb kızlar nasılsınız?
merhaba canım hosgeldın ben ıyı ve yorgunmısafrırlerım gelıcek
hoşbulduk canım telaşe çok desene:)
aynen canım maalesef
bırde acayıp uykum vargec yattım ev temızlıcem dıye off kaynanamlar gelıo
kizlaaarrr ne zaman gelceksiniz???
ben geldimm şekerimm sen nerdesiiinnn
burdayim canim yaa film izliyorum.. esim yok evde disari cikti, ben de kös kös oturuyorum.. gel cay icelim
ayy canımm olabilse öyle bir şey keşkeesen almanyadasın dimi canımm
evet canim yaa... maalesef mi desem ne desem simdi bilemedim :44::44::44: keske öyle bi frisat olsa yaa... tek basima oturuyorum öyle kimseciklerim yokay efkarlandim yine
canımm benimm tabiki seni anlamak çok zor yaşamak lazım ama ben yinede ne kadar zor durumda olduğunu tahmin edebiliyorum.. Eşin Türk mü canımm annen baban felan Türkiye de değil mii.. böyle sordum ama özele kaçmamıştır inşallahhh
yok canim neden özel olsun evet türk esim de.. annemler de türkiyedeler.. ben evlenince geldim buraya.. burda da hava pek bi güzel bugün halen de kararmadi.. bi arkadasim olsaydi simdi belki balkon keyfi yapardik ya da ne bileyim bir seyler yapardik ama iste sans.. ama iyiki sizler varsiniz
canımm benimm tabiki seni anlamak çok zor yaşamak lazım ama ben yinede ne kadar zor durumda olduğunu tahmin edebiliyorum.. Eşin Türk mü canımm annen baban felan Türkiye de değil mii.. böyle sordum ama özele kaçmamıştır inşallahhh
anladım canımm Allah' ım sana sabır kolaylık versin..
canımm benimm ya keşke balkonuna gelebilsem de kahve keyfi yapsakk ama çağan rahat bırakmaz emin oll
zaman geçtikçe arkadaş da edinirsin cnaı inşallah ama belki kötü kişilerle karşılaşırsın Allah korsun yabancı yer sonuçta tanımadık ama mutlaka iyiler de vardır inşallah o iyilerle karşılaşırsın canım
olsun canim cagan pasaya bakariz yaa iki kisiyiz sonuctacanim benim ben 3 senedir burdayim, arkadas konusunda ben ümidimi kestim acikcasi.. bi arkadasim vardi tasindi, bi tane daha var ama onun da akrabasi cok.. napayim kaderde yalnizlik da varmis.. burda öyle pek arkadas oluncak insan yok maalesef.. cogunun cocuklari var, bi kismi da benim kafa yapimda degiller.. öyle iste..
e sen anlat biraz da. özel olmazsa tabi..
canımm ya 3 senede yeni sayılır.. benim iki halamda ordaydı heralde bir 20 sene kalmışlardır.. şimdi türkiyeye geri döndüler burdalar.. annenden babandan arkadaşlarından akrabalarından ülkenden uzak kalmak mutlaka çok zordur.. bak sen dayanıklıymışsın ben hergün ağlardım galiba ama kaderde kısmette böyleyse ne yapalım canım benim eşin yanında olsun seni çok sevsin bir de bebeğin olsun yeter mutluluğun için ailenin sağlığını bilirsen uzaktan da olsa hiçbir problem olmaz tabiki.. arkadaş konusunda sana çok hak veriyorum yabancı bir yer insan tabikide güvenemez canım çok haklısın.. burda annesinin babasının yanıbaşında olup da ne halde olanlar da var.. her zaman hayırlısı canımm benimm..
yokk canımm neden özel olsun anlatayımm tabiiişöyle genelden başlayayımmm
26 yaşındayım canımmm 2 sene önce evlendim bende işte bitanede oğlum var 6 aylıkk.. eşimle 13 yaşımdan beri beraberimmmçocukluk aşkımdı son aşkım oldu valla evlendik ama çok zorluk yaşadık tabiki evlenene kadar hep uzak olduk birbirimizden.. neyese şimdi birleştik Allah' a şükür..
o da ordulu bende orduluyum canım.. eşim çok uğraştı orduda kalmak için ve sonunda istediği de oldu kendisi savcı şimdi burda görevini yapıyor bende matematik öğretmeniyim işte burda bir lisede..
şuan aklıma gelnler bunlar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?