cok güzel bi hikayen varmis canim benim yaaa, allah bozmasin mutlulugunuzucagan pasa da mutlulugunuza mutluluk katmistir..
ayyy ne diyim artik kaderimizde bu varmis.. yalniz kalmak.. aslinda kendi tercihim bunlari görmeliydim, yani öyle saf degilimdir de haniyani yurtdisina gelince her seyin daha iyiye gdecegini düsünmek bile komik.. her seyi birakip gelmek bi nevi salaklikmis.. yani yurtdisina gelenin geride bir sey birakmayacak türde bi insan olmasi gerekiyormus yoksa zorlayici oluyor..
teşekkür ederim canımmm benim Allah senin de daha doğrusu hiçkimsenin mutluluğunu bozmasın, herkes mutlu olur inşallah evinde yuvasında.. katmaz mıı canımm benimm o bir can kendi ömrümden alıp ona veririm bambaşka bir duygu.. senin, aşık olduğun erkeğin canından bir cann.. bu duyguyu burdakii herkes yaşayacak bunu da biliyorummm er yada geç herkes buraya HAMİLEYİM diye yazcakkk
aynen canımm ben kadere inanan bir insanımm.. öyle veya böyle kaderinde oraya gitmek varmış orda düzen kurmak varmış.. doğduğun değil doyduğun yer demişler güzel de söylemişler hayat şartları işte
canımm benimm kendini suçlama olsun yani evet şuan gerçekten yalnız olabilirsin ama inşallah bebeğin gelince her şey bitcekkzaten eşin de yanında.. yani tabiki annenin babanın yeri apayrı ama en azından eşin destek olur canımm sana..
o zamanlar öyle düşünmüşsün canımm bir şair ' yaşayarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak dinleyerek değill' demiş.. aynen öyle yaşadın ve öğrendinn yaşamadan bilemezdin.. inşallah sende eşin de bebğinle birlikte kurtulursunuz canım yalnızlıktan evinize ses gelirr neşe gelirrr özellikle de ağlama sesleri fazlasıyla gelir
ne diyim canim hayirlisi olsun.. bebek isinde hevesim yok artik.. cünkü ilk baslarda heyecan oluyo, test yapmalar felan cok cok güzel duygular heyecanlar.. simdi test yapmaya korkuyorumallah bilir hayirlisi olsun yani zamani gelince olacak yani, elden gelen bir sey yok.. dedigin gibi evd ebi bebek olsa sesi nefesi cok ayri nese katar eve.. ama demekki zamani varmis..
katmaz mı canım benimm tabiki katar.. herşeyi unutursun onun yanında..
umutsuzluğa kapılma canım benimm zamanını bekliyor işte gelmek için.. umarım çok bekletmez sizi.. senin de dediğin gibi zamanı gelince olcak muhakkak, Allah kimisine daha evlenmeden veriyor, kimine hemencik veriyor, kimisine kaç yıl sonra veriyor, kimisine hiç vermiyor.. Allah' ın bildiği bi şey.. umarım meleğin çok bekletmez seni canım..
tedavi görüyorsun dimi canımm aşılama ve tüp bebek denediniz mi veya düşündün mü hiçç
yaa canim sorma yaaa istemeyip de doguranlar varya, bor de ben ve benim gibiler.. isteyip de doguramayanlar.. hayat pek bi adil degil yani..
canim ben daha sorunumu yeni ögrendim.. yani teeeeeee en basinda bilseydim ki bende pko var, bir bucuk senede tedavi olmustum mutlaka.. öyle bi dra denk geldim ki, düsman basina.. bir seyin yok dedi beni paketleyip eve gönderdi sürekli... sonrada iste iki ay önce ögrendim, simdi drumu degistirdim. iyi bi dra denk geldim sükür iste.. eylülde klomen almaya baslicam.. insallah fazla uzamaz arasi cünkü yeterince bekledik artik.. ama 6 aydan sonra da olmazsa eger, tüp bebek merkezine yönlendirecek bizi.. insallah egrek kalmaz ama yaa
naparsın canım hayat işte..
sende benimgibisinn yanii ilk doktorumda bana hiçbir şeyciğin yok dedi.. tabi ben ikna olmadım ikinci bir doktora gidince öğrendim durumu..
tedaviye yeni başlıyormuşssun yani canımm inşallahh tüp bebek felan uğraşmazsınızz.. klomen sanırım çatlatma iğnesi canım yanlış bilmiyorsamm onu kullanırsınn ilişkini de yaparsınnnn sonra da inşallahhhh bebişşşş geliirrrr
canını sakın sıkma canımmm ve hiç yılmaa bak çevrene ben varım daha birsürü arkadaş var pko olup hamile olan bebeği olan.. sen hiç yılmadan tedavini ol ve her defasında bu ay hamile olcam kesin de olmazsan da yine aynı şekilde birdahaki ayy aynı moralle devam ett.. illaki gelcek bebeğinn annessiii
insallah canim hayirlisiyla gelsin de bu kadar bekledik bi ay daha bekleriz zaten bu ay korunuyoruz.. sali günü de ameliyati atlatinca insallah önümüze bakcaz artik.. evet o haplar yumurta büyütüyor canim.. insallah bi tanesi isimize yarartamam pko tam bi sorun degil cok sükür atlatilacak bi dert ama iste uzatiyor arayi o da cok zor oluyor.. sen napiyosun bakalim?? yatiyo mu senin bebis`??
canımm ameliyatta mı var :26::26::26: ayy yeni öğrendim canımm hayırlısıyla atlatırsın inşallah ya..dua edicem sana canımmm inşallah faydası olur..
evet canımm şükür yinede menopoz felan değil beterin beteri var işte.. Allah' ım herkese sabır şifa versin.. sonu güzel olsun canımm benimm yeterki
eşim tv de canımm bende bilgisayardayımmm oglusum da uyuyorr mısıl mısılll tüm gün oraya buraya emeklerken çok yoruluyoo tabiii
aayyy uyusun da siz de birbirinize zaman ayirin güzelce.. sagol canim senin düsünmen yeter.. iste sali günü gecsin de bakcaz önümüze ne diyim yaadedigin gibi beterin beteri var allahtan cok büyük derdimiz yok ama iste uzun zamandir bekliyoruz, hem de salak bi dr yüzünden..
evet canımm ancak uyurken bir şeyler yapabiliyoruz işte foruma felan giriyorum böyle yemek yapıyorum felan
inşallah canım hayırlısıyla atlatırsın..
anlıyorumm senii ama dediğim gibi inşallah daha fazla beklemezsin canım yeterince vakit kaybetmişsiniz zaten eylül ayın senin ayınn olurr inşallahh bebeğine de aylül bebeğii derizzzz hep doğduğu ayla anlılır ya bebekler canım mayıs ayında doğduysa mayıs bebeği nisan da doğduysa nisan bebeğii bizde oluştuğu zamana deriz farklılık olurrrr)
canım kusura bakmazsan ben çıkayımm şimdi eşim çağırdıı şimdii
kızlar sizce bu hormonlar için endokrine gitmek daha mı mantıklı?
tamam canim hadi iyi geceler sana canim, dikkat et kendinegörüsürüz sonra nasil olsa..
hiçbir bilgimm yokk ama ben hormonlarımada kadın doğum uzmanım bakıyor.. ama dediğin bölüm daha uygundur belkii mutlaka giden arkadaşlar vardır şimdiki gittiğin doktoruna danış istersen o yönlendirir[/QUOT
canım bebek için iki tane kadın doğumcuya gittim bişey yok diyolar.
Kizlar merhaba bende pkoluyum ve suan hayit extresi kullaniyorum. Sizlerede tavsiye ediyorum pko icin hormonlar icin cok etkiliymis ben iki gundur kullaniyorum ama kullanan kisilerin soyledigi pko icin cok faydali ayrica tuylenmeyide durduruyormus
ay karsılasamıyoruz canım ben sımdı geldım mısafırlerım anca gıttıkizlaaarrr ne zaman gelceksiniz???
canım ben ılk once kadın doguma gıttım 5 hormona baktı..ama hep aklımda endokrıne gıtmek ama bır turlu gıdemedım ozellerde cooook pahalı verdıgı testler falan 1 bucuk mılyarı gecıyordu teyzem gıdıcektı cunku ..daha sonra devletten randevu aldı oraya gıttı ..bende gıtmeyı cok ıstıyorum ama netten randevu zor oluyor .baan hala cevap veren olmadıhormonlar için endokrine gitmek daha mı mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?